perjantai 17. toukokuuta 2013

PE 17.05. 2013Timo Soini


Pirkko Mattila

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 9 C, tuuli idästä 3 m/s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 62 %, lämpötila päivällä + 26 C , aurinko nousee 04.02, aurinko laskee 22.39, päivän pituus 18.37 min.

Tapahtumat

Valtakunnansyyttäjävirasto ( kihlakunnansyyttäjä Hanna Puhakka) on tehnyt 15.5.2013 päätöksen 13/357 asiassa R13/292. Kysymyksessä on kihlakunnansyyttäjä Hanna Puhakan törkeä virkarikos, jolla hän suojelee poliisijohtaja Sauli Kuhaa. Katso

Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden tuomari Jyrki Jylhä on joutunut odottamaan valtakunnansyyttäjäviraston päätöstä ennen kuin uskalsi tehdä kauan harkitsemansa väärän päätöksen asiassa S12/8495. Kysymys on todella törkeästä oikeuden väärinkäytöstä. Tässä selvitys käräjätuomari Jyrki Jylhän toiminnasta:

Käräjätuomari Jyrki Jylhä ilmoitti sähköpostitse, että ratkaisu asiassa S12/8495 siirtyy. Ei voi välttyä vaikultalmalta, että käräjätuomarilla on suuria vaikeuksia väärän päätöksen tekemisessä. Suomen perustuslain 21§ takaa kansalaiselle oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin. Perususlain 106 § antaa etusijan perustuslaille tavalliseen lakiin verrattuna. On täysin selvää, että perustuslaki on korkeimman oikeuden päätöstä vahvempi. Ei ole minun vikani, jos korkein oikeus ei ole purkanut eri oikeusasteiden vääriä päätöksiä. Minulla on kuitenkin lain mukaan oikeus oikeudessa todistaa ne päätökset vääriksi, vaikka korkein oikeus ei ole niitä vielä purkanutkaan. Lisäksi on otettava huomioon, että käräjätuomeri Jyrki Jylhä syyllistyy rikoslain 15 luvun 10 § ja 11 § vastaiseen tekoon suojellessaan rikollisia ja peitellessään väärällä päätöksellään törkeitä rikoksia. Lisäksi käräjätuomari Jyrki Jylhä on esteellinen käsittelemään asiaa, koska on käsitellyt jo samaa asiaan kolme kertaa aikaisemmin.
1. Tuomari on velvollinen omasta aloitteestaan kontrolloimaan esteettömyytensä ja vetäytymään asian käsittelystä havaitessaan itsensä esteelliseksi jollakin laissa (OK 13 luku) säädetyllä perusteella. Tätä viran puolesta tapahtuvaa kontrollia täydentää asianosaisen oikeus tehdä väite tuomarin esteellisyydestä.
2. Jääviysväitteen tekemisestä säädetään OK 13 luvun 8 §:ssä. Sanotun lainkohdan mukaan asianosaisen tulee tehdä väite tuomarin esteellisyydestä heti ryhtyessään käyttämään asiassa puhevaltaa ja saatuaan tiedon asian käsittelyn osallistuvista tuomareista. Jos asianosainen saa myöhemmin tiedon seikasta, jolla saattaa olla merkitystä esteellisyyttä arvioitaessa, siihen perustuva väite on esitettävä viipymättä. Asianosainen on perusteltava väite ja samalla ilmoitettava, milloin peruste siihen tuli hänen tietoonsa.
3. On sekä prosessikustannusten että menettelyn keskityksen kannalta tärkeää, että kysymys tuomarin esteellisyydestä selvitetään oikeudenkäynnissä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Jotta asianosainen voisi tehdä jääviysväitteen heti ryhtyessään käyttämään asiassa puhevaltaa, tulisi hänen saada tieto mahdollisesta esteellisyysperustetta koskevasta seikasta hyvissä ajoin eli joko jo ennen oikeudenkäynnin aloittamista tai viimeistään heti oikeudenkäynnin alussa.
Kun lisäksi on kysymys Instru Justitian saatavasta, mikä on Keskipohjanmaan kirjapainon saatava, mikä koostuu kirjan Olet Maamme Armahin Suomenmaan painatuslaskusta. Kirjan avulla on todistettu kaikki keskeiset rikokset PR-talojen konkurssivyyhdessä ja Natura-asioissa asiakirjakopioilla ja selostuksilla. Vastakanteessa on tarkasti selvitetty kirjan todistusaineisto, mikä on niin käräjätuomari Jyrki Jylhän, Instru Justitian ja Keskipohjanmaan kirjapainon tiedossa ja heille lähetetty. Lisäksi Keskipohjanmaa-lehti on tehnyt kolmen koko sivun jutun Erkki Ahosta, josta kiistatta käy ilmi keskeisiä rikoksia prosessissa. Keskipohjanmaa-lehti siis itse tunnustaa rikollisen menettelyn eli vastakanteeni oikeaksi. Keskipohjanmaan juttu on niin suuri, että en muista kenestäkään koko elämäni aikana tehdyn niin suurta juttua. Nyt voidaan kiistatta todeta, että Instru Justitia on tietoinen siitä, että saatava on saatu aikaan rikosten avulla ja on syytä epäillä, että Instru Justitia syyllistyy menettelyllä monenlaiseen rikolliseen toimintaan, josta ehdoton vankeusrangaistus on minimi rangaistus.
Lisäksi ulosottomies ja kihlakunnanvouti ovat tietoisia rikollisesta toiminnasta, mutta siitä huolimatta ne ovat jatkaneet saatavien perintää ja heidän on myös syytä epäillä syyllistyneen rikolliseen toimintaan.
Ei voi välttyä vaikutelmalta, että käräjätuomari Jyrki Jylhällä on suuria vaikeuksia tehdä oikeaa päätöstä asiassa, koska hänen pitäisi muuttaa linjaansa aikaisempiin vääriin päätöksin nähden. Siksi hän yrittänee varmistaa selustansa ennenkuin tekee uuden väärän päätöksen. Ehkä hän pyrkii saamaan suojakseen laillisuusvalvonnan. Laillisuusvalvonta Suomessa on täysin perseestä. Vain kuusi promillea laillisuusvalvojille tehdyistä kanteluista aiheuttaa huomautuksen vastaisen varalle. On täysin käsittämätöntä, että tällaisia organisoita oikein kaksin kappalein pidetään verovaroilla pystyssä kansalaisten etujen vastaisesti. Laillisuusvalvonnan toiminnasta on vastuussa eduskunta ja kansanedustajat laiminlyövät laillisuusvalvojen toiminnan valvonnan, mitä osoittaa laillisuusvalvojen toimintakertomuksen käsittelykin eduskunnassa.
On huomattama asioissani nykyinen varatuomari Asko Keränen on tunnustanut tekonsa, samoin varatuomari Paavo M. Petäjä ja asianajaja Jouni Vihervalli. Lisäski asianajaja Hannu Maskonen on tehnyt oman lopullisen ratkaisunsa asioissa. Ainoastaan asianajaja Antti Latola, syyttäjä Sulo Heiskari, syyttäjä Esa Mustonen, poliisi Raimo Ollila ja Sievin kunnanjohtaja Markku Koski ovat jättäneet tekonsa tunnustamatta ja luonnollisesti Suomen valtion erityissuojeluksessa oleva varatuomari Mikko Kovalainen. Poliisiyllijohtaja Mikko Paatero kieltäytyy vastaamasta minulle samoin kuin poliisjohtaja Sauli Kuha sekä KRP:n päällikkö Rauno Ranta. He suojelevat poliisirikollisia ja samaa tehtävää tekee apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske, joka jopa kieltäytyi tulemasta todistajaksi oikeudenkäyntiini. Toimittaja Mikko Niskasaaren mukaan apulaisvaltakunnan syyttäjä Jorma Kalske on pitää yllä Suomen poliisikorruptiota. Jokilaaksojen poliisi on koko 18 vuoden ajan kielätynyt tutkimasta rikoksia ja syyttäjät ovat toimineet tietoisen rikollisesti samoinkuin Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden tuomarit. Kaiken taustalla on oikeus- ja asianajajamafia sekä keskustalais-lestadiolainen hyvä-veli-verkosto. Olen tehnyt Kalajoen kaupunginvaltuustolle asioista 1897 sivun todistusaineiston kaikista rikoksista, mutta se salattiin silloisen valtuuston puheenjohtajan Raili Myllylän toimesta valtuutetuilta, sillä minun ei annettu esitellä valtuustolle sen minulta pyytämää selvitystä. Rikosten salailuun on syyllistynyt myös poliittisesti valittu Jokilaaksojen poliisiasianneuvottelukunta, jonka kalajokisena edustajana on toiminut valtuutettu Kullervo Niemelä.
Olen esittänyt vastakanteessani koko 18 vuoden oikeusprosessini todistusaineistoksi blogikirjoitusten ja siihen liittyvien todistusaineistojen muodossa. Käräjätuomari Jyrki Jylhä estää oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin.
Olin jo valmistaunut tekemään asiassa rikosilmoituksen käräjätuomari Jyrki Jylhästä, kun sain häneltä sähköpostiviestin päätöksen antamisen lykkääntymisestä.

Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat

MM 2013 Leijonien maalikooste

From: Erkki Aho
Sent: Sunday, May 5, 2013 5:37 PM
To: timo.soini@eduskunta.fi ; pirkko.ruohonen-lerner@eduskunta.fi ;
Subject: vastaaminen kuuluu hyvään hallintoon
 Puheenjohtaja Timo Soini, ryhmänjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner, hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila
Hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila on vastuussa toimistaan perussuomalaisten eduskuntaryhmälle, jonka puheenjohtaja on Pirkko Ruonen-Lerner ja perussuomalaisten eduskuntaryhmä on vastuussa toimistaan puolueen päättäville elimille. Puolue on vastuussa toimistaaan 560 075 äänestäjälleen lain noudattamisesta ja puolueen rehellisestä toiminnasta.
Kysymys on tästä asiasta:

Vastaaminen kuuluu hyvään hallintoon

Apulaisoikeuskanslerin sijainen Risto Hiekkataipale muistuttaa, että hyvään hallintomenettelyyn kuuluu, että kunnan viranhaltijat vastaavat myös henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen lähetettyihin viesteihin ja tiedusteluihin. Jos viranhaltija katsoo, ettei viestissä käsitelty asia kuulu hänen tehtäviinsä tai toimivaltaansa, tulee viesti välittää viraston yleiseen sähköpostiosoitteeseen tai oikealle viranhaltijalle.
Kalajoella 05.05.2013
Erkki Aho
Lankilantie 25 B 5
85100 Kalajoki
044-3025948
Sota-arkiston kuvia

Kalajoki valmis kuntaliitokseen

Hallintovaliokunta ja poliisiministeri ovat vastuussa asioista

Vastakanteen täydennys

Vastakanteen täydennys 2

Oikeusvaltio Suomi – taistelu mafiaa vastaan

Uutiset

Urpilainen nosti hallitukseen Pia Viitasen ja Susanna Huovisen

Ministeripestin loppumisesta kerrottiin tekstiviestillä

Pusukohu siivitti Siegfridsin finaaliin – "Nyt laitetaan Eurooppa ding dong"IL seurasi: Näin Suomi eteni välierään
http://www.iltalehti.fi/mmjaakiekko2013/201305160180945_jc.shtmlHuikea jännitysnäytelmä - Ruotsista Leijonien välierävastus
http://yle.fi/urheilu/huikea_jannitysnaytelma_-_ruotsista_leijonien_valieravastus/6645983Marimekolta pommi: Kaksi tehdasta kiinni Suomessa
http://www.uusisuomi.fi/raha/59139-marimekolta-pommi-kaksi-tehdasta-kiinni-suomessa

Omanin sulttaani saattoi maksaa siepattujen lunnaat

http://www.hs.fi/ulkomaat/Omanin+sulttaani+saattoi+maksaa+siepattujen+lunnaat/a1368677722298
Mielenkiintoiset blogit

Aurinkorannikon Kieku ja Kaiku
http://blogit.iltalehti.fi/eeva-liisa-sjoholm/2013/05/16/aurinkorannikon-kieku-ja-kaiku/
Virkamiesvaltaa rajattava ja kaksoispalkkiot lopetettava

http://blogit.iltalehti.fi/dan-koivulaakso/2013/05/15/virkamiesvaltaa-rajattava-ja-kaksoispalkkiot-lopetettava/

Kokoomuksen kuplasta ilmat pihalle
http://reijotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/140375-kokoomuksen-kuplasta-ilmat-pihalle

Jutta - Demarien keulakuva
http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/140362-jutta-demarien-keulakuva

Venäläisen vapaudenerityispiirteet
http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2013/05/venalaisen-vapauden-erityispiirteet.html

Jakomielitautista politiikkaa
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=7876Mielipiteeni

Yrityksillä on sekä uusia etta vanhoja asiakkaita. Asiakkailla on erilaisia vaatimuksia ja toiveita. Yleinen totuus on, että juuri tyytyväiset asiakkaat luovat yrityksen menestyksen. Palveluyritys myy ja toimittaa palveluja asiakkaille jatkuvasti. Kannattavampia ovat ne asiakkaat, joille jatkuvasti toimitetaan – siis tyytyväiset asiakkaat. Heidän avullaan yritys ansaitsee parhaiten, ja tyytyväiset asiakkaat ovatkin siksi palveluyrityksen suurin voimavara. Tee asiakkaat tyytyväiseksi!.
Kaupallisessa toiminnassa on kyse rahasta, yrityksen tulojen on oltava menoja suuremmat ja yrityksen on ponnisteltava ansaitakseen paljon rahaa. Tästä ei usein puhuta. Sitä saatetaan pitää jopa jollain tavalla ”likaisena”. Usein ne yritykset, jotka eivät ajattele rahaa, ansaitsevat vähemmän ja kohtaavat ongelmia. Vakaa talous ja hyvät voimavarat ovat yritykselle välttämättömiä, jotta se voisi panostaa itse yrityksen, työntekijäiden ja uusien palvelujen ja ideoiden kehittämiseen. Rahaton yritys joutuu helposti laskukierteeseen.
Yritykset, jotka ansaitsevat rahaa, kykenevät myös maksamaan palkkaa. Menestyviä yrityksiä, siis rahaa ansaitsevia, tarvitaan työllisyyden ja koko yhteiskunnan kehittämiseen, raha yksinkertaisesti tuo turvallisuutta – sen tietää jokainen.
Rahaa kertyy yrityksessä silloin, kun tulot ovat menoja suuremmat. Niin yksinkertaista se on. Mutta miten saada tuloist suuremmat kuin menoista? Näin tapahtuu, kun yrityksen työntekijöiden työpanokset tuottavat enemmän kuin kuluu välittömiin juokseviin kustannuksiin. Oikea laatu luo enemmänn tyytyväisiä asiakkaita, jotka puolestaan lisäävät yrityksen kannattavuutta. On siis tärkeää pitää mielessä, että yrityksen kaikki työntekijät vaikuttavat sen kannattavuuteen, ja huolehtia siitä että kaikki tietävät miten.

Päivän mietelause

Vanheneminen on siirtymistä intohimosta myötätuntoon.
Elämä on puoleksi ohi ennen kuin sitä oppii tuntemaan.
Jalat kasvavat tavallisesti järkeä nopeammin.
Tyttäresi tekevät sinusta ikuisen paimenen.
Hyvä nimi on parempi kuin perintö.
Koti on tytön vankila ja naisen työpaikka.

Värssy

Jos ajattelet häntä, tunnet polttavaa tuskaa.
Jos näet hänet, mielesi käy levottomaksi.
Jos kosket häneen, menetät järkesi.
Miten voit sanoa häntä rakastetuksi?
Bhatrihari

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Heidi Hauge - Walk That Line
http://www.youtube.com/watch?v=vgk7Hd2BNFs&list=PLC291BF9D3CE0EA83

I Don`t Want Tonight To Be Over - Heidi Hauge
http://www.youtube.com/watch?v=teOtDliMzHc&list=PLC291BF9D3CE0EA83

Heidi Hauge - Louisiana Saturday Night
http://www.youtube.com/watch?v=5t-xz_g9Gpc&list=PLC291BF9D3CE0EA83


Terveys ja liikunta

Paino 104,6 kg, verenpaine 152/94, lepopulssi 53. Uinti 0 m / 46100 m. Jumppa 0 min / 1150 min. Kuntosali 0 min/ 3200 min. Kävely 0 km/ 123 km. Pyöräily 0 km /194 km.

7 minuutin ihmetreeni

Loppuksi

Näin Suomi lempii

Seksin ABC

Hitler ja Jätkäsaaren hotellitorni
http://www.youtube.com/watch?v=_tZIo6EnSh0

Leaking Aquarium Prank - Just for Laughs Gags
https://www.youtube.com/watch?v=JLj3LU_WQT0

Just for Laughs TV- Sexy Girl Eating Like Pig
https://www.youtube.com/watch?v=giu4ytVW-JY

Just For Laugh Hidden Camera Weight Lose Prank.mp4
https://www.youtube.com/watch?v=LReKFC_929M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti