torstai 27. heinäkuuta 2017

TO 27.07.2017

Kaunis vanha mersu sivulta
ja edestä
Parakit odottavat koululaisia
Kukat kukkivat S-marketin luona
puiston ajanviettopaikka
puiston silta
jääkärien muistomerkki Etelänkylällä
luettelo Kalajoen jääkäreistä
Merta-markettia puretaan

Hiljaa virtaa Kalajoki - kuva vanhalta sillalta

Kirpputori Etapin esittely

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Päivän sää Kalajoella

Tänään Kalajoella on pilvistä ja poutaa. Lämpötila on + 21 C ja + 15 C välillä. Tuulen suunta luoteen ja idän väliltä. Tuulen voimakkuus on 1 metriä sekunnissa. Ilman suhteellinen kosteus on 93 %. Aurinko nousee 04.12 ja laskee 22.47. Päivän pituus Kalajoella on tänään 18 tuntia 35 minuuttia.
Tänään nimipäiviä viettää Heidi.

Huomisen ennuste

10 vuorokauden sääennuste Kalajoelle näyttää tällaiselta

Päiväni

Nukuin erittäin huonosti viime yönä. Lämmitin aamuyöstä saunan. Sen jälkeen sain nukuttua kaksi tuntia. Minua vaivaa kovasti valtion rikollinen toiminta. Verottajan tietoiset väärät päätökset ja Rovaniemen hovioikeuden tietoinen väärä päätös. Lisäksi poliisihallitus on kieltäytynyt vastaanottamasta lähettämääni aineistoa. Tosin KRP ilmoitti , että rikostutkinnat käynnistetään syyskuussa. Ylivieskan oikeusaputoimisto kielätäyi avustamasta minua samoin ovat tehneet alueen asianajajat, viimeksi kokkolalainen Talviaro.
Join aamukahvit ja lähdin toimistooni Kalajoki-näyttelyyn. Tein selvityspyynnön eduskunnan oikeusasiamiehelle

From: Erkki Aho
Sent: Thursday, July 27, 2017 10:44 AM
To: oikeusasiamies@eduskunta.fi
Subject: tiedustelu kantelun käsittelijästä

Eduskunnan oikeusasiamiehelle

Tiedustelu kanteluni käsittelijästä

Pyydän tietoa siitä kuka käsittelee kanteluani verottajan toiminnassa ja arvioverotuksesta. Olen ilmoittanut verottajalle tarvittavat tiedot kirjallisesti, mutta siitä huolimatta yritykselleni ilmoitettiin n. 8000 euron arvonlisäverot vaikka yrityksellä ei ollut arvonverolisällistä toimintaa lainkaan. Pyydän, että oikeusasiamies tai keskusrikospoliisi selvittää kuka määräsi tuon arvonlisäveron. Minulle ei riitä, että verottaja on määrännyt vaan haluan tietää henkilön nimen. Mielestäni verottajan nimen alle ei saa eikä voi kätkeytyä vaan ilmoitettava päätöksen tehneen verovirkailijan nimi. Perusteet veron määräämiselle olivat hihasta vedettyjä.
Olen ilmoittanut kirjallisesti asiat verottajalle ja jostain syystä verottaja on todennäköisesti hukannut nämä kirjeet. Toiminta oli mielestäni siksi epäilyttävää, että keskeytin yritykseni toiminnan jotta voin varmasti todistaa totuuden asioissa. Toiminnan keskeytyksellä oli paljon haittatekijöitä, koska verottaja laittoi osan keksimistään saatavista ulosottoon. En ole jaksanut taistella verottajaa vastaan, koska toiminta on ollut jatkuvaa puhelinrumbaa: olette jonossa jne... Olen kuitenkin jaksanut jonottaa verottajan puheluja ainakin kuusi kertaa, mutta mikään ei ole auttanut. Olen maksanut osan verottajan keksimistä sakoista ja loput voi ottaa veronpalautuksista.
Odotin, että olisin saanut Rovaniemen hovioikeudesta oikean päätöksen ja olisin voinut jatkaa yritystoimintaani, mutta minun oikeustajuni ja todistusaineistoni mukaan Rovaniemen hovioikeus teki tahallaan väärän päätöksen. Osa syynsä tähän on minun mielestäni myös laillisuusvalvojien kelvottomalla toiminnalla. Siitä osoituksena oikeusasiamiehen sähköpostiviesti minulle

From: Fagerholm Peter
Sent: Tuesday, July 25, 2017 2:38 PM
To: Oikeusasiamies ; e.ahoky@kotinet.com
Subject: VS: Tutkintapyyntö

Hei.
Olette lähettänyt oikeusasiamiehelle tutkintapyynnön liitteineen ja pyysitte välittämään sen oikeaan osoitteeseen, koska kertomanne mukaan
KRP:n sähköposti ei toimi.
Ilmoitan, ettei viestinne välitetä Keskusrikospoliisille. Kyse ei liene tapaus, jossa sovellettavaksi tulisi hallintolain 21 §; eli erehdyksessä toiselle viranomaiselle toimitetun asiakirjan siirtämistä toimivaltaiselle viranomaiselle.  Ei voida varmistua siitä, että tutkintapyynnössä ja/tai sen liitteissä on salassa pidettävää tietoaineistoa, jota ei viranomainen saisi lähettää sähköpostitse. 
Voitte itse olla yhteydessä KRP:hen selvittääksenne, miksi sähköpostiosoite mahdollisesti ei toimi. Voitte myös lähettää tutkintapyyntönne postitse KRP:hen tai lähimmälle paikallispoliisille.
Ilmoitan tiedoksenne Keskusrikospoliisin yhteystiedot:
 Käyntiosoite:
Jokiniemenkuja 4
01370 Vantaa
Postiosoite:
PL 285
01301 VANTAA
p. 0295 480 141 (vaihde)
f. (09) 273 2123
Virkaposti Keskusrikospoliisille:
kirjaamo.keskusrikospoliisi@poliisi.fi
Terveisin
Peter Fagerholm
Tarkastaja
EOA-kanslia
Tiedoksi eduskunnan oikeusasiamiehelle, että Suomi on sitoutunut noudattamaan hyvän hallintotavan ohjesäännöstöä ja siellä ei tunneta käsitettä ”vahingossa”. Eduskunan oikeusasiamies ei voi väittää, että asia ei kuulu eduskunnan oikeusasiamiehelle, sillä juuri eduskunnan oikeusasiamiehen tehtävänä on virkamiesten toiminnan valvonta.
HYVÄN HALLINTOTAVAN SÄÄNNÖSTÖ
https://www.google.fi/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=hyv%C3%A4n+hallintotavan+s%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6st%C3%B6&*


sekä kirjeeni pääministeri Juha Sipilälle

Terve Juha

sekä Rovaniemen hovioikeuden mielestäni tahallinen väärä päätös, minkä takia olen joutunut etsimään oikeusavustajaa kun Ylivieskan oikeusaputoimisto edelleenkin kieltäytyy avustamasta minua ja myös alueen asianajajat eivät ryhdy avustamaan minua.
  1. Valituslupapyyntö ja valituksen tekeminen korkeimmalle oikeudelle Rovaniemen hovioikeuden päätöksestä Nro 281 antopäivä 29.6.2017 Diaarinumero R 17/405
    - päätös liitteenä samon Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden päätös 17/80 21.3.2017 Asian: R17/73
    - pdf-tiedosto liitteenä
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus ei ole käsitellyt toista asiaa ollenkaan eli bulgarialaiset työntekijöiden syrjintää, työsopimuksen ja työehtosopimuksen vastaista toimintaa, törkeää työsuojelurikosta, laitonta irtisanomista, ylityökorvausten maksamatta jättämistä jne.
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus on jättänyt kokonaan todistusaineiston käsittelemättä Erkki Ahon velallisen epärehellisyyttä koskevassa asiassa.
Käräjätuomari Timo Tammiketo on käsitellyt samoja asioita aikaisemmin. Ei ole silloinkaan ottanut todistusaineistoa vastaan.
Todistusaineisto on Ylivieskan käräjäoikeudessa, joka ei suostunut palauttamaan sitä minulle eikä poliisi kieltäytyi tutkimasta aineistoa ja hankkiman sitä tutkinnan pohjaksi.
Rovaniemen hovioikeus on vahvistanut Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden menettelyn. Alkujaan poliisitutkinnassa poliisi jätti melkein kaikki asiat tutkimatta vaikka rikostutkinta kesti kaksi vuotta.
Hovioikeudenneuvos Tapio Kamppinen on käsitellyt samoja asioita aikaisemmin.
2. Ulosoton keskeytyspyyntö ja tuomioiden purkuhakemus korkeimmalle oikeudelle
Keskeiset purkuperusteet ovat nämä asiat ja näiden todistusaineisto
  1. syyttäjä Sulo Heiskarin esteellisyys, syyttäjä Sulo Heiskari on ollut esteellinen toimimaan syyttäjänä, koska on ollut kaupanvahvistajana ao.kaupoissa, jossa kauppakirjan allekirjoittaja todistaa, ettei Heiskari ole ollut paikalla kun kauppakirjat on allekirjoitettu ja kaupanvahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo todistaa ettei hän ole ollut paikalla kun kaupat on vahvistettu
  2. Törkeä petos Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän ja Euronio Oy:n välisissä kaupoissa, jossa myyjä salasi 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset ja ilmoitti keskeneräisen tilauskannan 15 miljoonaa markkaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Lisäksi myyjä käytti saattohoitajaa eli Jouni Remestä oli mukana kaupan valmisteluissa. Remes oli tehnyt muiden osakkaiden tietämättä sopimuksen Kera Oy:n kanssa ettei Kera Oy:tä käytetä rahoittajana yrityksen rahoituksessa.
  3. Törkeä prosessipetos konkurssiasiassa. Kaupat purettiin ja yritys haettiin väärillä tiedoilla konkurssiin. Lisäksi varatuomari Paavo M. Petäjä antoi väärän lausuman konkurssiasiassa Ylivieskan käräjäoikeudelle PR-Teollisuus Oy:n puolesta ilman asianomaisten valtakirjoja ja toimeksiantoja.Petäjän lauman mukaan kanne oli oikea. Kaupat olivat kuitenkin purettu ja konkurssihakemus oli tehty väärillä tiedoilla. Loppuselvitys oli tekemättä. Konkurssi oli laiton.
  4. Asianajaja Asko Keränen pyysi ja sai avoimet valtakirjat konkurssiasiassa valituksen tekemiseksi, koska konkurssi oli laiton. Asianajaja Asko Keränen jätti valituksen tekemättä.
PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 1

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

PR-talojen konnkurssivyyhti todistusaineistoineen 3

Kalajoella 26.7.2017
Erkki Aho
Lankilantie 25 B 5
85100 Kalajoki
e.ahoky@kotinet.com
044-3025948

Sain vastauksen: From: Oikeusasiamies
Sent: Thursday, July 27, 2017 10:54 AM
To: Erkki Aho
Subject: VS: tiedustelu kantelun käsittelijästäAsiaa EOAK/ 2229/2017 käsittelee esittelijäneuvos Ulla-Maija Lindström
Eduskunnan oikeusasiamiehen kanslia/Kirjaamo 
Riksdagens justitieombudsmans kansli/Registratorskontor
Office of the Parliamentary Ombudsman/RegistryLähettäjä: Erkki Aho [mailto:e.ahoky@kotinet.com]
Lähetetty: torstaina 27. heinäkuuta 2017 10.45
Vastaanottaja: Oikeusasiamies <Oikeusasiamies@eduskunta.fi>
Aihe: tiedustelu kantelun käsittelijästä


Ilmoitin Kalajoen poliisille, että poliisin hitaan toiminnan vuoksi selvitin itse löytämälleni puhelimelle omistajan. Puhelin on toimitettu sen oikealle omistajalle. Olin tehnyt tiistaina poliisille ilmoituksen löydetystä puhelimesta ja sopinut asiassa toimintatavat, mutta poliisi ei toiminut sovitulla tavalla. Siksi tein asiassa omat ratkaisut ja onnistuin ratkaisemaan asian. Asialle tuli onnellinen loppu.

JHT:n pelinumerot

Maalivahdit:
41. Fredrik Grønstrand
70. Petrus Lintonen
Puolustajat:
5. Reko Tornberg
8. Ville Määttä
17. Ville-Veikko Väkeväinen
26. Ville-Petteri Tirri
44. Iiro Ojala
63. Nico Joki
77. Henri Allen
Hyökkääjät:
10. Nemo Huhta
14. Teemu Siironen
15. Henri Mustonen
18. Elias Alajoki
16. Jere Espo
19. Jesse Espo
22. Tommi Rintasalo
28. Tapio Rantanen
34. Jarno Palola
40. Juho Joki-Erkkilä
55. Miika Runsala
87. Kalle Hyvärinen
92. Jesper Ahlgren

Kävin pyöräilemässä 28 km. Levähdin hetken ja menin takaisin tomistooni Kalajoki-näyttelyyn. Olin siellä 15.30 -17.30. Kävin illalla pyöräilemässä Kalajoen keskustaa ristiin rastiin.

Mietelauseet

Hyvä pää on sataa kättä parempi.
Mikään ei ole niin tavallista kuin tyhmällä hyvä muisti.
Viisas päättelee itse, tyhmä seuraa yleistä mielipidettä.
Kyky ajatella tänään toisin kuin eilen erottaa viisaan omapäisetä.
Ihminen on sitä mitä hän tietää.
Tietämättömyydestä ei ole koskaan ollut apua kenellekään.

Blogini

Taistelu mafiaa vastaan

Terve Juha!

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen
Huom. tavoitteena on kirjoittaa tämä blogi todistusaineistoineen sekä juridisene argumentoineen heinäkuun loppuun mennessä valmiiksi. Nyt on osa 1 valmis eli tämän linkki ainesto on valmis.

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2
Tämän linkin aineisto on valmis

PR-talojen konnkurssivyyhti todistusaineistoineen 3
Tämän linkin aineisto on valmis.

Mielenkiintoiset blogit

Puhds vesi – kansallisaarre

Eduskuntapuolueet ovat ummistaneet silmänsä leipäjonoilta ja köyhyydeltä !

Petteri Orpo on Suomen historian vahingollisin sisäministeri

Alueelliset uutiset

Lasten Rosatom-leiri herättää kummastusta – Tutkija: "Istuu hyvin yhtiön toimintaan"

Varas vei työkalut autotallista

Perämoottoreita varkaille Nivalassa

Kotimaan uutiset

IS seuraa Putinin vierailua: Presidentti Niinistö on ottanut Putinin vastaan Hotelli Punkaharjulla

MTV Uutiset seurasi presidenttien tiedotustilaisuutta – Putin kritisoi Trump-tutkintoja "venäläisvastaiseksi hysteriaksi"

Äänekosken sellutehtaan tehtaan tahmea nokipäästö tahrasi satoja metrejä rantaa

Ministeri iloitsee viennin elpymisestä Venäjälle – "Saimaalla risteilee monia muitakin venäläisiä kuin Putin"
Erkin kommentti: Suomen pitäisi itse pystyä päättämään suhteistaan Venäjään. Suomi joutuu kärsimään EU:n pakotepolitiikasta järkyttävän suuren vahingon.

Kuva: Raisiossa roihuaa suuri varastopalo – aiheuttaa savuhaittaa ympäristöön

Ulkomaan uutiset

YK:n pääsihteeri varoittaa Jerusalemin väkivaltaisuuksien kärjistymisestä

Senaatti äänesti: Obamacarea ei kumota ilman korvaavaa järjestelmää

Saksalaiset rauhanturvaajat kuolivat helikopteriturmassa Malissa

Ruotsissa osa oppositiosta vaatii yhä puolustusministerin eroa – Löfven ilmoitti neljän ministerin vaihdosta tietoturvaskandaalin takia

Talousuutiset

Nokian liiketulos kasvoi tuntuvasti

YIT nosti tulostaan – ennustaa valoisaa loppuvuotta

Kuluttajien luottamus talouteen pysyi korkealla heinäkuussa

Urheilu-uutiset

Kuninkuusravikilpailujen osallistujat valittu

Suomen ensimmäinen F1-kuljettaja Leo Kinnunen on kuollut

Jenna Laukkanen täpärästi MM-välieriin

Maailman hiihtotähdet kisasivat rullasuksilla – Iivo Niskanen kolmantena maaliin

Loppukevennys

Tarja Halonen jäi lääkärin neuvosta pois Helsingin-lennolta 1978 – kone putosi järveen ja räjähti

Uhtuan rintama opetti Olli Kiviojaa ensimmäisten tuntien aikana – tarkka-ampuja otti tähtäimeensä ja laukaisi

Väsynyt torikauppias heitettiin ulos Stockmannin wc:stä kesken tarpeiden - vartija piti narkomaanina

Tyynestämerestä löytyi kolmen Suomen kokoinen jätelautta – jo toinen käsittämätön jättiläinen

VANGIT KUVASIVAT OMAN VANKILAPAKONSA - VIDEO KUIN KÄSIKIRJOITETUSTA ELOKUVASTA

Uusi villitys Tallinnassa: Naiset jonottavat peniksenhierontakursseille kuin rock-konsertteihin

Lapin maaginen yötön yö loppui Utsjoella – elämän rytmi hidastuu, turistikin saa unta

YLE AREENA

Viikon valinnat: Vladimir Putin

Talousennustajat

Autiotalokohtaloita

Liikunta ja terveys

Paino 103,4 kg. Verenpaine aamulla 147/94 pulssi 57. Verenpaine illalla 156/88, lepopulssi 53. Jumppa 0/2755 min, kävely 0/207 km, pyöräily 36 /1324 km, uinti 0/50 200 m, kuntosali 10/4910 min, juoksu 0/5 km, hiihto 0/0 km , rullaluistelu 0/0 km.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti