keskiviikko 4. toukokuuta 2016

KE 04.05.2016

Edelleenkin on virallisesti tutkimatta 1990-luvun alun laman asiat.

Päivän sää

Lämpötila aamulla - 2 C, tuuli lounaasta 3 m/s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 95 %, lämpötila päivällä + 13 C , aurinko nousee 04.43, aurinko laskee 22.00, päivän pituus 17.17 min.

Huominen sää Kalajoella

Päiväni

Heräsin tänään klo 4.30. Olen nukkunut suhteellisen hyvin. Painoni oli aamulla 103,0 kg. Siihen on monia syitä ja yksi keskeisimmistä on välipalojen runsaus. Verenpaineeni oli 159/106, mikä on huomattavasti yli tavoitteen 130/80. Pulssini oli 48. Tämä osoittaa, että alan olemaan hyvässä fyysisessä kunnossa. Painonpudostus on nyt vain itsehillinnästä kiinni.

Lähetin illalla sähköpostiviestin Timo Soinille ja muistutin omasta asiastani ja lisäksi Emäjoen Lohi Oy:n asiasta, jonka selvittämisessä Timo väisti vastuunsa. Luin aamun lehdet netistä. Katsoin facebookini ja sähköpostini.
Jumppasin 30 minuuttia. Valmistin aamupalan: kaaliateria, marja-ja hedelmäateria sekä vihreää tee, johon hunajaa ja puoli sitruunaa sekä porkkanamehua. Nukuin tunnin verran. Täydensin blogiani.

Kävin kävelemässä 6 km. Vastaani tuli rullaattorilla vanha minulle tuntematon mies, joka nosti käden pystyyn ja kysyi, että tietääkö valtuutettu onko eurolla myyty 50 ha tontti palautunut takaisin kaupungin omaisuudeksi. Minä vastasin, että kylä on, mutta siitä ei ole pidetty suurempaa meteliä. Vanhus vastasi, että se on hyvä, että tontti on palautettu kaupungille takaisin. Hän sanoi, ettei ymmärrä miksi koskaan tällainen kauppa tehtiin, että 50 ha tontti myytiin 1 eurolla.
Lukijalle haluan selventää mistä on kysymys.

Mitä kuuluu Sun Areenalle

Sun Areena hanke oli täysin järjetön mutta kuka oli todellinen toimija asiassa. Se asia lienee kaikille selvä, mutta opittinko täsät mitään. Tuskin. Uusia pilvilinnoja on tekeillä. Oppilaani saattoi olla hankkessa vain bulvaani.

Kävelylenkin loppupuolella tapasin jääkiekkoerotumarina tunnetun Kaj Sartorision Raahesta,. Nyt hän on Kalajoen kaupungin palveluksessa, ei kuitenkaan jääkiekkoerotuomarina vaan elinkeinotoimistossa.

Tästä uutisesta on tullut lukuisia yhteydenottoja ja kärjekkäitä sähköpostiviestejä.

Tapahtumahotellin tontille yksi hakija

Hanke on Kalajoen elinkeinostrategian toteuttamista. Tässä elinkeinostrategia

Tässä on oma kommenttini Kalajoen elinkeinostrategiasta

Tässä on kommenttini Kalajoen matkailustrategiasta
Kalajoen matkailun kasvustrategia

Eräs velallisten tukiryhmän jäsen soitti minulle kysyi lukuohjeita salaiseksi julistettuun SSP-sopimukseen. Kerroin hänelle, että kopion alareunaan on merkitty sivu 47 ja yläreunaan sivu 17. Siinä on sovittu laittomasta toimialarationalisoinnista. SSP-sopimus on neljän pankin KOP:n, OKL:n, PSP:n ja SYP:n sekä valtion sopimus 22.10.1993 säästöpankkien alasajosta ja toimialarationalisoinnista. Valtion puolesta sopimuksen hyväksyi Esko Ahon talouspoliittinen ministeriryhmä, johon kuuluivat pääministeri Esko Ahon lisäksi ministerit Mauri Pekkarinen ja silloin kristillisen Toimi Kankaanniemi, jonka maine myöhemmin kasvoi lähettämästään tekstiviestistä: ”Nussittuna nukkuisit paremmin”. SSP-sopimus liittyy ns. Koiviston konklaaviin, jossa puututtiin tasavallan presidentti Mauno Koiviston toimesta riippumattoman tuomioistuinlaitoksen toimintaa. Kysymyksessä on valtiopetos. Olen selvittänyt asiaa muun muassa täällä

Valtiopetos on tosiasia

ja niille, jotka eivät jaksa lukea olen tehnyt videot


Tämän lisäksi laillisuusvalvojille tehdyistä kanteluista vain 6 promillea aiheuttaa huomautuksen vastaisen varalle. Lisäksi on syytä epäillä, että syyttäjälaitos ja poliisilaitos on ylhältä johdetun rikollistoiminnan toteutusorganisaatio. Jotkut väittävät, että Suomessa saa helpommin lotossa kuusi oikein kuin oikeulaitoksesta oikean ja lainmukaisen tuomion. Suomalaisilta on estetty oikeudensaanti Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimessa isommissa asioissa eikä kansainvälinen rikostuomioistuin ota käsiteltäväkseen Suomen asioista. Suomi on pyrkimässä YK:n Ihmisoikeuskomitean jäseneksi. Suomi on saanut huomatuksen ko. elimeltä siitä, että poliitikot puuttuvat liikaa oikeuslaitoksen toimintaan. Kansanedustajat ja tiedotusvälineet ovat vaiti näitä asioista.

Todisteena tästä Suomen valtion rikollisesta toiminnasta on käräjätuomari Jyrki Jylhän päätös
Laitoin todistusaineistot etukäteen käräjäoikeuteen ja pyysin videointioikeutta oikeudenistunnosta, mutta käräjätuomari kieltäytyi lain vastaisesti ottamasta asiaa käsittelyyn.

ja eduskunnan oikeusasiamiehen Petri Jääskeläisen epäilty kiistaton virkarikos

eikä kansanedustajat toimi lainmukaisesti vaikka perustuslain mukaan kansanedustajan pitää noudattaa lakia

Koska maa on rikoksista epäiltävien hallussa niin poliisitkin toimivat lainvastaisesti.

Jos pyrkii taistelemaan oikeuksiensa puolesta niin viranomaiset ryhtyvät ihmisoikeussopimuksen vastaisiin toimiin, joista esimerkkinä omalta kohdaltani ovat nämä tapaukset:

Olen joutunut näiden ihmisoikeusrikosten kohteeksi

Kävin pyöräilemässä 28 km. Täydensin blogiani. Kävin 3 km kävelylenkillä. Kävin R-kioskilla tekemässä Viking-loton ja kävin uudessa kahvila Tuulahduksessa. Kahvila oli siisti.
Kävin illalla vielä pyöräilemässä 6 km. Tapasin jäähallin luona Timo Seikkulan, joka kertoi ryhtyvänsä valmentamaan JHT:n A-juniorijoukkuetta. Minulle tämä oli yllätys, koska olin olettanut hän on JHT:n edustusjoukkueen tuleva valmentaja.

Sain illalla puhelinsoiton, jossa ko. henkilö väitti minun tehneen sellaista mitä en ole tehnyt. Minä en ole ketään sanonut valehtelijaksi kuten soittaja väitti. Enkä ole myöskään blogiini kirjoittanut sellaista mitä soittaja väitti. Tarkistin asian. Olen kirjoittanut niinkuin asiat ovat. Totuus ei pala tulessakaan.

Tapahtumat

Jääkiekon MM-kisat otteluohjelma

Beach Riders Kalajoki, Vappuajot 2016

Tilasin kopion KHO.n päätöksestä 28.10.2015 taltionumero 3053 diaarinumero 2000/3/15.

Miehittäjän morsiamet

Kalajoen kristillisen opiston alkutaipaleelta
Tutustumismatka yhtenäiskouluihin

Kalajoen Säästöpankintalo Omapohja

Raution uusi koulu- ja palvelukeskus

Pistoshoidon odottamaton jälkivaikutus

Urheiluvuosi 2015

Eduskunnan oikeusasiamiehen päätös Dnro 764/4/16 14.4.2016
Erkin kommentti: Nyt edellytetään kansanedustajilta toimintaa Suomen palauttamiseksi oikeusvaltioiden joukkoon. Olen joutunut käymään oikeustaistelua jo yli 21 vuotta, vaikka todistusaineistot ovat kiistattomat ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa. Siksi odotan kansanedustajilta toimenpiteitä.

Sain Raution koulun kuntoselvitysraportin. Tekninen lautakunta on päättänyt laittaa Raution koulun kylmilleen. Mielestäni nyt kyläyhdistyksen on raegoitava, sillä jos koulu on kylmillään niin se ei ainakaan paranna sen tilaa. Tekninen lautakunta ei ole tehnyt purkupäätöstä.
Tein rautiolaisille ehdotukseni pohjaksi Raution uuden koulu ja monitoimikeskuksen suunnitelmaksi. Laitoin ehdotukseni kylätoimikunnan puheenjohtajalle.

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

MV-lehti


Hallituksen kannatus hupenee, SDP suurin ja Vihreät omaan ennätykseen

Donald Trump voitti Indianassa, Ted Cruz luopui kisasta

Etelänaapurin yllättävä vientivaltti: Viro on Euroopan suurin puutalojen kauppias

Leo Komarov ratkaisi jatkoajalla! Leijonat voitti Yhdysvallat 3–2

Mitä draamaa! Atletico Madrid eteni Mestarien liigan finaaliin

Tänä vuonna turvapaikkapäätöksiä tehty yli 7000 - odotettavissa jättilasku

MV-lehdestä useita rikosilmoituksia
Erkin kommentti: MV-lehti on tehnyt hyvää työtä paljastaessaan maahantunketujien taustoja. Onko joillakin pelko, että paljastetaan myös Suomen viranomaisten laittomuudet?

Hallituksen pikahanke: Aikuisten perusopetus uudistetaan – turvapaikanhakijoitakouluun jo syksyllä 2016 http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/194998-hallituksen-pikahanke-aikuisten-perusopetus-uudistetaan-turvapaikanhakijoita-kouluun

Kuvat ja video: USA-armeija Stryker-ajoneuvoillaan Suomeen: Arrow 16 on vuoden kohokohta

Maastopalot raivoavat - Kanadassa evakuoidaan 100 000 asukkaan kaupunkia

Orpo haastaa Stubbin kokoomuksen puheenjohtajakisassa – ”En ole tyytyväinen kokoomuksen sisäiseen tilaan”

Pyöräilijöiden ”kypäräpakko” saattaa poistua – ministeriö harkitsee lainmuutosta

VPK:n mies vietti 709 päivää syyttömänä telkien takana – vaatii jättikorvauksia

Isis hyökkäsi rajusti Irakissa – miljonääriperheen Navy SEAL -sotilas kaatui

Mielenkiintoiset blogit

Näkökulma: Niinistöä ja lahjoittajia jymäytettiin

Poliisin uhkailu ja poliisin uhkailu

Tietoa islamista

Vuoto paljastaa TTIP-salaisuuksia

Monimutkaistuvia häkkyröitä

Tuottamattomat virkamiehet

Kilpailukykysopimus teki hallituksesta ay-liikkeen vangin

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Mielipiteeni

Hei Hanna,

Olet Oulun läänin kansanedustajien kokoonkutsuja eli puheenjohtaja. Käännyn Sinun puoleesi, että kutsut Oulun läänin kansanedustajat koolle eduskuntaan seuraavan ongelman johdosta. Olen joutunut kärsimään valtion rikollisen toiminnan johdosta neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, mikä muutettiin ehdonalaiseksi sekä lukuisia kunnianloukkaustuomiota. Kaikki päätökset on saatu aikaa rikosten avulla. Olen joutunut viettämään maanpaossa useita viikkoja valtion järjestäyneen rikollisuuden tähden. Todistusaineistot asioista ovat kiistattomat ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa.

Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, oikeuslaitos ei ota käsiteltäväkseen asioita ja laillisuusvalvonta ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.

Siksi haluan, että kansanedustajat kutsutaan epäviralliseen tilaisuuteen, jossa esittelen asiat ja eduskunnan oikeusasiamies on saatava paikalle vastaamaan miksi asioissa ei ole mitään laitonta tai rikoksia. En ole saanut asioissani oikeusapua Ylivieskan oikeusaputoimistolta enkä Suomen Asianajajaliitolta. Todella uskomatonta. Olen pyytänyt laillisuusvalvojaa viemään asian korkeimpaan oikeuteen jotta korkein oikeus voisi purkaa kaikki väärät tuomioni. Laillisuusvalvoja ei toimi hallintolain mukaisesti. Korkein oikeus ei purkanut vääriä päätöksiä, koska minulla ei ole lainmukaista pätevyyttä tuomionpurkujen tekemiseen eikä myös oikeuspautoimisto ja asianajajat auta asiassa ja nyt myös eduskunnan oikeusasiamies kieltäytyy auttamasta asiassa. Olen tehnyt Suomen valtiolle vahingonkorvausanomuksen, mutta Ylivieskan käräjäoikeus  kieltäytyy käsittelemästä asiaa.

Nyt haluan, että kansanedustajat noudattavat lakia ja saan tulla esittelemään aineistot kansanedustajille ja eduskunnan oikeusasiamies omasta puolestaan tulee kertomaan miksi asiat ovat näin. Toivottavasti saat järjestymään tilaisuuden mahdollisimman pian ja paikalle voi tulla kaikki asiasta kiinnostuneet kansanedustajat ja harkintasi mukaan myös tiedotusvälineet.

Terv. Erkki

Päivän mietelause

Me kuulemme ja käsitämme vain sellaista, minkä jo puoliksi tiedämme.
Tietämättömyys on kaikkien vaivojen äiti.
Pelko antaa järkeä tyhmällekin.
Hullu kulkee niin että nahka palaa.
Viisaudelle on tunnusmerkillistä, ettei se tee epätoivoisia tekoja.
On helpompi olla järkevä toisen puolesa kuin omasta puolestaan.

Värssy

Hymy on laulua sydämen kielen,
kruunaa, kaunistaa iloisen mielen,
sillä voi kuivata kyyneleitä,
sillä voi kukittaa elämän teitä

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Tarja Lunnas: Oon rakastunut +Lyrics

Tyydytys - Eini_0001.wmv

Satulinna_0001.wmv

Дилижанс Хочу мужа

ГУЛЯЙ ДУША - ВИКТОР КОРОЛЕВ

МОЛДОВАНКА - Виктор Королёв

Rannalla kyynelten meren -Anne Mattila

Anne Mattila Taivaan kartta

Anne Mattila - Nyt voimme jatkaa with lyrics

Anne Mattila - Pienen hetken

Liikunta ja terveys

Paino 103,0 kg, verenpaine aamulla 159/106 , lepopulssi 48, verenpaine illalla 157/92, lepopulssi 61. Uinti 0 m / 22 000 m, Jumppa 30 min / 2440 min. Kuntosali 0 min/ 2280 min, Kävely 9 km/ 95 km Pyöräily 34 km / 261 km , Hiihto 0 km/ 28 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Loppukevennys

Nyt aukesivat ovet laitumelle – lehmät hyppivät ilosta videolla

Vastarinta järjestäytyy

Pahojen poikien lauluja

Nyrkkeilyn paha poika Dereck Chisora riehui tiedotustilaisuudessa – ”Tulin tänne tappelemaan”

Svenska Yle: Kimi Räikkösen motocrossrata häiritsee naapureita - luvallisuutta selvitetään

Pöyristyttävä tapaus: Vammaisurheilija diskattiin tatuoinnin takia

Joukkotappelu Turkin parlamentissa – edustajat hyppivät toistensa päälle

Arvaammeko, kumpaa tyyppiä olet? Tämä persoonallisuustesti osuu hämmästyttävän oikeaan!

Leijonat saapuivat Pietariin, kolme pelaajaa jäi junasta – ”Tässä maassa ei kaikki aina mene niin kuin pitäisi”Ei kommentteja:

Lähetä kommentti