maanantai 16. heinäkuuta 2012

MA 16.07.2012

Kuvia Kalajoen Siltasaaresta
Päivän sää

Lämpötila aamulla + 15 C, tuuli pohjoisesta 1 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 93 %. Lämpötila päivällä + 20 C. Aurinko nousee 3.40 ja aurinko laskee 23.18 Päivän pituus 19 t 37 min

Ukkostutka

Sadetutka

Reino on 1900-luvun almanakkatulokas. Sen edeltäjä Reinhold, muinaissaksan Reinold, merkitsee Jumalan neuvoilla hallitsevaa. Reinholdia pidettiin aikoinaan maallisena monen raamatullisen nimen joukossa, eikä sitä siksi yleisyydestään huolimatta kelpuutettu suomalaiseen almanakkaan ennen kuin 1700-luvulla.

Tapahtumat

Heinäkuun tapahtumia Kalajoella
Galleria Kivitupa, taitelija Sanna Pauliina Heikkilä

Liikkuva poliisi valvoi viikonlopun aikana liikennettä Reisjärven suunnalla. Kaikkiaan yhdeksän moottoriajoneuvon kuljettajaa menetti ajo-oikeutensa ratsioiden yhteydessä. Lisäksi 71 muuta autoilijaa, moottoripyöräilijää ja mopoilijaa saivat sakot. Liikkuva poliisi kohdisti resursseja Reisjärvelle siellä pidettyjen niin sanottujen opistoseurojen vuoksi

Muistoja olympiakesästä

Uutiset
KSML: Soini ehdottaa tukipaketeista kansanäänestystä

Mielenkiintoiset blogit

Näiden linkkien avulla pääset Iltalehden, Uuden Suomen ja Helsingin Sanomien blogistien blogeihin

http://blogit.hs.fi/
Tässä on mielenkiintoisia blogeja
Jyrki Virolainen

Mielipiteeni

Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Suomen poliisin toiminta on täysin korruptoitunutta ja syyttäjälaitoksen toiminta vielä selkeämmin rikollista. Lotostakin saa enemmin päävoiton kuin Suomen tuomioistuimista oikean ja lainmukaisen päätöksen. Laillisuusvalvonta on kansalaisten pettämistä verovaroilla ja virkavastuulla. Nykyisistä kansanedustajista vain kolme oli kiinnostunut kuulemaan laillisuusvalvojan kertomusta eduskunnassa. Kansanedustajien moraali on todella alhalla. Mikä neuvoksi, kun Suomen oikeulaitos ja poliisi, joihin kansalaisten pitäisi pystyä sokeasti luottamaan, ovat lähes täydellisesti rikollisiksi epäiltävien hallinnassa. Kansanedustajat eivät ole kiinnostuneita kansalaisten ongelmista varsinkaan silloin kun ongelmat liittyvät valtion rikollisuuteen.Vastuunalaiset ministerit ovat avuttomia kuin lehmät suossa.

Markku Kosken kunnia on 480 euron arvoinen

Kantelu oikeuskanslerille

Päivän mietelause

Tehdä työtä ja käydä töissä oovat kaksi täysin eri asiaa.
Raha ei haise.
Pitää käyttää rahaa, jos tahtoo tehdä rahaa.
Raha tulee rahan luo.
Raha rauhoitta.
Hyvän paimenen kuuluu keritä lampaansa, ei nylkeä.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Juice Leskinen - Norjalainen villapaita      

juice leskinen - marilyn      

Juice: Rakkauden ammattilainen (1986)
http://www.youtube.com/watch?v=HnIExrwJEIU&feature=related

Värssy

Onnellinen, aurinkoinen,
olkoon elos`retki,
riemun suurta rakkautta
täynnä joka hetki.

Terveys ja liikunta

Paino 101,8 kg , verenpaine 191/104, lepopulssi 52. Juoksu 5 km / 23 km. Pyöräily 34 km / 1218 km

Loppukevennys

Oppilaiden piti piirtää koulussa ihminen, mutta kumia ei saanut käyttää. Ville piirsi tytön, jonka vatsa lipsahti todella isoksi. Opettaja ihmetteli isoa vatsaa. Ville tokaisi: "Näin siinä sitten käy, kun ilman kumia tuhertaa."

Mies oli kyllästynyt vaimonsa kylmyyteen makuukamarissa ja kyseli kaveriltaan vinkkejä, kuinka saada vaimo taas halukkaaksi. Kaveri mainosti apteekissa olevan uusi ihmelääke, jonka kerrottiin parantavan naisen seksihaluja. Mies päättikin kokeilla ja marssi suoraa päätä apteekkiin. Illalla mies sitten sekoitti pari tablettia vaimonsa iltapala-annoksen sekaan. Lääkkeet sekoitettuaan hän ajatteli:
- Jos nämä lääkkeet nyt kerran ovat niin tehokkaita, niin ehkä voisin itsekin kokeilla. Niin hän sitten nielaisi nopeasti itsekin pari pilleriä. Iltapala syötiin ja käytiin nukkumaan. Alkuyö sujui rauhallisesti koisien, mutta puolen yön jälkeen vaimo yhtäkkiä pomppasi sängyssä istumaan ja huusi:n- Minä haluan miestä! Mies heräsi, nousi istumaan ja huusi: - Niin minäkin!!

Kaksi varttuneempaa miestä meni saunaan. Toinen katsoi ihmeissään toisen alapäätä; Mitäs varten sie Väinö olet mennyt ajelemaan alapääsi? Siihen Väinö jotta; Höh, no jos ei se kerta suostu seisomaan, niin ei sen tartte pehmoosella maatakkaan.

Jenni Dalhman tapasi Kimi Räikkösen Helsingin pintaliitoyökerhossa ja halusi ehdottomasti jutella Kimin kanssa. Jenni mietti puheenaihetta tarkkaan ja lopulta keksi hyvän aloituksen.
-Jenni: onpas sulla upea kello Kimi.-Kimi: nooo emmäää tiiä, täs on sekuntikello ja kompassi, emmää tiiä, tietokone, no, mitäs täs nyt on, radio, telkkari, emmä tiiä, kamera ja hd-videokamera, emmä nyt tiiä, cd-soitin, ja sit täs myös on semmone tutka et mä nään et sul ei oo pikkuhousuja hameen alla.-Jenni: no, toi tutka on väärässä, nimittäin mulla on pikkuhousut jalassa. -Kimi: No niimpä onkin, hyvä ku huomautit, tää kellohan onkin tunnin eellä.

Johtaja ja insinööri

Mies lentää kuumailmapallolla ja huomaa olevansa eksyksissä. Hän pudottaa korkeuttaan ja huomaa alapuolellaan pellolla miehen ja huutaa: "Anteeksi, voitteko auttaa? Lupasin eräälle ystävälleni, että tapaan hänet tunti sitten, mutta en tiedä missä olen." Mies alapuolella vastasi: "Tottakai voin, olet kuumailmapallossa, noin 10 m tämän pellon yläpuolella. Sijainti on 40 ja 41 asteen välillä pohjoista leveyttä, 59 ja 60 asteen välillä itäistä pituutta." ... "Sinun täytyy olla insinööri", sanoi kuumailmapalloilija. "Niin olen", vastasi mies, "Mutta mistä tiesit?" "No, kaikki mitä kerroit, on kyllä teknisesti totta. Mutta minulla ei ole aavistustakaan mitä tehdä informaatiollasi ja totuus on, että olen edelleen eksyksissä." Mies alapuolella vastaa: "Sinun täytyy olla johtaja." "Niin olen", palloilija vastaa, "mistä tiesit?" "No, et tiedä missä olet ja mihin olet menossa. Olet tehnyt lupauksen, josta sinulla ei ole minkäänlaista käsitystä miten sen voisit pitää ja odotat, että minä ratkaisen ongelmasi. Totuus on, että olet täsmälleen samassa tilanteessa kuin ennen kohtaamistamme, mutta nyt ongelmasi onkin jostain syystä minun vikani."

Homo ajatteli ottaa tatuoinnin perseelle. Tatuoija tiesi että mies on homo mutta ei välittänyt ja kysyi että mikäs tatuointi sitä pistetään. Homo sanoi että haluaa maasturin kuvan tatuoitua perseen poskelle. Silloin tatuoija ei enää voinut vastustella ja sanoi: pistetäänkö oikein off-road renkaat jos tulee paska keli?

Kolme blondia keskustelee, mikä kukin haluaisi olla. - Minä haluaisin olla kukka, niin kaikki haistelisivat minua. - Minä haluaisin olla kravatti, niin saisin roikkua miehen kaulassa. - Minä haluaisin olla ambulanssi. - AMBULANSSI, ihmettelee kaksi muuta. - Niin, kaikki tulis aina takaapäin ja saisin ulvoa

Particularly Mad Server Girl

Girl Loses Top Prank      

Cat Prank      

Sleepy Sexy Girl      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti