sunnuntai 3. joulukuuta 2017

SU 03.12.2017

Niilo Kustaa Malmberg – Kalajoen pappi
Raution pappila
Raution pappilan (Granlundin pappilan) historiaa

Arno Antoni piileskeli Raution pappilassa

Kalajoki-näyttely avoinna vielä tämän viikon Etappi-Kirppiksellä. Näyttely siirtyy odottamaan aikoja parempia määrättömäksi ajaksi johtuen Kalajoen kaupungin toimenpiteistä.

Päiväni

Heräsin jo viiden aikaan aamulla ja luin sähköpostit ja facebookin sekä lehdet ja tein muistiinpanot. Olen pahoillani, että en ole vastannut sähköposteihin enkä puhelinsoittoihin. Kiitän kuitenkin kaikkia yhteydenottoyrityksistä. Monet väittävät, että asiani on niin monimutkainen ettei sitä ymmärretä. Valitettavasti asia ei ole näin. Kysymyshän on törkeästä petoksesta, koska myyjä oli päättänyt etukäteen meidän tietämättä, että yritys tullaan poistamaan markkinoilta. Asiasta on kiistattomat todistusaineistot. Kaupanteossa salattiin 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset ja ilmoitettiin keskeneräinen tilauskanta 15 miljoonaa markkaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Törkeä petos oli siis 63 miljoonaa markkaa. Kaikista on kiistattomat todistusaineistot. Kaupanvahistajaksi oli valittu tuleva syyttäjä, joka ei ollut paikalla kun kaupat vahvistettiin eikä myöskään kaupanvahvistajan kutsuma todistaja ollut paikkalla. Kaupat olivat alunpitäenkin laittomat ja pätemättömät. Lisäksi kaupanvahvistajaksi merkitty syyttäjä on syyttäjistä annetun lain mukaan esteellinen toimaan syyttäjänä näistä kauppasopimuksista johtuvissa oikeudenkäynneissä.
Konkurssiasissa oli törkeä prosessipetos, koska konkurssi oli haettu väärillä tiedoilla, sillä kaupat oli purettu ja konkurssipesällä ei ollut mitään saatavaa. Kaikista on kiistattomat näytöt, Konkurssiasiassa varatuomari Paavo M. Petäjä antoi väärän lausuman käräjäoikeudelle ilman toimeksiantoja ja valtakirjoja ja hän tunnustaa asian KRP:lle. Entinen asianajaja Asko Keränen jättää valituksen tekemättä asiassa, vaikka hänellä oli toimeksianto ja valtakirjat.
Syyttäjä Heiskari ja muut rikolliset hyödynsivät tilannetta tehtailemalla uusia oikeudenkäyntejä ja uusia vääriä oikeuden päätöksiä.
MOT

Korkein oikeus ei perustele kielteisiä päätöksiään, koska se ei pysty perustelemaan. Siksi se voi tehdä vääriä päätöksiä, koska se rikkoo lakia ja ihmisoikeussopimuksia. Tämän johdosta laillisuusvalvojat, syyttäjät, poliisit ja oikeusasteet voivat tehdä vääriä päätöksiä, koska niiden ei tarvitse noudattaa lakia. Suomessa kuitenkin perustuslaki on hyvä. Sen mukaan kansalaisen tulee saa oikeudenmukainen oikeudenkäyntiä. Omalta osalta voin todeta, että en ole kertaakaan saanut oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Perustuslain mukaan jos perustuslaki ja tavallinen ovat ristiriidassa niin perustuslaki voittaa. Tämä merkitsee sitä, että oikeudenmukaisessa oikeudenkäynnissä kaikki tavalliset lait ohitetaan jos ne ovat ristiriidassa oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin kanssa. Esimerkiksi valituslupapyynnöt korkeimmalle oikeudelle ja vanhentumisasiat ovat ristiriidassa perustuslain kanssa. Siksi muun muassa oma asiani ei ole vanhentunut ja kaikki perustuu valtiopetokseen ja rikollisten suojeluun.

Suomi ei ole oikeusvaltio, sillä kaikki pohjautuu valtiopetokseen. Valtiopetos on tosiasia
Tässä on selostukset ja todistusaineistot. Kun avaa linkin ja siinä olevan todistusaineiston, niin samalla avautuvat kaikki linkin todistusaineistot katseltaviksi.

PR-talojen konkurssivyyhti 1

PR-talojen konkurssivyyhti 2

PR-talojen konkurssivyyhti 3

jos ei jaksa lukea tekstiä niin tässä asioita videoilla

Hätähuuto Suomesta

Oikeusturva
Jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi asianmukaisesti ja ilman aiheetonta viivytystä lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa sekä oikeus saada oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan koskeva päätös tuomioistuimen tai muun riippumattoman lainkäyttöelimen käsiteltäväksi.
Käsittelyn julkisuus sekä oikeus tulla kuulluksi, saada perusteltu päätös ja hakea muutosta samoin kuin muut oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja hyvän hallinnon takeet turvataan lailla.

Perustuslain etusija
Jos tuomioistuimen käsiteltävänä olevassa asiassa lain säännöksen soveltaminen olisi ilmeisessä ristiriidassa perustuslain kanssa, tuomioistuimen on annettava etusija perustuslain säännökselle.

Kaikki minuun ja yritystoimintaani koskevat oikeuksien päätökset ovat vääriä samoinkuin syyttäjien ja poliisien tekemät päätökset. HYVÄ SUOMI!

MOT ja AAMEN

Kävin tänään kuntosalilla 100 minuuttia ja kävelemässä päivän aikana 9 km. Tänään oli lämmintä + 17 C ja kävin tutustumassa paikallisiin nähtävyyksiin ja kaupallisiin palveluihin.

Blogini

Asia 2017/688

JHT – HCIK 7-0

Mielipiteet

Oma etu syrjään!

Alueuutiset

Reisjärvellä tiukat hiihtokamppailut

Majakkakiertue Kalajoelle

Ojaan ajettu auto sytytettiin palamaan Ylivieskassa – tekijät pakenivat paikalta

Humalainen mies ajoi auton katolleen ojaan Ylivieskassa

Kotimaan uutiset

Ministeriöt: Siikalatvan ja Mehiläisen yhteinen terveyskeskus on lainvastainen
Erkin kommentti: Valitettavasti ministeriöt ovat nyt väärässä. Syyllistyvätkö ministeriöt nyt itse lainvastaiseen menettelyyn?

Ministerit juhlivat 100-vuotiasta Suomea – Sosiaali- ja terveysministeri Mattila: 3 miljardin sote-säästöt toteutuvat
Erkin kommentti: Valitettavasti eivät toteudu. Ministeri Mattila kalastelee ääniä Sinisten laariin pohjattomilla lupauksilla.

Suomi selviäisi 100 000 turvapaikanhakijasta, miljoona olisi jo liikaa – Raportti selvitti kolme skenaariota
Erkin kommentti: Näin valtamedia aivopesee suomalaisia.

Ulkomaan uutiset

Irakissa löydettiin jälleen joukkohautoja

Saksan oikeistopopulisteille uudet johtajat yllätysmutkan kautta

Tutkintaraportti: Somalian lokakuisessa pommi-iskussa kuoli yli 500 ihmistä

Syyrian kurdit valtasivat Isisin viimeiset asemat Deir ez-Zorin itäpuolelta – apua Venäjältä

Talousuutiset

Suomi havittelee Arktista vapaakauppasopimusta – "Miljardibisnes rakentamiseen, energia- ja meriteollisuuteen"

Suomi haluaa myydä pohjavettään kauniissa lasipulloissa maailmalle – maailman vesiralli vain kiihtyy

Urheilu-uutiset

Poutalan uran toiseksi paras 1000 metrin veto palkittiin viitossijalla

Tshekki kiusasi pitkään – salibandynaiset avasivat MM-kisat voitolla

Pärmäkosken vauhti hiipui viimeisillä kilometreillä – Rukan kuningatar Kalla jatkoi huippuhiihtojaan

Suomi on jälleen maailmanmestari ringetessä – Pohjolan kikkamaali murskavoiton helmenä

Petteri Salonen keilasi MM-hopealle

Poutalan uran toiseksi paras 1000 metrin veto palkittiin viitossijalla

Mäkäräinen ja Laukkanen pettyivät ohilaukauksiinsa

Niskanen taisteli seitsemänneksi – Norjalle neloisvoitto Lillehammerissa

Herolalta mainio nousu hiihto-osuudella – kolme suomalaista pisteille

Loppukevennykset

Oven takana odotti 69 Patriot-ohjusta – näin pelastuspäällikkö paljasti vahingossa kielletyn ohjuslastin, joka sekoitti Suomen

Raisiolainen konttoristi voitti Loton pääpotin 7 kertaa – salaisuus alkoi paljastua, kun tilintarkastaja katsoi pistoolin piippuun

Tiikerihai hyökkäsi paratiisisaaren lähellä – sukeltamassa ollut nainen kuoli

Heidät Suomi mestasi
Erkin kommentti: Suomi pankkikriisin jälkeen itsemurhasi 11 500 yrittäjää.

Gävlen olkipukki aloittaa vuotuisen hengissäpysymistaistelunsa – poltettu jo 29 kertaa

Food in Bulgaria: yogurt, pastries, salad, bread

10 traditional Bulgarian dishes

Yle Areena

Tulivuori Agung purkautuu Balilla

Luonto lähellä

Seniori työssä

Terveys ja liikunta


Paino 95,1 kg. Verenpaine aamulla 137/87/pulssi 51, jumppa 0/3845, kävely 9/397 km, pyöräily 0/2416 km, kuntosali 100/8100 min, uinti 0/ 108000 m juoksu 0/5 km, hiihto 0/0 km, rullaluistelu 0/0km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti