sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

SU 01.07.2012


Rompetorilta kuvia

Päivän sää
Lämpötila aamulla 13 C, tuuli kaakosta 3 m/s, pilvistä ja ajoittaista sadetta, suhteellinen kosteus 98 %. Lämpötila päivällä + 19 C. Aurinko nousee 3.00 ja aurinko laskee 23.54 Päivän pituus 20 t 53 min.

Aaron on ollut suomalainen almanakkanimi jo vuodesta 1708 ja Aarokin vuodesta 1890. Aaron on monien muiden vanhojen nimien tapaan raamatullista alkuperää. Mooseksen veli oli Aaron, sulavakielinen Israelin ensimmäinen ylipappi. Nimen alkujuuret lienevät Egyptissä, missä sanalla on merkitys ”vuori”.

Tapahtumat

Heinäkuun tapahtumia Kalajoella

Tämän linkin kautta saat tiedot hälyytysasioista Suomessa
Kuvagalleria EM-kisat

Ansion Jorma Untinen on vuoden kalajokinen

Uutiset

Puolueiden kannatusluvut likipitäen ennallaan

Kaatuminen murskasi Sandellsin unelman
http://yle.fi/urheilu/kaatuminen_murskasi_sandellsin_unelman/6202016

Soini: Jos ihmiset tietäisivät Suomen sitoumuksista enemmän, syntyisi kapina
http://www.mtv3.fi/uutiset/talous.shtml/soini-jos-ihmiset-tietaisivat-suomen-sitoumuksista-enemman-syntyisi-kapina/2012/06/1573446

Professori: Tukea saavat pankit pitäisi kansallistaa

Nobelisti: Talouskriisin hoito epäonnistunut

Eurokriisin tila selvitettävä kansalle

Yli 80 kuollut Syyrian armeijan iskuissa lauantaina

Mielenkiintoiset blogit

Näiden linkkien avulla pääset Iltalehden, Uuden Suomen ja Helsingin Sanomien blogistien blogeihin

Mielipiteeni

Kannattaa lukea
Ydinteknologian pimeä puoli Rosalie Bertell näyttää bisneksen ja terveyden ristiriidan

Talousnerot Kiuru ja Kyllönen

Päivän mietelause

Eteenpäin, sano mummo lumessa.
Anna kaikkesi – älä periksi.
Peräänantamaton ponnistei voittaa kaikki vastukset.
Vastavirtaan nousee lohen suku.
Tahto kiskoo puolet kuormasta.
Sisulla se etanakin arkkiin pääsi.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Jamppa tuominen kevään ensi kukkanen
http://www.youtube.com/watch?v=JgTX5_g8f7I&feature=related

Kortit kertoo kohtalomme_0001.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=50NRthJ4M7M&feature=related

Marion -Senorita por favor
http://www.youtube.com/watch?v=jVnFFsuSuwg&feature=related

Värssy

Hyöri, pyöri tyttökulta
niin kuin rukin rulla,
vielä taitaa sinullekin
mummonpäivät tulla.

Terveys ja liikunta

Paino 103,2 kg, verenpaine 197 / 119 lepopulssi 49. Pyöräily 28 km / 822 km

Loppukevennys

Miehellä alkoi kesken työpäivän aivan järjettömästi seisomaan. Onneksi asui lähellä työpaikkaa, ei muuta, kuin ruokatunnilla kotiin vaimoa ilahduttamaan. Mutta perheen 6-vuotiaalle piti keksiä siksi aikaa jotain tekemistä. Mies komensi pojan keittiön ikkunaan: - Laske ääneen ketä kadulla kävelee. Saat jokaisesta euron. Kesken kiivaimman hässimisen tenava seisoi riemuissaan sängyn vieressä:
- Kyllä nyt tulee isi kallis pano! Sieltä on tulossa puolustusvoimien lippukunnan paraati.

Humalainen mies ajoi pyörällä pitkin Mannerheimintietä. Hän näki lähistöllä vastustamattoman näköisen pubin ja päätti jättää pyöränsä eduskuntatalon portaiden ... viereen siksi aikaa. Paikalle
ryntäsi poliisi huutaen: -Ei pyörää voi tuohon jättää! Siitähän kulkevat kaikki, mm. Katainen, Stubb, Urpilainen... Humalainen keskeytti: -Mutta onhan pyörässä lukko!

Tiehallinnon Uudenmaan yksikkö tilasi keskusvarastolta 20 kpl uusia rautalapioita. Vastaus tuli nopeasti: ”Lapiot ovat tilapäisesti loppu. Nojatkaa toisiinne.”

Suntio tuli illalla kirkkoon rutiinitarkastusta tekemään. Yllättäen hän näkikin siellä istumassa seurakunnan papin ja kanttorin. Miehillä oli kortinpeluu meneillään, vieressä useita olutpulloja ja kanttori kuului kiroilevan huonoja korttejaan. Suntiota he eivät huomanneet. Suntio tietenkin järkyttyi syvästi moisesta pyhäinhäväistyksestä. Hän keksi, että ehkä kirkonkellojen soitanta säikäyttäisi synnintekijät. Suntio hiipi kirkontorniin ja soitti kelloja muutaman kerran. Pappi ja kanttori eivät näyttäneet olevan millänsäkään. Mutta kohta ovesta ilmestyi nuori mies kaljakorin kanssa ja sanoi: -Kuului taas tilaus tulevan!

Kun Marilyn Monroe kuoli, Pyhä Pietari oli tapansa mukaan Taivaan portilla vastassa valitsemassa sisään pääseviä. Marilyn katsoi kysyvän kutsuvasti Pietaria silmiin, jolloin tämä sanoi: - Neiti Monroe. Te olette rajatapaus, koska olette näytellyt syntisen seksistisissä elokuvissa. Toisaalta sitä asiaa ei voida tulkita teille synniksi, koska se oli ammattinne. Tällaisten tapausten varalle meillä ...on täällä ns. syntitunneli. Se on kymmenen metriä pitkä putki, jonka läpi teidän on hitaasti käveltävä. Mikäli mielessänne on tunnelissa kävellessänne yksikin syntinen ajatus, putken lattia pettää allanne ja silloin putoatte suoraan Helvettiin. Suostutteko kokeeseen? - Ei kai tässä muukaan auta, vastasi Marilyn. Marilyn lähti pylly pyörähdellen kävelemään syntiputkeen, Pietari perässään. Kun Pietari oli ottanut kolme askelta tunnelissa, lattia petti hänen allaan…

Best of just for laughs 2011 part 16


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti