sunnuntai 1. toukokuuta 2016

SU 01.05.2016

Värjätyt pääsiäismunat kuvaavat tänään minulle ortodoksien pääsiäistä.
Vappuna perinteisesti käyn Siipon puutarhalla. Tänään ostin orvokkiampelin.Päivän sää

Lämpötila aamulla + 2 C, tuuli idästä 9 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 100 %, lämpötila päivällä + 11 C , aurinko nousee 04.57, aurinko laskee 21.47, päivän pituus 16.50 min.

Huominen sää Kalajoella

Päiväni

Yöllä 23 jälkeen heräsin kovaan ukkosenilmaan. Menin katsomaan onko tietoneelleni aiheutunut vahinkoa. Ei ollut. Eräs fb-kaverini halusi keskustella kanssani Alavieskan Puurakenteen asioista. Kävimme mielenkiintoisen keskustelun. Menin nukkumaan vasta 01.30.
Nukuin tänä aamuna varsin pitkään. Painoni oli nyt 101,4 ja verenpaineeni 156/98 ja lepopulssi 54. Nyt huomaa, että harjoitus alkaa vaikuttamaan. Luin päivän lehdet netistä ja tein muistiinpanot. Katsoin facebookini ja sähköpostini.

Bulgarialaiset ystävät kutsuivat minut pääsiäsilounaalle. Ortodoksisen kirkon pääsiäinen on näin myöhään. Olipa todella herkullinen pääsiäisateria: lampaanlihaa, riisia ja herkkusieniä, erinomaiset salaatit.
Aterian jälkeen lähdin ajelemaan polkupyörällä Siipon puutarhalle. Samaan aikaan oli moottoripyörien kokoontumisajo Kalajen Hiekkasärkille. Kaikkiaan yli 1000 mottoripyörää. Täytyy ihailla moottoripyöräilijöiden liikennekulttuuria. On se vaan esimerkillistä. Siipon Puutarhalta ostin orvokkikukka-ampelin. Kotimatkan tein Leton kautta. Pyöräilykilometrejä kertyi kiitettävästi.

Katsoin Futsalin finaalin. Sievi Futsalo voitti Suomen mestaruuden Elmer Käännän maalilla. Onnea Sievin Futsalin joukkuelle. Täydensin blogiani, mutta tänään ukonilman jälkeen internet on toiminut hitaasti. Illalla verenpaine on ihan tyydyttävä, mutta pulssi oli korkea.
Lähetin sähköpostiviestin sisäasiainministeriön kansliapäällikkö Päivi Nergille. Sain Velallisten tukiryhmän kokouksen pöytäkirjan ja olen hieman pettynyt siihen mitä on saatu aikaan ja mitä on luvattu. Siksi minulla on huomenna työntäyteinen päivä saadakseni omia asioita eteenpäin.

Tapahtumat

Tilasin kopion KHO.n päätöksestä 28.10.2015 taltionumero 3053 diaarinumero 2000/3/15.

Miehittäjän morsiamet

Kalajoen kristillisen opiston alkutaipaleelta
Tutustumismatka yhtenäiskouluihin

Kalajoen Säästöpankintalo Omapohja

Raution uusi koulu- ja palvelukeskus

Pistoshoidon odottamaton jälkivaikutus

Urheiluvuosi 2015

Eduskunnan oikeusasiamiehen päätös Dnro 764/4/16 14.4.2016
Erkin kommentti: Nyt edellytetään kansanedustajilta toimintaa Suomen palauttamiseksi oikeusvaltioiden joukkoon. Olen joutunut käymään oikeustaistelua jo yli 21 vuotta, vaikka todistusaineistot ovat kiistattomat ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa. Siksi odotan kansanedustajilta toimenpiteitä.

Sain Raution koulun kuntoselvitysraportin. Tekninen lautakunta on päättänyt laittaa Raution koulun kylmilleen. Mielestäni nyt kyläyhdistyksen on raegoitava, sillä jos koulu on kylmillään niin se ei ainakaan paranna sen tilaa. Tekninen lautakunta ei ole tehnyt purkupäätöstä.
Tein rautiolaisille ehdotukseni pohjaksi Raution uuden koulu ja monitoimikeskuksen suunnitelmaksi. Laitoin ehdotukseni kylätoimikunnan puheenjohtajalle.

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

MV-lehti


Professori kertoo yllätyspotkuistaan: ”Helsingin yliopisto hoiti irtisanomiset järkyttävän huonosti”

Venäjän painostus on jo alkanut

Kaarle Kustaasta kasvoi kuningas omasta tahdostaan

Putin erotti useita korkea-arvoisia virkamiehiä – ilman syytä

MTV seuraa vapunviettoa – Juhlijat työllistivät poliisia aamuun asti, ensimmäiset valmistautuvat jo piknik-päivään

Jorma Kalske jää eläkkeelle – "Hän ottaa kädestä kiinni eikä kaihda humaltua juristien tilaisuuksissa"
Erkin kommentti: Jos Suomi olisi oikeusvaltio niin Jorma Kalske istuisi kaltereiden takana. On järkyttävä tosiasia, että Jorma Kalske on vielä vapaalla jalalla. Minulta löytyy todistusaineisto Jorma Kalskeen virkavelvollisuuksien laiminlyönnistä ja rikollisten suojelusta. Sama tilanne on laillisuusvalvojien ja poliisiviranomaisten osalla. On syytä epäillä, että koko Suomen oikeuslaitos on rikollisten käsissä. Näin ei voi jatkua. Jos kansanedustajat eivät ryhdy asian vaatimiin toimenpiteisiin niin kansalaisten noustava barrikaadeille.

Kiinalaiset täyttivät tekstiilikaupungin Italiassa – kymmenettuhannet tekevät Made in Italy -vaatteita

Leijonien MM-joukkue on valittu

Leijonien MM-miehistö julki – toinen Granlund putosi pois joukkueesta

Ilveksen dynastia vapisee - Sieville jälleen Suomen mestaruus

Lepistön raju kiri liikaa muille - "Kukaan ei tullut ohi"

Kuvat: Tällaiseen kuntoon metsä jäi ympäristöaktivistien jäljiltä – ”Eikö pitäisi arvostaa luontoa?”

Nico Rosberg edelleen lyömätön – Räikkönen vei suomalaistaiston palkintopallipaikasta

Mielenkiintoiset blogit

Dosentti Heikki Urmas kertoo käsityksensä Leskisen, Paavelan ja Liinamaan kuolemasta

Hyvästi Salve!

Tietoa islamista

Jos työ olisi herkkua, niin herrat tekisivät sen itse

Laittoman maahantulon järjestäminen

Turvapaikanhakijoiden taustat

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Metallikatu syksyllä 2015

Mielipiteeni

Hei Hanna,

Olet Oulun läänin kansanedustajien kokoonkutsuja eli puheenjohtaja. Käännyn Sinun puoleesi, että kutsut Oulun läänin kansanedustajat koolle eduskuntaan seuraavan ongelman johdosta. Olen joutunut kärsimään valtion rikollisen toiminnan johdosta neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, mikä muutettiin ehdonalaiseksi sekä lukuisia kunnianloukkaustuomiota. Kaikki päätökset on saatu aikaa rikosten avulla. Olen joutunut viettämään maanpaossa useita viikkoja valtion järjestäyneen rikollisuuden tähden. Todistusaineistot asioista ovat kiistattomat ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa.

Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, oikeuslaitos ei ota käsiteltäväkseen asioita ja laillisuusvalvonta ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.

Siksi haluan, että kansanedustajat kutsutaan epäviralliseen tilaisuuteen, jossa esittelen asiat ja eduskunnan oikeusasiamies on saatava paikalle vastaamaan miksi asioissa ei ole mitään laitonta tai rikoksia. En ole saanut asioissani oikeusapua Ylivieskan oikeusaputoimistolta enkä Suomen Asianajajaliitolta. Todella uskomatonta. Olen pyytänyt laillisuusvalvojaa viemään asian korkeimpaan oikeuteen jotta korkein oikeus voisi purkaa kaikki väärät tuomioni. Laillisuusvalvoja ei toimi hallintolain mukaisesti. Korkein oikeus ei purkanut vääriä päätöksiä, koska minulla ei ole lainmukaista pätevyyttä tuomionpurkujen tekemiseen eikä myös oikeuspautoimisto ja asianajajat auta asiassa ja nyt myös eduskunnan oikeusasiamies kieltäytyy auttamasta asiassa. Olen tehnyt Suomen valtiolle vahingonkorvausanomuksen, mutta Ylivieskan käräjäoikeus kieltäytyy käsittelemästä asiaa.

Nyt haluan, että kansanedustajat noudattavat lakia ja saan tulla esittelemään aineistot kansanedustajille ja eduskunnan oikeusasiamies omasta puolestaan tulee kertomaan miksi asiat ovat näin. Toivottavasti saat järjestymään tilaisuuden mahdollisimman pian ja paikalle voi tulla kaikki asiasta kiinnostuneet kansanedustajat ja harkintasi mukaan myös tiedotusvälineet.

Terv. Erkki

Päivän mietelause

Joka viihtyy köyhyydessään on rikas.
Kuu on torpparin aurinko.
Köyhyys ei ole synti.
Toivo on tuoksu, joka pitää sydämen nuorena.
Ei ole maanantaita, joka ei luovuttaisi paikkaansa tiistaille.
Toivo on hyvä aamiainen, mutta huono ehtoollinen.

Värssy

Elon pursi
kiidä kautta kukkarantain,
täysin purjein
liidä kahta nuorta kantain,
kohde onnen maata,
sinne heidät saata.

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

yön tuuli vaan_0001.wmv

Kun kuiskaus tuulen_0001.wmv

Tommi Soidinmäki : Paljon sanomatta jää

Liikunta ja terveys

Paino 101,4 kg, verenpaine aamulla 156/98 , lepopulssi 54, verenpaine illalla 147/89, lepopulssi 72. Uinti 0 m / 22 000 m, Jumppa 0 min / 2350 min. Kuntosali 0 min/ 2280 min, Kävely 0 km/ 79 km Pyöräily 35 km / 172 km , Hiihto 0 km/ 28 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Loppukevennys

KARPON PARHAAT ,ROMUN KERÄÄJÄT, 1 osa

KARPON PARHAAT ,ROMUN KERÄÄJÄT, 0SA2

Karpolla on asiaa - Kelluva koti

Karpolla on asiaa - Liikkuva koti

Patrik Laine hämmensi suorassa lähetyksessä Kanadassa

Kehonrakentajat keräsivät rahaa Lastenklinikalle - saivat tylyn vastauksenEi kommentteja:

Lähetä kommentti