maanantai 1. helmikuuta 2016

MA 01.02.2016


Päivän sää

Lämpötila aamulla - 3 C, tuuli lännestä 4 m/s, selkeää ja poutaa , suhteellinen kosteus 83 %, lämpötila päivällä -3 C , aurinko nousee 09.07, aurinko laskee 16.10 päivän pituus 07.03 min.

Huominen sää Kalajoella

Tapahtumat

Pyydän, että bloginin seuraajat lähettävät Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen seuraavan viestin alkuviikosta osoitteella Ylivieska-Raahe.ko@oikeus.fi
Pyydän, että Erkki Aho saa oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa. Todisteet otetaan huomioon ja todistajia kuullaan.

Kiitän jo plokinilukijoita ja fb-kavereita saamastani tuesta ja korostan,että Ylivieska-Raahen käräjäoikeudelle lähettämissänne viesteissä tulee pyytää vain mitä olen edellä esittänyt. Tulee olla tarkkana mitä viestiin kirjoittaa.

Tein facebook-viestin ja jaoin sen facebookissa ja lähetin sen myös tiedotusvälineille
Facebook-vetoomus

Hyvät fb-kaverit,

pyydän teidän voimakasta apuanne jotta Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa saisin oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin. Haluan, että todistusaineistoni huomioidaan oikeuskäsittelyssä ja todistajiani kuullaan. Nyt mielestäni esteellinen käräjätuomari Jyrki Jylhä aikoo tehdä asiassa kansliapäätöksen 4.2.2016. Jos käräjätuomari Jyrki Jylhä toimisi oikein, niin hän pyytäisi asiassa vastineen Suomen valiolta ja minä saisin antaa vastineeni Suomen valtion vastineeseen. Nyt käräjätuomari Jyrki Jylhää on syytä epäillä vakavista rikoksista, kun hän ei toimi Suomen lain mukaisesti. Toivon siis, että laitatte Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen mahdollisimman paljon asiallisia vaatimuksia okeudenmukaisen oikeudenkäynin toteuttamisessa Erkki Ahon asiassa. Vaatimukset voi lähettä osoitteelle ylivieska-raahe.ko@ooikeus.fi, jyrki.jylha@oikeus.fi, juha.tervo@ooikeus.fi

Jos saan oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin niin voin todistaa epäillyni valtion rikollisen toiminnan. Tämä merkitsee sitä, että muun muassa oikeuskansleri Jaakko Jonkan ja muiden laillisuusvaltojien sekä eduskunnan oikeusasiamiesten ja muiden laillisuusvalvojen epäillyt rikokset voidaan todistaa tapahtuneeksi. Laillisuusvalvojien toimintaa valvoo kansanedustajat. On syytä lähestyä sähköposteilla ja kirjeillä myös kansanedustajia, jotka ovat laiminlyöneet valvontavellisuutensa. Tämä merkitsee myös sitä, että apulaisoikeuskansleri Jorma Kalskeen epäillyt rikokset voin todistaa tapahtuneeksi samalla kuin myös muiden syyttäjien epäillyt rikokset. Tämä merkitsee sitä, että voin todistaa poliisien, ennenkaikkea Ylivieska ja Oulun poliisien epäillyt rikokset voin todistaa tapahtuneeksi. Sekä myös ylimmän poliisijohdon epäillyt rikokset voin todistaa tapahtuneeksi. Tämä merkitsee sitä, että Ylivieskan käräjäoikeuden, Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden, sekä hovoikeuksien ja korkeimman oikeuden epäillyt rikokset voin todistaa tapahtuneeksi. On mielestäni väärin, että entinen korkeimman oikeuden presidentti Pauliine Koskelo valittiin Euroopan Ihmisoikeustuomariksi, koska minula on epäilyt myös Pauline Koskelo ei toiminut rehellisesti korkeimman oikeuden presidenttinä. Yksi kiistaton todistusaineisto on blogini http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/ Valitettavasti valtamedian tiedotusvälineet vaikenevat asiasta. Siksi nyt on syytä sosiaalisen median näyttää voimansa. Kiitän fb-kaveereita etukäteen osallistumisesta tähän projektiin, jolla Suomi palautetaan oikeusvaltioksi. Toivon kuitenkin asiallista ja hillittyä reagointia asiaan.

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuutettu

Haastehakemus Suomen valtiolle L15/6631
Käräjätuomari Jyrki Jylhän tulee vaatia Suomen valtiolta vastine asiassa ja minun pitää saada antaa vastine Suomen valtiolle. On järjestettaävä oikeudenistunto jossa käydään todistusaineisto läpi ja kuullaan todistajia. Silloin toteutuisi oikeudenmukainen oikeudenkäynti. Asiasta ei voi eika saa tehdä kansliapäätöstä.

Käräjätuomari Jyrki Jylhän esteellisyys
Erkin kommentti: Kun ajattelen käräjätuomari Jyrki Jylhän toimintaa niin mieleeni tulee Jösse Järvenpään laulu Saunan takana on tilaa.

Ensimmäinen HDR-brakyhoito

HDR-brakyhoidon jälkeiset tuntemukset

Ambulanssilla Oulaskankaan sairaalaan

Olen tänään keskustellut puhelimitse OYKS.n lääkärin kanssa ja todenneet mitä on tapahtunut. Kysymys on yhteensattumien summasta josta teen blogikirjoituksen heti kun jaksan.

JHT - KJT 29.01.2016 maalikooste

Ns. pankkikriisi oli suurelta osalta rikollista

Urheiluvuosi 2015

Raution suojeluskunnan historia

Puolustusneuvoston puheenjohtaja

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

MV-lehti

Varoufakis kertoo HS:lle Kreikan kohtalonhetkistä: ”Tsipras pelkäsi henkensä puolesta”

Pohjoiset vertailumaat porskuttavat – miksi talous kasvaa muualla nopeammin kuin Suomessa?

Suomen Pankin koko johto uusiutuu – tarjolla kovapalkkaista työtä pitkillä lomilla ja anteliailla eduillaRyöstäjät tunkeutuivat yöllä asuntoon ja pahoinpitelivät miehensairaalaan Tampereella

Sähköyhtiö Carunan johdolla jättimäiset kuukausipalkat

Valtava hoitoremontti edessä – miten terveyskeskuksessasi pääsee nyt lääkäriin ja miten maakunnallesi käy?

Täältä vapautuu 45 000 työpaikkaa – turvapaikanhakijoille töitä?

Mielenkiintoiset blogit

Jakokelpoinen

Kommentti: Erimielisyydet pulpahtivat esiin – kokoomuksen ja keskustan välillä alkoi kipinöidä taas

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Karjalan kuvalehti

Mielipiteeni
Tervetuloa Kalajoki-näyttelyyn

Kalajoki-näyttely on Raution Uutelassa Löttäläntie 28 as. 14. Näyttelyssä on esillä kalajokisten tunnettujen henkilöiden muotokuvia ( muun muassa pääministeri Juha Sipilä) sekä rakennusten pienoismalleja kalajokisista merkittävistä rakennuksista. Lisäksi näyttelyssä on historiikit aiheista sekä taulut merkittävistä rakennuksista.

Tässä on selostus ja kuvat Tapion Tuvalla olleesta Kalajoki-näyttelystä

Tässä on kuvat Raution Uutelassa olevasta näyttelystä

Raution Uutelassa on myös esillä todistusaineisto syyttömyydestäni neljään konkurssiin, yhteen 75 päivän ehdottomaan vankeustuomioon sekä viiteen kunnianloukkaustuomioon. Olen joutunut puolustaessani laillisia oikeuksiani järkyttävien ihmisoikeusrikosten kohteeksi.

Onko poliisi- ja oikeusjärjestelmässämme jotain vikaa?

Olen tehnyt itsestäni rikosilmoituksen, mutta poliisit eivät tutki sitä, koska samalla paljastuisi todelliset rikokset ja rikolliset.

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuutettu
044-3025948

Päivän mietelause

Kaikissa ihmisissä on merkityksen ja arvon kaipuu. Tämä kaikille yhteinen kaipuu tyydytetään kunnioittamalla toisiamme.
Ihmiset eivät ole kohtalon, vaan oman mielensä vankeja.
Uusi ei synny vain uudesta vaan myös vanhan näkemisestä uudessa valossa.
Erehtyminen on inhimillistä, erehdyksen myöntäminen yli-inhimillistä.
Itsensä epäileminen on älyn ensimmäinen merkki.
Innostuksen hulluus on mielestäni parempaa kuin viisauden välinpitämättömyys.

Värssy

Elämän voima ja rikkaus ovat hyvät teot,
hyvät ajatukset ja vaikuttimet.
Ole rohkea ja toteuta niitä,
niin saat elää todeksi unelman,
joka on sinun.

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Sanaton rakkaus 0001

Meidän laulu_0001.wmv

Jos rakas sulle oisin 0001

Paula Koivuniemi - Luotan sydämen ääneen

Paula Koivuniemi - Sata kesää tuhat yötä

Paula Koivuniemi - Sua vasten aina painautuisin

DEMIS ROUSSOS (R.I.P.) - Forever And Ever - ΝΤΕΜΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ (ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...)

Arja Saijonmaa and Mikis Theodorakis - Tuska (1972)

Demis Roussos Goodbye, my love, goodbye1973

Mikis Theodorakis- Maria Farantouri: MARINA - ΜΑΡΙΝΑ

Terveys ja liikunta

Paino 96,8 kg, verenpaine aamulla 135/88 , lepopulssi 60 , verenpaine illalla 149/85, lepopulssi 64 . Uinti 0 m / 4500 m, Jumppa 0 min / 690 min. Kuntosali 0 min/ 720 min, Kävely 0 km/ 20 km Pyöräily 0 km / 0 km , Hiihto 0 km/ 22 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Loppukevennys

Nyt puhuu presidentti Niinistöltä kehuvan puhelun saanut ”Tolkun ihmiset” -kirjailija: ”En kyllä yhtään arvannut, kuka siellä soittaa”

Kuulivat avunhuutoja mereltä – urheilijat riensivät apuun kesken kisan: ”Tajusin, että minun on mentävä”

Kilpapyöräilijää epäillään ”moottoridopingista” – satulan alta löytyi virtajohtoja

Noin viikon uutiset


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti