maanantai 17. syyskuuta 2012

MA 17.09.2012Päivän sää

Lämpötila aamulla + 12 C, tuuli etelästä 4 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 90 %. Lämpötila päivällä + 12 C. Aurinko nousee 6.54 ja aurinko laskee 19.42 Päivän pituus 12 h 47 min.

Sadetutka

Suomalaisten virkamiesten Lapin-tuomisina saatiin nimistöömme Aili. Vuosisadan alussa almankkaan päätynyt nimi tunnettiin jo 1600- ja 1700-luvuilla, tavallisesti tosin toinen muoto, joka on ollut käytössä erityisesti Inarin-Lapissa.

Tapahtumat

Tänään Kalajoen kaupunginhallituksen kokous. Käsittelyssä oli Tohkojan ja Kokelan tuulipuiston osayleiskaava. Kaupunginhallituksen pöytäkirjaan kirjattiin myös että kaupungihallituksen jäsenet saivat kirjallisen selvityksen PR-talojen konkurssivyyhdestä ja selostin lyhyesti asiat jotta kaikki paikkaolleet tietävät mistä on kysymys, myös poliisiasiainneuvottelukunnan kalajokinen jäsen Kullervo Niemelä.

Uutiset


IS paljastaa: Potilastietouudistukseen hassattu satoja miljoonia!

Presidentinlinnan remontti maksaa 21 000 000 €

EU-jäsenyyden hinta Suomelle ensi vuonna: 718 000 000 €

Mielenkiintoiset blogit

Näiden linkkien avulla pääset Iltalehden, Uuden Suomen ja Helsingin Sanomien blogistien blogeihin
http://blogit.hs.fi/
Tässä on mielenkiintoisia blogeja
Jyrki Virolainen
Timo Soini
http://timosoini.fi/
Jussi Halla-aho
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry
Timo Vihavainen
Sampo Terho
Mikko Niskasaari
Verkkomedia
ProMerit.net-arvojen puolesta
Suora linja
Kansanedustajien blogit

Mielipiteeni

From: E.Aho
Sent: Monday, September 17, 2012 8:03 AM
Subject: kiirehtimispyyntö

Kiirehdin poliisiasiainneuvottelukunnan pöytäkirjan saamista. Poliisiasiainneuvottelukunnan jäsen ja Kalajoen kaupunginhallituksen jäsen Kullervo Niemelä kertoi jo päätöksen sisällön, mutta tarvitsen pöytäkirjan todisteeksi. Kullervo Niemelä on ollut tarkasti tietoinen tosiasioista ja siksi myös hänen on tehtävä omat johtopäätökset ehdokkaaksiasettumisessa.
Ylivieskan käräjäoikeuden päätöksen 28.11.2005 perusteella Kalajoen Keskusta päätti kantaa kortensa kekoon Erkki Ahon maineen mustamaalaamisessa. Keskeisessä roolissa tässä asiassa oli kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Raili Myllylä , koska eduskuntavaalit oli tulossa sekä Kalajoen kunnan hallintojohtaja Pekka Ollila.
Kalajoen kaupunginhallitukseen tuotiin kiireellisenä asiana 12.12.2005 § 343 ohi esityslistan nimikkeellä ”Rikollinen menettely luottamustoimen ulkopuolella”. Kaupunginhallitus päätti esittää valtuustolle, että valtuusto käy asiasta periaatekeskustelun ja päättää mahdollisista toimenpiteistä.
Tein valtuuston pyytämän selvityksen 1879 sivua. Kuvassa Kalajoen kaupunginvaltuustolle tekemäni aineisto, mikä on nyt julkinen ja Kalajoen kaupunginarkistossa. Aineisto todistaa syyttömyyteni kaikkiin rikoksiin, joista minut on tuomittu. Kalajoen kaupunginvaltuuston silloinen puheenjohtaja Raili Myllylä esti minua antamasta valtuustonkokouksessa selvitystä asioista jota valtuusto minulta pyysi. Katson, että valtuustonpuheenjohtaja Raili Myllylä syyllistyi luottamusaseman väärinkäyttöön estäessään minulta selvityksen antamisen virallisessa valtuustonkokouksessa.
Rikoslaki 36 luku 5 § (24.8.1990/769)
Luottamusaseman väärinkäyttö
Jos se, jonka tehtävänä on hoitaa toisen taloudellisia tai oikeudellisia asioita, väärinkäyttää luottamusasemaansa
1) ryhtymällä sellaiseen toimeen, johon hänellä ei ole oikeutta, tai
2) jättämällä tehtävänsä kokonaan tai osaksi suorittamatta
ja siten aiheuttaa vahinkoa sille, jonka asioita hänen tulee hoitaa, hänet on tuomittava
luottamusasemanväärinkäytöstä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Lisäksi epäilen, että kunnanvaltuuston puheenjohtaja syyllistyi rikoslain 15 luku 10 §:n tekoon
10 § (24.7.1998/563)Törkeän rikoksen ilmoittamatta jättäminen. Joka tietää joukkotuhonnan, joukkotuhonnan valmistelun, kemiallisen aseen kiellon rikkomisen, biologisen aseen kiellon rikkomisen, Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisen, maanpetoksen, törkeän maanpetoksen, vakoilun, törkeän vakoilun, valtiopetoksen, törkeän valtiopetoksen, raiskauksen, törkeän raiskauksen, törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön, murhan, tapon, surman, törkeän pahoinpitelyn, ryöstön, törkeän ryöstön, ihmisryöstön, panttivangin ottamisen, törkeän tuhotyön, törkeän terveyden vaarantamisen, ydinräjähderikoksen, kaappauksen, 34 a luvun 1 §:n 1 momentin 3 kohdassa tarkoitetun terroristisessa tarkoituksessa tehdyn rikoksen, törkeän ympäristön turmelemisen tai törkeän huumausainerikoksen olevan hankkeilla eikä ajoissa, kun rikos vielä olisi estettävissä, anna siitä tietoa viranomaiselle tai sille, jota vaara uhkaa, on tuomittava, jos rikos tai sen rangaistava yritys tapahtuu, törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi. (24.1.2003/17)
Olen joutunut Kalajoen systemaattisen syrjinnän kohteeksi jo lähes 30 vuoden ajan koska olen puolustanut rehellisyyttä, avoimuutta, totuutta ja lainmukaisuutta.
Ihmettelen suuresti, kun näin, että Raili Myllylä edelleen on asettumassa ehdokkaaksi kuntavaaleissa. Miksi poliisi ei toimi?

From: E.Aho
Sent: Monday, September 17, 2012 6:42 AM
Subject: laillisuusvallonnasta


Arvoisa tasavallan presidentti
Mielestäni nyt on korkea aika palauttaa Suomi oikeusvaltioiden joukkoon.
Onko Suomi oikeusvaltio?

Erkki Aholla painavaa asiaa laillisuusvalvonnasta


Kun olen puolustanut oikeutta ja totuutta, niin minut on yritetty tappaa valtion viranomaisten toimesta.
Erikoinen isänpäivä – tapon yritys

Kun olen puolustanut oikeutta ja totuutta, niin minut on laittomasti pidätetty
Putkakertomus 20.8.-23.8.2010

Miksi tiedotusvälineet vaikenevat totuudesta?
Kalajoella 17.09.2012
Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Kantelu oikeukanslerille

Päivän mietelause

Autuaita ovat puupäät, sillä he eivät huku.
Moni surkuttelee ulkonäköään, mutta kukaan ei älyään.
Äly etsii mutta sydän löytää.
Totuus on ajan lapsi.
Totuus on liian alaston, se ei kiihota ihmisiä.
Rumat tosiasiat haastavat kaunistelemaan niitä.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Värttinä - Ruskie neitsyt

Värttinä - Maa ei kerro

Kuunkuiskaajat - Loputon tie

Värssy

Lintu pieni lauloi
ilon sävelen,
olkoon tämä päivä
onnentäyteinen.

Terveys ja liikunta

Paino 103,4 kg, verenpaine 175 / 118 lepopulssi 53.

Loppukevennys

  • Miten määritellään kohtuullinen ryyppääminen?
    – Juodaan kunnes naiset ovat kauniita, mutta ymmärretään lopettaa ennen häitä
Putin, Clinton ja Ahtisaari kilpailivat kenellä on suurin, mahtavin ja pelottavin armeija. Clinton aloitti ja sanoi että hänen armeijansa pystyy vartissa valloittamaan Venäjän suurimmat kaupungit. Putin vastasi siihen, että hänen armeijansa pystyy vartissa valloittamaan Euroopan suurimmat kaupungit. Ahtisaari taas vastasi näihin, että hänen armeijansa on niin pelottava, että edes hänen oma Markonsa ei sinne uskaltanut

“Herra vääpeli, voinko vaihtaa kengät?” kysyi alokas. – “No mahtuuko niihin villasukka?” kysyi vääpeli. – “Mahtuu”, vastasi alokas. – “Mahtuuko niihin toinen villasukka?” kysyi vääpeli. – “Mahtuu”, vastasi alokas. – “No mitä helvetin vikaa niissä sitten on?” kysyi kiivastunut vääpeli. – “No, herra vääpeli, sinne pitäisi mahtua jalkakin”, vastasi alokas.Best Beer Ad Ever - Thirsty For Beer HD
Funny Commercial
Funny IKEA Commercial

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti