maanantai 8. helmikuuta 2016

MA 08.02.2016

Käräjätuomari Jyrki Jylhä on jäänyt kiinni törkeästä ihmisoikeusrikoksesta. Hän ei toimi asiassa yksin vaan osa isompaa organisaatiota. Tiedotusvälineet kuitenkin vaikenevat asiasta.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 3 C, tuuli etelästä 5 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 91 %, lämpötila päivällä + 4 C , aurinko nousee 08.45, aurinko laskee 16.33 päivän pituus 07.48 min.

Huominen sää Kalajoella

Tapahtumat

Toimittajat - tervetuloa tutustumaan kotiin Lankilantie 25 B 5 todistusaineistoon, mikä todistaa käräjätuomari Jyrki Jylhän ihmisoikeusrikoksen sekä samalla koko PR-talojen rikosvyyhden salailun. Olen valmis esittelemään aineistot tiistaina tai keskiviikkona. Jos nämä päivät eivät jostain syystä sovi niin myös perjantaina voin ottaa toimittajia vastaan kotiini.

Sent: Monday, February 8, 2016 3:18 PM
To: Erkki Aho
Subject: Jutun L 15/6631 aineisto,

Erkki Aho

Alla olevan 7.2.2016 päivätyn ilmoituksenne perusteella totean, että olette ilmoittanut tyytyvänne käräjäoikeuden päätökseen 4.2.2016 nro 16/609, joten se on lainvoimainen. Pyytämänne itseoikaisu ei ole mahdollinen.

Asian L 15/6631 asiakirja-aineistosta Teille voidaan palauttaa:
Oikeuslaitos ja poliisi -blogin tulosteet;; ns. SSP -sopimus; RTS-toimialaraportti -97 ja sen liite 2;  Salainen pankkituki, Laman ja rahan pelurit ja pankkikriisin peitellyt paperit -nimiset kirjat sekä DVD-levy Mayday from Finland.

Muut asiakirjat kuten haastehakemus, sen täydennys ja vahingonkorvauslaskelma sekä asian tiimoilta lähettämänne sähköpostit arkistoidaan käräjäoikeuteen ja niistä Teillä on mahdollisuus saada jäljennöksiä jäljennösmaksua vastaan.

Korkeimman oikeuden valituslupa-asian S 2015/796 asiakirjat (ennakkopäätösvalituksenne Ylivieskan-Raahen käräjäoikeuden päätöksestä 29.10.2015 nro 15/6857) korkein oikeus on lähettänyt arkistoitavaksi Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen, koska valituslupaa ei myönnetty. Niitä ei siten luovuteta Teille. Halutessanne Teillä on luonnollisesti mahdollisuus saada jäljennösmaksua vastaan jäljennöksiä kyseisistä asiakirjoista. Viranomaiskäyttöön asiakirjoja voidaan luovuttaa "lainaksi" viranomaisen pyynnöstä.

Voitte a) noutaa Teille luovutettava aineiston käräjäoikeuden Ylivieskan tai b) ne lähetään Teille postipakettina. Mikäli asiakirjoja ei noudeta 15.2.2016 mennessä, ne toimitetaan Teille b-vaihtoehdon mukaisesti. Ns. kolmansille tahoille emme asiakirjoja toimita.

Jyrki Jylhä, käräjätuomari
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus, Ylivieskan kanslia
PL 32, 84101  YLIVIESKA
p. 029 56 49 358, 040 508 9340, fax. 02956 49 410
email: jyrki.jylha@oikeus.fi


From: Erkki Aho
Sent: Sunday, February 7, 2016 4:57 PM
Subject: Re: aineiston palauttaminen
Käräjätuomari Jyrki Jylhä
Ilmoitan teille, että en tule valittamaan päätöksestänne. Pyydän vain palauttamaan minulle kaikki asiakirjat mitä asian yhteydessä on toimitettu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen. Olen ilmoittanut jo aikaisemmin korkeimmalle oikeudelle peruvani tuomioiden purkuhakemuksen ja siksi aineisto lähetettiin tässä asiassa Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen. Sen aineiston suhteen ei ole mitään epäselvää. Jos Ylivieska-Raahen käräjäoikeus tarvitsee jotakin asiakirjoja toimintaansa varten niin niistä voi ottaa kopioita. Voitte toimittaa aineiston Kalajoen poliisiasemalle josta voin sen hakea.
Jos kuitenkin omatuntonne sallii olla rehellinen, niin voitte itseoikaisumenettelyllä korjata minun oikeustajuni mukaan törkeän ihmisoikeusrikoksenne. Todistusaineistohan todistaa, että Arsenal Oy ja Kera Oy olivat Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän päämiehiä ja myyjä tiesi todistusaineiston mukaan, että PR-talot oli markkinoilta poistettavien listalla. Väliaikaiset pesänhoitajat myivät kiinteää omaisuutta konkurssisäännön vastaisesti ilman valtakirjoja kauppasopimuksella, jossa salattiin 48 miljoonan markan kiinnitykset sekä ilmoitettiin keskeneräinen tilauskanta 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Kysymys on törkeästä petoksesta. Kaupanvahvistajana toimi tuleva syyttäjä Sulo Heiskari, joka ei ollut kauppakirjan allekirjoittajan mukaan paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin eikä kaupanvahvistajan kutsuma todistaja ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin. PR-Teollisuus Oy haettiin väärillä tiedoilla konkurssiin, koska kaupat oli purettu 19.3.1996 ja 18.4.1996. Kaupanpurku on aina lopullinen ja peruuttamaton. Konkurssiasiassa varatuomari Paavo M. Petäjä antoi Ylivieskan käräjäoikeudelle väärän lausuman ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja, että kanne on oikea. Käräjätuomari Juha Nieminen ei tarkistanut varatuomari Paavo M. Petäjän valtakirjaa, vaikka olisi pitänyt, koska varatuomari Paavo M. Petäjä ei ole asianajaja. Varatuomari Paavo M. Petäjä on tunnustanut Oulun KRP:lle, ettei hänellä ollut konkurssiasiassa toimeksiantoa. PR-Teollisuus Oy:n konkurssi oli siis laiton. Asianajaja Asko Keränen pyysi valtakirjat Erkki Aholta ja Heino Virralta jotta hän voi tehdä valituksen asiassa Vaasan Hovioikeudelle. Asianajaja Asko Keränen jätti kuitenkin valituksen tekemättä. Näin syyllistyi törkeään tekoon. Nykyinen varatuomari Asko Keränen on tunnustanut tekonsa.
Syyttäjä Sulo Heiskari on toiminut syyttäjänä kaikissa oikeudenkäynneistä, joissa on käsitelty kauppasopimuksia. Syyttäjä Sulo Heiskari on ollut kiistatta esteellinen. On myös täysin selvää, että tutkinnanjohtajana lähes kaikissa asioissa ollut Ylivieskan poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa. Rikostutkintapyynnöt asioissa tehty ajoissa, joten vastuu rikosten tutkimattajättämisestä on Suomen valtiolla.
Olen joutunut näiden rikosten seurauksena kärsimään neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä kolme kunnianloukkaustuomiota. Katson, että minun ihmisoikeuksiini kuulu saada oikeudenmukainen oikeudenkäynti asioissa. Nyt joudun kärsimään vielä rikollisten aikaansaaminen väärien tuomioiden johdosta velkojen perintää ulosoton kautta. Katson, että rikokset eivät voi olla vanhentuneita, koska ulosotto on voimassa ja lisäksi asiat ovat olleet vireillä keskeytyksestä yli 20 vuoden ajan, mikä myös näkyy todistusaineistosta ja todistajien lausunnoista olisi tullut todistetuksi.
Epäilen, että minun mielestäni väärän päätöksenne taustalla on laajemmat voimat. Päätös liittyy todennäköisesti jatkeena epäillylle valtiopetokselle 6.5.´1992 sekä salaiseksi julistettuun SSP-sopimukseen 22.10.1993, josta Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa oli kopio todisteena. Katson, että asian oikea käsittelyfoorumi on eduskunnan perustuslakivaliokunta.

Kalajoella 07.02.2016
Erkki Aho

Sent: Friday, February 5, 2016 1:21 PM
To: Erkki Aho
Subject: Vs: Re: aineiston palauttaminen

Erkki Aho

Kuten alla olevasta aikaisemmasta viestistäni ilmenee, liiteaineisto voidaan palauttaa Teille, jos päätös jää lainvoimaiseksi eli aikaisintaan pe 12.2.2016 tai ellette sitä ennen kirjallisesti ilmoita tyytyvänne 4.2.2016 annettuun päätökseen nro 16/609. Ilmoitus on sitova. Sähköposti-ilmoitus käy.

Pyynnöstänne korkeimman oikeuden tänne suoraan toimittaman valituslupahakemusaineiston osalta selvitämme, pitääkö se palauttaa korkeimmalle oikeudelle vai voidaanko se luovuttaa Teille.

Jyrki Jylhä, käräjätuomari
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus, Ylivieskan kanslia
PL 32, 84101  YLIVIESKA
p. 029 56 49 358, 040 508 9340, fax. 02956 49 410
email: jyrki.jylha@oikeus.fi

Raportointi Ouluun ja jatkotoimet

JHT - AIK 03.02.2016 maalikooste

Ns. pankkikriisi oli suurelta osalta rikollista

Urheiluvuosi 2015

Raution suojeluskunnan historia

Puolustusneuvoston puheenjohtaja

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

MV-lehti

Brittimedia BBC:stä alkaen tietää, että Lontoossa terrorismirikoksesta epäiltynä pidätetty suomalaismies on nimeltään Cubeyda Hassan Jama. Suomalaismedia tietää vain, että hän on suomalaismies.

Pakolaiset ja turvapaikanhakijat Euroopassa

Elimistöä puolustavaa sylkeä syntyy litra päivässä

Carunan toimitusjohtaja Ari Koponen: ”Naamastani tuli tikkataulu”

Venäjän parlamentin alahuoneen vaalit järjestetään syyskuussa – huono taloustilanne voi lisätä mielenosoituksia

Syyrian sota kriittisessä vaiheessa – Assadin joukot lähestyvät Aleppoa

"Sokea äitini löytyi itkuisena sairaalan käytävältä"

Merten muoviroska peittää jo 40 prosenttia merten pinta-alasta – keksijät taistelevat jättiläisongelmaa vastaan

"Uusi omistaja voi laittaa tärkeysjärjestyksen uusiksi" – STUK seuraa Olkiluodon työmaan edistymistä

Aseistetuimmissa kunnissa puolitoista aselupaa asukasta kohden – tämä on kuntasi asetiheys
Kalajoella 5739 aseen kantolupaa.

Kairosta Kouvolaan kotoutunut Ashraf Benyamin pelkää ensi kesää

Kouvolalainen lääkäri Ashraf varoittaa Suomea lepsuudesta turvapaikanhakijoiden suhteen: ”Puhuminen ei riitä”

Poliisi: Alle 15-vuotiasta lasta kosketeltiin seksuaalisesti uimahallissa

Alibi: Irakilaismies puukotti Kaisaniemen puistossa - syynä kiroilu

KOULUN REHTORI KIELTÄYTYI PUUTTUMASTA KOURIMISIIN: TYTTÖ RAISKATTIIN, KOSKA ’POJAT OVAT POIKIA

Etsitty sotarikollinen Ali Adel Espoossa – mukana reittikartta poliisille!

Viikonloppuna itärajalla 42 turvapaikanhakijaa, määrät kasvavat viikko viikolta

Mielenkiintoiset blogit

Vallankaappaus

Ryhdy lottoamaan

Kesä voi tuoda tullessaan katastrofin

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Karjalan kuvalehti

Mielipiteeni

Tyytymättömyyden ilmaisu osaratkaisuun
Käräjäoikeuden (käräjätuomari Jyrki Jylhä) päätös on, että asiaa ei oteta käsiteltäväksi.

Valtiopetos on tosiasia

Viime aikoina olen joutunut miettimään asioita syvällisemmin, koska sairaus ja sen hoitaminen on rajoittanut liikkumistani. Samalla on tullut mieleeni ajatus tulevista vuosista. Olenko yhteiskunnan armoilla vai onko minulla muitakin mahdollisuuksia?

Jokaisella ihmisellä on yksi isä. Jumalan tahto on, että jokaisella lapsella on isä ja äiti. Heille kuuluu erityinen arvo ja kunnioitus siksi, että he ovat vanhempiamme. Neljäs käsky kuuluu

Kunnioita isääsi ja äitiäsi.
MITÄ SE MERKITSEE? VASTAUS:
Meidän tulee niin pelätä ja rakastaa Jumalaa, että emme väheksy emmekä vihastuta vanhempiamme emmekä esimiehiämme, vaan kunnioitamme, palvelemme, tottelemme, rakastamme ja arvostamme heitä.

(Lutherin Vähä katekismus)

Päivän mietelause

On varkaita, joita laki ei rankaise ja jotka varastavat ihmiseltä kalleinta, mitä hänellä on: aikaa.
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä.
Älä odota oikeaa hetkeä: luo se.
Ei ole olemassa rakkautta tulevaisuudessa. Rakkaus on vain tämän hetken teko.
Tehtäväsi ei ole nähdä tulevaisuuteen, vaan tehdä se mahdolliseksi.
Se mitä teet tänään voi parantaa kaikkia huomisiasi.

Värssy

Oi, onnellinen joka herättää
niitä voimia hyviä voisi!
Oi, ihmiset toistanne ymmärtäkää,
niin ette niin kovat oisi!
Miks emme me kaikki yhtyä vois?
ja yksi jos murtuis, muut tukena ois.
Oi, ihmiset toistanne suvaitkaa!
Niin suuri, suuri on maa.
Eino Leino

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Kuunsiltaa kulkea sain_0001.wmv

Jalat alta_0001.wmv

Haavemaa

SKUPINA GADI - MALO, MALO ŠE

MODRIJANI - LAŽEM TI LJUBICA (OFFICIAL VIDEO)

MODRIJANI - S teboj (official video)

Rocco Granata - Tango d'amore

rocco granata buona sera

ITALIAN MUSIC - THAT'S AMORE - ROCCO GRANATA

Rocco Granata - O sole mio - Arrivederci Roma - Non dimenticar

Terveys ja liikunta

Paino 96,8 kg, verenpaine aamulla 147/85 , lepopulssi 62, verenpaine illalla 157/89, lepopulssi 63 . Uinti 0 m / 4500 m, Jumppa 0 min / 690 min. Kuntosali 0 min/ 720 min, Kävely 0 km/ 20 km Pyöräily 0 km / 0 km , Hiihto 0 km/ 22 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Parantaako ruokasooda syövän?? – USA:n viranomaiset eliminoineet useita lääkäreitä!!


Loppukevennys

  • Äiti! Jos Sinä saisit valita isän ja jonkun jääkiekkoilijan välillä, nin kenet pelaajista valitsisit?
  • Tiedätkö, missä on kaunis oranssi vuori? - En ole kovin hyvä maantiedossa... - Tässä minun uudessa talvitakissa.
  • Anssi, kysyn sinulta jotakin helppoa. Se on myös samalla tuntimme pääaihe. Mitä mahtavat olla harakka ja kiuru? - Eivätkös ne ole niitä sosialidemokraatteja?

Villin suudelman päätteeksi nainen kysyi mieheltä: - Tiedän varmasti, minä minusta työpaikalla jourutaan. Oletko senkin jälkeen minusta kiinnostunut? - Ehdottomasti! Haluan palavasti tietää, pitävätkä juorut paikkansa.

Mies uteli vaimoltaan: - Mistä olet saanut noin kauniit korvakorut? - Ihan kuin et tietäisi. Olit jättänyt ne minua varten autosi takapenkille....

Riitta kertoi siskolleen: - Näin eilen miehesi kaupungilla. Hän ei jostain syystä huomannut minua. - Aivan totta. Mieheni maitsikin siitä.

Riikka tuli ompeluseurasta kotiin, kun mies uteli: - Kuulitko juoruja? - En yhtän ainoaa. Emme voineet puhua mistään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti