keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

KE 11.07.2012


Kuva on otettu kuuluttamosta, josta katselin Kalajoen Junkkareiden kansallisia kisoja kuuluttajana yli neljän tunnin ajan. Kuvassa Vasa Is:n 19-vuotiaiden estejuoksija Camilla Richardsson.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 14 C, tuuli kaakosta 3 m/s, pilvistä ja sadetta, suhteellinen kosteus 100 %. Lämpötila päivällä + 17 C. Aurinko nousee 3.25 ja aurinko laskee 23.33 Päivän pituus 20 t 06 min
Ukkostutka

Eleonoora tuli 1000-1100-luvulla maurien matkassa Espanjaan Araboasta, missä Ellinor merkitsee ”Jumala on valoni”. Nimi poistettiin välillä almanakasta liki 50 vuodeksi, kunnes palasi vuonna 1975 lyhenteidensä Ellin ja Nooran rinnalle. Nellin arvellaan juontavan paitsi Eleonoorasta ja Helenasta myös Ellenistä tai orneliasta.

Tapahtumat

Heinäkuun tapahtumia Kalajoella

Markku Hakolan taidenäyttely Tapion Tuvalla Sinisivellin Galleria

Pahkalan tervaviikko

Tämän linkin kautta saat tiedot hälyytysasioista Suomessa

Tyngän antiikkimakasiinikirppis

Galleria Kivitupa, taitelija Sanna Pauliina Heikkilä

Himangan kirkko

Hei, meitä natotetaan!

K-Pallon tilanne on huolestuttava

Rautio 2020

Kalajoki-näyttelyn jatkosuunnitelmat

Olin tänään kuuluttamassa Kalajoen Junkkareiden nuorisokansallisissa kisoissa. Osanottajia on ympäri Suomenniemen ja sadekin lakkasi ennen kisoja joten olosuhteet olivat erinomaiset. Yksi epävirallinen Suomen ennätyskin näki päivänvalon, kun Raahen Vesan 9-vuotias Arttu Heilala juoksi 40 metrin aikaan 6,24. Epävirallinen Suomen ennätys parani kolme kymmenystä. IF Åsarnan Evert Vikman heitti 17-vuotiaiden moukarissa oman ennätyksensä 60,77. Annika Kortetmaa Kannuksen Urasta voitti 19-vuotiaiden naisten 100 m ja 200m. Kummallakin matkalla Kalajoen Junkkareiden Erika Nevanperä oli niukasti toinen. 9-vuotiaiden tyttöjen 40 metrillä Tampereen Pyrinnön Saga Vanninen saavutti ajan 6,65. 200 metrin pyörtuolikelauksessa maailmanmestari Tuomo Himangan aika oli 30,49. 17-vuotiaiden naisten 300 metrin aitajuoksussa Oulun Pyrinnön Katariina Liipon aika oli 43,90. Himangan Urhelijoiden Mauri Kaattari hyppäsi korkkeutta 205 cm. 17-vuotiaiden naisten keihäänheitoss Ylikiimingin Nuijamiesten Merja Perätalo saavutti tuloksn 48,33. 19-vuotiaiden naisten 2000 metrin estejuoksussa Vaasan Is:n Camilla Richardsson saavutti ajan 7.40,22. Naisten 3000 metrin estejuoksussa Lahden Ahkeran Emma Hyyppä saavutti hyvän ajan 11.37.07. Valitettavasti paikalla ei ollut ainuttakaan lehtimiestä.

Uutiset

Lehti: Timo Soini vaaraksi maailmantaloudelle

Suomen salattu tuki

Mielenkiintoiset blogit

Näiden linkkien avulla pääset Iltalehden, Uuden Suomen ja Helsingin Sanomien blogistien blogit

Mielipiteeni

Kannattaa lukea
Kuinka Suomen oikeuslaitos politisoitiin - otteita Demlan historiasta

Päivän mietelause

Varmimmin pysyy köyhänä olemalla rehellinen.
Kaikki liika on vahingoksi.
Liiallinen jännitys murtaa jousen.
Luonto on Jumalan taidetta.
Ihmisen aurinko on ihminen.
Ihminen on sosiaalinen eläin.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Janne Raappana - Kaksi Onnellista      

Johanna Kurkela Sun Särkyä Anna Mä En

Juha Tapio - Kaksi puuta (lyrics)      

Värssy

Kerran kukkui kevään käki,
silmät silmiin syvälle näki.
Sydän hakkasi sydäntä vasten,
kuu katseli leikkiä lasten.

Terveys ja liikunta

Paino 103,1 kg, verenpaine 185/115, lepopulssi 51.

Loppukevennys

Mikko Kuustonen seurusteli kerran nuorukaisena kirkkoherran tyttären kanssa ja oli innoissaan, kun pääsi ensimmäisen kerran tapaamaan tytön vanhempia. Tiesihän Mikko, että jos vanhemmat hyväksyisivät hänet, tyttö voisi vaikka antaa... suudelman. Siinä sitä istuttiin olohuoneessa ja keskusteltiin tosiolevaisesta, kun jännitys ja kahvi alkoivat vaikuttaa Mikon suolistossa. Pian poika ei enää pystynyt pidättelemään vaan päästi pienen pierun. Kirkkoherra katsoi vihaisesti perheen koiraa, joka sattui makailemaan Mikon tuolin alla, ja torui: "Musti!" Mikko huokaisi helpotuksesta ja jysäytti toisenkin kerran koiran piikkiin. "Musti!", nuhteli tällä kertaa kirkkoherran rouva. Kului muutama tovi, ja ilma vain kiersi Mikon suolistossa. Eihän siinä auttanut muuta kuin päästää ilmoille kunnon jyräys. "Musti!" ärjyi kirkkoherra naama punaisena. "Tule nyt jo pois sieltä tuolin alta, ennen kuin se pitkätukkainen hipinretale paskantaa päällesi!"

Mikä on pahin rangaistus nunnaluostarissa? - Porkkana tarjotaan raasteena.

Entä kun kotiintuloajat eivät pidä? Vaimo kertoi seuraavaa: - Eilen illalla minut oli kutsuttu viettämään kaveriporukassa iltaa. Lupasin miehelleni, että olen takaisin puoleenyöhön mennessä: "Lupaan." ... - No, tunnit kuluivat ja siideri meni alas liiankin hyvin. Kolmelta aamuyöstä, kännissä kuin käki, suuntasin kotiin päin. Juuri kun pääsin ovesta sisään niin eteisen käkikello kukkui kolmesti. Tajusin nopeasti, että mies varmaan heräsi, joten keksin nerokkaana naisena kukkua yhdeksän kertaa lisää. - Olin oikein ylpeä itsestäni, kun keksin niin nerokkaan ajatuksen ja vielä aivan tukka täynnä. Mahdollinen yhteenotto oli näin vältetty. - Seuraavana aamuna mieheni tiedusteli kotiintuloaikaani. Kerroin hänelle, että tulin kahdeltatoista eikä mieheni vaikuttanut lainkaan epäilevältä. Voi noita miehiä.
Mies kertoi seuraavaa: - Tiedätkö missä myydään käkikelloja? Me tarvitsemme uuden."- Viimeyönä se kukkui kolmesti. Sen jälkeen se sanoi että 'voi vittu' ja kukkui neljä kertaa lisää. Sitten se selvitti kurkkuaan ja kukkui sen jälkeen kolme kertaa lisää, kikatti ja lopuksi pieraisi.
Hjallis oli palaamassa Helsinkiin limusiinissaan. Sattuipa niin, että kuski kuitenkin täräytti pimeällä maantiellä suoraan tielle eksynyttä sikaa päin. Porsasparka tietysti muusaantui paloiksi. Kuski hätääntyi ja kysyi Harrylta mikä neuvoksi ja tämä ajatteli, että on ehkä parasta mennä tilalle kertomaan totuus. Kuski hoiti homman ja palasi hetken kuluttua tyytyväisen näköisenä takaisin.
“No, suutu...ttiinko siellä ?” kysyi Hjallis.
“Ei ollenkaan”, vastasi kuski, “Itseasiassa he korkkasivat shamppanjan ja alkoivat juhlia”
“Miten se on mahdollista ?”, ihmetteli Harry. “Mitä sitten kerroit heille?” Hjallis lisäsi.
“Juuri mitä pyysit”, vastasi kuski, “Sanoin, että: Olen Harry Harkimon autonkuljettaja ja tapoin sen sian”.

just 4 laughs 06
Leaking Aquarium Prank - Just for Laughs Gags      

Just For Laugh - Kiss Booth For Charity.      

Hidden Camera - Tie in the ATM      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti