keskiviikko 24. helmikuuta 2016

KE 24.02.2016


Olen tehnyt seuraavaan Kalajoen kaupunginvaltuuston kokoukseen 29.2.2016 kohtaan Aloitteet 2015 aineiston, jolla todistan Kalajoen kaupunginhallituksen esityksen vääräksi samoin kuin Oulun hallinto-oikeuden ja Korkeimman hallinto-oikeuden päätökset vääriksi. Aineiston suuruus on 174 sivua ja lisäksi kirjani Olet Maamme Armahin Suomenmaa ja siihen 10 sivun todistusaineisto. Osoitan, että kysymyksessä on rikoslain 15 luvun 10 §:n ja 11 §:n vastainen toiminta. Todistusaineisto on kiistaton.

Rikoslaki 15 luku
10 § (24.7.1998/563) Törkeän rikoksen ilmoittamatta jättäminen. Joka tietää joukkotuhonnan, joukkotuhonnan valmistelun, kemiallisen aseen kiellon rikkomisen, biologisen aseen kiellon rikkomisen, Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisen, maanpetoksen, törkeän maanpetoksen, vakoilun, törkeän vakoilun, valtiopetoksen, törkeän valtiopetoksen, raiskauksen, törkeän raiskauksen, törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön, murhan, tapon, surman, törkeän pahoinpitelyn, ryöstön, törkeän ryöstön, ihmisryöstön, panttivangin ottamisen, törkeän tuhotyön, törkeän terveyden vaarantamisen, ydinräjähderikoksen, kaappauksen, 34 a luvun 1 §:n 1 momentin 3 kohdassa tarkoitetun terroristisessa tarkoituksessa tehdyn rikoksen, törkeän ympäristön turmelemisen tai törkeän huumausainerikoksen olevan hankkeilla eikä ajoissa, kun rikos vielä olisi estettävissä, anna siitä tietoa viranomaiselle tai sille, jota vaara uhkaa, on tuomittava, jos rikos tai sen rangaistava yritys tapahtuu, törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi. (24.1.2003/17)
Törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämisestä ei kuitenkaan tuomita rangaistukseen sitä, jonka olisi rikoksen estämiseksi täytynyt antaa ilmi puolisonsa, sisaruksensa, sukulaisensa suoraan ylenevässä tai alenevassa polvessa taikka henkilö, joka asuu hänen kanssaan yhteistaloudessa tai on muuten näihin rinnastettavan henkilökohtaisen suhteen takia läheinen.
11 § (24.7.1998/563) Rikoksentekijän suojeleminen. Joka saatuaan tietää rikoksen tehdyksi edistämällä rikoksentekijän pakoa tai hävittämällä todisteita estää tai yrittää estää rikoksentekijän saattamista vastuuseen rikoksesta, on tuomittava rikoksentekijän suojelemisesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.
Kannattaa tulla seuraamaan valtuuston kokousta, sillä sitä ei vielä videoida. Vahingonkorvausvaatimukseni Kalajoen kaupungille kohtelustani lasketaan miljoonissa euroissa.
Päivän sää

Lämpötila aamulla - 6 C, tuuli etelästä 3 m/s, pilvistä ja vähäistä lumisadetta, suhteellinen kosteus 93 %, lämpötila päivällä - 2 C , aurinko nousee 07.51, aurinko laskee 17.25 päivän pituus 09.34 min.

Huominen sää Kalajoella

Tapahtumat

Vastasin Kelan pääjohtajalle ja laitin tiedoksi ministeri Hanna Mäntylälle

From: Erkki Aho
Sent: Wednesday, February 24, 2016 10:00 AM
Subject: Fw: Vastaus palautteeseen

Parannusehdotus

Taksien maksupäätteeltä on suora yhteys Kelaan joten maksut toimivat reaaliajassa. Kelassa tarvitsee vain ohjelmoida tulostus siten, että tuloste tulee heti kun 300 euron omavastuukatto on saavutettu.
Byrokratiaa on vähennettävä jotta palvelu toimii.

Erkki Aho
kaupunginvaltuutettu
Kalajoki

V.H.Kiviojan muisteluksia

Kantelu käräjätuomari Jyrki Jylhän toiminnasta
Rikoslain 15 luku 10 § ja 11 § koskee myös käräjätuomari Jyrki Jylhää samoin kuin perustuslain 21 § Oikeusturva
Jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi asianmukaisesti ja ilman aiheetonta viivytystä lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa sekä oikeus saada oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan koskeva päätös tuomioistuimen tai muun riippumattoman lainkäyttöelimen käsiteltäväksi.
Käsittelyn julkisuus sekä oikeus tulla kuulluksi, saada perusteltu päätös ja hakea muutosta samoin kuin muut oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja hyvän hallinnon takeet turvataan lailla.

Ulkoisen sädehoidon ensimmäinen päivä

KHT – JHT 5-2

Playareiden ennakko

Ns. pankkikriisi oli suurelta osalta rikollista

Urheiluvuosi 2015

Puolustusneuvoston puheenjohtaja

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

MV-lehti

Pakolaiset ja turvapaikanhakijat Euroopassa

IL selvitti: Palautuslennot maksavat Suomelle miljoonia

Presidentti Niinistö: Sotilasharjoitukset Yhdysvaltojen kanssa eivät muuta Suomen linjaa

Tiedätkö, mitä hoitosi maksaa – laskuri näyttää esimerkiksi synnytyksen tai tekonivelleikkauksen todellisen hinnan

Opintotukeen tulossa rajut leikkaukset – lainan osuus voi kasvaa

Voita vai margariinia? Asiantuntijat vastaavat, mikä rasva on terveellisintä

Suomalaisten pankkien kauhukuva uhkaa toteutua: Apple saattaa kaapata pankkitoiminnankin

Saimaasta nostettiin hurja määrä pommeja – katso video haastavasta operaatiosta

Nyt tulevat rajatarkastukset Belgiaan: ”Emme halua siirtolaisviidakkoa meidän puolellemme”

Video listaa räikeitä ihmisoikeusloukkauksia viime vuodelta – Amnestyn tuore raportti syyttää myös Euroopan maita

Kreikkaa uhkaa humanitaarinen kriisi – EU-komissio: Apua tarvitaan jo lähipäivinä

Peloton Dalia

VIDEO: MAAHANMUUTTAJAT KOURIVAT NAISTA RANNALLA: TURPAJUHLAT! PUOLALAISMIEHET PUUTTUVAT TILANTEESEEN

Rajalla uusi havainto: turvapaikanhakijoita saapuu Suomeen nyt myös Intiasta

Puolustusministeri Niinistö: Venäjän ihmissalakuljettajat ohjaavat liikenteen pohjoiseen

Kuulustelut paljastavat: Sujuva turvapaikkareitti Intiasta Venäjän kautta Suomeen

Parikymppinen irakilaismies sai neljä vuotta vankeutta Hesperian puiston raiskauksesta

Kaarlo Kangasniemi, vaitelias mies

Yhdysvallat 1964

Yhdysvallat 1964 osa 2

Tuhon todistajat

Mielenkiintoiset blogit

Brittiläinen jännitysnäytelmä

Suomalainen EIT-tuomari ja perhe-elämän oikeudet

Valheet, emävalheet ja tilastot

Erkin kommentti: Sain tässä jutussa 75 päivän ehdottoman vankeustuomion ja Kalajoen valtuusto pyysi minulta selvitystä asiassa. Tein 1979 sivun selvityksen valtuustolle, mutta valtuuston puheenjohtaja esti selvityksen esittämisen, koska siinä samalla olisi tullut esille Kalajoen kaupungin rikokset muun muassa Rahjan saariston Natura Life-rahoitushakemuksessa. Huomaa jutun lopussa oleva linkki poliisipäällikkö Petri Oulasmaan toiminta.

Itsellinen, pönäkkä mutta helposti peräksi antava HV-puheenjohtaja.
Mattila PIRKKO
Professori sen sanoi, en minä. Olen kuitenkin samaa mieltä professorin kanssa. Hallintovaliokunnan puheenjohtajalta edellytetään toisenlaista toimintaa. Hallintovaliokunnan puheenjohtajan tulisi olla kiinnostunut esimerkiksi tästä asiasta:
Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskevaan osaratkaisuun

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Karjalan kuvalehti

Mielipiteeni

From: Erkki Aho
Sent: Monday, February 15, 2016 10:24 AM
Oikeudenmukainen oikeudenkäynti
Minä haastoin Suomen valtion oikeuteen, koska katsoin kärsineeni syyttömänä neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä kolme kunnianloukkaustuomiota. Laitoin mielestäni kiistattoman todistusaineiston käräjäoikeuteen ja vaadin oman oikeusturvani kannalta oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä sekä useita kertoja oikeudenkäynnin videointioikeutta. Ilmoitin, että käräjäoikeuden istuntoa tulee saamani tiedon mukaan seuraamaan runsaasti yleisöä. Käräjätuomari ei vastannut lukuisiin tiedusteluihini oikeudenkäynnin videointioikeudesta. Minä ennakoin, että oikeudenkäynti ei tule olemaan oikeudenmukainen. Käräjätuomari tekikin päätöksen, jonka mukaan varsinaista asiaani eli vahingonkorvauskannettani ei oteta käräjäoikeuden käsittelyyn. Kaiken lisäksi hän kieltäytyi palauttamasta todistusaineistoani asiassa minulle takaisin. Ilmoitin, että en valita käräjäoikeuden päätöksestä hovioikeuteen. Katsoin, että se on turhaa, koska mielestäni Suomi ei ole oikeusvaltio.
Keskeinen asia koko prosessissa on se, että meiltä aikanaan salattiin kauppasopimuksissa 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset ja keskeneräinen tilauskanta ilmoitettiin 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Kysymyksessä oli minun oikeustajuni mukaan törkeä petos. Lisäksi kaupanvahvistajana toimi tuleva syyttäjä, joka kauppakirjan allekirjoittajan todistuksen mukaan ei ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin ja kaupanvahvistajan kutsuma todistaja todistaa, että hän ei ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin. Kaupanvahvistajaksi merkitty henkilö on toiminut syyttäjänä kaikissa kauppasopimuksista johtuvissa oikeudenkäynneissä. Lisäksi yritys haettiin konkurssiin väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu ja takaukset olivat rauenneet. Konkurssiasiassa käräjäoikeudelle antoi väärän lausuman ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja varatuomari, joka on tunnustanut tekonsa. Lisäksi silloinen asianajaja ja nykyinen varatuomari tunnustaa, että hän jätti valituksen asiassa tekemättä hovioikeuteen. Konkurssi siis oli laiton, syyttäjä esteellinen ja poliisit ovat lyönyt virkavelvollisuutensa laimin, kun ovat jättäneet asiat tutkimatta. Nyt oikeus ei ota käsiteltäväkseen asiaa, vaikka Suomen perustuslaki ja Euroopan Ihmisoikeussopimus takaavat kansalaisille oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin.

Erkki Aho
kaupunginvaltuutettu ja entinen PR-Teollisuus Oy:n toimitusjohtaja

Kalajokiseudun päätoimittajan vastaus minulle asiassa on seuraava:

Hei, Erkki!

En julkaise lähettämääsi mielipidekirjoitusta, koska en halua, että lehden palstoja käytetään oikeudenkäynnin jatkeena. Tokihan voit kokeilla, onko joku muu lehti toista mieltä.
Hyvää kevättä siitä huolimatta!

T: Pia

Rikoslain 15 luku 10 § ja 11 § koskee myös Kalajokiseudun päätoimittaja Pia Räihälää.

Tyytymättömyyden ilmaisu osaratkaisuun
Käräjäoikeuden (käräjätuomari Jyrki Jylhä) päätös on, että asiaa ei oteta käsiteltäväksi.

Valtiopetos on tosiasia

Päivän mietelause

Kuulen ja unohdan. Näen ja muistan. Teen ja ymmärrän.
Ahkeruus on hyvän onnen äiti.
Johdonmukaisuus on menestyksen avain… Parhaita arvosanoja saavat ne, jotka ovat johdonmukaisesti kurinalaisia.
Paras koulutus, jonka voit hankkia, on sijoitus itseesi. Sen ei tarvitse aina tarkoittaa korkeakoulua tai yliopistoa.
Opiskelu ilman ajattelua on hyödytöntä. Ajattelu ilman opiskelua on vaarallista.
Hallitukset eivät koskaan opi. Vain ihmiset oppivat.

Värssy

Sinä hetkenä kun tapasin sinut
Ilma väreili
Katse viipyi
Hymyyn jäi koko sydän
Selittämättä ja mitään vaatimatta
Tulit etkä halunnut pois

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Ei eksy taivaan lintukaan -Kari Tapio

Kari Tapio Valoon päin+Sanat

Kari Tapio - Maruzella

Anne Mattila - Pienen hetken

Anne Mattila Taivaan kartta

Anne Mattila - Ei kerro tuuli + SANAT

Kaiken kauniin rinnalla - Jari Lappalainen

Eilen kun mä tiennyt en

Markku Aro: Käyn uudelleen eiliseen +Lyrics

Markus: Viimeinen kevät +Lyrics

Terveys ja liikunta

Paino 99,4 kg, verenpaine aamulla 148/99 , lepopulssi 54, verenpaine illalla 143/85, lepopulssi 67 . Uinti 500 m / 6000 m, Jumppa 0 min / 1020 min. Kuntosali 30 min/ 1040 min, Kävely 0 km/ 22 km Pyöräily 0 km / 0 km , Hiihto 0 km/ 22 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Loppukevennys

Vanki rakastui vartijaan Vaasassa – vankilapappi yritti estää romanssin syttymistä

Hämmästyttävä kuntosalifakta Julius Yegosta, huima ero Pitkämäkeen ja Ruuskaseen – ”Kertoo kaiken olennaisen”

Siivooja yritti pysäyttää murtomiehet mopilla Itäkeskuksessa – Kuvat: Näitä kaljupäitä poliisi etsii

Minna Kauppi purskahti itkuun Mertaranta ja legendat -sarjassa: "Se oli ihan kauheaa"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti