torstai 13. heinäkuuta 2017

TO 13.07.2017

Tänään tuli tämän kesän osalta pyöräilyä 1000 km täyteen näillä kulkupeleillä.

Kirpputori Etapin esittely

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Päivän sää Kalajoella

Tänään Kalajoella on pilvistä ja ajoittaista sadetta Lämpötila on + 17 C ja + 12 C välillä. Tuulen suunta lännen ja pohjoisen väliltä.. Tuulen voimakkuus on 2-3 metriä sekunnissa. Ilman suhteellinen kosteus on 93 %. Aurinko nousee 03.28 ja laskee 23.29. Päivän pituus Kalajoella on tänään 20 tuntia 01 minuuttia.
Tänään nimipäiviä viettää Ilari, Joel ja Lari .

Huomisen ennuste

10 vuorokauden sääennuste Kalajoelle näyttää tällaiselta

Päiväni

Nukuin huonosti yön. Oli vaikea saada unta. Yöllä tein oikeuskanslerille sähköpostia, jossa pyysin oikeuskansleria noudattamaan lakia ja pyytämään ulosottoni välitöntä keskeytystä korkeimmalta oikeudelta ja PR-Teollisuus Oy:n konkurssipäätöksen kumoamista.

From: Erkki Aho
Sent: Thursday, July 13, 2017 3:01 AM
To: kirjaamo@okv.fi
Cc: juha.sipila@eduskunta.fi ; antti.hakkanen@eduskunta.fi
Subject: Pyyntö oikeuskanslerille

Pyyntö oikeuskanslerille

Pyydän oikeuskansleria toimimaan lain mukaisesti ja pyytämään korkeimmalta oikeudelta
1. minun, Erkki Ahon, ulosottojen keskeytystä välittömästi
2. PR-Teollisuus Oy:n konkurssituomion purkua

Perusteet näkyvät tässä aikaisemmin lähettämässäni sähköpostiviestissä.

Kalajoella 13.07.2017
Erkki Aho
From: Erkki Aho
Sent: Sunday, July 9, 2017 10:25 AM
To: juha.sipila@eduskunta.fi ; kirjaamo@vnk.fi ; kirjaamo@okv.fi ; oikeusasiamies@eduskunta.fi ; VKSV@oikeus.fi
Subject: Terve Juha!

Terve Juha,
Pääministerinä johdat hallitusta, joka on vastuussa siitä, että virkamiehet noudattavat lakia ja kansalaiset saavat oikeutta. Olen joutunut Suomen valtion rikollisen toiminnan kohteeksi, sillä olen joutunut kärsimään valtion rikollisen toiminnan johdosta neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion ja useita kunnianloukkaustuomioita. Kaikki tuomiot on saatu aikaan rikosten avulla. Lisäksi olen joutunut törkeiden ihmisoikeusrikosten kohteeksi. PR-Teollisuus Oy:n konkurssi saatiin aikaan rikollisesti. Rikokset eivät voi olla vanhentuneita, koska ulosotto on voimassa. Ei voi olla niin, että rikoksilla aikaansaadut ulosotot jäävät voimaan ja rikokset vanhentuvat. Minun oikeustajuni mukaan ulosotto pitää rikokset avoimena.

Poliisin tutkimattajättämispäätökset

Muun muassa nämä rikokset on jätetty selvittämättä
  1. syyttäjä Sulo Heiskarin esteellisyys, syyttäjä Sulo Heiskari on ollut esteellinen toimimaan syyttäjänä, koska on ollut kaupanvahvistajana ao.kaupoissa, jossa kauppakirjan allekirjoittaja todistaa, ettei Heiskari ole ollut paikalla kun kauppakirjat on allekirjoitettu ja kaupanvahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo todistaa ettei hän ole ollut paikalla kun kaupat on vahvistettu
  2. Törkeä petos Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän ja Euronio Oy:n välisissä kaupoissa, jossa myyjä salasi 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset ja ilmoitti keskeneräisen tilauskannan 15 miljoonaa markkaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Lisäksi myyjä käytti saattohoitajaa eli Jouni Remestä oli mukana kaupan valmisteluissa. Remes oli tehnyt muiden osakkaiden tietämättä sopimuksen Kera Oy:n kanssa ettei Kera Oy:tä käytetä rahoittajana yrityksen rahoituksessa.
  3. Törkeä prosessipetos konkurssiasiassa. Kaupat purettiin ja yritys haettiin väärillä tiedoilla konkurssiin. Lisäksi varatuomari Paavo M. Petäjä antoi väärän lausuman konkurssiasiassa Ylivieskan käräjäoikeudelle PR-Teollisuus Oy:n puolesta ilman asianomaisten valtakirjoja ja toimeksiantoja.
  4. Asianajaja Asko Keränen pyysi ja sai avoimet valtakirjat konkurssiasiassa valituksen tekemiseksi, koska konkurssi oli laiton. Asianajaja Asko Keränen jätti valituksen tekemättä.
Tämän rikosprosessin seurauksena syyttäjä Sulo Heiskari, poliisi Raimo Ollila ja asianajaja Hannu Maskonen jatkoivat rikollista toimintaansa. Jouduin todellisen Ahojahdin kohteeksi puolustaessani oikeuksiani ja jouduin olemaan jopa maanpaossa rikollisesti toimivien valtion virkamiesten toiminnan takia.
PR-Teollisuuden konkurssiasiasta on seuraavassa tarkat selostukset ja todistukset. Pyydän, että Sinä pääministerinä toimit niin, että oikeus toteutuu. PR-Teollisuus Oy:n konkurssipäätöksen purkaminen vaikuttaa siten, että kaikki minua ja yritystoimintaani koskevat päätökset purkautuvat.

Tässä selostus ja todistusaineistot

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

 PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2
.
PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 3

....
Verottaja oli perunut ulosottoon laittamansa sakkomaksut yritykseltäni. Tarkistin tämän ulosotosta. Soitin verottajalle, koska haluan maksaa verottajan minulle aiheuttamat maksut tuloista, joita ei ole olemassakaan. Olen ilmoittanut ajoissa verottajalle tilanteen ja tehnyt asiasta kantelun laillisuusvalojalle, jolle olen lähettänyt todistusaineistot asiasta eli siitä, että olen ilmoittanut asiat verottajalle kirjallisesti ajoissa ja täydelisesti. Laillisuusvalvonta ei toimi. Verottaja on kuitenkin perunut ulosoton. Minulle on tulossa veronpalautusta useita satoja euroja ja halusin kuitata verottaaajan aiheuttamat verovelat veronpalautuksilla. Verottaja ei suostunut siihen, koska verottajan laskelmat muuttuvat koko ajan ja lisäksi verottaja ilmoitti syyksi sen, että kun saatavat on käyneet ulosotossa niin niitä ei voi kuitata veronpalautuksilla. Valitettavasti en löydä sellaista lakia mihin verottajan ilmoitus perustuu. Verottaja ei voi luottaa omiin laskelmiinsa. Verottaja ilmoitti että tilanne muuttuu koko ajan kun laskelmia tarkistetaan. Itse haluan päästä mahdollisimman nopeasti pois verottajan mielivallasta ja pyysin tarkan summan siitä, minkä verottaja on aiheuttamut minulle maksettavaksi omilla virheillään. Olen huomannut, että verottaja on kuin mafia ja sitä vastaan on turha taistella. Sain summan ja maksan verottajan minulle aiheuttamat ”verot” pois.
Eläkkeelläolevana asiakaspalvelunopettajana minulla olisi paljon ideoita verottajan asiakaspalvelun paramiseksi. Ensinnäkin verottajan tulisi laittaa päätöksiinsä henkilön nimi joka on tehnyt päätöksen, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Verottajalta tulisi ottaa pois arviointiverotusoikeus ja sakottamisoikeus. Verottajan rooli tulee olla veronkanto eikä ihmisten kiusaaminen. Nykyisin verottaja on kasvoton, tavoittamaton, kuuromykkä tekijä jolla on oikeus kontrolloimattomaan mielivaltaan. NÄIN EI VOI JATKUA!

Olin tänään Kalajoki-näytttelyssä 9.00 – 12.00 ja 15.00 – 18.00 välisen ajan. Tänään oli mielenkiintoinen päivä ja näyttelyssä kävijät oli pääasiassa turisteja. Myös sellaisia lomalaisia oli jotka olivat kotoisin Kalajoen alueelta. Todella mielenkiintoinen päivä.

Mietelauseet

Tunnet ihmisen hänen ystävistään.
Älä kerro ystävällesi mitään, mitä vihollisesi ei saisi tietää.
Meitä ei voi kukaan niin pahasti pettää kuin ystävämme.
Parempi yksin kuin huonossa seurassa.
Riidassa jää aina totuus alakynteen.
Älä koskaan puhu pahaa itsestäsi, ystäväsi puhuvat siitä aiheesta tarpeeksi.

Blogini

Terve Juha!

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen
Huom. tavoitteena on kirjoittaa tämä blogi todistusaineistoineen sekä juridisene argumentoineen heinäkuun loppuun mennessä valmiiksi. Nyt on osa 1 valmis eli tämän linkki ainesto on valmis.

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2
Tämän linkin aineisto on valmis

PR-talojen konnkurssivyyhti todistusaineistoineen 3
Tämän linkin aineisto on valmis.

Mielenkiintoiset blogit

Kikkailua suomalaisten kustannuksella

SuomiAreena tuulivoimamelusta - nosebo -efekti

Alueelliset uutiset

Haapajärvellä tasoristeyskolarissa ollut nuorukainen menehtyi

Kotimaan uutiset

Sauli Niinistö turvapaikanhakijoista: ”Siihen vastaanottokykymme ei riitä pitkän päälle”

Niinistö avaa ristiriitaa Juha Sipilän dramaattisen u-käännöksen takana: ”Esitin sen hänelle selvästi”

Uu­tis­suo­ma­lai­nen: Val­tio­kont­to­ri maksoi kop­pi­kor­vauk­sia yli 2,6 miljoonaa euroa, ennätyssummaa kasvatti Auerin saamat korvaukset

Kokoomuksen operaatio kummastutti – ”Kuinka moni uskoo selityksen?”

Perustuslakiprofessorin tuomio: Kataisen hallitus sumutti tietoisesti – Sipilän hallitus on rehellisempi

Tuomarit pillastuivat rikesakon korvaajaksi esitetystä liikennevirhemaksusta: todistustaakka siirtyisi rangaistulle

Ulkomaan uutiset

Ruotsissa vakava siltaonnettomuus, jossa kymmenen loukkaantunut

Nobel-komitean johtaja: Kiinan hallitus vastuullinen Liu Xiaobon kuolemaan

Mayn hallitus julkaisi Britannian EU-eroa määrittelevän lakipaketin

Talousuutiset

Suomelle takkiin EU:ssa: metsistä uhkaa tulla rahanreikä valtiolle – ”tragikoominen tilanne”

Suomen bruttokansantuote kasvoi 1,9 prosenttia viime vuonna

Suomi houkuttelee yhä enemmän ulkomaisia matkailijoita – turisteja toukokuussa liki 12 prosenttia enemmän kuin viime vuonna

Urheilu-uutiset

Hiihdon Suomen mestari loukkaantui vakavasti – auto ajoi päälle ja jatkoi matkaansa

Richardsson laskeutui vuorilta en­nä­tys­kun­nos­sa 3 000 metrille, Ville Myllymäki satasen suosikkina Kalevan Kisoihin

Nezirin vauhti on yhä kateissa, Harala hurjasteli ennätyksen ja kauden kärkituloksen

Samuelsson juoksi komealla ajalla nuorten EM-välieriin

Huima taistelu maailmanlistan ykköspaikasta - Kontiselle ja Peersille välierätappio maratonottelussa

Loppukevennys

Suomi ensin -ryhmittymä ja turvapaikanhakijat leiriytyivät jälleen vierekkäin Helsingin keskustaan – molemmilla poliisin lupa

Nunna katosi Lintulan luostarista Heinävedeltä – naista ei ole löydetty mittavista etsinnöistä huolimatta

Sota-aikana hevoset olivat parhaita apureita, mutta ne myös hyödynnettiin tarkkaan – uskaltaisitko kokeilla lotan kakkureseptiä?

Neuvostoliitto koulutti satoja sotahirviä Suomea vastaan - osasivat tunnistaa suomen kielen

Poliisi sai kiinni huumekauppiaat – huumausaineita välitettiin Rovaniemeltä Pohjanmaalle

Haapajärveltä lähtöisin oleva tuu­li­tun­ne­li­len­tä­jä Inka Tiitto pääsi huimalla esityksellään jatkoon Amerikan Talentissa

Lenkille lähtenyt nainen katosi Kiteellä keskiviikkona – löytyi kotinsa läheltä metsästä liikuntakyvyttömänä

Vaasalaispoliisi tuomittiin sakkoihin pahoinpitelystä - löi uhria useasti nyrkillä päähän

YLE AREENA

Uudet kuninkaalliset

Usko, Toivo ja Alkoholi

Liikunta ja terveys


Paino 103,4 kg. Verenpaine aamulla 145/95 pulssi 52. Verenpaine illalla 143/86, lepopulssi 54. Jumppa 0/2605 min, kävely 0/207 km, pyöräily 28 /1011 km, uinti 0/48 200 m, kuntosali 0/4810 min, juoksu 0/5 km, hiihto 0/0 km , rullaluistelu 0/0 km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti