tiistai 9. helmikuuta 2016

TI 09.02.2016Päivän sää

Lämpötila aamulla + 2 C, tuuli kaakosta 4 m/s, pilvistä ja ajoittaista sadetta, suhteellinen kosteus 96 %, lämpötila päivällä + 2 C , aurinko nousee 08.41, aurinko laskee 16.36 päivän pituus 07.55 min.

Huominen sää Kalajoella

Lähetin kutsun kuudelle tiedostusvälineelle. Yksikään tiedotusväline ei ole ollut kiinnostunut asiasta. Minä olen tiedostusvälineiden pannassa. Esimerkiksi Kalajoen valtuustonkokouksista ei uutisoida käyttämistäni puheenvuoroista mitään. Olen paitsiossa.
En saanut oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa sen takia, että totuus olisi tullut ilmi niin poliisin, syyttäjänä, oikeuslaitoksen tuomareiden kuin laillisuusvalvojienkin toiminnasta. Kysymyksessä on minun oikeustajuni mukaan ihmisoikeusrikoksesta. Käräjätuomari pyrkii kaikin keinoin vaikeuttamaan minun toimintaani peittelemällä todistusaineistoa. Onko ihmisoikeusrikoksen lisäksi kysymys virkavelvollisuuden laiminlyönnistä ja rikoslain 15 luvun vastaisesta teosta? Minä epäilen, että Suomessa toimii selkeä poliisi- ja oikeusmafia. Minulla on kuitenkin suunnitelma valmiina miten asiassa edetään, mutta ensin on otettava vastaan nämä syöpähoidot.

Tapahtumat

Toimittajat - tervetuloa tutustumaan kotiin Lankilantie 25 B 5 todistusaineistoon, mikä todistaa käräjätuomari Jyrki Jylhän ihmisoikeusrikoksen sekä samalla koko PR-talojen rikosvyyhden salailun. Olen valmis esittelemään aineistot tiistaina tai keskiviikkona. Jos nämä päivät eivät jostain syystä sovi niin myös perjantaina voin ottaa toimittajia vastaan kotiini.

Sent: Monday, February 8, 2016 3:18 PM
To: Erkki Aho
Subject: Jutun L 15/6631 aineisto,

Erkki Aho

Alla olevan 7.2.2016 päivätyn ilmoituksenne perusteella totean, että olette ilmoittanut tyytyvänne käräjäoikeuden päätökseen 4.2.2016 nro 16/609, joten se on lainvoimainen. Pyytämänne itseoikaisu ei ole mahdollinen.

Asian L 15/6631 asiakirja-aineistosta Teille voidaan palauttaa:
Oikeuslaitos ja poliisi -blogin tulosteet;; ns. SSP -sopimus; RTS-toimialaraportti -97 ja sen liite 2;  Salainen pankkituki, Laman ja rahan pelurit ja pankkikriisin peitellyt paperit -nimiset kirjat sekä DVD-levy Mayday from Finland.

Muut asiakirjat kuten haastehakemus, sen täydennys ja vahingonkorvauslaskelma sekä asian tiimoilta lähettämänne sähköpostit arkistoidaan käräjäoikeuteen ja niistä Teillä on mahdollisuus saada jäljennöksiä jäljennösmaksua vastaan.

Korkeimman oikeuden valituslupa-asian S 2015/796 asiakirjat (ennakkopäätösvalituksenne Ylivieskan-Raahen käräjäoikeuden päätöksestä 29.10.2015 nro 15/6857) korkein oikeus on lähettänyt arkistoitavaksi Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen, koska valituslupaa ei myönnetty. Niitä ei siten luovuteta Teille. Halutessanne Teillä on luonnollisesti mahdollisuus saada jäljennösmaksua vastaan jäljennöksiä kyseisistä asiakirjoista. Viranomaiskäyttöön asiakirjoja voidaan luovuttaa "lainaksi" viranomaisen pyynnöstä.

Voitte a) noutaa Teille luovutettava aineiston käräjäoikeuden Ylivieskan tai b) ne lähetään Teille postipakettina. Mikäli asiakirjoja ei noudeta 15.2.2016 mennessä, ne toimitetaan Teille b-vaihtoehdon mukaisesti. Ns. kolmansille tahoille emme asiakirjoja toimita.

Jyrki Jylhä, käräjätuomari
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus, Ylivieskan kanslia
PL 32, 84101  YLIVIESKA
p. 029 56 49 358, 040 508 9340, fax. 02956 49 410
email: jyrki.jylha@oikeus.fi


From: Erkki Aho
Sent: Sunday, February 7, 2016 4:57 PM
Subject: Re: aineiston palauttaminen
Käräjätuomari Jyrki Jylhä
Ilmoitan teille, että en tule valittamaan päätöksestänne. Pyydän vain palauttamaan minulle kaikki asiakirjat mitä asian yhteydessä on toimitettu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen. Olen ilmoittanut jo aikaisemmin korkeimmalle oikeudelle peruvani tuomioiden purkuhakemuksen ja siksi aineisto lähetettiin tässä asiassa Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen. Sen aineiston suhteen ei ole mitään epäselvää. Jos Ylivieska-Raahen käräjäoikeus tarvitsee jotakin asiakirjoja toimintaansa varten niin niistä voi ottaa kopioita. Voitte toimittaa aineiston Kalajoen poliisiasemalle josta voin sen hakea.
Jos kuitenkin omatuntonne sallii olla rehellinen, niin voitte itseoikaisumenettelyllä korjata minun oikeustajuni mukaan törkeän ihmisoikeusrikoksenne. Todistusaineistohan todistaa, että Arsenal Oy ja Kera Oy olivat Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän päämiehiä ja myyjä tiesi todistusaineiston mukaan, että PR-talot oli markkinoilta poistettavien listalla. Väliaikaiset pesänhoitajat myivät kiinteää omaisuutta konkurssisäännön vastaisesti ilman valtakirjoja kauppasopimuksella, jossa salattiin 48 miljoonan markan kiinnitykset sekä ilmoitettiin keskeneräinen tilauskanta 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Kysymys on törkeästä petoksesta. Kaupanvahvistajana toimi tuleva syyttäjä Sulo Heiskari, joka ei ollut kauppakirjan allekirjoittajan mukaan paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin eikä kaupanvahvistajan kutsuma todistaja ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin. PR-Teollisuus Oy haettiin väärillä tiedoilla konkurssiin, koska kaupat oli purettu 19.3.1996 ja 18.4.1996. Kaupanpurku on aina lopullinen ja peruuttamaton. Konkurssiasiassa varatuomari Paavo M. Petäjä antoi Ylivieskan käräjäoikeudelle väärän lausuman ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja, että kanne on oikea. Käräjätuomari Juha Nieminen ei tarkistanut varatuomari Paavo M. Petäjän valtakirjaa, vaikka olisi pitänyt, koska varatuomari Paavo M. Petäjä ei ole asianajaja. Varatuomari Paavo M. Petäjä on tunnustanut Oulun KRP:lle, ettei hänellä ollut konkurssiasiassa toimeksiantoa. PR-Teollisuus Oy:n konkurssi oli siis laiton. Asianajaja Asko Keränen pyysi valtakirjat Erkki Aholta ja Heino Virralta jotta hän voi tehdä valituksen asiassa Vaasan Hovioikeudelle. Asianajaja Asko Keränen jätti kuitenkin valituksen tekemättä. Näin syyllistyi törkeään tekoon. Nykyinen varatuomari Asko Keränen on tunnustanut tekonsa.
Syyttäjä Sulo Heiskari on toiminut syyttäjänä kaikissa oikeudenkäynneistä, joissa on käsitelty kauppasopimuksia. Syyttäjä Sulo Heiskari on ollut kiistatta esteellinen. On myös täysin selvää, että tutkinnanjohtajana lähes kaikissa asioissa ollut Ylivieskan poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa. Rikostutkintapyynnöt asioissa tehty ajoissa, joten vastuu rikosten tutkimattajättämisestä on Suomen valtiolla.
Olen joutunut näiden rikosten seurauksena kärsimään neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä kolme kunnianloukkaustuomiota. Katson, että minun ihmisoikeuksiini kuulu saada oikeudenmukainen oikeudenkäynti asioissa. Nyt joudun kärsimään vielä rikollisten aikaansaaminen väärien tuomioiden johdosta velkojen perintää ulosoton kautta. Katson, että rikokset eivät voi olla vanhentuneita, koska ulosotto on voimassa ja lisäksi asiat ovat olleet vireillä keskeytyksestä yli 20 vuoden ajan, mikä myös näkyy todistusaineistosta ja todistajien lausunnoista olisi tullut todistetuksi.
Epäilen, että minun mielestäni väärän päätöksenne taustalla on laajemmat voimat. Päätös liittyy todennäköisesti jatkeena epäillylle valtiopetokselle 6.5.´1992 sekä salaiseksi julistettuun SSP-sopimukseen 22.10.1993, josta Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa oli kopio todisteena. Katson, että asian oikea käsittelyfoorumi on eduskunnan perustuslakivaliokunta.

Kalajoella 07.02.2016
Erkki Aho

Sent: Friday, February 5, 2016 1:21 PM
To: Erkki Aho
Subject: Vs: Re: aineiston palauttaminen

Erkki Aho

Kuten alla olevasta aikaisemmasta viestistäni ilmenee, liiteaineisto voidaan palauttaa Teille, jos päätös jää lainvoimaiseksi eli aikaisintaan pe 12.2.2016 tai ellette sitä ennen kirjallisesti ilmoita tyytyvänne 4.2.2016 annettuun päätökseen nro 16/609. Ilmoitus on sitova. Sähköposti-ilmoitus käy.

Pyynnöstänne korkeimman oikeuden tänne suoraan toimittaman valituslupahakemusaineiston osalta selvitämme, pitääkö se palauttaa korkeimmalle oikeudelle vai voidaanko se luovuttaa Teille.

Jyrki Jylhä, käräjätuomari
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus, Ylivieskan kanslia
PL 32, 84101  YLIVIESKA
p. 029 56 49 358, 040 508 9340, fax. 02956 49 410
email: jyrki.jylha@oikeus.fi

Raportointi Ouluun ja jatkotoimet

JHT - AIK 03.02.2016 maalikooste

Ns. pankkikriisi oli suurelta osalta rikollista

Urheiluvuosi 2015

Raution suojeluskunnan historia

Puolustusneuvoston puheenjohtaja

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

MV-lehti

Pakolaiset ja turvapaikanhakijat Euroopassa

Puolustusvoimain komentaja saamassa oikeuden käskeä välittömästi 25 000 reserviläistä kertausharjoituksiin – vapautusta ei voisi hakea

Verot 0% vielä vuosia? Espanjan veroeduista nauttivat suomalaiset voivat saada jatkoajan

Uhri hakattiin rajusti 600 euron takia - nuorelle miehelle aiheutui pysyvä aivovamma

Saksan junaturma: Ainakin kahdeksan kuollutta, sata loukkaantunutta – Yle seuraa hetki hetkeltä

Kuljetusmarkkinoiden avaaminen ulkomaisille yrittäjille kummastuttaa – myös tieliikennemaksuja viritellään

Mieskolmikko raiskasi tytön vuorotellen pienessä yksiössä

Professori HS:lle Carunan hintakohusta: Sähkönsiirtoverkon myynti oli suuri virhe

Arabijengi raiskasi tajuttomana olleen 17-vuotiaan tytön

Nordea: Suomen Kreikka-lainat lähes arvottomia – tappiot jopa 2,5 miljardia euroa

Etsitty sotarikollinen Mustafa Al-Azawi on Oulun Sanginsuussa – mukana reittikartta poliisille!

Jasminin raju blogi: Kiimainen pakolainen työnsi saastaisen elimensä minuun!

Yes” – Kansalaisaloite taitetusta indeksistä luopumisesta sai kasaan 50000 nimeä

Mielenkiintoiset blogit

Olisiko aika aloittaa rikostutkinnat

Totuus Heleniuksen ottelusta – turhat ylisanat syytä pyyhkiä pois

Ahneuden asiamiehet
Putinin valinta: paljon vaihtoehtoja, vähän toivoa

Poliisin jengipropaganda vaarantaa yhteiskuntarauhan

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Karjalan kuvalehti

Mielipiteeni

Tyytymättömyyden ilmaisu osaratkaisuun
Käräjäoikeuden (käräjätuomari Jyrki Jylhä) päätös on, että asiaa ei oteta käsiteltäväksi.

Valtiopetos on tosiasia

Viime aikoina olen joutunut miettimään asioita syvällisemmin, koska sairaus ja sen hoitaminen on rajoittanut liikkumistani. Samalla on tullut mieleeni ajatus tulevista vuosista. Olenko yhteiskunnan armoilla vai onko minulla muitakin mahdollisuuksia?

Jokaisella ihmisellä on yksi isä. Jumalan tahto on, että jokaisella lapsella on isä ja äiti. Heille kuuluu erityinen arvo ja kunnioitus siksi, että he ovat vanhempiamme. Neljäs käsky kuuluu

Kunnioita isääsi ja äitiäsi.
MITÄ SE MERKITSEE? VASTAUS:
Meidän tulee niin pelätä ja rakastaa Jumalaa, että emme väheksy emmekä vihastuta vanhempiamme emmekä esimiehiämme, vaan kunnioitamme, palvelemme, tottelemme, rakastamme ja arvostamme heitä.

(Lutherin Vähä katekismus)


Päivän mietelause

Ei typeryys ole mikään syy olla ajattelematta.
Toisinajattelu on isänmaallisuuden jaloin muoto.
Anteeksiantaminen ei ole satunnainen teko, vaan pysyvä asenne.
Huomasin, että voin valita. Joskus voin valita toisen asenteen.
Kyky on se mitä pystyt tekemään. Motivaatio määrää sen mitä teet. Asenne ratkaisee kuinka hyvin teet sen.
Menestys on kykyä olla menettämättä innostustaan toistuvista epäonnistumisista huolimatta.

Värssy

Kylvä ajatus; korjaa teko.
Kylvä teko; korjaa tapa.
Kylvä tapa; korjaa luonne.
Kylvä luonne; korjaa kohtalo.


Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Meidän hehkuva hiillos_0001.wmv

Tarja Lunnas Oot mulle enemmän 0002

Tarja Lunnas: Oon rakastunut +Lyrics

Polkkasikermä Vanhoja hyviä polkkia

Terveys ja liikunta

Paino 96,8 kg, verenpaine aamulla 165/92 , lepopulssi 72, verenpaine illalla 152/89, lepopulssi 70 . Uinti 0 m / 4500 m, Jumppa 0 min / 690 min. Kuntosali 0 min/ 720 min, Kävely 0 km/ 20 km Pyöräily 0 km / 0 km , Hiihto 0 km/ 22 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Tänään olen ”taistelut” kestokatetrin poiston jälkeisestä elämästä. Viime yönä kävin Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosastolla kello 03.30 ja minulta katetroitiin virtsaa pois. Tänään virtsaamiseni on toiminut aamupäivän jälkeen normaalisti. Olen kuitenkin tarkkaillut koko illan tilannetta ja yrittänyt saada selville, että tarvitseeko minun enää käydä katetroitavana. Virtsarakossa ei saisi olla yli 0,5 litraa virtsaa. Nyt en oikein osaa arvioida mikä on tilanne. Viime yönä en nukkunut lainkaan. Nyt vähän väsyttää.

Loppukevennys

Fennovoimassa alkoivat viivästykset – venäläinen kumppani ei toimita ajallaan

SHIA MUSLIMS BEAT THEMSELVES PRESTON LANCASHIRE ENGLAND UK

Poliisitodistaja Aarnio-salissa: Ilotyttö-tutkinta päättyi lahjontaan 1980-luvulla
-Myöntääkö syytetty syyllisyytensä varastamiseen? Kysyi tuomari Heikiltä. 
-En missään tapauksessa, olen syytön! 
-Oletteko varastanut aikaisemmin? 
-En ikinä. Tää oli ihan ensimmäinen kerta.

Ikääntyminen - oletko tulossa vanhaksi - mistä sen huomaa :
Voi sanoa yhä useammalle: "Kun minä olin sinun iässäsi."
Alkaa ostaa housuja, joissa vyötäröllä on kuminauha.
Kauneus on vain valokatkaisijan päässä.
Kuorsaaminen on tapa osoittaa vierustoverille, että on elossa.
Ei enää mistään hinnasta haluaisi yöpyä muualla kuin omassa sängyssä.
Luulee, että on tapahtunut jotakin, jos puhelin soi illalla klo 21:n jälkeen.
On alkanut pelata golfia.
Pitää kaiteesta kiinni, kun menee alas rappuja.
Paino ei ole noussut, se on vain laskeutunut hartioilta vyötärölle.
Kylmä kahvi kaunistaa, mutta maha ei kestä niin paljon kuin naama vaatisi.
Ennen vanhaan sattui ja tapahtui; nykyään ei tapahdu mitään, mutta joka paikkaan sattuu kyllä.
Elämän korkeat arvot tarkoittavat kolesteroliarvoja.
Lääkäri kysyy, mitä hyvää syö ja juo ja mitä hauskaa harrastaa ja sen jälkeen kieltää ne samassa järjestyksessä.
Joka paikkaan koskee ja se mihin ei koske, ei toimi.
Olo on kuin rilluttelun jäljiltä, vaikka ei ole käynyt missään.
Lääkärit ovat lähes aina tyttösiä ja poikasia.
Ikäisiäsi alkaa olla vain mainoksissa, joissa mainostetaan vitamiineja tai tuotteita verenpaineeseen, ummetukseen ja unettomuuteen.
Tarvitsee lasit löytääkseen lasit.
Silmään syttyy tuli vain silloin, kun aurinko osuu silmälaseihin.
Ei enää välitä, jos ajatukset alkavat karkailla, kunhan tulevat takaisin.
Kirjoittaa muistilappuja, mutta unohtaa, mihin ne on laittanut. Kun löytää etsimänsä tavaran, on jo unohtanut, miksi se piti löytää.
Tekee kolmea asiaa yhtä aikaa, mutta unohtaa, mitä ne kaksi muuta olivatkaan.
Seksi maistuisi useamminkin, mutta esileikit vievät kaikki voimat.
Sammuttaa valot säästösyistä, ei romantiikan vuoksi.
Kahdesti yössä tarkoittaa vessassa käyntejä.
Alkaa ostella kevyttuotteita ja huomaa, kuinka pienellä tekstillä kaikki käyttöohjeet on kirjoitettu.
Ei koskaan punnitse itseään aamulla, sillä silloin silmäluomet ovat raskaimmillaan.
Sisälläsi on laiha ihminen, joka kamppailee päästäkseen ulos, mutta saat sen rauhoittumaan muutamalla palalla suklaata.
Ja lohdutukseksi ikääntyville:
Kaikilla on valokuvamuisti, joillakin ei vain ole filmiä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti