keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

KE 18.07.2012

Kuvassa 1879 sivun + kolmen kirjan todistusainestoa eläkkeellä olevaa Jokilaaksojen poliisia Raimo Ollilaa vastaan oleva todistusaineisto. Aineisto käy todisteena myös Kalajoen kaupunginvaltuuston silloista puheenjohtajaa vastaan koskien törkeiden rikosten peittelemistä ja rikollisten suojelemista.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 9 C, tuuli lännestä 2 m/s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 95 %. Lämpötila päivällä + 18 C. Aurinko nousee 3.46 ja aurinko laskee 23.12 Päivän pituus 19 t 25 min


Riikka oli almanakassa 20 vuotta muodossa Riika, kunnes se vuonna 1950 muutettiin Riikkaksi. Nimi on siojitettu entisele ”rauhanruhtinaan” Frederikin paikalle, koska sen on otaksuttu lyhentyneen Frederikasta. Kantanimiä voivat kuitenkin olla yhtä hyvällä syylä esim. Henriika, Ulriika, Eriika.

Tapahtumat

Heinäkuun tapahtumia Kalajoella

Putosiko meteoriitti Kalajoelle? Pohjanmaan päivätulipallo oli kookas meteoroidi
Satakunnan käräjäoikeudelle

Espanja myöntää: Suomelle annettavat takuut ovat tyhjänpäiväisiä

Tiedonanto Espanjan lainaohjelmasta tänään

Urpilainen: Suomi ja Espanja sopuun vakuuksista

HS: Suomen ohjusosto Yhdysvalloista kaatui   

Europankissa paljastui käsittämätön sekoilu

Paljastus – EU:n tukirahat Kreikalle valuneet hukkaan

Kreikka-vakuuksien asianajokulut ministeriölle lähes 640 000 euroa

Soini raivoissaan: Tämä on häpeällinen tilanne!

Mielenkiintoiset blogit

Näiden linkkien avulla pääset Iltalehden, Uuden Suomen ja Helsingin Sanomien blogistien blogeihin
http://blogit.hs.fi/
Tässä on mielenkiintoisia blogeja
Jyrki Virolainen

Mielipiteeni

Kannattaa lukea
Tiku-Taku-takuutukset

Riittävätkö Espanjan lupaamat vakuudet?

Miksi maksaa muitten velkoja, kun omankin maan kansalaisille velat on maksamatta

Päivän mietelause

Onnellisen elämän salaisuus piilee pehmeässä mukautumisessa muutoksiin.
Elää hyvin ja kauniisti ja oikeudenmukaisesti ovat kaikki sama asia.
Tee se hyvä mihin pystyt kaikin tavoin, kaikkialla, aina.
Kaikki ajavat onnea takaa mutta eivät huomaa, että onni on heidän kintereillään.
Kohtalo nauraa todennäköisyyksille.
Suurinkaan mahdollinen viisauskaan ei vedä vertoja onnekkaille sattumuksille.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Saija Varjus - Kuiskaten      

Anna Hanski - Kotiviini Zumba Dance 2012
http://www.youtube.com/watch?v=jSQW9sDy1YI&feature=related

Maarit Peltoniemi - Hiekkaan piirretyt sydämet      

Värssy

Naitpa naisen itsellesi,
vaimon virkun ja vihannan,
siit`on iltasi ihana,
aamupuoli aivan ratto.

Terveys ja liikunta

Paino 101,1 kg, verenpaine 177 / 108, lepopulssi 50. Aamujumppa 30 min / 2190 min. Pyöräily 34 km / 1270 km.

Loppukevennys

Mies itkeskeli lohduttomasti haudan äärellä ja lausui: - Miksi, voi miksi sinun piti kuolla? Paikalle saapui pappi, joka kuultuaan miehen puheen meni lohduttelemaan: - Veliseni kaikkien pitää kuolla, kuka tämä edesmennyt muuten oli? - Vaimoni ensimmäinen aviomies

Pahantuulinen vaimo kivahti banaania syövälle miehelleen pöydän yli: -mikä sinut oikein erottaa apinasta? -Pöytä, mies vastasi

Kalastamassa

Pariskunta lomaili eräällä Pohjois-Amerikan jylhistä kalastusalueista. Mies halusi kalastella aivan aamunsarastukseen, vaimo puolestaan lueskeli mökillä.
Eräänä aamuna mies palasi mökille kalastettuaan useita tunteja, ja meni hetkeksi päiväunille. Tällä välin vaimo suunnitteli menevänsä järvelle. Vaikka hän ei tuntenut järveä kovin hyvin, hän päätti ottaa veneen. Hän sousi pienen mat...kan päähän, heitti ankkurin veteen ja siirtyi kirjansa pariin.
Jonkin ajan kuluttua sheriffi saapui omalla veneellään naisen luo. Sheriffi sousi aivan naisen viereen ja sanoi: "Hyvää huomenta, rouva. Mitäs teette?" Nainen ajatteli itsekseen, että eikö se muka ollut aivan päivänselvää, ja nosti katseensa kirjasta. "Olette kalastukselta kielletyllä alueella", sheriffi kertoi naiselle."Mutta kuulkaapa konstaapeli, ettekö te muka näe, että minä en todellakaan kalastele?", sanoi nainen hieman närkästyneenä."Niinpä, mutta teillä sattuu olemaan mukananne kaikki kalastukseen tarvittavat välineet. Minun on vietävä teidät kammarille ja kirjoitettava raportti", totesi sheriffi tärkeillen."Jos sen teette", sanoi nainen tuohtuneena, "minun on nostettava teitä vastaan syyte raiskauksesta!""Mutta enhän minä ole edes koskenut teihin!" hämmästeli sheriffi."Niinpä, ette koskenutkaan", nainen vastasi, "mutta teillä sattuu olemaan mukananne kaikki siihen tarvittavat välineet!"
Mies sai lääkäriltä paketin viagraa.Ennenkuin mies ehti ottaa yhtään,tämän puhuva papukaija söi koko paketin.Lääkkeen mahdollista vaikutusta pelästyneenä,mies laittoi linnun pakastimeen "jäähtymään". Mies muisti linnun vasta 30min kuluttua ja luuli löytävänsä pakkasesta kuolleen linnun.Mitä vielä!Kun mies avasi pakastimen,sisällä oli hikeä pyyhkivä lemmikki,joka kysyi:"Uskotko jos sanon,että pakastebroileri ei helpolla levitä jalkojaan?"
Alkoholi työpaikoille!

14 syytä, miksi alkoholia tulisi tarjoilla työpaikalla: On hyvä syy tulla aamulla töihin ajoissa. Stressi vähenee. ... Kommunikointi on rehellisempää. Palkkasummasta valittaminen vähenee. Krapulan takia ei tarvitse jäädä pois töistä. Lämmityskuluissa syntyy säästöjä. Töihin tullaan mieluummin kimppakyydillä tai joukkoliikenteellä, joten pysäköintitilaa tarvitaan vähemmän. Tyytyväisyys työpaikkaan lisääntyy. Lomien tarve vähenee, koska tullaan mieluummin töihin. Työkaverit alkavat olla mukavampia. Palavereista tulee mielenkiintoisempia. Ylitöitä tehdään tavallista mieluummin, koska ei ole kiire töitten jälkeen kapakkaan. Omia ideoita kerrotaan helpommin, ja ne ovat luovempia. Työn jälki näyttää sitä paremmalta, mitä enemmän tarkastelija on juonut.Näytä lisää.
Help Me Carry A Box Gag      

JFL Hidden Camera Pranks & Gags: Huge Red Flag      

JFL Hidden Camera Pranks & Gags: Dog Eat Dog      


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti