maanantai 9. heinäkuuta 2012

MA 09.07.2012
Kalajoki-näyttely ja
Jokelan pappilan pienoismalli

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 17 C, tuuli pohjoisesta 1 m/s, pilvistä ja vähäistä sadetta, suhteellinen kosteus 99 %. Lämpötila päivällä + 20 C. Aurinko nousee 3.20 ja aurinko laskee 23.37 Päivän pituus 20 t 17 min

Helsingissä esiintyi 1800-uvun lopulla ihailtu oopperalaulajatar Anne Mathilda Ekroos, joka käytti taiteilijanimeä Ilta Ekroos. Oopperaa harrastavissa piireissä kastettiin pian Ilta-nimisiä tyttösiä, ja suomalaisuuskaudella 1900-luvun alussa Ilta pääsi almanakkaankin. Jasminin taustalta löytyy eksoottinen jasmiininkukka, joka yhdistetäään usein herkkään kauneuteen, viehkeyteen ja rakkauteen.

Tapahtumat

Heinäkuun tapahtumia Kalajoella

Markku Hakolan taidenäyttely Tapion Tuvalla Sinisivellin Galleria

Pahkalan tervaviikko

Tämän linkin kautta saat tiedot hälyytysasioista Suomessa

Tyngän antiikkimakasiinikirppis

Galleria Kivitupa, taitelija Sanna Pauliina Heikkilä

Olen tänään purkanut Kalajoki-näyttelyn Raution koululta. Olen omanlta osaltani ollut täydentämässä Rautio-viikon palvelutarjontaa. Samalla olen tutustunut Raution koulun tämn hetken tilanteeseen ja tulevaisuuden haasteisiin. Minulla on selkeä visio koulun tulevaisuudesta.

Suomen uusi turvallisuuspolitiikka – Natoon vai ?

Uutiset

Sandra Eriksson ja Niclas Sandells alittivat Lontoon B-rajan
http://www.hs.fi/urheilu/Sandra+Eriksson+ja+Niclas+Sandells+alittivat+Lontoon+B-rajan/a1305581611066

Hurjaa vauhtia kasvavan Kiinan talous nousee jo lähivuosina suuremmaksi kuin Yhdysvaltain talous. Useiden tutkimuslaitosten ennusteiden perusteella Kiinan ostovoimakorjattu bruttokansantuote ohittaa Yhdysvaltain bruttokansantuotteen todennäköisesti vuonna 2017.

Mielenkiintoiset blogit

Näiden linkkien avulla pääset Iltalehden, Uuden Suomen ja Helsingin Sanomien blogistien blogit
Mielipiteeni

Kannattaa lukea
Euro vaakalaudalla

Päivän mietelause

Mikään ei saa ihmistä niin epäluuloiseksi kuin vähäiset tiedot.
Kaikkia suuria totuuksia pidetään ensin harhaoppeina.
Totuus on olemassa. Vain valhe keksitään.
Kaikki ihmiset antavat samanlaisia lupauksia. Teot erottavat heidät toisistaan.
Kaikki hyveet sisältyvät itseluottamukseen.
Oppittuasi luottamaan itseesi tiedät kuinka sinn on elettävä.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Miksi Kaikki Kaunis katoaa...
http://www.youtube.com/watch?v=J0qNVrnCv_s&feature=related

Simo Silmu- Kaikkea hyvää      

yö lintu mahdunko maailmaas.wmv      

Värssy

Kun sinä etsit ystävää,
niin pidä tarkka huoli.
Katso ensin sydäntä
ja sitten ulkopuoli.

Terveys ja liikunta

Paino 101,7 kg, verenpaine 193 / 112 lepopulssi 51. Aamujumppa 30 min / 2130 min. Juoksu 3 km / 9 km. Pyöräily 28 km / 1031 km.

Loppukevennys

Vaari oli lääkärillä ja huusi heti odotushuoneessa: -Mulla on vikaa munissa!! Hoitaja tuli sanomaan vaarille että ei sillä lailla saa huutaa. Ylihuomenna vaari tulikin taas käymään ja huusi: -Mulla on vikaa korvassa!! -Vai niin. No minkälaista vikaa teillä on korvassa? -Mää en voi kusta kunnolla!!

Metsäkämpällä äijät kyllästyivät yksitoikkoiseen ruokavalioon ja lähettivät yhden kaverin ostamaan yhteisillä varoilla kaupungista muonaa. Mies palasi mukanaan 50 pulloa vodkaa ja kaksi näkkileipäpakettia. - Mitä pirua sä meinaat? Mitä me tehdään kaikella tolla leivällä?

Kaksi keski-ikäistä kullankaivajaa jutteli. Toinen sanoi: - Ville, eikö sinulla ole kohta hääpäivä, vai oliko? - Jep. Suuri sellainen. 20 vuotta naimisissa. ... - Vau,mitä aiot antaa vaimollesi hääpäivälahjaksi? Sen täytyy olla jotain hyvin erikoista. - Jep. Me lähdemme Grönlandiin. - Vau, todella hieno lahja. Se tulee olemaan kova veto. Entä mitä aiot tehdä teidän 25 vuotishääpäivänänne? - Menen hakemaan hänet takaisin.
Tehtaalle oli asennettu voileipäautomaatti. Blondi laittoi vitosen automaattiin ja sai voileivän. Hän kokeili automaattia kerran toisensa jälkeen ja lopulta hänellä oli iso kasa voileipiä edessään.
- Etkö aio lopettaa? työkaveri kummasteli vieressä. - Älä nyt ole hassu. Kun minulla käy tällainen säkä!

Mies oli suihkussa, kun ovikello soi. Pyyhe oli kateissa, joten hän nappasi kiireessä kuivaustelineestä yksivuotiaan tyttärensä ruokalapun kalleuksiensa suojaksi ja juoksi ovelle. Kun mies avasi oven, ovella seisovan naapurin emännän suupielet nousivat hymyyn hänen tuijottaessaan ruokalappua - Ruokalapussa luki: “Kasva isoksi – äidin iloksi”
Muurari, kirvesmies ja sähkömies tapasivat taivaassa. Heille syntyi keskustelu siitä, kenen ammatti on vanhin. Muurari kehui: -Silloin, kun Baabelin tornia rakennettiin, olivat muurarit jo hommissa! Kirvesmies pisti paremmaksi: -Ei Nooan arkkia olisi ilman kunnon kirvesmiehia koskaan rakennettu! Sähkömies myhäili: -Kun Jumala loi taivaan ja maan ja sanoi "tulkoon valkeus", niin me sähkömiehet olimme vetäneet jo piuhat valmiiksi!
Почему русских невозможно победить            

Самое Смешное Видео Мира 1      

Смех и грех 2 подборка алкашей      


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti