keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

KE 12.07.2017


Suomen viime vuoden pelimannimestari Jari Saarenpää viihdytti tänään vierailijoita Kalajoki-näyttelyssä ja Etappi-Kirppiksellä. Kiitos Jarille erinomaisesta soittotuokiosta.

Kirpputori Etapin esittely

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Päivän sää Kalajoella

Tänään Kalajoella on pilvistä ja ajoittaista sadetta Lämpötila on + 18 C ja + 13 C välillä. Tuulen suunta kaakon ja lännen väliltä.. Tuulen voimakkuus on 2-3 metriä sekunnissa. Ilman suhteellinen kosteus on 94 %. Aurinko nousee 03.25 ja laskee 23.32. Päivän pituus Kalajoella on tänään 20 tuntia 07 minuuttia.
Tänään nimipäiviä viettää Hermanni, Herman ja Herkko.

Huomisen ennuste

10 vuorokauden sääennuste Kalajoelle näyttää tällaiselta

Päiväni

Heräsin neljän aikoihin. Mittasin verenpaineen. Lepopulssi on hyvä 50. Painoni ei jostain syystä alene vaikka liikun paljon. Paino on jämähtänyt paikoilleen. Katsoin sähköpostit ja facebookin. Luin lehdet ja tein muistiinpanot. Menin uudestaan nukkumaan. Heräsin yhdeksän aikaan. Kävin pesulla. Join aamukahvit ja lähdin toimistooni Kalajoki-näyttelyyn. Kalajoki-näyttelyssä oli vilkas päivä. Näyttelyssä esiintyi Suomen pelimannimestari vuodelta 2016 Jari Saarenpää.Hän soitti Unto Jutilan sävellyksiä ja myös muitakin kappaleita toivomusten mukaan. Olin näytttelyssä 9.20 – 13.00. Tulin kotiin syömään. Kävin pyöräilemässä 28 km ja lähdin uudestaan toimistoon Kalajoki-näyttelyyn kello 15.20.

Olen miettinyt Kalajoki-näyttelyn tulevaisuutta. Tällä hetkellä tilanne on se, että maksan itse vuokrat Kalajoki-näyttelyn tiloista ja esittelen näyttelyä ilmaiseksi useita tunteja päivässä jokaisena viikonpäivänä. Kalajoen historia näyttely kertoo historiikein Kalajoen historiaa vuodesta 1323 nykypäivään. Olen hankkinut kaikki taidetoekset tunnetuilta ja taitavilta taitelijoilta työttömyyskorvauksila ja ulosmitatulla eläkkeellä. Näyttelyssä on 17 muotokuvaa kalajokisista merkkihenkilöistä, lukuisia maalauksia taloista ja tapahtumista ja Kalajoen historiasta sekä 21 piirrettyä muotokuvaa sekä parikymmentä rakennusten pienoismallia. Lisäksi näyttelyssä on 180 valokuvaa Kalajoen historiasta. Taideteosten tekijät ovat tunnettuja ja erittäin taitavia taitelijoita. Kalajoki-näyttely tuo Kalajoen historiaa erinomaisella tavalla esille. Näyttelyn verotusarvo on reilusti yli 30 000 euroa. Todellinen arvo on huomattavasti suurempi. Lisäksi näyttelyn tekemiseen liittyy laaja kirjallinen materiaali mikä minulla on kotona. Tämä kirjallinen materiaali muodostuu tuhansista kirjoista, jotka olen lukenut ja jotka olen hankkinut näyttelyn lähdeaineistoksi historiikkeihin. Olen päättänyt lopettaa Kalajoki-näyttelyn ylläpidon ja se päättyy 31.8.2017. Nyt etsin taideteoksille ja lähdeteoksille edullista varastointipaikkaa.

Kalajoen kaupungin kulttuurijohtaja ilmoitti minulle, että Kalajoen kaupunki ei osallistu näyttelyn kustannuksiin, koska kaupunki ei tilannut näyttelyä. Kalajoen kaupungin sivistyslautakunnat eivät ole olleet kiinnostuneita Kalajoki-näyttelystä. Kalajoen kaupungin elinkeinojohtaja päätti 81 euron kehitttämisavustuksesta Kalajoki-näyttelyyn. Pidän tätä pilantekona ja palautan ko. summan takaisin Kalajoen kaupungille. Kalajoen kaupunki ei ole osallistunut myöskään näyttellyn mainostamiseen samalla tavalla kuin muiden Kalajoen taidennäyttelyjen mainostamiseen. Kalajoki-näyttely on eräänlainen musta lammas Kalajoen kulttuurissa. Myöskään Kalajoen kotiseutuyhdistys ei ole huomioinut näyttelyn olemassaoloa millään tavalla. En ole saanut avustusta Keski-Pohjanmaan kulttuurirahastolta, koska Kaljaoki-näyttely ei nähtävästi ole kuluttuuria enkä ole saanut avustusta Oulun läänin taidetoimikunnalta, koska Kalajoki-näyttely ei ole nähtävästi taidetta. En ole löytänyt sponsoria Kalajoki-näyttelylle. Kalajoella ilmestyvät lehdet eivät noteeraa Kalajoki-näyttelyä uutisen arvoiseksi asiaksi. Kalajoki-näyttelyyn voi tutustua elokuun jälkeen netin avulla osoitteesssa Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Nyt minulle on tärkeää löytää edulliset ja hyvät varastointitilat näyttelyn taideteoksille ja lähdeteoksille eli parille tuhanelle kirjalle. Pyydän ehdotuksia ja tarjouksia vuokrattavista varastointiloista.

Mietelauseet

Rakasta, jos tahdot, että sinua rakastetaan.
Mikä tahansa on kaunista, jos sitä rakastaa.
Rakkaus on myös ihon kiintymistä.
Maailman ainoa oikea puhekieli on suudelma.
Onni vie yhteen, murhe yhdistää.
Kun rakastettu on poissa, maailma näyttää autiomaalta.

Blogini

Terve Juha!

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen
Huom. tavoitteena on kirjoittaa tämä blogi todistusaineistoineen sekä juridisene argumentoineen heinäkuun loppuun mennessä valmiiksi. Nyt on osa 1 valmis eli tämän linkki ainesto on valmis.

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2
Tämän linkin aineisto on valmis

PR-talojen konnkurssivyyhti todistusaineistoineen 3
Tämän linkin aineisto on valmis.

Mielenkiintoiset blogit

Järjetön metsäpäätös

On toivottavaa määrittää tarkka annos-vastesuhde meluun

Presidentinvaalipaneeli Suomi-Areenassa

Alueelliset uutiset

Suomursut suolentopallon mestaruuteen Rautiossa

Kotimaan uutiset

Suomi ensin -ryhmittymä ja turvapaikanhakijat leiriytyivät jälleen vierekkäin Helsingin keskustaan – molemmilla poliisin lupa

Ulkomaan uutiset

New York Times: Trump Jr:lle kerrottiin sähköpostitse, että Venäjän hallitus halusi auttaa hänen isänsä vaalikampanjassa

Ranska leikkaa veroja 11 miljardilla eurolla ensi vuonna


Talousuutiset

"Miten me saamme aikamme kulumaan, jos robotti hoitaa homman?" – Tekoäly ja robotiikka valtaavat alaa arjessa

Katso, mistä hampurilaispihvisi on kotoisin – Selvitimme 8 pikaruokaketjun raaka-aineiden alkuperän

Urheilu-uutiset

Hurjaa kei­häs­ty­ki­tys­tä Luzernissa - Johannes Vetter heitti itsensä kaikkien aikojen listalla toiseksi

Vetter rykäisi mykistävän sarjan - keihäänkärkenä hurja 94,44 metrin siivu!

Mörön aika 50,67 Luzernissa - "Nyt haetaan tulosparannusta Lapinlahdelta"

Suunnistuksen superlupaus voitti MM-kultaa kotikisoissa: "Oli aika varma fiilis"

Olli Ojanaholle nuorten maailmanmestaruus myös sprinttisuunnistuksessa

"Urheiluhistorian rankin kilpailu" – Paavo Nurmi voitti olympiakultaa 40 asteen helteessä

Loppukevennys

Ajoneuvo syttyi tuleen Kainuuntiellä – tulipalo pysäytti liikenteen Oulun suuntaan

Merisotakoulua töhrittiin Suomenlinnassa – historiallisesti arvokkaan rakennuksen puhdistus vaikeaa

Kolme suomalaista juoksi alle ME:n samassa kisassa – yleisurheilua ravisuttaneessa illasta aikaa 60 vuotta

Yllättävä operaatio nelostiellä: poliisi otti neljä miestä kiinni - ainakin kahdella etsintäkuulutus

Forssan kaupunginjohtajan terassinujakka soviteltiin kaikessa hiljaisuudessa: "Tällä se tulee nyt kuitatuksi"

mielenosoitus suomen poliisia vastaan ja eduskuntaa!saa mitä tilaa!kaikki maski naamat pidättää

Sikakyttä ajaa taas isänmaallisia pois

Soinin vastaukset ja Markuksen huomiot

TAISTELU TERRORIA VASTAAN

Henkilöauto väisti peuraa ja iskeytyi neljän metrin korkeudessa päin mäntyä Kokemäellä – viisi kuljetettu sairaalaan

Kirsi Alm-Siiran pokka petti täysin kesken tv-haastattelun – vieraana ollut muusikko: ”Tää on katastrofi”

YLE AREENA

Suomi on venäläinen

Nuori Schjerfbeck

Liikunta ja terveys

Paino 104,1 kg. Verenpaine aamulla 143/93 pulssi 50. Verenpaine illalla 151/90, lepopulssi 54. Jumppa 0/2605 min, kävely 0/207 km, pyöräily 28 /983 km, uinti 0/48 200 m, kuntosali 0/4810 min, juoksu 0/5 km, hiihto 0/0 km , rullaluistelu 0/0 km.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti