lauantai 27. helmikuuta 2016

LA 27.02.2016Kalajoen kaupunginvaltuutetuille, tiedostusvälineille, kaupunginjohtajalle ja kaupunginsihteerille

Olen tehnyt seuraavaan Kalajoen kaupunginvaltuuston kokoukseen 29.2.2016 kohtaan Aloitteet 2015 aineiston, jolla todistan Kalajoen kaupunginhallituksen esityksen vääräksi samoin kuin Oulun hallinto-oikeuden ja Korkeimman hallinto-oikeuden päätökset vääriksi. Aineiston suuruus on 174 sivua ja lisäksi kirjani Olet Maamme Armahin Suomenmaa ja siihen 10 sivun todistusaineisto. Osoitan, että kysymyksessä on rikoslain 15 luvun 10 §:n ja 11 §:n vastainen toiminta. Todistusaineisto on kiistaton.

Rikoslaki 15 luku
10 § (24.7.1998/563) Törkeän rikoksen ilmoittamatta jättäminen. Joka tietää joukkotuhonnan, joukkotuhonnan valmistelun, kemiallisen aseen kiellon rikkomisen, biologisen aseen kiellon rikkomisen, Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisen, maanpetoksen, törkeän maanpetoksen, vakoilun, törkeän vakoilun, valtiopetoksen, törkeän valtiopetoksen, raiskauksen, törkeän raiskauksen, törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön, murhan, tapon, surman, törkeän pahoinpitelyn, ryöstön, törkeän ryöstön, ihmisryöstön, panttivangin ottamisen, törkeän tuhotyön, törkeän terveyden vaarantamisen, ydinräjähderikoksen, kaappauksen, 34 a luvun 1 §:n 1 momentin 3 kohdassa tarkoitetun terroristisessa tarkoituksessa tehdyn rikoksen, törkeän ympäristön turmelemisen tai törkeän huumausainerikoksen olevan hankkeilla eikä ajoissa, kun rikos vielä olisi estettävissä, anna siitä tietoa viranomaiselle tai sille, jota vaara uhkaa, on tuomittava, jos rikos tai sen rangaistava yritys tapahtuu, törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi. (24.1.2003/17)
Törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämisestä ei kuitenkaan tuomita rangaistukseen sitä, jonka olisi rikoksen estämiseksi täytynyt antaa ilmi puolisonsa, sisaruksensa, sukulaisensa suoraan ylenevässä tai alenevassa polvessa taikka henkilö, joka asuu hänen kanssaan yhteistaloudessa tai on muuten näihin rinnastettavan henkilökohtaisen suhteen takia läheinen.
11 § (24.7.1998/563) Rikoksentekijän suojeleminen. Joka saatuaan tietää rikoksen tehdyksi edistämällä rikoksentekijän pakoa tai hävittämällä todisteita estää tai yrittää estää rikoksentekijän saattamista vastuuseen rikoksesta, on tuomittava rikoksentekijän suojelemisesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.
Kannattaa tulla seuraamaan valtuuston kokousta, sillä sitä ei vielä videoida. Vahingonkorvausvaatimukseni Kalajoen kaupungille kohtelustani lasketaan miljoonissa euroissa.
Päivän sää

Lämpötila aamulla - 8C, tuuli lännestä 3 m/s, pilvistä ja ajoittaista lumisadetta, suhteellinen kosteus 90 %, lämpötila päivällä - 8 C , aurinko nousee 07.41, aurinko laskee 17.34 päivän pituus 09.53 min.

Huominen sää Kalajoella

Tapahtumat

Vastasin Kelan pääjohtajalle ja laitin tiedoksi ministeri Hanna Mäntylälle

From: Erkki Aho
Sent: Wednesday, February 24, 2016 10:00 AM
Subject: Fw: Vastaus palautteeseen

Parannusehdotus

Taksien maksupäätteeltä on suora yhteys Kelaan joten maksut toimivat reaaliajassa. Kelassa tarvitsee vain ohjelmoida tulostus siten, että tuloste tulee heti kun 300 euron omavastuukatto on saavutettu.
Byrokratiaa on vähennettävä jotta palvelu toimii.

Erkki Aho
kaupunginvaltuutettu
Kalajoki

Olen tehnyt kahtena vuotena aloitteen tuulivoimaloiden suojarajasta. Olen vaatinut, että suojarajan tulisi olla 2 km. Kalajoen kaupunginhallitus ei ole reagoinut asiaan, vaan on antanut luvan rakentaa tuulivoimaloita muun muassa turkistarhojen läheisyyteen. Turkistarhaajat ovat ottaneet minuun yhteyttä asian johdosta. Minulla on nyt mahdollisuus tehdä oikaisuvaatimus Kalajoen kaupunginhallituksen päätökseen. Sovin turkistarhaajien ja turkistarhaneuvoja Hanna Valon kanssa, että turkistarhaneuvoja tekee minulle yhteenvedon turkistarhaajien kokemukista tuulivoimaloista. Turkistarhaneuvoja Hanna Valo lupasi perjantaiksi selvityksen, mutta jostain syystä selvitystä ei tullut. Onko tietty henkilö estänyt selvityksen tekemisen? Tässä Hanna Valon sähköposti minulle, joka todistaa sen, mitä on sovittu.

From: Valo Hanna
Sent: Tuesday, February 23, 2016 12:42 PM
To: Erkki Aho
Subject: VS: tuulivoimaloiden haittavaikutukset turkistarhoille

Hei!

Kiitos viestistä.
Tehdään selvitys perjantaina.
Laitan sinulle sen sähköpostilla

T hanna

Lähetin Hannalle sähköpostia ja laiton myös soittopyynnön, koska hän ei ole toiminut sovitun mukaisesti. Niihin Hanna ei ole reagoinut.

V.H.Kiviojan muisteluksia

Kantelu käräjätuomari Jyrki Jylhän toiminnasta
Rikoslain 15 luku 10 § ja 11 § koskee myös käräjätuomari Jyrki Jylhää samoin kuin perustuslain 21 § Oikeusturva
Jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi asianmukaisesti ja ilman aiheetonta viivytystä lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa sekä oikeus saada oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan koskeva päätös tuomioistuimen tai muun riippumattoman lainkäyttöelimen käsiteltäväksi.
Käsittelyn julkisuus sekä oikeus tulla kuulluksi, saada perusteltu päätös ja hakea muutosta samoin kuin muut oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja hyvän hallinnon takeet turvataan lailla.

Ensimmäinen ja toinen kerta ulkoista sädehoitoa

KHT – JHT 0-5


Playareiden ennakko

Ns. pankkikriisi oli suurelta osalta rikollista

Urheiluvuosi 2015

Puolustusneuvoston puheenjohtaja

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

MV-lehti

Pakolaiset ja turvapaikanhakijat Euroopassa

1000 kiloa kalaa käyttökelvottomaksi Kalajoella

Naamioituneet varkaat murtautuivat kauppaan Li­min­gan­tul­lis­sa – saaliiksi kassakaappi

Venäjän hiv-epidemia karkaa hallinnasta: tartuntoja jo yli miljoona

Vanhusten omaiset kertovat kotihoidon pahimmista ongelmista – ”Äiti itki lähtiessäni, että älä mene pois”

Riemu repesi Salon uudesta puhelinvalmistuksesta: ”Tämä on hienoa Suomelle – Jopa 270 saa töitä”

Yhden kylän ruumiinavaus

Ministeriö: Puolustusvoimien tärkein kumppani on Yhdysvallat

Arvokuljetusiskun yksityiskohdat alkavat tarkentua: Pelastiko muutaman minuutin etumatka ryöstäjät?

Ei armoa – näin verottaja tappoi pienen yrityksen
Erkin kommentti: Tämä on verottajan tyypillistä toimintaa. Katso esimerkiksi

Hypon pääekonomisti: Turvapaikanhakijat siirtyvät kevään aikana pääkaupunkiseudulle ja kasvukeskuksiin

Puukoulu pystyyn maailmanennätysajassa

Työikäiset vähenevät kautta Suomen – HS:n hakukone näyttää oman kuntasi väestöennusteen

Syyrian tulitauko on pääosin pitänyt – Damaskoksessa tykkitulta, Isis hyökkäsi kurdikaupunkeihin

Tuhannet marssivat oppositiojohtaja Nemtsovin surman vuosipäivänä – ”Haluamme elää vapaassa, eurooppalaisessa maassa

Yleisurheilun SM-hallikisoissa dramaattinen tilanne – tuomariston ratkaisu muutti kultamitalin kohtalon

Gianni Infantino on Fifan uusi puheenjohtaja!

Poliisi epäilee: Joukkio tunkeutui kirveellä asuntoon, pahoinpiteli miehen ja puhkoi autosta renkaat

Mielenkiintoiset blogit

Jari Korkki: Siihen aikaan kun Kekkonen sotaharjoitukset torppasi

Poliittinen virhe aiheutti kansanterveysongelman

Kun sopimuksista aika jättää

Bonusspekuloijat vastuuseen!

Caruna

Erkin kommentti: Sain tässä jutussa 75 päivän ehdottoman vankeustuomion ja Kalajoen valtuusto pyysi minulta selvitystä asiassa. Tein 1979 sivun selvityksen valtuustolle, mutta valtuuston puheenjohtaja esti selvityksen esittämisen, koska siinä samalla olisi tullut esille Kalajoen kaupungin rikokset muun muassa Rahjan saariston Natura Life-rahoitushakemuksessa. Huomaa jutun lopussa oleva linkki poliisipäällikkö Petri Oulasmaan toiminta.

Itsellinen, pönäkkä mutta helposti peräksi antava HV-puheenjohtaja.
Mattila PIRKKO
Professori sen sanoi, en minä. Olen kuitenkin samaa mieltä professorin kanssa. Hallintovaliokunnan puheenjohtajalta edellytetään toisenlaista toimintaa. Hallintovaliokunnan puheenjohtajan tulisi olla kiinnostunut esimerkiksi tästä asiasta:
Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskevaan osaratkaisuun

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Karjalan kuvalehti

Mielipiteeni

From: Erkki Aho
Sent: Monday, February 15, 2016 10:24 AM
Oikeudenmukainen oikeudenkäynti
Minä haastoin Suomen valtion oikeuteen, koska katsoin kärsineeni syyttömänä neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä kolme kunnianloukkaustuomiota. Laitoin mielestäni kiistattoman todistusaineiston käräjäoikeuteen ja vaadin oman oikeusturvani kannalta oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä sekä useita kertoja oikeudenkäynnin videointioikeutta. Ilmoitin, että käräjäoikeuden istuntoa tulee saamani tiedon mukaan seuraamaan runsaasti yleisöä. Käräjätuomari ei vastannut lukuisiin tiedusteluihini oikeudenkäynnin videointioikeudesta. Minä ennakoin, että oikeudenkäynti ei tule olemaan oikeudenmukainen. Käräjätuomari tekikin päätöksen, jonka mukaan varsinaista asiaani eli vahingonkorvauskannettani ei oteta käräjäoikeuden käsittelyyn. Kaiken lisäksi hän kieltäytyi palauttamasta todistusaineistoani asiassa minulle takaisin. Ilmoitin, että en valita käräjäoikeuden päätöksestä hovioikeuteen. Katsoin, että se on turhaa, koska mielestäni Suomi ei ole oikeusvaltio.
Keskeinen asia koko prosessissa on se, että meiltä aikanaan salattiin kauppasopimuksissa 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset ja keskeneräinen tilauskanta ilmoitettiin 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Kysymyksessä oli minun oikeustajuni mukaan törkeä petos. Lisäksi kaupanvahvistajana toimi tuleva syyttäjä, joka kauppakirjan allekirjoittajan todistuksen mukaan ei ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin ja kaupanvahvistajan kutsuma todistaja todistaa, että hän ei ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin. Kaupanvahvistajaksi merkitty henkilö on toiminut syyttäjänä kaikissa kauppasopimuksista johtuvissa oikeudenkäynneissä. Lisäksi yritys haettiin konkurssiin väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu ja takaukset olivat rauenneet. Konkurssiasiassa käräjäoikeudelle antoi väärän lausuman ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja varatuomari, joka on tunnustanut tekonsa. Lisäksi silloinen asianajaja ja nykyinen varatuomari tunnustaa, että hän jätti valituksen asiassa tekemättä hovioikeuteen. Konkurssi siis oli laiton, syyttäjä esteellinen ja poliisit ovat lyönyt virkavelvollisuutensa laimin, kun ovat jättäneet asiat tutkimatta. Nyt oikeus ei ota käsiteltäväkseen asiaa, vaikka Suomen perustuslaki ja Euroopan Ihmisoikeussopimus takaavat kansalaisille oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin.

Erkki Aho
kaupunginvaltuutettu ja entinen PR-Teollisuus Oy:n toimitusjohtaja

Kalajokiseudun päätoimittajan vastaus minulle asiassa on seuraava:

Hei, Erkki!

En julkaise lähettämääsi mielipidekirjoitusta, koska en halua, että lehden palstoja käytetään oikeudenkäynnin jatkeena. Tokihan voit kokeilla, onko joku muu lehti toista mieltä.
Hyvää kevättä siitä huolimatta!

T: Pia

Rikoslain 15 luku 10 § ja 11 § koskee myös Kalajokiseudun päätoimittaja Pia Räihälää.

Tyytymättömyyden ilmaisu osaratkaisuun
Käräjäoikeuden (käräjätuomari Jyrki Jylhä) päätös on, että asiaa ei oteta käsiteltäväksi.

Valtiopetos on tosiasia

Päivän mietelause

Hallitseminen on ennakoimista.
Sinä huudat niin kovin sitä, mitä olet ja mihin pyrit, että en tahdo oikein kuulla mitä sanot.
Ne jotka puhuvat paljon eivät koskaan sano mitään.
Oppikaa ajattelemaan, ennen kuin kirjoitatte.
Kyky ajatella tänään toisin kuin eilen erottaa viisaat jääräpäistä.
Kun typerys tekee sellaista mitä hän häpeää, hän väittää aina että se on hänen velvollisuutensa.

Värssy
Onni on kuin perhonen -
juuri kun olemme olemme aikeissa tavoittaa sen, se livahtaa pois.
Mutta jos istumme hiljaa paikoillamme, se saattaa laskeutua päällemme.

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Kari Tapio - Soittajan Vaimo

Kari Tapio - Peluri

Kari Tapio - Olen Suomalainen

Sinun omasi - Tamara Lund

Tamara Lund - Hyväile, hyväile vain

Tamara Lund - Yksinäinen pihlaja

Kun Paljon Antaa -Kisu Jernström

Anna Polka (Polca Variata) Fisarmonica Danilo e Mirko putzu

LES FILLES AUX DOIGTS D'OR - Vieux Camarades (Marche) 2002 

Terveys ja liikunta

Paino 98,6 kg, verenpaine aamulla 132/80 , lepopulssi 68, verenpaine illalla 156/91, lepopulssi 61 . Uinti 500 m / 6500 m, Jumppa 30 min / 1165 min. Kuntosali 60 min/ 1100 min, Kävely 0 km/ 22 km Pyöräily 0 km / 0 km , Hiihto 0 km/ 22 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Loppukevennys

Juuso myi sähkösopimuksia 12 päivää – sai palkkaa euron ja rapia

Karu kertomus Suomesta: ”Söin 3 kuukautta pelkkää makaronilaatikkoa”

Vuokra juoksi vielä vanhuksen kuoleman jälkeen

Putinin kavereille miljarditilaukset valtiolta

Noin vikon uutiset

Vankilasta vapautunut nainen huijasi vanhuksilta rahaa naamioitumalla kotisairaanhoitajaksi ja Kelan virkailijaksi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti