torstai 20. syyskuuta 2012

TO 20.09.2012


Päivän sää

Lämpötila aamulla + 8 C, tuuli etelästä 2 m/s, melkein selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 99 %. Lämpötila päivällä + 11 C. Aurinko nousee 7.02 ja aurinko laskee 19.30 Päivän pituus 12 h 27 min.

Sadetutka

Varpu kuuluu vuosisadan alun kasviaheiseen suomalaisnimistöön. Monet suomensukuiset kansat ovat käyttäneet Varpua Valpurin puhuttelunimenä. Varpu tuli almanakkaan vuonna 1929 yhtä aikaa samanmerkityksen mutta paljon suositumman Ritvan kanssa. Vaula on vanha suomen kielen sana, joka merkitsee vitsaksesta tehtyä rengassta.

Tapahtumat

Perussuomalaisten ehdokkaat Kalajoella

Kalajoen kunnallisvaaliehdokkaat

Huomiota ehdokasasettelusta Kalajoella

Markku Hakolan taidenäyttely Tapion Tuvalla Sinisivellin Galleriassa

Tämän linkin kautta saat tiedot hälyytysasioista Suomessa

Elisan päiväkirja - Auringonnousukiito

Uutiset

Liikkuvan poliisin lakkauttaminen varmistui
Erkin kommentti: Mitä sanoo liikenneministeri Merja Kyllönen? Vasemmistoliittoa edustava ministeri Kyllönen on takinkääntäjä ja toiminnallaan vie viimeisenkin luottamuksen Vasemmistoliiton toimintaan.

Perussuomalaisilta välikysymys lähipalveluista


Näin toimivat Vihreät

Mielenkiintoiset blogit

Näiden linkkien avulla pääset Iltalehden, Uuden Suomen ja Helsingin Sanomien blogistien blogeihin
http://blogit.hs.fi/
Tässä on mielenkiintoisia blogeja
Jyrki Virolainen
Timo Soini
http://timosoini.fi/
Jussi Halla-aho
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry
Timo Vihavainen
Sampo Terho
Mikko Niskasaari
Verkkomedia
ProMerit.net-arvojen puolesta
Suora linja
Kansanedustajien blogit

Mielipiteeni

Ylivieska-Raahen käräjäoikeus K11/1589
Oulun käräjäoikeus U12/18724
Korkein oikeus H2011/154, H2011/247
Oikeuskanslerinvirasto
Eduskunta perustuslakivaliokunta
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö

Ylivieska-Raahen käräjäoikeudelle, tiedoksi: Oulun käräjäoikeus ja korkein oikeus, tasavallan presidentti sekä oikeuskansleri ja perustuslakivaliokunta.

Haastemies Rautaoja soitti minulle eilen keskiviikkona 20.09.2012, että Ylivieska-Raahen käräjäoikeus antaa ratkaisun asiassa K11/ 1589 syyskuun 26:na päivänä.

Katson edelleen, että käräjätuomari Heikki Sneck on esteellinen toimimaan asiassa käräjätuomarina ja Ylivieska-Raahen käräjäoikeus ei ole asiassa toimivaltainen. Näiden oikeudenkäyntiväittämien perustelut olen esittänyt jo aieimmin ja uudistan ne nyt tässä:


Asia koskee Suomen vaarallisimman rikollisen Mikko Kovalaisen toimintaa sekä hänen rikoskummpaneidensa Jokilaaksojen poliisin Raimo Ollilan ja syyttäjien Sulo Heiskari ja Esa Mustonen rikollista toimintaa. Kovalainen näköjään saa vapaasti tehtailla uusia rikoksia laillisuusvalvonnan, poliisin ja oikeuslaitoksen erityissuojeluksessa. Katson kaikkien asioitani käsitelleiden poliisien ja syyttäjien syyllistyneen törkeään virka-aseman väärinkäyttöön ja rikoslain 15 luvun 10 ja 11 §:ssä määriteltyyn tekoon samoinkuin laillisuusvalvojat. Kaikki asioitani käsitelleet eri oikeusasteiden tuomarit ovat syyllistyneet törkeään virka-aseman väärinkäytöön, oikeudenkäymiskaaren vastaiseen menettelyyn sekä rikoslain 15 luvun 10 ja 11 §:ssä määriteltyyn tekoon.

Todistaminen oikeudesssa on kansalaisuusvelvollisuus, josta ei voi kieltäytyä. Jokainen on eräitä poikkeustilanteita lukuunottamatta velvollinen kertomaan oikeudelle, mitä tietää rikoksesta. Syytetyn lähiomaisen ei kuitenkaan tarvitse todistaa vastoin tahtoaan.Todistajaksi kutsutun on aina tultava oikeuteen, vaikka siellä sitten kävisikin ilmi, ettei hänen tarvitse todistaa. Olin haastanut oikeuteen todistajaksi apulaisoikeusasiamies Jussi Pajuojan, apulaisvaltakkunnansyyttäjä Jorma Kalskeen, korkeimman oikeuden jäsen Kati Hidenin ja Rovaniemen hovioikeuden jäsenen Helinä Haatajan. Nämä eivät ilmestyneet oikeudenistuntoon eli oikeudenkäynti ei voinut olla oikeudenmukainen, koska todistajat eivät tulleet paikalle.
Todistajalla on ehdoton velvollisuus puhua totta. Väärän lausunnon antanut tai jonkin tiedossaan olevan seikan salannutta todistajaa vastaan voidaan nostaa syyte perättömästä lausumasta. Mikäli hänet todetaan syylliseksi, ainoa mahdollinen seuraamus on yleensä vankeusrangaistus. Toisaalta, mikäli todistaja ei jotain asiaa varmuudella muista , hänen tulee tämä selvästi ilmoittaa.

asian osallisenkuuleminen k11/1589

käräjätuomari Heikki Sneckin toiminta

oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin varmistusta

kärsimysnäytelmä oikeusvaltio Suomi

Rovaniemen hovoikeudelle

Tuomion purkuhakemus

Tutkintapyynnön täydennys

Puhelinkeskustelumme

Lehdistötiedote

Jos Ylivieska-Raahen käräjäoikeus kaikesta tästä huolimatta jatkaa rikolliseksi epäiltävää toimintaansa käräjätuomari Heikki Sneckin toimesta ja antaa ratkaisunsa asiassa 26.9.2012, niin pyydän Oulun käräjäoikeudessa vireillä olevan ulosoton U12/18724 muuttamista käräjätuomari Heikki Sneckin ja pesänhoitaja Pasi Leinosen vangitsemisoikeudenkäynniksi, koska käräjätuomari Heikki Sneck on syyllistynyt oikeudenkämiskaaren vastaiseen menettelyyn, virka-aseman törkeän väärinkäyttöön ja rikoslain 15 luvun mukaiseen rikollisten suojeluun ja vakavien rikosten ilmoittamatta jättämiseen. Konkurssipesänhoitaja Pasi Leinonen on syyllistynyt luottamusaseman törkeään väärinkäyttöön sekä rikoslain 15 luvun mukaiseen rikollisten suojeluun ja vakavien rikosten ilmoittamatta jättämiseen. Kysymyksessä on myös erittäin suuret vahingonkorvausvaatimukset. Vaadin asialla Oulun käräjäoikeudessa kolmen tuomarin käsittelyä, videotallennusta ja tietokoneen mahdollistavaa oikeuskäsittelyä. Oikeudenistunto vaatii valmisteluistunnon. Perususlain mukaan kansalaisen on saatava asiansa käsittelyyn ilman aiheetonta viivytystä.

Lähetän asian tiedoksi Tasavallan presidentti Sauli Niinistölle. Tasavallan presidentillä on oikeus pyytää selvitykset asiassa apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeelta, apulaisoikeusasiamies Jussi Pajuojalta, korkeimman oikeuden jäseneltä Kati Hideniltä sekä Rovaniemen hovoikeuden jäseneltä Helinä Haatajalta ja saada selvittys miksi he rikkoivat lakia.

Tämä on myös kantelu oikeuskanslerille kärärjätuomari Heikki Sneck rikolliseksi epäiltävästä toiminnasta ja konkurssipesänhoitaja Pasi Leinosen rikolliseksi epäiltävästä toiminnasta.

Kalajoella 20.09.2012

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja


From: E.Aho
Sent: Wednesday, September 19, 2012 8:48 AM
Subject: Re: Purkuhakemuksenne H2011/154 ja H2011/247


Esittelijä Kristina Oinonen

Kiitän informaatiosta. Lähetän tässä pari linkkiä, jotka täyttävät kaikkien tuomioideni purkuperusteen. Linkit on nyt helposti avattavissa, koska tämä sähköposti tulee ”suorana” eikä tulostettuna.

Purkuperusteet: Asianajaja Asko Keränen on jättänyt valitukset ja purkuhakemukset tekemättä eli laiminlyönyt tehtävänsä. Asko Keränen tunnustaa rikoksensa. Tutkinnanjohtajana on toiminut tässä kuvassa olevassa (kuulustelukertomus) asiassa Raimo Ollila ja syyteharkinnan on tehnyt Sulo Heiskari. Raimo Ollila on toiminut myös tutkinnanjohtajana Mikko Kovalaisen asiassa. Siinä oikeudenkäynnissä en saanut kuulustella Mikko Kovalaisen todistajaa Kalervo Savolaista. Menettely on Euroopan Ihmisoikeussopimuksen vastainen. Kolme henkilöä todistaa asian, josta olen lähettänyt KKO:hon todisteet. Syyttäjä Esa Mustonen, käräjätuomari Jyrki Määttä ja Mikko Kovalainen antoivat asiassa väärän lausuman Rovaniemen hovioikeudelle ja edelleen korkeimmalle oikeudelle. Asia voidaan todistaa käräjäoikeuden kuulustelunauhalla, mikä on lähetetty KKO:een.

Totuus on tarua ihmeellisempää

Vastaus asianajaja Asko Keräselle

Selvityspyyntö oikeuskansleri Jaakko Jonkalle

Kalajoella 19.09.2012

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Päivän mietelause

Yö näyttää tähdet ja naiset paremmassa valossa.
Usko siirtää vuoria.
Kaikista asioista pahin on päättämättömyys.
Töistä miestä mainitaan eikä suurista sanoista.
Missä on tahtoa on myös tie.
Kaikki ihmistyö on yhteistyötä.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Värssy

Perhonen, pieni kultasiipi
saapuu sinun luo,
hyvän onnen toivotuksen
mukanansa tuo.

Terveys ja liikunta

Paino 104,3 kg, verenpaine 207 / 115, lepopulssi 52. 

Loppukevennys

Pikku Kalle oli vaarin kanssa kävelyllä. Kalle huomasi kastemadon joka oli
osittain reiässä. Kalle alkoi houkutella matoa pois reiästä ja vaari sanoi
että saat 5e jos saat sen ehjänä reiästä.
Kalle veti oikein varovasti ja mato tuli ulos.
Vaari sanoi Kallelle että se on toinen 5 euroa jos saat sen reikään takaisin.
Kalle antoi madon vaarille ja sanoi että pidä tuota hetkonen, minä käyn kotona.
Pian kalle tuli äidin hiuslakkapullo mukanaan ja otti madon vaarilta.
Hän suihkutti madon lakalla ja työnsi sen reikään kuin rautanaulan.
Vaari joutui antamaan hänelle sen lupaamansa 5 euroa.
Seuraavana aamuna vaari tunki Kallen kouraan kympin ja sanoi että se on mummolta.

Kävin kauneusleikkauksessa ja näytän nyt 10 vuotta nuoremmalta, kehui
nainen ystävättärelleen.
- Ai, en tiennytkään, että olet oikeasti jo 70

Mikä on vahva itsetunto? Muurahainen ui selkää Thamesjokea etelään mulkku pystyssä ja huusi Lontoon kohdalla että, "sillat ylös tai kohta kolisee"!!

Venäläinen Ivan kuoli ja tuli taivaan portille. Pietari totesi:
- Valitettavasti joudut helvettiin, mutta saat valita, haluatko kapitalistiseen vai kommunistiseen helvettiin.
- Tahdon kommunistiseen helvettiin, Ivan vastasi epäröimättä.
- Miksi ihmeessä, kysyi Pietari.
- No kun tunnen systeemin. Tiedän, että pätsissä on hyvä olla, koska hiili on loppu. Jos on hiiltä, niin kattila on remontissa. Ja jos kattila kunnossa, niin lämmittäjä on humalassa. Ja jos lämmittäjä on selvä, ei ole hiiltä...

Hole in wall surprise prank

Runaway Post Box Prank

Free Horrible Makeup Prank!

Angry Biker Prank

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti