tiistai 24. heinäkuuta 2012

TI 24.07.2012


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 12 C, tuuli lounaasta 2 m/s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 99 %. Lämpötila päivällä + 21 C. Aurinko nousee 4.05 ja aurinko laskee 22.53 Päivän pituus 18.48.

Ukkostutka

Sadetutka

Kirsi, Kristiina, Tiina, Kirsi, Krista. Kristiina on sukua miehenimelle Kristian, molemmat tarkoittavat kristittyä. Nimi tavataan meillä jo keskiajalla samoin kuin Kirstikin, usein kuitenkin muodossa Kirstin ja Kirstinä. Almanakkaan on tullut vasta 1800-luvun jälkipuoliskolla. Johdannaisista Kirsi yhdistetään usein myös kirsikkaan tai routaan.

Tapahtumat

Kävin tänään lasteni ja lastenlasteni kanssa Hiekkasärkillä Basaarin kioskilla syömässä pehmikset. Kävin tänään ensimmäistä kertaa tänä kesänä uimassa Tapiolandin maauimalassa.

Lähetin tänään tyytymättömyyden ilmoitukseni Rovaniemen hovoikeuden ratkaisuun.

Heinäkuun tapahtumia Kalajoella

Markku Hakolan taidenäyttely Tapion Tuvalla Sinisivellin Galleria

Tämän linkin kautta saat tiedot hälyytysasioista Suomessa

Tyngän antiikkimakasiinikirppis

Galleria Kivitupa, taitelija Sanna Pauliina Heikkilä

Uutiset

EU-soppa sotkee jo hallituksenkin rivit


Olympiakisat numeroina: 70 lammasta, 150 000 kondomia ja paljon muuta

Mielenkiintoiset blogit

Näiden linkkien avulla pääset Iltalehden, Uuden Suomen ja Helsingin Sanomien blogistien blogeihin

Mielipiteeni

Törkeä virka-aseman väärinkäyttö, törkeä rikollisten suojelu
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2012/07/torkea-virka-aseman-vaarinkaytto-torkea.html

Päivän mietelause

Parempi yksin kuin huonossa seurassa.
Pidä tosi ystävästä kiinni kaksin käsin.
On vaikea hankia ystävä vuodessa, mutta helppo on menettää tunnissa.
Todellinen ystvyys on ikuista.
Uskollinen ystävä seulotaan vastoinkäymisissä.
Todellinen ystävä on kuin toinen minä.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Anna mun rakastaa_0001.wmv      

Kiitävän hetken hurma_0001.wmv      

siniset silmät_0001.wmv      

Värssy

Vaikka luonani et olekaan,
on sydämessä tallella
muistosi ihana.
Se säilyy siellä aina.

Terveys ja liikunta

Paino 102,7 kg, verenpaine 189 / 115 lepopulssi 54. Pyöräily 50 km / 1376 km. Uinti 500m / 48500 m.

Loppukevennys

Tom kutsui äitinsä kotiinsa päivälliselle. Päivällisen aikana äiti ei voinut olla huomaamatta, että Tomin kämppäkaveri Per, oli valtavan iso jakomea. Hän oli myös jo pitkään epäillyt, että nämä kaksi olivat varmaan paljon muutakin kuin pelkästään kämppäkavereita keskenään ja kysyi pojaltaan pitikö äidin epäilys paikkaansa. Tom kuitenkin kiisti väitteen ja vakuutti, että he
... olivat tosiaankin pelkkiä kämppäkavereita. Viikko päivällisen jälkeen Per sanoi Tomille: "Oletko nähnyt sitä kaunista hopeista soppakauhaa. Se hävisi sen jälkeen, kun äitisi kävi meillä
päivällisellä. Ei kai äitisi vain ole ottanut sitä?" Tom ei voinut uskoa sitä, mutta lähetti äidilleen kuitenkin e-mailin varmistaaksen asian; -Rakas äiti, minä en sano, että "otit" tai "et ottanut"
soppakauhaa, mutta se on tosi, että se on ollut poissa siitä lähtien kun kävit päivällisellä. Muutaman päivän kuluttua äidiltä tuli vastaus: - Rakas Tom, minä en sano, että "makaat" tai "et makaa" Perin kanssa. Mutta jos hän olisi nukkunut yönsä omassa sängyssään, hän olisi jo aikaa sitten löytänyt soppakauhan. Terveisin Äiti

Vanha herttainen rouva seisoi kadunkulmassa pitäen kaksin käsin kiinni hatustaan samalla kun tuuli oli nostattanut hameensa korviin. Arvokas herrasmies sattui kohdalle ja sanoi: "Hyvä rouva, teidän pitäisi hävetä itseänne. Annatte hameenne säädyttömästi liehua ja samalla pidätte vain hatustanne kiinni!". Nainen vastasi: "Siellä alhaalla kaikki on 80 vuotta vanhaa, mutta tämä hattu on upouusi

Tehokkuutta

Mies tuli ravintolaan ja istui pöytään. Istuutuessaan hän tönäisi pöydälle katetun lusikan lattialle. Lähellä ollut tarjoilija otti taskustaan uuden lusikan ja asetti sen pöydälle. Asiakas kysyi ihmeissään: "Onko kaikilla tarjoilijoilla lusikka taskussaan?"... Tarjoilija vastasi: "Kyllä, siitä saakka kun meillä kävi tehokkuusasiantuntija. Hän totesi, että 20 prosenttia asiakkaistamme pudottaa lusikan lattialle. Pitämällä puhtaita lusikoita aina mukanamme säästämme lukuisia keittiössä käyntejä."
Asiakas söi ruokansa, maksoi ja huomautti tarjoilijalle: "Anteeksi tunkeilevaisuuteni, mutta oletteko huomanneet, että sepaluksestanne roikkuu lanka? Tarjoilija vastasi: "Kyllä. Meillä kaikilla on roikkunut siellä lanka siitä lähtien, kun tehokkuusasiantuntija kävi meillä. Hän näet totesi, että käytämme aivan liikaa aikaa vessassa käsien pesuun. Lanka on sidottu kalun ympärille. Kun on tarvis, sen saa esiin langasta vetämällä. Kun ei tarvitse koskea, ei tarvitse myöskään pestä käsiä."
"Hienolta kuulostaa, mutta miten saatte kalun takaisin sisään?" "Muista en tiedä, mutta minä käytän lusikkaa...

Anomus

Minä, Mr. Penis, vaadin täten palkankorotusta seuraavista syistä:... Teen fyysistä työtä.Joudun työskentelemään syvyyksissä. Joudun syöksymään kaikkiin tilanteisiin pää edellä. Minulla ei ole viikonloppuvapaita tai muitakaan pyhiä vapaana. Joudun työskentelemään kosteissa olosuhteissa.
Joudun työskentelemään pimeässä tilassa, jossa on huono ilmanvaihto. Joudun työskentelemään korkeissa lämpötiloissa. Työni vuoksi joudun alttiiksi tarttuville taudeille.

Vastaus

Hyvä Mr Penis, harkittuamme tarkkaan vaatimustanne, olemme valitettavasti tulleet tulokseen, että joudumme hylkäämään palkankorotusvaatimuksenne seuraavista syistä: Ette koskaan työskentele kahdeksaa tuntia yhteen menoon. Nukahtelette usein kesken työnteon. Ette aina noudata pääjohtajan määräyksiä. Ette aina työskentele teille määrätyssä paikassa, vaan usein vierailette kielletyillä työskentelyalueilla. Ette osoita oma-aloitteellisuutta, vaan teitä täytyy usein "herätellä" työntekoon.
Jätätte aina työpaikkanne sotkuiseksi ja muiden siivottavaksi työnne jälkeen. Ette läheskään aina noudata turvamääräyksiä, etenkään suojavaatetuksen osalta. Jäätte eläkkeelle ennen 65 ikävuotta.
Olette kykenemätön työskentelemään kahta vuoroa peräjälkeen. Teillä on taipumus jättää työskentelyalue ennen teille määrättyjen suoritteiden valmistumista. Ja jos tässä ei ole tarpeeksi, niin teidän on varsin usein nähty saapuvan ja poistuvan työskentelyalueelta kahden epäilyttävän näköisen kassin kanssa.

Ensiapu
Kaverukset olivat hirvimetsällä, kun toinen heistä kaatui maahan. Hän ei näyttänyt hengittävän ja hänen silmänsä olivat kääntyneet ympäri. Toinen kaveri otti kännykkänsä ja soitti hätänumeroon. Hän sanoi: "Kaverini on kuollut! Mitä minä teen?" ... Hätäkeskus sanoi rauhoittavalla äänellä: "Älä hermoile. Minä opastan sinua. Varmistetaan ensin, että hän todella on kuollut." Tuli hetken hiljaisuus, sitten kuului laukaus. Metsästäjä tuli puhelimeen ja sanoi: "No niin, entä sitten?"

Pee Pants Prank      

Just for Laughs Gags - Asia 20110225_2053

Just for Laughs - Murder Lady      

Just For Laughs - Bloating at Elevator      

Just For Laughs - Wrong Models      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti