perjantai 2. joulukuuta 2016

PE 02.12..2016

Suomi palautetaan nyt oikeusvaltioiden joukkoon. Tehdään se yhdessä. Suomalaiset ansaitsevat rikollisista vapaan oikeuslaitoksen ja poliisiorganisaation.
Päivän sää

Lämpötila aamulla + 0 C, tuuli pohjoisesta 12 m/s, ilman suhteellinen kosteus 94 %, lämpötila päivällä – 4 C, lämpötila illalla + C. Aurinko nousee 09.47, aurinko laskee 14.38. Päivän pituus 4 t 51 minuuttia.
Huominen sää

Päiväni

Heräsin kello 08.30. Luin sähköpostini. Merenojan yhtenäiskoulun poliittisen suunnitteluryhmän kokous on peruttu. Sen piti olla 12.12.2016. Katsoin facebookin.

Eilen sain Aarne Saaren kantakortin Kansallisarkistosta. Nyt minulla on aika paljon tietoa miten kaikki on tapahtunut. Aarne Saari teloitettiin 3.8.1944 kortin mukaan teloitus johtuu pelkoruudesta. Aarne Saari oli 166 cm pitkä ja painoi 55 kiloa. Aarne Saaren veli Erkki kaatui 28.6.1944. Aarne Saari siirtyi omasta aloitteestaan etulinjasta taaemmaksi 7.7.1944. Hän suri veljensä kuolemaa ja rupesi itsekin pelkäämään kuolemaa. Hänet pidätettiin 17.7.1944 ja teloitettiin 3.8.1944 asiakirjojen mukaan teloituksen syy oli pelkoruus. Rangaistus on kenttäoikeuden päätös 2606 3.8.1944.
Kalajokiseudun juttu 8.11.2006 täydentää asiakuvaa hyvin. Jutun otsikkona on ”Lääkärin tai psykiatrin apua hän olisi tarvinnut. Taistelut joihin hän osallistui on faktatietoa muun muassa kirjassa Matti Koskimaa Suomen kohtalon ratkaisut, Ilkka Enkenberg Suomi sodassa Päivä päivältä, Helge Seppälä Suomi taisteli 5, Suomi sodassa talvi- ja jatkosodan tärkeät päivät, Suomen rintamamiehet 1939-1945, Jari Leskinen-Antti Juutilainen Jatkosodan Pikkujättiläinen, Jatkosotakronikka, Matti Koskimaa Veitsenterällä, Ari Rautala Sotiemme taistelupaikoilla, Olavi Antila Ratkaisun kesä 1944. Raution sotaveteraanit Vapauden puolesta. Kalajokiseudun jutussa 8.11.2006 sotaveteraani Veikko Murtoniemi toteaa, että ”Me veteraanit pidämme kuolemaan tuomitsemista virheratkaisuna. Tietoni mukaan hän ei varsinaisesti karannut, vaan siirtyi etulinjasta jonkin verran taaemmaksi ja oli pyytänyt saada levätä edes vuorokausi, jonka jälkeen voisi mennä takaisin paikalleen. Lääkärin ja psykiatrin apua hän olisi tarvinnut, eikä teloittajia, kertoo Veikko Murtoniemi. Minun on helppo yhtyä tähän toteamukseen. Kenttäoikeuden päätös oli kuolemantuomio pelkoruudesta.

Kävin pesulla. Join aamukahvit. Lähdin toimistooni. Luin aamun lehdet ja tein muistiinpanot.

Katsoin, että elääkkeni oli maksettu, mutta ulosotto oli ottanut eläkkeestäni osan ilmoittamatta siitä minulle. Ulosotto ei myöskään ole ilmoittanut mihin se on ulosoton kohdistanut. Tämä on oikeusvaltio Suomi.

Lähetin seuraavan sähköpostiviestin valtakunnansyyttäjävirastolle:

Valtakunnansyyttäjävirasto

Olen tehnyt itsestäni rikosilmoituksen velallisen epärehellisyydestä. Perusteena on se, että olen jättänyt ulosotossa ilmoittamatta Kalajoki-näyttelyn, jonka verotusarvoksi verottaja on hyvksynyt 31 400 euroa. Markkina-arvo on huomattavasti suurempi. Valtakunnansyyttäjävirasto on määrännyt asiassa rikostutkinnat useita kuukausia sitten.

Suomen perustuslain 21 §:n Oikeusturvamukaan
Jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi asianmukaisesti ja ilman aiheetonta viivytystä lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa sekä oikeus saada oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan koskeva päätös tuomioistuimen tai muun riippumattoman lainkäyttöelimen käsiteltäväksi.
Käsittelyn julkisuus sekä oikeus tulla kuulluksi, saada perusteltu päätös ja hakea muutosta samoin kuin muut oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja hyvän hallinnon takeet turvataan lailla.

Rikostutkinnoissa on tapahtunut seuraavaa: Valtakunnansyyttäjä määräsi rikostutkijaksi Kajaani poliisi Tuukka Launosen. Koska moneen kuukauteen ei tapahtunut mitään niin pyysin selvitystä asiassa. Sain tiedon, että tutkijaksi on nimetty Oulun poliisi Markus Kiisikinen. Jälleen on kulunut lukuisia kuukausia ja ei ole tapahtunut mitään.

Minä uudistan rikostutkintapyynnön, koska valtakunnansyyttäjä ei ota todistusaineistoa vastaan eikä suostu tekemään minulle sellaista paperia, jolla saisin kaikki väärät tuomioni puretuksi korkeimmassa oikeudessa. Mielestäni tämä olisi ollut järkevä ja kustannuksia säästävä toimenpide. Minulle kyllä käy sekin, että suoritetaan rikostukinnut lain mukaisesti. Jos minut todetaan syylliseksi velallisen epärehllisyyteen niin asia on harvinaisen selvä. Minä tulen antamaan asiassa loppulausunnon. Jos taas minä pystyn todistamaan, että olen syytön, niin se merkitsee sitä, että muut ovat syyllisiä ja niitä ei ole vähän.
Asia ei voi olla vanhentunut, koska ulosotto on voimassa ja asia on ollut koko ajan vireillä 21,5 vuotta.

Tätä Kalajoki-näyttelyä en ole ilmoittanut ulosotossa. Näyttelyn verotusarvo on verottajan mukaan 31400 euroa.

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Tästä löytyy muu todistusaineisto ja todelliset syylliset


Lisäksi todistusaineistona on n. 10 banaanilaatikollista asiakirjoja.

Huomatan, että tutkinnanjohtajaksi nimetty kihlakunnansyyttäjä Juhani Mäki teki kolme suojelupäätöstä asioissa, mitkä kaikki ovat minun oikeustajuni mukaan virkarikoksia. Siksi hän ei voi toimia tutkinnanjohtajana eikä hänen määränsä henkilö. Nyt minä haluan, että ensin tutkitaan se olenko minä syyllistynyt vellaisen epärehellisyyteen ja vasta sen jälkeen muut asiat.

Korostan edelleen sitä, että jos minä voi osoittaa, että en ole syyllistynyt velallisen epärehllisyyteen, niin silloin tulos on se, että kaikki muut ovat syyllistyneet rikokseen. Siksi kiirehdin rikostutkintaa.

Kalajoella 02.12.2016

Erkki Aho
Kalajoen kaupungin valtuutettu

From: Erkki Aho
Sent: Friday, December 2, 2016 1:47 PM
Subject: kihlakunnansyyttäjä juhan mäen toiminta

Valtakunnansyyttäjävirasto

Minä ihmettelen kihlakunnansyyttäjä Juhani Mäen menettelyä. Hän on palauttanut minulle kaiken tutkinta-aineiston ja nyt hän salaisessa sähköpostissa ilmoittaa, että tutkinnanjohtajaksi tulee toinen Lapin syyttäjäviraston henkilö Maija Aarto. Miten tämä henkilö, jota on syytä epäillä kolmesta virkarikoksesta asiassani voi valita työnsä jatkajan ja lähettää kaikki todistusaineistot pois.
MITEN TÄLLAINEN TOIMINTA ON MAHDOLLISTA SUOMESSA? Mistä kihlakunnansyyttäjä Maija Aarnio tekee tutkinnat kun aineisto on minulla? Ensin on poliisin tutkittava asiat tietenkin yhteistyössä syyttäjän kanssa. VAARANTUUKO OIKEUSTURVA KUN RIKOKSISTA EPÄILLYN SYYTTÄJÄN KAVERI TOIMII SYYTTÄJÄNÄ?

Erkki Aho

Kävin uimassa Sanifanisssa 1000 m. Illalla kävin auttamassa erästä maahanmuuttajaystävääni hänen ongelmissaan.

Katsoin Pressiklubin. Kyllä jäi PASKAN MAKU SUUHUN. Olen sitä mieltä, että YLE on kriisissä ja Ruben Stillerkin sen tietää ja varmasti pelkää ja aihetta onkin. Koko Sipilä-gate juuret ovat Ylen journalismin sääntöjen vastaisessa toiminnassa. Juha Sipilä on otettu ajojahdin kohteeksi.

Uutiset

SDP pysyi ykkösenä – kisa kärjessä kiristyi

Riskienhallintayhtiöt antoivat matkustusvaroituksen Helsinkiin itsenäisyyspäivän ”kahakoiden” takia – ”Karta uusnatseja”

Trump nimitti James Mattisin Yhdysvaltojen uudeksi puolustusministeriksi – ”Hullu koira” tuntee Raatteen tien tapahtumat

Mistä pääministerin ja Ylen välisessä jupakassa on kyse? Yhteenveto kohun keskeisistä vaiheista
Erkin kommentti: Keskeinen syy jää mainitsematta. YLEn toimittaja ei noudattanut uutisoinnissaan journalistisia periaatteita.

Vanhanen ja Jaakonsaari kohusta: Ei mikään Sipilä-gate, vaan Yle-gate

Vladimir Putinista kuoriutui elinkeinoasiamies: ”Pakotteet eivät ole ikuisia”
Erkin kommentti: Suomen kannattaa ottaa huomioon maantieteellinen asemansa ja se, että Venäjä on suurvalta tulevaisuudessakin ja Venäjä on Suomen naapuri tulevaisuudessakin. Hyvät suhteet auttavat kaupallisten suhteiden kehittymisessä.

Thaimaa sai uuden kuninkaan – kiistelty maine ja skandaaleita taustalla

Poliisi epäilee: Soinia raa’asti uhannut teki itsemurhaiskun Irakissa

8 vinkkiä – näin nobelisti kääntäisi Suomen talouden nousuun
Erkin kommentti: Voin yhtyä nobellistin näkemyksiin.

Europol varoittaa: Isis muuttaa taktiikkaansa - autopommeja Eurooppaan

Nico Rosberg lopettaa F1-uransa – ”Olen noussut oman vuoreni – olen huipulla, joten tämä päätös tuntuu oikealta”

Iivo Niskasen huippuvire näkyi myös nopeutena – tuloksena uran ylivoimaisesti paras sprinttisuoritus

Verottaja hävisi kiistan Fortumin 136 miljoonan euron jälkiveroista siirtohinnoittelussa – ”Päätös ei perustunut tosiasioille”

Soinin uhkaaja toimi tyypillisen Isis-taistelijan opein – tutkija: ”Tämä pitää ottaa erittäin vakavasti”

"Todisteet pöytään" - Kärkipoliitikoiden vaikea suhde median kanssa


Mielenkiintoiset blogit ja ajatukset

MEITÄ KUPATAAN

Toimittajat liruttavat omiin muroihinsa
Erkin kommentt: Hyvä kirjoitus Hjallikselta.

En alistu joukkohysteriian, en kivitä Sipilää.

Pietarin suuri tulva 1824

Painostiko Sipilä Yleä vaikenemaan?

Blogini

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Aarne Saaren muistolaatasta

JHT – Reimu 5-2

Myynti ei lopu asiakkaan tekemään kauppaan

Rikosylikomisario Paula Viitasaari

Kalajoen kaupungin osavuosikatsaus 31.8.2016

Yle Areena

Noin viikon uutiset

Tytöt raiteilla

Karjalaisten kolme kaupunkia

Malmin lentokenttä 50 vuotta

Päivän mietelauseet

Rakkaus on aistien runoutta.
Rakkaus on sielun aurinko.
Onni ei tule etsien, se saapuu eläen.
Suurten tekojen ihminen on se joka rakastaa paljon.
Rakkaus ei koskaan katoa.
Äidin sydän on villoja pehmeämpi.

Musiikki

"Alpenspektakel" 08. Bergvagabunden

Laterndl Trio - Mei Hoamatland

Schwyzerörgeli Quartett Ämmitau

Stockbergbuebe: Urchig, rassig und für's Gmüet

Stockbergbuebe Ich schenke dir ein Edelweiss

Nidwaldner buebe (uf heche bärgä)

Am Sepp sey Chats - Ländlertrio Wilti-Gruess

echo vom lizä

Blueme

älplerbuebe

Genderbuebu: Genderlied

Liikunta ja terveys

Paino 104,4 kg. Verenpaine aamulla 144/90 , pulssi 63.Verenpaine illalla 141/88 lepopulssi 61.
Jumppa 0 /5680 min, kävely 0 km/301 km, pyöräily 0 km / 1727 km, uinti 1000 m / 69000 m, kuntosali 20 / 3650 min, juoksu, hiihto, rullaluistelu.

Loppukevennys

Laine ja McDavid ottivat tulisesti yhteen – ”Piti näyttää kaapin paikka”

Video: Laineen laukauksessa ei ole mitään järkeä – "Melkein epäreilua"

Kuuntele äänite: 3-vuotiasta tyttöä ylistetään – soitti hätänumeroon ja pelasti äitinsä


VALTIOPETOS

Nettikirja

Natura

Jorma Jaakkola

Oikeusvaltio Suomi

Oikeuslaitos ja poliisiblogi


Oikeusvaltio Suomi

Oikeuslaitos ja poliisiblogi

Jyrki Virolainen Irvokas näytelmä oikeusvaltiossa

Sinivalkoinen kavallus

SUOMEN TRAGEDIA .. tästä kansan ahdinko alkoi

Presidentti Halosen salaamispäätös 30.8.2002

Laman ja Rahan Pelurit selvitys laman ”hoidosta”

Koiviston konklaavin salaisesta muistiosta

Pankit harhauttivat

Koiviston konklaavin lähdetiedot…

Ei vain armorikkautta, vaan oikeutta!

Pankkikriisin karmea totuus julki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti