sunnuntai 4. joulukuuta 2016

SU 04.12..2016


Ravintola Vuoksenvahti ja Imatra ovat minulle tuttuja paikkoja, koska olin aikanani Osuuskauppa Vuoksenmaassa tavaratalojen johtajana ja ravitsemuslinjan päällikönä jolloin ravintola Vuoksenvahti kuului vastuualueeseeni. Työhuoneeni oli Imatrankosken Sokoksen toisessa kerroksessa ja ravintola oli katutasossa.

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 2 C, tuuli koillisesta 4 m/s, ilman suhteellinen kosteus 66 %, lämpötila päivällä – 5 C, lämpötila illalla -2 C. Aurinko nousee 09.52, aurinko laskee 14.35. Päivän pituus 4 t 43 minuuttia.
Huominen sää

Päiväni

Heräsin kello 05.00. Luin sähköpostini. Oli vain roskapostia. Katsoin facebookini.
Maalikooste eilisestä jääkekko-ottelusta JHT – D-Kiekko

Hannu Tiluksen kuvat ottelusta

Saara Aalto / X-Factor UK / 03.12.2016 /2nd song (With Comments)

Luin aamun lehdet ja tein muistiinpanot. Valmistin aamupalan ja söin. Sen jälkeen menin uudestaan nukkumaan ja heräsin klo 10.50. Join aamukahvit ja lähdin toimistooni Kalajoki-näyttelyyn Etappi-Kirppikselle Kalajoentie 31:een.
Olin Kalajoki-näyttelyssä n. 1,5 tuntia ja lähdin kotiin seuraamaan Imatran järkyttäviä tapahtumia.

Imatran ampumatapaus on järkyttävä. Se tapahtui ravintola Vuoksenvahdin edessä. Kun olin aikanani Osuuskauppa Vuoksenmaan tavaratalopäällikkönä niin vastuualueeseeni kuului myös ravintolalinja ja sen mukana ravintola Vuoksenvahti. Oma konttorini oli Imatrankosken Sokoksen toisessa kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsi muun muassa vastuualueeseeni kuulunut ravintola Vuoksenvahti. Paikka on minulle erittäin tuttu. On vaikea käsittää tapahtumaa, jossa ammutaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja kaksi toimittajaa. Toimittajat ovat kaksi UutisVuoksi lehden ja Etelä-Saimaa lehden Imatran toimituksen toimittajaa.. Onko sattumaa, että uhreiksi valkoituu tällaisia henkilöitä? Tällä hetkellä on paljon avoimia kysymyksiä. kuten ampujan tausta ja henkinen tila. Nyt en ala enempää spekuloimaan asiassa, sillä nyt on odotettava poliisin työn tuloksia. Surunvalitteluni uhrien omaisille.

Minulle on tullut sähköostiviestejä joissa on pyydetty tekemään lyhyt ja yksinkertainen kansanomainen selvitys oikeusjutustani. Teen nyt selvityksen ilman nimiä ja todistusaineistoja sekä läkipykäliä.
 1. Törkeä petos kaupanteossa. Salattiin 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset ja ilmoitettiin keskeneräinen tilauskanta 15 miljoonaa todellista suuremmaksi.
 2. Kaupanvahvistus on laiton. Kaupanvahvistaja ei ollut paikalla kun kauppasopimukset allekirjoitettiin eikä kaupanvahvistajan kutsuma todistaja ei ollut paikalla.
 3. Tuleva syyttäjä oli merkitty kaupanvahvistajaksi. Näin tulevasta syyttäjästä tuli esteellinen toimimaan syyttäjänä asiassa, koska hän ei voi syyttää asiassa, jossa hän on asianosainen.
 4. Kaupat purettiin, jolloin takaukset raukesivat.
 5. Yritys haettiin väärillä tiedoilla konkurssiin, koska kaupat oli purettu eikä konkurssipesällä enää ollut saatavia. 1.3 miljoonan markan takauksetkin olivat purkautuneet, koska kaupat oli purettu.
 6. Konkurssiasiassa oikeudelle antoi väärän lausuman tunnettu varatuomari, joka antoi käräjäoikeudelle lausuman ilman valtakirjoja ja ilman toimeksiantoja, että kanne on oikea. Varatuomari tunnustaa asian KRP:lle antamassaan lausunnossa.
 7. Käräjätuomarin olisi pitänyt tarkistaa, että onko varatuomarilla valtakirjaa. Käräjätuomari loi laimin virkavelvollisuutensa. Hän ei tarkistanut.
 8. Velkojain kokouksessa oli paikalla oikeudenistunnossa käräjätuomari, (esteellinen) syyttäjä ja asianajaja. Minä todistin tilaisuudessa, että konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu. Asianajaja pyysi minulta (yrityksen toimitusjohtajalta) ja yrityksen hallituksen puheenjohtajalta valtakirjat, jotta voi tehdä valituksen asiassa Vaasaan hovioikeudelle. Asianajaja jätti valituksen tekemättä. Asianajaja on tunnustanut tekonsa.
 9. Poliisit ovat jättäneet kaikki rikokset tutkimatta. Laillisuusvalvojat tehneet ei anna aihetta päätöksiä. Poliisit ja oikeusistuimet eivät ole ottaneet vastaan todistusaineistoa ja ovat kieltäytyneet kuulemasta todistajia.
 10. Konkurssipesänhoitaja pyysi minua lopettamaan asioiden penkomisen ja maksamaan hänelle 10 000 mk. Minä kieltäydyin maksamasta ja hän haki minut henkilökohtaiseen konkurssiin ja hyppäsi hotellin parvekkeelta alas ja kuoli.
 11. Olen joutunut kärsimään neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, lukuisia kunnianloukkaustuomioita, joissa poliisi rikostutkinnassa ei ole vastaanottanut todistusaineistoa, koska tutkinnanjohtajana on ollut sama poliisi. Oikeudenistuinnoissa on ollut aina sama syyttäjä, joka on esteellinen, koska hän on ollut rikollisen kaupan kaupanvahvistajana. Oikeudenistunnoissa ei ole otettu vastaan todistusaineistoa eikä kuultu todistajia.
 12. Koska poliisi ja oikeuslaitos ei ottanut vastaan todistusaineistoa, niin minä tein itsestäni rikosilmoituksen. Poliisi jätti sen tutkimatta. Minä uudistin rikosilmotuksen ja lähetin sen valtakunnansyyttäjävirastoon, jolloin valtakunnansyyttäjä määräsi rikostutkinnat. Minä ilmoitin valtakunnansyyttäjälle, että poliisi on jättänyt tutkimatta asian. Valtakunnansyyttäjävirasto määrästi tutkinnanjohtajaksi Lapin syyttäjän, joka teki asiassa kolme virkarikosta. Vaadin syyttäjän vaihdosta. Nyt poliisin pitää tutkia olenko syyllistynyt velallisen eparehellisyyteen, koska en ole ilmoittanut Kalajoki-näyttelyä ulosotossa. Näyttelyn verotusarvo on 31 400 euroa. Minä pystyn varmasti todistamaan, että en ole syyllistynyt velallisen epärehellisyyteen. Tämä merkitsee sitä, että kaikki poliisit, syyttjät, oikeudentuomarit ja laillisuusvalvojat, jotka ovat käsitelleet asioitani ovat syyllistyneet rikokseen. Näitä henkilöitä on todella paljon 21,5 vuoden aikana. Minä olen vaatinut, että saan antaa loppulausunnon asiassa. Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineisto on muutenkin täysin kiistaton.
  Esteellinen syyttäjä ja virkavelvollisuutensa laiminlyönyt poliisi ovat peitelleet rikoksiaan nostamalla uusia oikeusjuttua, koska korkein oikeus ei purkanut vääriä päätöksiä. He ovat tietoisesti tehneet lisää rikoksia. Menettely on todella törkeää ihmisoikeussopimusten vastaista toimintaa.
  Rikokset eivät ole vanhentuneita, koska
  1. ulosotto voimassa
  2. asia on ollut koko ajan 21,5 vuotta vireillä
  3. ei voi olla sattumaa, että en ole saanut oikeutta virallista tietä. Siksi olen joutunut käyttämään eräänlaista viekkautta, että rikolliset ovat jääneet kiinni.
  Asian perimmäinen syy on se, että 100 vuodeksi salaiseksi julistettu sopimuksessa (minulla on kopio siitä) päätettiin, että tietylta aloita poistetaan ylikapasiteetti ja pankit tekivät luettelot mitkä yritykset poistetaan ( 65 000 yritystä). Tämä on laiton sopimus. Tämä sopimus liittyy ns. Koiviston konklaaviin, jossa tasavallan presidentti ohjeisti oikeuden tuomareita niin, että ylemmissä oikeusasteissa pankin tulee voittaa. Kysymys on valtiopetoksesta. Jos minun tapaukseni ratkaistaan oikein niin silloin 1990-luvun lamasta kärsineet ovat oikeutettuja vahingonkorvauksiin.
  Tiedotusvälineet eivät reagoi asioihin, koska esim. YLE:ssä toimittajien toimintaa rajoittavat poliittiset tahot kuten olemme viime päivinä saaneet huomata.

Olen seurannut illalla netistä Suomisarjan jääkiekko-ottelua S-Kiekko – JHT.

Uutiset

Imatralla ampumavälikohtaus: Yle: Kolme ihmistä kuollut

Imatra menetti ihmisläheisen, nauravaisen ja yhteistyökykyisen poliitikon

Uutisvuoksi: Imatralla menehtyneet naistoimittajat olivat juuri saapuneet teatterimatkalta Helsingistä

Vanhempi kollega muistelee nuorinta surmansa saanutta: "Hyvä toimittaja, valokuvaaja ja sydämellinen ihminen"

Koti on nyt muualla

En voisi vetää sitä ylleni” – Suomen leijonasta on taisteltu aina, ja nyt se halutaan äärioikeistolaisilta kaikkien käyttöön

Jopa 40 ihmisen pelätään kuolleen valtavassa tulipalossa tanssiklubilla Kaliforniassa – HS:n tietojen mukaan kadoksissa myös suomalainen

Näillä uskomattomilla esityksillä Saara Aalto laittoi tuomarit jälleen polvilleen – katso näyttävät videot

Uutisvuodon Sipilä-vitsi hämmensi lauantai-iltana – Mitä lähetyksessä tapahtui?
Erkin kommentti: Minulle jäi Uutisvuoto-ohjelmasta paha maku suuhun. Miksi Juha Sipilää pitää mollata asiattomin perustein. Minusta tämä ei ole haustaa eikä se ole YLE:n tehtävä.

Hurja tahti jatkuu – Patrik Laine nousi takaisin maalipörssin kärkeen

Timo Harakka paljastui Yle-muistion tekijäksi - Ylellä samat ongelmat jo vuonna 2011

Mielenkiintoiset blogit ja ajatukset

Nyt vain Kiitoksia Sunnuntaisaarnassani

Blogini

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Aarne Saaren muistolaatasta

S-Kekko – JHT 5-7

Myynti ei lopu asiakkaan tekemään kauppaan

Rikosylikomisario Paula Viitasaari

Kalajoen kaupungin osavuosikatsaus 31.8.2016

BWT MAGIC

Yle Areena

Uutisvuoto
Erkin kommentti: Kyseenalaista huumoria.

Jäämeren suomalaiset

Venäläinen Alaska

Sodan varjossa

Kohti uutta elämää

Päivän mietelauseet

Aatteen puolesta ei pidä kuolla vaan elää.
Hyveemme ovat useimmiten vain naamioituja paheita.
Virheiden metsästäjä löytää niitä paratiisistakin.
Liian pitkällinen urautuminen voi kivettää sydämen.
Suurmiesten paheet ovat muiden silmissä hyveitä.
Vilpittömiä rakastetaan mutta huijataan.

Musiikki

Oesch's die Dritten - Volksmusik ist international 2010

Oesch's die Dritten - Was hat der Bernhardiner in dem Fässchen drin

Oesch's die Dritten - Vom Berg hallt ein Jodler

Oesch's die Dritten - Jodel-Time

Oesch's die Dritten - Es blüht ein Edelweiss

Oesch's die Dritten - Die Jodel-Sprache

Oesch's die Dritten - Mi Vatter isch en Appezeller

Oesch's die Dritten - Medley im Silvesterstadl 2014

Oesch die Dritten "From a Jack to a King"

Oesch's die Dritten - Jodeln ist cool

Liikunta ja terveys

Paino 104,5 kg. Verenpaine aamulla 147/95 , pulssi 50.Verenpaine illalla 147/89 lepopulssi 61.
Jumppa 0 /5680 min, kävely 0 km/301 km, pyöräily 0 km / 1727 km, uinti 0 m / 69000 m, kuntosali 60 / 3730 min, juoksu, hiihto, rullaluistelu.

Loppukevennys

Museojunan ja auton raju törmäys – nuorta miestä irrotettiin autosta 30 minuuttia

Liikuttunut Kimmo Timonen hauskuutti paitaseremoniassa – ”Kiitos isä ja äiti että 41 vuotta sitten pistitte makuuhuoneen oven kiinni”

35 vuoden työsuhteen tyly loppu - kaksi kipupilleriä toi potkut sairaanhoitajalle

Kubrat Pulev vs Samuel Peter 2016-12-03

VALTIOPETOS

Nettikirja

Natura

Jorma Jaakkola

Oikeusvaltio Suomi

Oikeuslaitos ja poliisiblogi


Oikeusvaltio Suomi

Oikeuslaitos ja poliisiblogi

Jyrki Virolainen Irvokas näytelmä oikeusvaltiossa

Sinivalkoinen kavallus

SUOMEN TRAGEDIA .. tästä kansan ahdinko alkoi

Presidentti Halosen salaamispäätös 30.8.2002

Laman ja Rahan Pelurit selvitys laman ”hoidosta”

Koiviston konklaavin salaisesta muistiosta

Pankit harhauttivat

Koiviston konklaavin lähdetiedot…

Ei vain armorikkautta, vaan oikeutta!

Pankkikriisin karmea totuus julkiEi kommentteja:

Lähetä kommentti