perjantai 13. heinäkuuta 2012

PE 13.07.2012

Olli Helanderin kototalon kuva Käännänkylästä.
Päivän sää

Lämpötila aamulla + 15 C, tuuli idästä 2 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 98 %. Lämpötila päivällä + 19 C. Aurinko nousee 3.31 ja aurinko laskee 23.27 Päivän pituus 19 t 55 min

Ilari on kotiutunut Suomen nimistöön itäistä tietä: Karjalassa tunnetaan ortodoksisen kirkon pyhittäjä Ilarion, alunperin latinan Hilarius, ”hyväntuulinen, reipas”. Lari on saatu joko suoraan latinalaisesta nimestä tai Ilarista lyhetäen. Täysin eri kantaa on Joel, ”Jahve on jumala”, erään Vanhan testamentin pienen profeetan nimi.

Tapahtumat

Heinäkuun tapahtumia Kalajoella

Markku Hakolan taidenäyttely Tapion Tuvalla Sinisivellin Galleria

Tämän linkin kautta saat tiedot hälyytysasioista Suomessa

Tyngän antiikkimakasiinikirppis

Galleria Kivitupa, taitelija Sanna Pauliina Heikkilä

Himangan kirjaston historiaa

Suomi siirtyi puu- ja metallijaloilta piijaloille

Kalajoen Halpa-Hallissa jäi tänään n.klo 18.00 aikaan kiinni ulkolainen varasliiga. Muutoinkin Kalajoella liikkui tänään huomattavan paljon epämääräisennäköistä porukkaa.
Kalajoen tulevaisuuden lupaukset, äidin ja isän omat kullat, ovat ottaneet pesäpaikakseen Merta-marketin katetun lastaustilan ja Halpa-Hallin takaosan rapputasanteen. Sieltä huudellaan ihmisille ja roskitetaan paikkoja. Oi aikoja, oi tapoja!

Uutiset

Syyrian oppositio: Hamassa uusi joukkomurha, kuolleita jopa yli 200
http://www.hs.fi/ulkomaat/Syyrian+oppositio+Hamassa+uusi+joukkomurha+kuolleita+jopa+yli+200/a1305582887399

Ennennäkemätön sade piinaa Satakunnassa: ”Edes vanhat isännät eivät muista tällaista”
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/51961-ennennakematon-sade-piinaa-satakunnassa-edes-vanhat-isannat-eivat-muista-tallaista

Timo Soini järkyttyi: ”Käsittämätöntä”

Euro, tasa-arvo ja Euroopan idea

Poliisi lopetti raahelaisyrityksen halpatyövoimaepäilyn tutkinnan
Erkin kommentti: Edellä kuvattu on tyypillistä Jokilaaksojen poliisin toimintaa, siis syvässä ristiriidassa kansan oikeustajun kanssa.


Mielenkiintoiset blogit

Näiden linkkien avulla pääset Iltalehden, Uuden Suomen ja Helsingin Sanomien blogistien blogeihin

Mielipiteeni

Kannattaa lukea
Muistokirjoitus Mika Myllylästä
http://muistot.hs.fi/muistokirjoitus/4237/mika-myllyl%C3%A4

Kokoomus sekoilee, hallitus horjuu, Suomi kärsii

Harvinaisen mielenkiintoinen keskustelu Kokoomuksesta ja Kataisesta

Päivän mietelause

Ei virheistä pidä suuttua. Niistä pitää oppia.
Muista aina, että ongelmilla on arvonsa, sillä niiden kautta voi kehittyä.
Aika on kalleinta mitä ihminen voi tuhlata.
Joka harkitsee seuraavaa askelta liian kauan, seisoo koko ikänsä yhdellä jalalla.
Onnellinen elämä on mielenrauhaa.
Kun aamulla nouset ylös, sinulla on kaksi vaihtoehtoa – olla joko onellinen tai onneton. Päätä olla onnellinen.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Kirka - Kyyneleet      

Kirka: Surun Pyyhit Silmistäni (live 1991)      

Sammy Babitzin - Kuin tuhka tuuleen (Don't pull your love)
http://www.youtube.com/watch?v=PzJsYm8ftqM&feature=related

Värssy

Vaikka ulkona sataisi puukkoja,
tulen antamaan sinulle suukkoja.
Vaikka yö oisi pikimusta,
ei jää vaille rutistusta.

Terveys ja liikunta

Paino 101,8 kg, verenpaine 186 / 109, lepopulssi 50. Juoksu 2 km / 14 km. Pyöräily 25 km /1100 km.

Loppukevennys

Timo Soini ja Ruotsin kuningas olivat kirjeenvaihdossa. Kuningas aloitti: - Hej! Jag är Carl Gustaf XVI. Soini vastasi: - Terve! Minä olen Timo Soini XXL..

Psykiatri piirsi paperille vaakasuoran viivan.- Mitä tämä tuo mieleenne?- Naisen perseen. Psykiatri kohotti kulmakarvojaan,mutta ei sanonut mitään. Sen sijaan hän piirsi pystysuoran viivan.- Mitä tämä sitten tuo mieleenne?- Naisen perseen. Psykiatri alkoi jo tuskastua,mutta piirsi paperille vielä loputkin kuviot: Ympyrän,neliön, kuusikolmion. Vastaus oli aina sama.- Sanokaahan, ettekö te osaa ajatella mitään muuta? Hän lopulta kysyi.- Miten niin minä? Potilas puolustautui.- Tehän se tässä noita rivoja kuvia piirrätte

Positiivisuutta pohojalaasittain

Hymyyle vain, vaikka tuntuus äkkipäätä ourolta naamalihaksis. Son suasiteltavaa ihimissuhteeren kannalta, ja ilimaasta peeärrää. Sun pitää uskua ittehes. Sä et pysty torellisihin voimannäyttööhin, joset sä itte tiärä ja usko, jotta soot hyvä. Ei niin piäntä ojaa, nottei sinne oma lehemä mahtuusi.
... ... ... Elä jokahinen päivä siihen lajihin, notta se vois olla sun viimmeeses. Jonakin päivänä soot viälä siinä oikias. Älä tee ittelles jalustaa, sinoot jaloosta nalakis erinomaasuuten kans.
Jos pohojalaanen hymyylöö, son vakava paikka. Silloon tiätää jokahinen, jotta tuallon asiat vakavasti hyvin. Saati, jos pohojalaanen irvistää, nii siiton leikki kaukana (viälä kauempana ku hymyylystä). Silloon ei mee hyvin.

Ohjeita hississä matkustavalle

Kun hississä on lisäksesi vain yksi toinen henkilö, koputa häntä olkapäälle ja teeskentele, ettet se ollut sinä. Paina nappuloita ja teeskentele, että saat niistä sähköiskun. Hymyile ja aloita alusta.
Kysy saisitko painaa nappuloita muiden puolesta, mutta paina vääriä nappuloita. ... Soita GSM:llä Psykologien Kuumalle Linjalle ja kysy heiltä, tietävätkö he missä kerroksessa olet. Pidä ovia auki ja sano odottavasi ystävääsi. Hetken kuluttua päästä ovet ja sano: "Terve Yrjö, millainen sinun päiväsi on ollut?" Ota kamera mukaasi ja ota kuvia muista hississäolijoista. Siirrä työpöytäsi hissiin ja aina kun joku tulee sisään, kysy heiltä onko heillä aika varattuna. Aseta lattialle pelimatto ja kysy ihmisiltä haluttaisiko heitä pelata. Laita hissin nurkkaan pahvilaatikko ja joka kerta, kun joku tulee sisään, kysy heitä kuulevatko he jonkun tikittävän. Teeskentele olevasi lentoemäntä/stuertti ja kertaa pelastustoimet ja -reitit matkustajien kanssa. Kysy muilta: "Tunsitteko tuon?" Seiso lähellä jotakuta ja nuuhki häntä. Metsästä näkymättömiä kärpäsiä. Kun ovet sulkeutuvat sano toisille: "Tilanne ok, ei paniikkia. Ne avautuvat kyllä." Sano ihmisille, että näet heidän auransa. Huuda: "Halitaan" ja sitten tee niin. Virnistele tuskallisesti samalla kun lyöt otsaasi ja huudat: "Suu kiinni... kaikki, suu kiinni." Läväytä salkkusi tai kassisi auki ja kurkkaa sisälle kysyen: "Onko teillä tarpeeksi ilmaa siellä?" Seiso hiljaa ja liikkumatta nurkassa, kasvot seinään päin jäämättä pois hissistä.
Tuijota tiiviisti toista matkustajaa hetken ja huuda kauhuissasi: "Sinä olet yksi niistä!" ja peräänny hitaasti. Käytä käsinukkea puhutellessasi muita matkustajia. Kuuntele hissin seiniä stetoskoopillasi.
Päästele räjähdysääniä aina kun joku painaa nappulaa. Piirrä kalkkiviivoilla pieni ruutu lattiaan ja julista muille matkustajille: "Tämä on minun henkilökohtainen tilani!" Tuijota muita matkustajia virnistellen ja sano: "Minulla on uudet sukat."

JFL Hidden Camera Pranks & Gags: Bank Robbing Grandmas      

JFL Hidden Camera Pranks & Gags: Smoking Baby      

JFL Hidden Camera Pranks & Gags: Coffin Relaxation      

[Prank] No Ticket If Sexy      


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti