perjantai 28. heinäkuuta 2017

PE 28.07.2017

Kalajoella on erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn. Olen käyttänyt tätä mahdollisuutta hyväkseni ja pyöräillyt tänä kesänä 1364 kilometriä.
Pyörälenkille kulki jälleen kauniiden Hiekkasärkkien kautta.
Konikarvon satamassa Ansio laiva oli valmiina lähtöön.
Kodin kukkapenkissä kukkii kauniisti keltainen kukka, jonka nimeä en valitettavasti muista.

Kirpputori Etapin esittely

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Päivän sää Kalajoella

Tänään Kalajoella on melko pilvistä ja poutaa. Lämpötila on + 21 C ja + 15 C välillä. Tuulen suunta kaakosta. Tuulen voimakkuus on 3-4 metriä sekunnissa. Ilman suhteellinen kosteus on 93 %. Aurinko nousee 04.15 ja laskee 22.44. Päivän pituus Kalajoella on tänään 18 tuntia 29 minuuttia.
Tänään nimipäiviä viettää Atso.

Huomisen ennuste

10 vuorokauden sääennuste Kalajoelle näyttää tällaiselta

Päiväni

Heräsin kolmen jälkeen. Katsoin sähköpostit. Jälleen tärkeä sähköposti ei ollut mennyt perille. Katsoin facebookin. Tänään on oman tyttöni syntymäpäivä. Luin lehdet ja tein muistiinpanot. Lähetin uudestaan Ylivieskan oikeusaputoimistoon tämän viestin.

From: Erkki Aho
Sent: Friday, July 28, 2017 4:46 AM
To: ylivieska.oikapu@oikeus.fi
Subject: Fw: oikeusavun järjestäminen ja laskun poistaminen

From: Erkki Aho
Sent: Thursday, July 27, 2017 10:09 PM
To: ylivieska.oikapu@oikeus.fi
Cc: antti.hakkanen@om.fi ; asko.valimaa@om.fi ; merja.muilu@om.fi ; kirta.heine@om.fi
Subject: oikeusavun järjestäminen ja laskun poistaminenYlivieskan oikeusaputoimistolle

Olen useita kertoja pyytänyt oikeusavustaja Ari Huumosta soittamaan minulle jotta olisi voitu keskustella Ylivieskan oikeusaputoimiston laskusta 1504008737 tositenumero 0900024824 laskun päiväys 07.03.2017. Lasku on lähetetty sellaiselle henkilölle, jolle se ei kuulu, sillä hän ei ole voinut tilata ko. palvelua Ylivieskan oikeusaputoimistosta, koska hän ei osaa suomenkieltä. Lasku on siis riidanalainen ja se on selvitettävä ja poistettava. Laskun hämäryyttä osoittaa se, että oikeusavustaja Ari Huumonen ei uskalla soittaa minulle.

Asia liittyy pdf-liitteen asiaan, jossa tilauspyynnön on todennäköisesti tehnyt poliisi, jonka asioiden käsittelystä on tarkoitus tehdä valituslupapyyntö korkeimmalle oikeudelle. Liitteenä Pdf-tiedosto asiasta sekä käräjätuomari Timo Tammikedon päätös asiasta sekä Rovaniemen hovioikeuden päätös asiasta.
Valituslupapyyntö ja valituksen tekeminen korkeimmalle oikeudelle Rovaniemen hovioikeuden päätöksestä Nro 281 antopäivä 29.6.2017 Diaarinumero R 17/405
    - päätös liitteenä samoin Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden päätös 17/80 21.3.2017 Asian: R17/73
    - pdf-tiedosto liitteenä
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus ei ole käsitellyt toista asiaa ollenkaan eli bulgarialaiset työntekijöiden syrjintää, työsopimuksen ja työehtosopimuksen vastaista toimintaa, törkeää työsuojelurikosta, laitonta irtisanomista, ylityökorvausten maksamatta jättämistä jne.
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus on jättänyt kokonaan todistusaineiston käsittelemättä Erkki Ahon velallisen epärehellisyyttä koskevassa asiassa.
Käräjätuomari Timo Tammiketo on käsitellyt samoja asioita aikaisemmin. Ei ole silloinkaan ottanut todistusaineistoa vastaan.
Todistusaineisto on Ylivieskan käräjäoikeudessa, joka ei suostunut palauttamaan sitä minulle eikä poliisi kieltäytyi tutkimasta aineistoa ja hankkiman sitä tutkinnan pohjaksi.
Rovaniemen hovioikeus on vahvistanut Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden menettelyn. Alkujaan poliisitutkinnassa poliisi jätti melkein kaikki asiat tutkimatta vaikka rikostutkinta kesti kaksi vuotta.
Hovioikeudenneuvos Tapio Kamppinen on käsitellyt samoja asioita aikaisemmin.

2. Ulosoton keskeytyspyyntö ja tuomioiden purkuhakemus korkeimmalle oikeudelle
Keskeiset purkuperusteet ovat nämä asiat ja näiden todistusaineisto
  1. syyttäjä Sulo Heiskarin esteellisyys, syyttäjä Sulo Heiskari on ollut esteellinen toimimaan syyttäjänä, koska on ollut kaupanvahvistajana ao.kaupoissa, jossa kauppakirjan allekirjoittaja todistaa, ettei Heiskari ole ollut paikalla kun kauppakirjat on allekirjoitettu ja kaupanvahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo todistaa ettei hän ole ollut paikalla kun kaupat on vahvistettu
  2. Törkeä petos Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän ja Euronio Oy:n välisissä kaupoissa, jossa myyjä salasi 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset ja ilmoitti keskeneräisen tilauskannan 15 miljoonaa markkaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Lisäksi myyjä käytti saattohoitajaa eli Jouni Remestä oli mukana kaupan valmisteluissa. Remes oli tehnyt muiden osakkaiden tietämättä sopimuksen Kera Oy:n kanssa ettei Kera Oy:tä käytetä rahoittajana yrityksen rahoituksessa.
  3. Törkeä prosessipetos konkurssiasiassa. Kaupat purettiin ja yritys haettiin väärillä tiedoilla konkurssiin. Lisäksi varatuomari Paavo M. Petäjä antoi väärän lausuman konkurssiasiassa Ylivieskan käräjäoikeudelle PR-Teollisuus Oy:n puolesta ilman asianomaisten valtakirjoja ja toimeksiantoja.Petäjän lauman mukaan kanne oli oikea. Kaupat olivat kuitenkin purettu ja konkurssihakemus oli tehty väärillä tiedoilla. Loppuselvitys oli tekemättä. Konkurssi oli laiton.
  4. Asianajaja Asko Keränen pyysi ja sai avoimet valtakirjat konkurssiasiassa valituksen tekemiseksi, koska konkurssi oli laiton. Asianajaja Asko Keränen jätti valituksen tekemättä.
PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 1

 PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

 PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 3

Kalajoella 26.7.2017
Erkki Aho
Lankilantie 25 B 5
85100 Kalajoki
044-3025948

Hallituksen esitys oikeusavusta lähtee siitä, että yhteiskunnan tulee turvata kansalaisille tasavertaiset mahdollisuudet oikeuksiinsa. Tämä merkitsee sitä, että vastuu asiassa on yhteiskunnalla eli oikeusaputoimistolla, jonka tulee järjestää asianajaja jos oikeusavustaja ei itse sitä pysty hoitamaan. Tämä on lain henki. Oikeusavustaja ei voi siis vedota siihen, ettei hän ehdi hoitaa asiaa. Hänellä on vastuu siitä, että kansalaisen saa lain edellyttämät palvelut siitä huolimatta eli oikeusavustajan on järjestettävä kansalaiselle asianajaja, jos hän ei itse kykene jostain syystä hoitamaan asiaa. Kiire on teko syy, mikä ei kuulu lain henkeen. Tämä tiedoksi Ylivieskan oikeusaputoimistolle.

HE 132/1997

Oikeusvaltion periaatteiden mukaisesti yhteiskunnan tulee turvata kansalaisille tasavertaiset mahdollisuudet oikeuksiinsa pääsemisessä. Kaikilla kansalaisilla tulee varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta olla samanlaiset mahdollisuudet saada apua oikeudellisten asioidensa hoitamisessa. Hallitusmuodon 16 §:n edellyttämiin lainkäytön oikeussuojatakeisiin eli oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin kuuluu mahdollisuus oikeudelliseen avustajaan, tarvittaessa julkisin varoin.
Nyt vaadin, että Ylivieskan oikeusaputoimisto toimii lain edellyttämällä tavalla, niin Ylivieskan oikeusaputoimiston on poistettava ko. lasku , koska se on osoitettu väärälle henkilölle väärin hoidetusta asiasta.
Ylivieskan oikeusaputoimiston järjestettävä asianajaja, joka tekee valituslupapyynnön korkeimmalle oikeudelle sekä valituksen asiassa sekä pyytää ulosoton keskeytystä sekä tekee tuomionpurkuhakemuksen. Jos oikeusavustaja ei itse ehdi toimia oikeusavustajana niin hän on velvollinen järjestämään oikeusavustajan minulle ja bulgarialaisille mahdollisimman pikaisesti.

Kalajoella 27.07.2017
Erkki Aho
Lankilantie 25 B 5
85100 Kalajoki
044-3025948

oikeusministeri Antti Häkkänen antti.hakkanen@om.fi, , kansliapäällikkö Asko Välimaa asko.valimaa@om.fi , merja.muilu@om.fi , kirta.heine@om.fi

Jumppasin aamulla 30 minuuttia ja ajoin kuntopyörällä. Kävin suihkussa. Valmistin aamupalaksi vihersalaattia ja inkivääriteetä. Lähdin toimistooni Kalajoki-näyttelyyn aamukahvit juotuani. Hanurinsoiton Suomen maestari soitti täällä hanuria ja viihdytti asiakkaita. Hieno homma.
Lähetin kolmannen kerran sähköpostia Ylivieskan oikeusaputoimistoon. Katsotaan meneekä vieläkään perille. Ei mennyt. Tiedosto oli näköjään liian suuri. Siksi jaoin sähköpostin kahteen osaan. Ehkä nyt menee perille.

Kävin pyörälenkillä 40 km. Illalla kävin vielä 5 km:n kävelemässä, lämpötila oli + 24 C 
Jäähallissa oli nuorisoturnaus, mikä jatkuu vielä huomenna.
Liikuntapuistossa oli useampia jalkapalloryhmiä harjoittelemassa
Beachvolleykentälläkin oli toimintaa.
Kaupunginpuistossa Jussi Kurikkala oli hiihtelemässä.

Mietelauseet

Ei ihminen rehellisyydellään vaurastu, eikä hevonen ilman yökauroja liho.
Jokaisen suuren omaisuuden takana on rikos.
Samalla tavoin kuin sotia käydään toisten verellä, kootaan rikkauksia toisten rahoilla.
Omaisuuden keräämiseen ei tarvita älyä, hinotunteisuuden puute riittää.
Rakkaus kestää niin pitkään kuin rahat riittävät.
Ennen kuin lainaat rahaa ystävältä, mieti kumpaa tarvitset enemmän.

Blogini

Taistelu mafiaa vastaan

Terve Juha!

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen
Huom. tavoitteena on kirjoittaa tämä blogi todistusaineistoineen sekä juridisene argumentoineen heinäkuun loppuun mennessä valmiiksi. Nyt on osa 1 valmis eli tämän linkki ainesto on valmis.

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2
Tämän linkin aineisto on valmis

PR-talojen konnkurssivyyhti todistusaineistoineen 3
Tämän linkin aineisto on valmis.

Mielenkiintoiset blogit

Analyysi: Kovanaamat kohtasivat ja olivat monesta asiasta yhtä mieltä
Erkin kommentti: Suomen tulee muistaa oma maantieteellinen asema. Pakotteet ovat olleet myrkkyä Suomen maataloudelle ja elinkeinoelämälle.

Alueelliset uutiset

Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti Kalajoella

Kalajoen nostajille kakkossijoja junioricupissa

Kotimaan uutiset

Savustamisesta syytetty Halla-aho selittää lähettämiään selvityspyyntöjä: "Hän pyysi minua haistamaan paskan"
Erkin kommentti: Jussi Halla-aho toimii järkevästi ja oikein. Minun mielestäni Raimo Vistbackaan ei voi luottaa. Minun mielestänii hän on myyrä puolueessa. Politiikassa luottamus on tärkeä asia. Minä en luota myöskään yhteenkään ”uuvattiin”.

Lehdet: Halla-aho savustaa Soinin kannattajia ulos puolueesta

Myöhästelyä, neuvotteluja ja oopperaa – Näin Putinin vierailu eteni Savonlinnassa

Ulkomaan uutiset

Kymmeniä ihmisiä kuollut Boko Haramin iskussa Nigeriassa

Yhdysvaltain senaatti hyväksyi Venäjä-pakotteet

Junaonnettomuus Barcelonassa – liki 50 loukkaantunut

Uusi isku Trumpille: Yhdysvaltain senaatti tyrmäsi jälleen esityksen terveydenhuollon kumoamisesta

Terrorihälytys Hampurissa – veitsimies hyökkäsi siviilien kimppuun

Yhdysvallat: Pohjois-Korea on laukaissut ballistisen ohjuksen

Talousuutiset

Findan uusi johto ei suunnittele fuusiota eikä alasajoa – luvassa reippaampaa osingonjakoa

Facebook teki taas uuden huipputuloksen - etenkin mainosmyynti siivitti

Urheilu-uutiset

Pitkämäen johdolla tavoittelemaan finaalipaikkoja - Suomen MM-joukkue urheilija urheilijalta

Heikkinen rikkoi norjalaisrintaman – kolmas ylämäkikisassa

Kalla ylivoimainen ylämäkikilpailussa Norjassa – Pärmäkoski viides

Nuorten yleisurheilijoiden kultamitaliputki jatkui olympiafestivaaleilla

Sandblom sai kutsun Lontoon MM-kisoihin – "Olisin katunut, jos olisin vastannut kielteisesti"

LIVE: Suomalaiset upeasti kolmoisjohdossa - Jyväskylän MM-rallin perjantai hetki hetkeltä

Saga Andersson ennätysvireessä – nousi Suomen kaikkien aikojen tilastossa kolmanneksi

Wecksten taivutti seiväsennätyksensä

Liukkonen kauhoi heittämällä vapaauinnin 50 metrin finaaliin

Loppukevennys

Pakettiauto syttyi palamaan kesken ajon Kiimingissä Kuusa­mon­tiel­lä

Valkoisessa talossa täysi sisällissota – viestintäjohtaja kutsui kabinettipäällikköä ”v***n paranoidiksi skitsofreenikoksi”

Uskomattoman huonoa tuuria: Tuliterät kodinkoneet paloivat peräkärryllä pariskunnan ajaessa kotiin

Outo vesilasiepisodi kiinnitti huomion: Turvamies vaihtoi lasin ja toi Putinille omat vedet

Ministeri Pirkko Mattila toisti Soinin emämokan – ehdotti uudistusta joka on ollut voimassa jo 12 vuotta
Erkin kommentti: tämä ei ole mikään yllätys

Oulunsalossa aamuyöllä tapon yritys – uhrilla vakavia vammoja, poliisi pyytää vihjeitä

Yliajo Helsingin keskustassa – yksi kuollut, neljä loukkaantunut ja viety sairaalaan

Poliisi: Pikkulapsi putosi 15 metriä kerrostalon ikkunasta Helsingissä

YLE AREENA

Muinaisen Kreikan taideaarteet

Ulkolinja: Myrkyä pelloille?

Uutinen Rissalasta

Liikunta ja terveys

Paino 103,4 kg. Verenpaine aamulla 161/103 pulssi 46. Verenpaine illalla 158/89, lepopulssi 53. Jumppa 30/2785 min, kävely 5/212 km, pyöräily 40 /1364 km, uinti 0/50 200 m, kuntosali 20/4930 min, juoksu 0/5 km, hiihto 0/0 km , rullaluistelu 0/0 km.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti