tiistai 17. heinäkuuta 2012

TI 17.07.2012Kallan kareilla on voimassa oleva itsehallinto. Itsehallinnosta huolehtii Karinkokous, mikä on ensi sunnuntaina. Kallan karit ei ole liittynyt EU:n jäseneksi.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 11 C, tuuli lännestä 2 m/s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 97 %. Lämpötila päivällä + 18 C. Aurinko nousee 3.43 ja aurinko laskee 23.15 Päivän pituus 19 t 31 min

Ukkostutka

Ossianin lähtönimiä ovat gaelin kielen Oisin ja Ossin, joka merkitsee pikkuhirveä, siis vasaa. Muinaissiiriläisen tarun mukaan Ossin oli 200-luvulla elänyt henkilö, josta Macpherson sai aiheen Ossianin lauluihinsa. Suomessa nimi tuli almanakkaan vuonna 1908 ja lyhentymä Ossi vuonna 1929.

Tapahtumat

Heinäkuun tapahtumia Kalajoella

Uutiset

Espanja-sopimuksia ei ehditä kääntää eduskunnalle

Taas viivästys - Olkiluodon ydinvoimala valmis aikaisintaan 2015

Minna Kauppi suunnisti MM-kultaa

Eduskunta käsittelee Espanjan vakuuksia torstaina ja perjantaina

Useita upseereita loikkasi Syyriasta, kapinalliset rajuun hyökkäykseen

Mielenkiintoiset blogit

Näiden linkkien avulla pääset Iltalehden, Uuden Suomen ja Helsingin Sanomien blogistien blogeihin
http://blogit.hs.fi/
Tässä on mielenkiintoisia blogeja
Jyrki Virolainen

Mielipiteeni

Kannattaa lukea (myös keskustelu asiasta)
Kaivokset ja vesi - kansallistako vai muiden bisnes?

Syyttäjien julkisuuden kipeys

Kauko Aaltomaa: kiristäjä haluaa kansliapäälliköksi

Erkin kommentti: Kauko Aaltomaa esit PR-talojen konkurssivyyhden rikostutkintojen aloittamisen 26.5.2000. Kävin tuolloin Vantaan KRP:ssä ja asiat selvitettiin niin pitkälle, että talousrikostutkija Pauli Mattila ilmoitti tutkinnan kohteiksi poliisi Raimo Ollilan ja syyttäjä Sulo Heiskarin. Tutkija Pauli Mattila soitti Kauko Aaltomaalle, joka kielsi rikostutkinnan aloittamisen. Selous asiasta kirjani Olet Maamme Armahin Suomenmaa ISBN 952-91-4593-X sivulla 160.

Päivän mietelause

Mitä voidaan lisätä sellaisen miehen onneen, joka on terve, velaton ja puhtaalla omallatunnolla.
Mitä enemmän tiedät, sitä enemmän sinulla on onni myötä.
Mitä kovemmin uurrastat, sitä onnekkaammaksi tulet.
Ainoa pelastus sielun murheeseen on työ.
Työ ja rakkaus – ne ovat kaiken perusta. Ilman niitä tulee neuroosi.
Älä tule selittelemään, kuinka paljon teet töitä. Kerro mieluummin, kuinka paljon saat aikaan.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Armi Ja Danny - Silloin vasta kaiken sann (Only then I learn to live)

Armi ja Danny - Kaiken sulle antaisin1977      

Paratiisi (1983) - Armi Aavikon muistolle      

Värssy

Onni sulle, onni sille,
joka sua rakastaa,
jonka kanssa sinä aiot
yhtä leipää nakertaa.

Terveys ja liikunta
Paino 102,0 kg, verenpaine 174 /100, lepopulssi 59. Aamujumppa 30 min/ 2160 min. Pyöräily 18 km / 1236 km.

Loppukevennys

Kalle meni vihdoin pitkän suostuttelun jälkeen kihloihin ja muutti morsiamensa kanssa saman katon alle. Sitten koittikin yhteisistä pelisäännöistä sopimisen aika."Se on sitten niin, että menen kavereiden kanssa keilaamaan silloin kun haluan, kalaan jos huvittaa ja oluelle kun sattuu sopimaan. Ja näistä asioista ei sitten nalkuteta. Onko kommentoitavaa?" Kalle linjasi.
"Sopiihan se. Ota sitten menoissasi huomioon, että tässä talossa harrastetaan seksiä joka ilta kello seitsemän, olit sinä paikalla tai et," morsian kuittasi.

Masentunut mies työpaikallaan: aamulla, kun aloin pukea, paidan nappi irtosi. Kun laitoin housuja, vetoketjun vedin irtosi. Kun olin lähdössä, salkun kahva jäi käteen, samoin ovenkahva. Arvatkaa pelottaako mennä kuselle!

Nyt kyl täytyy tunnustaa, ettei mulla oo aina kaikki inkkarit kanootissa, eikä kaikki muumit laaksossa, enkä ole välttämättä terävin kynä penaalissa, eikä kaikki murotkaan taida olla aina kupissa, hissikään ei aina mene vintille asti enkä välttämättä souda molemmilla airoilla ja onko kaikki lusikat laatikossa, matot suorassa vintillä, piparit pellillä, pelaanko täydellä pakalla, olenko se jääkaapi...n tuorein maitopurkki, ajanko ihan täysillä valoilla, onko mulla kaikki ismot kasinolla, kaikki kamarit lämpiminä, banaanit tertussa, ettei vaan ois häkää wigwamissa, onkohan ees kaikki kanat orrella ja riekot kiepissä, oonko ihan kartalla ja kynttelikön kirkkain lamppu ja onko yläkertaan ees vedetty sähköt? Valot on näköjään päällä, mutta onko ketään kotona? Piuhatkin taitaa olla aika pitkät, mut hauskaa mul on ainakin... ETTÄS TIEDÄTTE!

Poliisi pysäyttää blondin. Blondi ajoi yksisuuntaista katua väärään suuntaan, kun vastaan ajoi poliisi. Poliisi tietysti pysäytti hänet. Poliisi tuli auton viereen ja pyysi ajokorttia. ... "Minkä näköinen se sellainen ajokortti oikein on?" "Sellainen pieni kortti, jossa on sinun valokuvasi."
Blondi kaiveli vähän aikaa käsilaukkuaan, löysi meikkipeilin, katsoi siihen ja totesi: "Tässähän se on!" Hän antoi peilin poliisille. Poliisi katsoi peiliin ja hämmästeli: "Olisit heti sanonut, että olet poliisi!"

Kauan sitten lähti Irlannista köyhän katolisen perheen tytär piikomaan Lontooseen. Muutaman kuukauden päästä tyttä tuli käymään kotona. Oli pyntätty kuin lady, komeissa vaatteissa. Kotiväki hämmästeli tytön ulkomuota. Äiti kysyi tyttäreltään: "Miten tuo on mahdollista?". Tyttö kuiskasi jotain äidin korvaan, joka pyörtyi välttömästi. Äiti saatiin virvoteltua ja hän kysyi uudelleen asiaa. Tyttö kuiskasi taas äidin korvaan ja äiti sanoi: "Pelästyin jo, että olet ruvennut protestantiksi.

Ulkonaliikkumiskielto.Belfastiin julistettiin ulkonaliikkumiskielto alkavaksi kello 22, ja kaikki rikkurit ammuttaisiin. Kuitenkin yksi siviili ammuttiin jo kello 21:45. ... "Miksi ammuitte?" upseeri kuulusteli ampunutta sotilasta. "Minä tunsin uhrin", sotilas selitti, "eikä hän olisi millään ehtinyt kotiin kymmeneksi."

Scary Giant Spider Prank

Water Prank

Funniest Japanese Girls PrankF

Kid Disappears In Brick Wall Prank


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti