keskiviikko 15. toukokuuta 2013

KE 15.05. 2013


Timo Soini

Pirkko Mattila

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 4 C, tuuli etelästä 4 m/s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 97 %, lämpötila päivällä +15 C , aurinko nousee 04.09, aurinko laskee 22.33, päivän pituus 18.24 min.

Tapahtumat

Tänään käräjätuomari Jyrki Jylhä ilmoitti sähköpostitse, että ratkaisu asiassa S12/8495 siirtyy. Ei voi välttyä vaikultalmalta, että käräjätuomarilla on suuria vaikeuksia väärän päätöksen tekemisessä. Suomen perustuslain 21§ takaa kansalaiselle oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin. Perususlain 106 § antaa etusijan perustuslaille tavalliseen lakiin verrattuna. On täysin selvää, että perustuslaki on korkeimman oikeuden päätöstä vahvempi. Ei ole minun vikani, jos korkein oikeus ei ole purkanut eri oikeusasteiden vääriä päätöksiä. Minulla on kuitenkin lain mukaan oikeus oikeudessa todistaa ne päätökset vääriksi, vaikka korkein oikeus ei ole niitä vielä purkanutkaan. Lisäksi on otettava huomioon, että käräjätuomeri Jyrki Jylhä syyllistyy rikoslain 15 luvun 10 § ja 11 § vastaiseen tekoon suojellessaan rikollisia ja peitellessään väärällä päätöksellään törkeitä rikoksia. Lisäksi käräjätuomari Jyrki Jylhä on esteellinen käsittelemään asiaa, koska on käsitellyt jo samaa asiaan kolme kertaa aikaisemmin.
1. Tuomari on velvollinen omasta aloitteestaan kontrolloimaan esteettömyytensä ja vetäytymään asian käsittelystä havaitessaan itsensä esteelliseksi jollakin laissa (OK 13 luku) säädetyllä perusteella. Tätä viran puolesta tapahtuvaa kontrollia täydentää asianosaisen oikeus tehdä väite tuomarin esteellisyydestä.
2. Jääviysväitteen tekemisestä säädetään OK 13 luvun 8 §:ssä. Sanotun lainkohdan mukaan asianosaisen tulee tehdä väite tuomarin esteellisyydestä heti ryhtyessään käyttämään asiassa puhevaltaa ja saatuaan tiedon asian käsittelyn osallistuvista tuomareista. Jos asianosainen saa myöhemmin tiedon seikasta, jolla saattaa olla merkitystä esteellisyyttä arvioitaessa, siihen perustuva väite on esitettävä viipymättä. Asianosainen on perusteltava väite ja samalla ilmoitettava, milloin peruste siihen tuli hänen tietoonsa.
3. On sekä prosessikustannusten että menettelyn keskityksen kannalta tärkeää, että kysymys tuomarin esteellisyydestä selvitetään oikeudenkäynnissä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Jotta asianosainen voisi tehdä jääviysväitteen heti ryhtyessään käyttämään asiassa puhevaltaa, tulisi hänen saada tieto mahdollisesta esteellisyysperustetta koskevasta seikasta hyvissä ajoin eli joko jo ennen oikeudenkäynnin aloittamista tai viimeistään heti oikeudenkäynnin alussa.
Kun lisäksi on kysymys Instru Justitian saatavasta, mikä on Keskipohjanmaan kirjapainon saatava, mikä koostuu kirjan Olet Maamme Armahin Suomenmaan painatuslaskusta. Kirjan avulla on todistettu kaikki keskeiset rikokset PR-talojen konkurssivyyhdessä ja Natura-asioissa asiakirjakopioilla ja selostuksilla. Vastakanteessa on tarkasti selvitetty kirjan todistusaineisto, mikä on niin käräjätuomari Jyrki Jylhän, Instru Justitian ja Keskipohjanmaan kirjapainon tiedossa ja heille lähetetty. Lisäksi Keskipohjanmaa-lehti on tehnyt kolmen koko sivun jutun Erkki Ahosta, josta kiistatta käy ilmi keskeisiä rikoksia prosessissa. Keskipohjanmaa-lehti siis itse tunnustaa rikollisen menettelyn eli vastakanteeni oikeaksi. Keskipohjanmaan juttu on niin suuri, että en muista kenestäkään koko elämäni aikana tehdyn niin suurta juttua. Nyt voidaan kiistatta todeta, että Instru Justitia on tietoinen siitä, että saatava on saatu aikaan rikosten avulla ja on syytä epäillä, että Instru Justitia syyllistyy menettelyllä monenlaiseen rikolliseen toimintaan, josta ehdoton vankeusrangaistus on minimi rangaistus.
Lisäksi ulosottomies ja kihlakunnanvouti ovat tietoisia rikollisesta toiminnasta, mutta siitä huolimatta ne ovat jatkaneet saatavien perintää ja heidän on myös syytä epäillä syyllistyneen rikolliseen toimintaan.
Ei voi välttyä vaikutelmalta, että käräjätuomari Jyrki Jylhällä on suuria vaikeuksia tehdä oikeaa päätöstä asiassa, koska hänen pitäisi muuttaa linjaansa aikaisempiin vääriin päätöksin nähden. Siksi hän yrittänee varmistaa selustansa ennenkuin tekee uuden väärän päätöksen. Ehkä hän pyrkii saamaan suojakseen laillisuusvalvonnan. Laillisuusvalvonta Suomessa on täysin perseestä. Vain kuusi promillea laillisuusvalvojille tehdyistä kanteluista aiheuttaa huomautuksen vastaisen varalle. On täysin käsittämätöntä, että tällaisia organisoita oikein kaksin kappalein pidetään verovaroilla pystyssä kansalaisten etujen vastaisesti. Laillisuusvalvonnan toiminnasta on vastuussa eduskunta ja kansanedustajat laiminlyövät laillisuusvalvojen toiminnan valvonnan, mitä osoittaa laillisuusvalvojen toimintakertomuksen käsittelykin eduskunnassa.
On huomattama asioissani nykyinen varatuomari Asko Keränen on tunnustanut tekonsa, samoin varatuomari Paavo M. Petäjä ja asianajaja Jouni Vihervalli. Lisäski asianajaja Hannu Maskonen on tehnyt oman lopullisen ratkaisunsa asioissa. Ainoastaan asianajaja Antti Latola, syyttäjä Sulo Heiskari, syyttäjä Esa Mustonen, poliisi Raimo Ollila ja Sievin kunnanjohtaja Markku Koski ovat jättäneet tekonsa tunnustamatta ja luonnollisesti Suomen valtion erityissuojeluksessa oleva varatuomari Mikko Kovalainen. Poliisiyllijohtaja Mikko Paatero kieltäytyy vastaamasta minulle samoin kuin poliisjohtaja Sauli Kuha sekä KRP:n päällikkö Rauno Ranta. He suojelevat poliisirikollisia ja samaa tehtävää tekee apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske, joka jopa kieltäytyi tulemasta todistajaksi oikeudenkäyntiini. Toimittaja Mikko Niskasaaren mukaan apulaisvaltakunnan syyttäjä Jorma Kalske on pitää yllä Suomen poliisikorruptiota. Jokilaaksojen poliisi on koko 18 vuoden ajan kielätynyt tutkimasta rikoksia ja syyttäjät ovat toimineet tietoisen rikollisesti samoinkuin Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden tuomarit. Kaiken taustalla on oikeus- ja asianajajamafia sekä keskustalais-lestadiolainen hyvä-veli-verkosto. Olen tehnyt Kalajoen kaupunginvaltuustolle asioista 1897 sivun todistusaineiston kaikista rikoksista, mutta se salattiin silloisen valtuuston puheenjohtajan Raili Myllylän toimesta valtuutetuilta, sillä minun ei annettu esitellä valtuustolle sen minulta pyytämää selvitystä. Rikosten salailuun on syyllistynyt myös poliittisesti valittu Jokilaaksojen poliisiasianneuvottelukunta, jonka kalajokisena edustajana on toiminut valtuutettu Kullervo Niemelä.
Olen esittänyt vastakanteessani koko 18 vuoden oikeusprosessini todistusaineistoksi blogikirjoitusten ja siihen liittyvien todistusaineistojen muodossa. Käräjätuomari Jyrki Jylhä estää oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin.
Olin jo valmistaunut tekemään asiassa rikosilmoituksen käräjätuomari Jyrki Jylhästä, kun sain häneltä sähköpostiviestin päätöksen antamisen lykkääntymisestä.

Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat

MM 2013 Leijonien maalikooste

From: Erkki Aho
Sent: Sunday, May 5, 2013 5:37 PM
To: timo.soini@eduskunta.fi ; pirkko.ruohonen-lerner@eduskunta.fi ;
Subject: vastaaminen kuuluu hyvään hallintoon
 Puheenjohtaja Timo Soini, ryhmänjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner, hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila
Hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila on vastuussa toimistaan perussuomalaisten eduskuntaryhmälle, jonka puheenjohtaja on Pirkko Ruonen-Lerner ja perussuomalaisten eduskuntaryhmä on vastuussa toimistaan puolueen päättäville elimille. Puolue on vastuussa toimistaaan 560 075 äänestäjälleen lain noudattamisesta ja puolueen rehellisestä toiminnasta.
Kysymys on tästä asiasta:

Vastaaminen kuuluu hyvään hallintoon

Apulaisoikeuskanslerin sijainen Risto Hiekkataipale muistuttaa, että hyvään hallintomenettelyyn kuuluu, että kunnan viranhaltijat vastaavat myös henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen lähetettyihin viesteihin ja tiedusteluihin. Jos viranhaltija katsoo, ettei viestissä käsitelty asia kuulu hänen tehtäviinsä tai toimivaltaansa, tulee viesti välittää viraston yleiseen sähköpostiosoitteeseen tai oikealle viranhaltijalle.
Kalajoella 05.05.2013
Erkki Aho
Lankilantie 25 B 5
85100 Kalajoki
044-3025948
Sota-arkiston kuvia

Kalajoki valmis kuntaliitokseen

Hallintovaliokunta ja poliisiministeri ovat vastuussa asioista

Vastakanteen täydennys

Vastakanteen täydennys 2

Oikeusvaltio Suomi – taistelu mafiaa vastaan

Kävin katsomassa IV-divisioonan jalkapallo-ottelun K-Pallo – LoVe. Kotijoukkue voitti numeroin 2-1.

Uutiset

Urpilaisen "vakuusjärjestelyssä" ei puhuta vakuuksista mitään


Totuus Suomen Kreikka-paperista paljastui – HS: ”Miksi on merkityksellistä, mitä siinä lukee?

VM julkisti vakuussopimuksen tiedot verkossa

Leijonat vei lohkovoiton vaikeimman kautta - puolivälierä torstaina Slovakiaa vastaan

Syyttäjä ilmoittaa tyytymättömyytensä Kansanmusiikkisäätiön tuomioon
Erkin kommentti: Käräjäoikeudenkäynti vaikutti poliittiselta toiminnalta ja mielestäni syyttäjä on tehnyt oikean ratkaisun asiassa. Kaikki ei ole mennyt läheskään lain mukaisesti.

Miksi meille syötetään tällaista roskaa?

Perussuomalaiset tahkoivat vahvaa tulosta


Ajankohtainen kakkonen

Mielenkiintoiset blogit

SOTE
http://blogit.iltalehti.fi/kalle-isokallio/2013/05/14/sote/

Kääntötakki
http://blogit.iltalehti.fi/eija-riitta-korhola/2013/05/13/kaantotakki/

Terveydenhuollon saattohoito
http://blogit.iltalehti.fi/mika-lehesto/2013/05/09/terveydenhuollon-saattohoito/

Korvaamaton korvamerkki
http://pirkkomattila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/140232-korvaamaton-korvamerkki

Suomen entinen ulkoministeri vaatii kansanäänestystä EU-jäsenyydestä
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=7854

Muistatko Euron lähihistoriaa?
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=8&id=7815
Mielipiteeni

Palveluun kietoutuu usein runsaasti sosiaalisia suhteita. Siksi menestys riippuu paljon taidosta hoitaa niitä. Asiakasyhteyksissä tulee vallita myönteinen henki ja ilmapiiri. Jotta tässä onnistuttaisiin myös yrityksen sisällä täytyy vallita sama henki ja ilmapiiri. On mahdotonta käyttäytyä yhdellä tavalla suhteessa työtovereihinsa ja muuttaa kokonaan tyyliä tavatessaan asiakkaansa. Tietysti voi yrittää, ja moni tekeekin niin. Siten on myös vaikeaa ellei mahdotonta elää. Tilannetta voi verrata jakomielisyyteen, joka on sairaus. Se on sairaus myös yritykselle. Jotta saataisiin luoduksi palvleuhenkeä ulospäin, asiakkaisiin, on lähdettävä sisältäpäin, on luotava sellainen ilmapiiri, jossa palvellaan muita ja ollaan avuliaita; myös yrityksen omien rutiinien on oltava tyäntekijöiden tukena.
Palvelujärjestelmiä voidaan rakentaa monin tavoin. Yksi äärimmäisyys on vapaus, jossa ainoa sääntö on asiakkaan tyydyttäminen. Toinen äärimmäisyys on yksityiskohtaisessti säännelty järjestelmä, jonka uskotaan olevan asiakkaiden toiveiden mukainen, nimetkäämme ensiksi mainittua järjestelmää palveluinnoksi ja toista palvelubyrokratiaksi. Ehkä aineiksia näistä molemmista järjestelmistä tarvitaan organisaatiossa. Liiallinen palvelubyrokratia estaa kuitenkin usein asiakkaita olemasta todella tyytyväisiä. Asiakasyhteyksien kaikkia tilanteita ja käyttäytymistä ei kyetä ennakoimaan. Sen sijaan on mahdollista virittää niin joustava palveluhenki, että se on muunneltavissa tarpeiden mukaan. Yrityksen sisäisten käytäntöjen, siis esimerkiksi yritysjohdon työntekijöilleen asettamien vaatimusten on oltava sopusoinnussa asiakkaiden vaatimusten kanssa.

Päivän mietelause

Rakkaus on kuin sota; helppo aloittaa, vaikea lopettaa.
Jokainen koti on maailman keskipiste.
Ei mikään tingi niin paljon ja taitavasti kuin äidin sydän.
Isän hyvyys on vuoria korkeampaa, äidinrakkaus on meriä syvempää.
Villeimmistä varsoista tulee parhaat hevoset.
Lapsi toistaa kadulla mitä vanhemmat puhuvat kotona.

Värssy

Sua katson vaan, sua katson vaan,
sua katselen silmät veessä.
Tää onneni on niin outo ja uus,
sen että mä vapisen eessä.

Eino Leino

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Céline Dion & Andrea Bocelli - The Prayer (Live NYC Central Park 2011)


A Smile in Your Heart - Ariel Rivera
http://www.youtube.com/watch?v=ODP7K0HzaAI&feature=share


Rod Stewart & Amy Belle- I Dont Want To Talk About It
http://www.youtube.com/watch?v=7RkWs6P2IwE&feature=share


Eagles - Hotel California
http://www.youtube.com/watch?v=kYf4kqnAWos&feature=share


Enrique Iglesias - Wish I was your lover
http://www.youtube.com/watch?v=-0fSPEjF2Sg&feature=share


Enrique Iglesias - Dímelo
http://www.youtube.com/watch?v=L0QtC11fI3o&feature=share


Enrique Iglesias - Ring my bells (v. 3.0, HD)
http://www.youtube.com/watch?v=YqZTm5n9xHw&feature=shareBest of Kenny Rogers
http://www.youtube.com/watch?v=By1yjk16cGU&feature=share

Terveys ja liikunta

Paino 105,5 kg, verenpaine 157/89, lepopulssi 45 . Uinti 0 m / 46100 m. Jumppa 0 min / 1150 min. Kuntosali 0 min/ 3200 min. Kävely 9 km/ 114 km. Pyöräily 28 km /164 km.

Loppuksi

Best-Just-For-Laughs HD-Best-Sexy-Pranks 1
https://www.youtube.com/watch?v=IOnrIDSd20U

Sexy Boobs Photo Prank
https://www.youtube.com/watch?v=uLS7Vk7_0dA

Hidden Camera - Kiss Me
https://www.youtube.com/watch?v=2Rql00Fixz4

Just for laughs-part1
https://www.youtube.com/watch?v=dWHRilBYu0g

Just For Laughs - Stained
https://www.youtube.com/watch?v=LTv6bM1JLsMEi kommentteja:

Lähetä kommentti