torstai 13. syyskuuta 2012

TO 13.09.2012Päivän sää

Lämpötila aamulla +5 C, tuuli kaakosta 2 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 99 %. Lämpötila päivällä + 14 C. Aurinko nousee 6.42 ja aurinko laskee 19.55 Päivän pituus 13 h 13 min.

Sadetutka

Tapahtumat

Markku Hakolan taidenäyttely Tapion Tuvalla Sinisivellin Galleriassa

Tämän linkin kautta saat tiedot hälyytysasioista Suomessa

Poliisiasiain neuvottelukunta

Olen laittanut poliisiasiainneuvottelukunnan asian Alavieskan, Haapajärven, Haapaveden, Kalajoen, Kärsämäen, Merijärven, Nivalan, Oulaisten, Pyhäjoen, Pyhäjärven, Pyhännän, Raahen, Reisjärven, Sievin, Siikajoen, Siikalatvan, Vihannin ja Ylivieskan valtuuston käsiteltäväksi. Hallitukset jotuvat valmistelemaan asiat valtuustoille.

Olen tänään 13.09.2012 vienyt Kalajoen kaupunginsihteerille Otso Juvoselle kaupunginhallitukselle jaettavaksi 15 kappaletta kirjojani Olet Maamme Armahin Suomenmaa ISBN 952-91-4593-X. Kaupunginhallituksen kokoukseen osallistuville on monistettu myös juridinen argumentointi ja kirjani todistusaineiston todistusteemat. Nämä aineistot ovat saaneet aikaisemmin poliisi Tomi Reinikainen ja poliisiasiainneuvottelukunnan jäsen Kullervo Niemelä, jotka molemmat ovat mukana Kalajoen kaupunginhallituksen kokouksissa. Jokilaaksojen poliisiasiainneuvottelukunnan pöytäkirjat tulevat kaupunginahllitukselle tiedoksi, mutta viimeisen kokouksen pöytäkirja en ole pyynnöistäni huolimatta saanut, mutta normaali käytäntäntö on se, että se tulee Kalajoen kaupungille ja näin kaupunginhallitus valvoo poliisiasiainneuvottelukunnan toimintaa. Kullervo Niemelä kertoi kaupunginhallituksen kokouksessa, että asiani on käsitelty poliisiasiainneuvottelukunnassa ja on katsottu niin, että asialle ei voida tehdä mitään. Poliisiasiain neuvottelukunnan puheenjohtajalla on saamani tiedon mukaan uskonnollinen vakaumus. Myös Kalajoen kapungin edustajalla Jokilaaksojen poliisiasiainneuvottelukunnassa on uskonnollinen vakaumus. Yksi pääepäillyistä asioissa on Jokilaaksojen nykyisen eläkkeellä oleva poliisi Raimo Ollila, jolla on sama uskonnollinen vakaus. Myös entisellä Oulun läänin poliisijohtajalla ja nykyisellä Oulun poliisilaitoksen poliisipäälliköllä Sauli Kuhalla on sama uskonnollinen vakaus. Keskeinen tekijä asioissa on Kalajoen nykyisin eläkkeellä oleva syyttäjä Sulo Heiskari. Sauli Kuha on vahvasti mukana suojelemassa henkilöitä ja estämässä oikeuden toteutumista.

Minulla on myös kopio salaiseksi julistetusta SSP-sopimuksesta, mikä yhdessä Ns. Koiviston konklaavin, presidentti Halosen salaamispäätöksen ja Siimeksen Aktiv-Hansakaupan kanssa estävät kansalaisten oikeudensaannin Suomessa ja myös EIT:ssä, jossa suomalaisjaos estää suomalaisten oikeudensaannin. Todellisuudessahan on kysymys valtiopetoksesta tässä kokonaisuudessa ja se on niin rankka rikos, että se ei heti vanhene. Minulla on tähän asiaan runsaasti materiaalia. Suomessa tuhottiin lainvastaisen 22.10.1992 SSP-sopimuksen perusteella n. 60 000 yritystä ja yli 500 000 ihmistä jäi työttömäksi. N. 14500 ihmistä teki itsemurhan prosesseissa ja Aktiv-Hansa-kaupalla myytiin 12,2 miljardin saatavat 600 miljoonalla ulkomaiselle taholle rikosten peittelemiseksi. Aktiv-Hansa kauppa sisältää lainvastaisen klausuulin purkamisesta ja Aktiv Hansa on juridiselta kannalta tarkasteltuna törkeä petos, koska siinä myytiin runsaasti hoidettuja saatavia. Ulkomainen taho perii nyt velallista täyttä summaa velallisen kuolemaan saakka ja eduskunnan päätöksellä vielä sen jälkeenkin kuolinpesältä. Velalliset eivät päässeet eroon veloistaan 600 miljoonalla, vaan ne velat myytiin ulkomaille rikosten peittelemiseksi.

Laillisuusvalvonta Suomessa kansan pettämistä virkavastuulla ja verovaroilla. Hyvä ystäväni entinen kansanedustaja pastori Juhani Alaranta sanoi minulle, että kun hän oli perustuslakivaliokunnan varajäsen, niin oikeuskanslerin virasto kutsui perustuslakivaliokunnan vierailulle oikeuskanslerinvirastoon. Kutsussa oli mainittu, että baarikaappi avataan kello 15.00. Alaranta ei ollut mennyt ko. tilaisuuteen. Oikeusneuvos Jukka Okko oli sanonut Heino Virralle, että "on justiin sama mitä te tänne lähetätte, niillä ei ole yhtään mitään merkitystä". Tämä on totuus laillisuusvalvonnasta laillisuusvalvojan suusta.
Korkeimman oikeuden silloinen presidentti Leif Sevon soitti minulle kotiin ja antoi ymmärtää, ettei korkein oikeus voi tehdä oikeaa päätöstä asiassani. Siksi hän pyysi kääntymään minua EIT:n puoleen. Koska Suomi ryhtyi saamaan liukuhihnalta tuomioita EIT:stä, niin kesken kauden Suomen tuomariksi vaihdettiin Päivi Hirvelä valtakunnansyyttäjävirastosta Matti Pellonpään tilalle. Hirvelä valittiin tehtävään diplomi-insinööri Jali Raidan mukaan väärillä tiedoilla ja Raita epäilee myös sitä, että kenellä oli oikeus ja millä valtuuksilla vaihtaa Suomen tuomaria EIT:ssä.
Mielestäni Suomi on kaukana oikeusvaltiosta. Olen käynyt oikeustaisteluani jo 17,5 vuotta saamatta esteetöntä rikostutkinaa ja oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Perustuslain mukaan kansalaisen tulee saa asiansa käsitellyksi ilman aiheetonta viivytystä.

Infromoin asiasta Jokilaaksojen poliisin toiminta-alueen tiedotusvälineitä.

Uutiset

Espoossa karmiva öinen kotiryöstö - kiinni jääneiden henkilöllisyys täysi mysteeri

Kuin mafia jäällä – tällaista on käskyttäminen jääkiekossa


Mielenkiintoiset blogit

Näiden linkkien avulla pääset Iltalehden, Uuden Suomen ja Helsingin Sanomien blogistien blogeihin
http://blogit.hs.fi/
Tässä on mielenkiintoisia blogeja
Jyrki Virolainen
Timo Soini
http://timosoini.fi/
Jussi Halla-aho
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry
Timo Vihavainen
Sampo Terho
Mikko Niskasaari
Verkkomedia
ProMerit.net-arvojen puolesta
Suora linja

Mielipiteeni

From: E.Aho
Sent: Thursday, September 13, 2012 2:23 AM
Subject: kantelun uudistaminen


Oikeuskanslerinvirasto
Snellmaninkatu 1
PL 30
00230 Valtioneuvosto

Osastopäällikkö, esittelijäneuvos Petri Martikaisen esittelystä apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen on tehnyt päätöksen 11.09.2012 Dnro OKV/904/1/2012. Päätöksen mukaan kantelua ei ryhdytä tutkimaan.

Ei voi välttyä vaikutelmalta, että kanteluni on tulostettu väärin. Linkkejä ei ole viitsitty avata. Todistusaineisto tulee näkyviin kun linkit avataan. Uudistan kanteluni oikeuskanslerinvirastolle ja lähetän kanteluni tiedoksi suoraan esittelijäneuvos Petri Martikaiselle ja apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalaiselle jotta he tunnistavat virheensä ja tekevät sen pohjalta omat johtopäätöksensä. Lähetän kantelun tiedoksi myös eduskunnan perustuslakivaliokunnalle, joka valvoo oikeuskanslerinviraston toimintaa. Tässä uudistettu kantelu, jonka linkit on avattava ja jos lukemisen ymmärtäminen tuottaa vaikeuksia niin kantelu sisältää myös suullisen todistelun youtubevideoina.


Suomalaiset eivät saa Suomessa oikeutta ja perustellusti voidaan sanoa, että Suomi ei ole oikeusvaltio, koska

Oikeuspoliittinen keskustelutilaisuus Linnassa 06.05.1992 kl 19.00

Salaisen kauppakirjan paljastava sisältö

Suomen suurin omaisuudenryöstö – yrityksiä kaadettiin massamuotoisesti

Velkakirjojen myynti Arsenal Oy:lle

Arsenal – Suomen suurin hautausmaa

Kalajoella 13.09.2012

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

Päivän mietelause

Joka viihtyy köyhyydessään on rikas.
Kuu on torpparin aurinko.
Köyhyys ei ole synti.
Toivo on tuoksu, joka pitää sydämen nuorena.
Ei ole maanantaita, joka ei luovuttaisi paikkaansa tiistaille.
Toivo on hyvä aamiainen, mutta huono ehtoollinen.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Salomon - Nukke pieni mun

Arto Sotavalta - Paivat Kuin Unta

Seppo Närhi - PRINSESSA 65


Värssy

Elon pursi
kiidä kautta kukkarantain,
täysin purjein
liidä kahta nuorta kantain,
kohde onnen maata,
sinne heidät saata.

Terveys ja liikunta

Paino 103,4 kg, verenpaine 189 / 109 lepopulssi 61. Tänään on ollut vielä flunssainen olo joten liikunta on jäänyt pois päiväohjelmasta.

Loppukevennys

Electric Voodoo Prank

Hide and seek cops

Bagger Thief Prank

Farting Cab Customers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti