torstai 22. joulukuuta 2016

TO 22.12.2016

Sain tänä jouluna vain yhdeltä kansanedustajalta joulukortin.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 3 C, tuuli lounaasta 14 m/s, ilman suhteellinen kosteus 91 %, melko pilvistä ja poutaa, lämpötila päivällä + 2 C, lämpötila illalla + 0 C. Aurinko nousee 10.21, aurinko laskee 14.25. Päivän pituus 4 t 04 minuuttia.
Huominen sää

Päiväni

Heräsin aamulla 06.00 ja lämmitin saunan. Kävin saunassa ja valmistin tehosekoittimella aamujuomaa ja söin ruisvoileivän sekä kananmunan.
Luin sähköpostit. Katsoin facebookin. Menin vähäksi aikaa nukkumaan. Heräsin kello 09.30. Join aamu kahvit.

Lähetin seuraavan sähköpostiviestin:

From: Erkki Aho
Sent: Thursday, December 22, 2016 10:07 AM
Subject: Tutkinta-aineiston palautuspyyntö

Rikosylikomisario Markus Kiiskinen

Olette tehneet 19.12.2016 liitteenä oleva päätöksen 5770/S/14895/16. Valtakunnansyyttäjävirasto oli määrännyt asiassa rikostutkinnat. Minulle tuntemattomasta syystä rikostutkijaksi oli valikoitunut rikosylikomisario Markus Kiiskinen. Pyydän Teitä palauttamaan minulle kaiken tutkinta-aineiston, mikä käytetty päätöksen tekemiseen, ensi tilassa osoitteeseen Erkki Aho Lankilantie 25 B 5 85100 Kalajoki.
Tarvitsen aineiston jatkotoimenpiteitä varten.

Katson Teidän syyllistyneen asiassa lukuisiin rikoksiin jättäessänne virkavelvollisuutenne tekemättä. Olin pyytänyt tutkimaan olenko syyllistynyt velallisen epärehellisyyteen, kun olin jättänyt ilmoittamatta Kalajoki-näyttelyn ulosotossa, vaikka verottaja on hyväksynyt näyttelyn verotusarvoksi 31400 euroa. Ulosotto on minulla edelleenkin voimassa. Katson, että ulosottomies on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa, kun ei ole ryhtynyt asiassa toimenpiteisiin tai sitten hän on ylittänyt toimivaltansa periessään minulta rikoksella aikaansaatuja saatavia tietoisena tosiasioista.

Kalajoella 22.12.2016

Erkki Aho
toimitusjohtaja
Konsulttitoimisto Erkki Aho Ky
Kalajoen kaupunginvaltuutettu 28.s vuosi ( 7 kautta)
Lankilantie 25 B 5
85100 Kalajoki
gsm 044-3025948

Kävin jakamassa joulukortteja. Kävin uimassa Sanifanissa 1000 m.

Rikosylikomisaario Markus Kiiskinen vastaa minulle

Sent: Thursday, December 22, 2016 11:08 AM
Subject: VS: Tutkinta-aineiston palautuspyyntöArvoisa Erkki Aho
Päätöksen perusteina on ollut sähköpostienne liitteinä ollut materiaali. Ei muuta materiaalia. Mikäli Valtakunnansyyttäjänvirasto lähettää Oulun poliisilaitokselle yksilöidyn rikostutkintamääräyksen, käsitellään määräys ja sen aiheuttamat toimenpiteet erillisenä asiana. Toistaiseksi Valtakunnansyyttäjä ei ole antanut Oulun poliisilaitokselle määräystä rikostutkinnan suorittamisesta.Rauhaisaa Joulua ja hyvää Uutta Vuotta toivotellen,
Markus Kiiskinen
Rikosylikomisario
Oulun poliisilaitos | Oulu Police Department
Tutkintayksikkö A
Rata-aukio 2, 90100 Oulu
PL 45, 90101 Oulu
p. 029 5465 240Poliisi verkossa | Polis i nätet | Police in Internet:
www.poliisi.fi/oulu
facebook.com/oulunpoliisi
www.youtube.com/suomenpoliisi
www.twitter.com/suomenpoliisi
instagram.com/suomen_poliisiValtakunnansyyttäjävirasto määräsi asiassa rikostutkijaksi Kajaanin poliisin Tuukka Launosen. Koska aikaa kului, eikä poliisi Launonen vastannut sähköposteihin niin hermostuin ja otin yhteyttä valtakunnan syyttäjää. Sen jälkeen poliisi Launonen ilmoitti sähköpostitse minulle, että asiaa tutkii Oulun poliisi Markus Kiiskinen. Kiiskinen ei vastannut minulle vaikka laitoin hänelle lukusia sähköposteja ja yritin soittaa. Markus Kiiskinen vaikeni. Kun nyt pyydän todistusaineistoa jolla hän on päätöksen tehnyt niin sitä hänellä ei näytä olevan. Päätös on tehty ilman minkäänlaista asioihin perehtymistä. Lisäksi Kiiskisen vastauksesta käy ilmi, että hän ei ole edes saanut tutkintapyyntöä valtakunnansyyttäjältä. Minä jo ihmettelin aikaisemmin valtakunnansyyttäjävirastolle, että kuka on määrännyt asiassa rikostutkijaksi Markus Kiiskisen. Siihen en ole vieläkään saanut valtakunnansyyttäjävirastolta vastausta. Liäksi on otettava huomioon, että rikosylikomisarion esimiehiä Oulun poliisijohtajaa Sauli Kuhaa ja rikostutkintayksiön päällikköä Tapani Tasantoa on syytä epäillä virkavelvollisuuden laiminlyönnistä, Lisäksi myös rikosylikomisaario Markus Kiiskinen on asiassa esteellinen, koska on jo aikaisemmin käsitellyt asiaan kuuluvia asioita.Lähetin sähköpostin kaikille asianosaisille:
From: Erkki Aho
Sent: Thursday, December 22, 2016 6:48 PM
Subject: Tiedoksi ja toimenpiteitä varten kaikille asianosaisille

Tiedoksi ja toimenpiteitä varten kaikille asianosaisille

Minä tein asiassa rikostutkintapyynnön valtakunnansyyttäjävirastolle, mikä määräsi rikostutkijaksi Kajaanin poliisin Tuukka Launosen ja poliisirikosten tutkijaksi Lapin syyttäjäviraston syyttäjän. Koska Launosen rikostutkinnat eivät edenneet, niin tiedustelin häneltä lukuisia kertoja miksi rikostutkinnat eivät etene. Koska vastauksia ei alkanut kuulua niin kännyin valtakunnansyyttäjäviraston puoleen. Sitten Launonen ilmoitti, että tutkijana on Oulun poliisi Markus Kiiskinen. Yritin soittaa ylikomisario Kiiskiselle ja lähetein hänelle lukuisia sähköposteja, mutta hän ei vastannut, vaan pitkitti asian käsittelyä. Minä tiedustelin valtakunnansyyttäjävirastolta, että miksi Oulun poliisi Markus Kiiskinen on määrätty rikostutkijaksi. Olin huolissani asiasta sen vuoksi hänen esimiehensä Oulun poliisijohtaja Sauli Kuha ja rikostutkintayksikön päällikkö Tapani Tasanto olivat jo minun oikeustajuni mukaan syyllistyneet virkavelvollisuuksien laiminlyömiseen ja muihin rikoksiin, kun olivat jättäneet rikokset tutkimatta. Epäilin AIHEELLISESESTI, että rikosylikomisario Markus Kiiskinen ei voi toimia tutkijana, koska hän olisi toiminut lain mukaisesti, niin hän olisi toiminut vastoin esimiestensä tahtoa. Valtakunnansyyttäjävirasto ei vastannut miksi minulle miksi rikostutkijaksi oli vaihdettu rikosylikomisario Markus Kiiskinen. Nyt Kiiskinen päätöksellään osoittaa, että minä, Erkki Aho, olen ollut oikeassa tässäkin asiassa. Erikoista on se, että rikosylikomisario Markus Kiiskinen ei pysty palauttamaan asian käsittelyaineistoa. Tällä hän kiistatta todistaa sen, että hän ei ole perehtynyt asiaan lainkaan. Lisäksi hän nyt tunnustaa, ettei hänellä ole valtakunnansyyttäjän määräystä asiassa. NYT PITÄÄ SELVITTÄÄ, MISSÄ ON VALTAKUNNANSYYTTÄJÄMÄÄRÄYS.  Minä haluan esteettömän rikostutkinnan asiassa ja vaadin kaikille rikoksiin syyllistyneille Suomen lain mukaista rangaistusta. Olen jo moneen kertaa ja monelle taholle ilmoittanut, että tutkinta-aineisto on pääosiltaan jo Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa.
Kalajoki-näyttely, mikä on rikostutkinnan perusteena ja jota en ole ilmoittanut ulosotossa on Etappi-Kirppiksellä Kalajoentie 35 B 5 85100 Kalajoki.

Kirpputori Etapin esittely
 
Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä
 
Kalajoki-näyttelyn synty
 
Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely
 
Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Näyttelyn verotusarvoksi verottaja on hyväksynyt 31400 euroa. Minä en ole ilmoittanut tätä ulosotossa. Ulosottomies Vesa Heikkinen ja hänen esimiehensä ovat tienneet asian. Samoin kuin he ovat tienneet, kaikki Erkki Ahon ulosotot on saatu aikaan rikosten avulla ja sitä on jatkunut jo 21,5 vuotta. Minulla on edelleen ulosottovoimassa. Kalajoki-näyttelyssä on rikosten todistusaineisto esillä näyttelykansiossa ja toimistoni seinällä valokopioina. Tervetuloa Kalajoki-näyttelyyn! Näyttely on avoinna seuraavan kerran 2.1.2016.

Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille sekä Onnellista Uutta Vuotta 2017
Vaikeat asiat selviävät kun tahtoa vain riittää.

Kalajoella 22.12.2016

Erkki Aho
toimitusjohtaja
Konsulttitoimisto Erkki Aho Ky
kaupunginvaltuutettu jo 28.s vuosi ( 7.kausi)
Lankilantie 25 B 5
85100 Kalajoki
gsm 044-3025948

Sent: Thursday, December 22, 2016 11:08 AM
Subject: VS: Tutkinta-aineiston palautuspyyntö
Arvoisa Erkki Aho
Päätöksen perusteina on ollut sähköpostienne liitteinä ollut materiaali. Ei muuta materiaalia. Mikäli Valtakunnansyyttäjänvirasto lähettää Oulun poliisilaitokselle yksilöidyn rikostutkintamääräyksen, käsitellään määräys ja sen aiheuttamat toimenpiteet erillisenä asiana. Toistaiseksi Valtakunnansyyttäjä ei ole antanut Oulun poliisilaitokselle määräystä rikostutkinnan suorittamisesta.
Rauhaisaa Joulua ja hyvää Uutta Vuotta toivotellen,
Markus Kiiskinen
Rikosylikomisario
Oulun poliisilaitos | Oulu Police Department
Tutkintayksikkö A
Rata-aukio 2, 90100 Oulu
PL 45, 90101 Oulu
p. 029 5465 240
Poliisi verkossa | Polis i nätet | Police in Internet:
www.poliisi.fi/oulu
facebook.com/oulunpoliisi
www.youtube.com/suomenpoliisi

www.twitter.com/suomenpoliisi
instagram.com/suomen_poliisi
Huomasin Kalajokiseudun uutisoinnista, että valtuustokäsittelyssä ollut Mökkiperän-Pahkamaan tuuulivoima-alueen osa-yleiskaavan toimenpiteet on kerrottu siten, ettei asianomaiset osaa reagoida asoihin oikealla tavalla. Toimenpiteitä nimittäin tehdään asianomaisilta salaa ja heidän tietämättään, mitä pidän puolirikollisena toimintana, sillä silloin kun toimenoiteet tuli julki niin valittaminen on niistä myöhäistä. Minä nimenomaan pyydin, että toimittaja tekee sellaisen jutun asiasta, että asianomaiset maanomistajat varmasti tietävät missä ollaan menossa.
Kalajoenseudun uutisen mukaan valtuusot hyväksyi kokouksessaan Erkki Ahon esityksesä maininta tervellisistä ja turvallisissta kouluista. Jos toimittaja olisi vaivautunut tekemään tutkivaa journalismia, niin hän olisi voinut selvittää, että mitä tuo maininta merkitsee koulusuunnittelulle ja myös sen, että miksi valtuusto hyväksyi yksimielisesti tuon maininnan. Onko kuntavaalit tulossa?

Uutiset

Lehti: Berliinin terroriepäilty oli myös USA:n viranomaisten tutkassa – etsi pomminteko-ohjeita internetistä

Autovarkaus Tunisiassa, väkivaltaa Italiassa, vankeusrangaistuksen jälkeen Saksaan – terroristiepäilty Anis Amrilla on pitkä rikoshistoria

Ammattikouluilla edessä kovat säästöt ja uudistus – katso 30 kriisikoulun lista

Ruotsalainen julkkis­miljardööri omistaa nyt lähes 4 000 asuntoa Helsingin seudulla – ”Olin ollut kiinnostunut Suomesta jo vähän aikaa”

Hallitus teki päätökset soten valinnanvapaudesta – ministeri lupaa lääkäriin pääsyn helpottuvan

Ylen toiseksi päätoimittajaksi Riikka Venäläinen: ”Tärkeimpiä tehtäviäni riippumattomuuden varmistaminen”

Siivoojaäiti lähettää lapset pois jouluksi, kun rahaa ei ole: ”Toivottavasti nämä joulut loppuvat pian”

Ministeriön muistio: Vapaus tuo monia riskejä - säästöt epävarmoja

Luonnonvarakeskus: Maatalouden kannattavuus romahti alimmalle tasolleen vuosiin

Berliinin iskussa loukkaantui yksi suomalainen

Iina ja Kiia Kalajoelta MM-joukkueessa

Mitä hallituksen sote-ratkaisu merkitsee? Neljä asiantuntijaa vastasi kahdeksaan kysymykseen

Isisin hyökkäykset tappoivat kymmeniä lähellä Mosulia – kuolleiden joukossa neljä avustustyöntekijää

Iran teki taas suuret lentokonekaupat, nyt jättitilaus Airbusilta

Rekka syöksyi Berliinin torille

Mielenkiintoiset blogit ja ajatukset

Taikaluukku

Analyysi: Alkuperäiset soten tavoitteet vaarassa – tulossa on varsinainen jouluhimmeli

Talouden elefantit asialla Karjalassa: syntyy vesivoimaloita – ja mitä muuta?

Timo Haapalan viimeinen MTV-kolumni: Politiikka – tulisitko takaisin järkiisi?

Blogini

Kirpputori Etapin esittely

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Eino Takkunen kuoli kolme kertaa

Strategiapuheeni Kalajoen kaupunginvaltuuston kokouksessa 20.12.2016

BWT MAGIC

JHT voitti tämän vuoden viimeisen suomisarjan ottelun Forssassa

Mitä ovat nousukierre ja laskukierre

Rikosylikomisario Markus Kiiskinen

Eduskuntavuosi 2015-2016

Yle Areena/Yuotube

Noita palaa elämään

Suomen joutsen
https://areena.yle.fi/1-3662768

Sota ja mielenrauha

Matka eilisen Suomessa

Päivän mietelauseet

Saaadaksesi ilosta kunnolla irti, sinun on jaettava se jonkun kanssa.
Ystävä on ihminen, johon ei tarvitse yrittää tehdä vaikutusta.
Aika parantaa haavat, mutta ei auta unohtamaan.
Meissä kaikissa on miestä kestää toisten onnettomuudet.
Kaikki mikä ei tapa kasvattaa.
Mitä enemmän tietää, sitä enemmän epäilee.

Musiikki

Juice Leskinen - Sika

Jope Ruonansuu - Kuusivarkaisiin

Jope Ruonansuu - Mannen joulu

Jope Ruonansuu - Joululöylylaulu

Jope Ruonansuu - Joululäskilaulu

Marja Tyrni - Joulutortturalli

Jope Ruonansuu - Tiernikset

Jope Ruonansuu - Tonttu ja enkeli

Pakollinen Joulu

Jope Ruonansuu - Kuusivarkaisiin

Jope Ruonansuu - Ensimmäinen Joulu Selvinpäin

Liikunta ja terveys

Paino 107,0 kg. Verenpaine aamulla 135/93, pulssi 58.Verenpaine illalla 128/94 lepopulssi 70.
Jumppa 0 /5890 min, kävely 0 km/305 km, pyöräily 0 km / 1727 km, uinti 1000 m / 72000 m, kuntosali 20 / 4120 min, juoksu, hiihto, rullaluistelu.

Loppukevennys

Liikuttava ele brittiläiseltä rekkakuskilta - keräsi lähes 60 000 euroa Berliinissä ammutun kollegan perheelle

Vanhassa murhatuomiossa täyskäännös – poliisin kertomus ei käynytkään todisteeksi

Noora Rädylle uusi sopimus miesten sarjoihin – seuralla kova tavoite

Pääkallostaan kuvan julkaissut Eva Wahlström sai kivuliaan vamman – ”Syljin, mutta ei tullut kuin verta”

SM-liigajoukkue sai järkyttäviä uhkausviestejä - poliisi hälytettiin suojelemaan pelaajia

Edmonton pysyy kovana - valmentaja puolustaa Puljujärven kylmää kohtelua

OVELA VARAS HUIJASI ROLEXIN ITSELLEEN - OLISITKO HUOMANNUT?

KUUKAUSIEN VÄITTELY TUOTTI TULOSTA: SARVIPÄISEN MIEHEN AJOKORTTIKUVA HYVÄKSYTTIIN

TAITEILIJAN USKOMATTOMAT VARTALOMAALAUKSET - KUIN OIKEITA ELÄIMIÄ

Hallitus piti pikkujoulut - kustannukset 15 000 euroa

Maailmanlaajuinen villitys leviää - nuoriso yöpyy salaa Ikea-tavarataloissa

MTV: Hoitajaa epäillään lapsen morfiinin varastamisesta Kokkolassa

Sote-uudistuksen valinnanvapaus kiertää syrjäseudut: "Toisen puolen tuottajia ei ole olemassakaan"

VALTIOPETOS

Nettikirja

Natura

Jorma Jaakkola

Oikeusvaltio Suomi

Oikeuslaitos ja poliisiblogi


Oikeusvaltio Suomi

Oikeuslaitos ja poliisiblogi

Jyrki Virolainen Irvokas näytelmä oikeusvaltiossa

Sinivalkoinen kavallus

SUOMEN TRAGEDIA .. tästä kansan ahdinko alkoi

Presidentti Halosen salaamispäätös 30.8.2002

Laman ja Rahan Pelurit selvitys laman ”hoidosta”

Koiviston konklaavin salaisesta muistiosta

Pankit harhauttivat

Koiviston konklaavin lähdetiedot…

Ei vain armorikkautta, vaan oikeutta!

Pankkikriisin karmea totuus julki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti