torstai 28. huhtikuuta 2016

TO 28.04.2016

Kansanedustaja Hanna Halmeenpää kysyi ydinjätteenlppusijoituksesta

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 1 C, tuuli idästä 2 m/s, melkein selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 97 %, lämpötila päivällä + 12 C , aurinko nousee 05.04, aurinko laskee 21.41, päivän pituus 16.37 min.

Huominen sää Kalajoella

Päiväni

Heräsin viiden aikaan ja mittasin verenpaineeni. Verenpainearvoni 156/99 ovat vielä kaukana tavoitteestani 130/80, mutta lepopulssi 52 osoittaa, että yleiskuntoni on parantumassa. Painoni 102,5 osoittaa, että painoni ei ole pudonnut, mutta tulokseen vaikuttaa suolen ja virtsarakon tila. Painon pudotusta tuleekin seurara pitemmällä ajanjaksolla. Jo viikko antaa selkeän kuvan sunnasta.

Luin aamun lehdet netistä ja tein niistä muistiinpanot blogiini. Katsoin facebookini ja sähköpostini. Laitoin facebookilla Markku Mattilalle 65-vuotispäiväonnittelut. Eilen sain sisäministeriön kansliapäälliköltä Päivi Nergiltä sähköpostia koskien serbilaisen maatalouslomittajan asiaa ja hänen tyttökaverinsa oleskelulupahakemuksen käsittelyä koskevassa asiassa. Kiitin kansliapäällikköä nopeasta toiminnasta ja vastasin kansliapäällikölle. Kerroin mitä on tapahtunut. Toivoin asialle mahdollisimman nopeaa ja varmaa ratkaisua. Nyt oleskelulparatkaisu joudutaan toimittamaan Serbiaan, mikä ei ole sellaista toimintaa mitä olen halunnut.

Facebookissa odotin tietoa velallisten tukiryhmästä ja ennenkaikkea Hilkka Laikon ja Liisa Mariaporin vierailun tuloksista eduskunnassa talousvaliokunnan puheenjohtajan Kai Turusen luona. Vielä ei ollut tarkkaa selvitystä käynnin tuloksista. Hilkka Laikolta etukäteen saamani tiedon mukaan asiani ( PR-talojen konkurssivyyhti) on esillä neuvotteluissa.Hilkan kommentti facebookissa:Kuulumiset Liisan ja allekirjoittaneen Hesa reissusta ovat todella positiiviset. Laittakaa allakkaan, sillä tämä päivä tulee jäämään historiaan.”

Sain sähköpostia myös Velallisten tukiryhmän jäseneltä ja selvitystä asioista. Olen laittanut Velallisten tukiryhmälle SSP-sopimuksen kopion 22.10.1993. Se on laitettu sähköiseen muotoon ja jakeluun. Sopimus on salaiseksi julistettu peräti 100 vuodeksi.
Tähän asiaan liittyy myös toimittamani aineisto kansanedustaja Hanna Halmeenpäälle ja siihen liittyvä sähköposti
Eduskunnan oikeusasiamiehen päätös Dnro 764/4/16 14.4.2016
Uskon, että eläkkeelläolevan syyttäjän Sulo Heiskarin perskarvoja alkaa jo polttelemaan ja Oulun poliisipäällikkö Sauli Kuhan ja muiden poliisien pallit tutisemaan.

Jumppasin 30 minuuttia. Aamujumppa herättää koko kehon. Samalla seurasin televisiosta MOT-ohjelmaa Kodeistaan revityt lapset http://areena.yle.fi/1-3179047 Sen jälkeen valmistin aamupalan, johon kuului raastettua keräkaalta, raastettua porkkanaa, hapankaalta, valkosipulia, paprikaa, kurkumamaustetta ja mustapippuria. Juomana oli porkkana-, sitruuan- omenamehua. Otin antibioottikuuriini kuuluvan Kexexin 500mg tabletin, joka on määrätty ihonalaiskudoksen tulehduksen hoitoon. Pistoshoidon odottamaton jälkivaikutus http://kalajokinen.blogspot.fi/2016/04/pistoshoidon-odotamaton-jalkivaikutus.html
Otin myös verenpainelääkkeeni Exforge 10/150.

Katsoin kello seitsemän aamu-uutiset ja nuhkadin sohvalle. Heräsin, kun puhelin soi kahdeksan aikoihin. Soittaja halusi tietää miten menettelee tässä asiassa:
Eläinsuojan ympäristölupaharkinnassa huomioitavaa
Hän päätyi siihen ratkaisuun, että kääntyy oikeusasvustajan puoleen. Tämä tapaus on minulle tuttu, koska olen joutunut perehtymään siihen ympäristölautakunnan puheenjohtajana ollessani. Tilanne on kuitenkin kiusallinen minulle, koska tunnen molemmat osapuolet. Olen kuitenkin sitä mieltä, että kaikki ei ole mennyt oikein.

Join kupillisen kahvia ja söin ruisvoileivän. Luin samalla päivän Kalajokiseudun. Lehdessä oli juttua Rantojen tulevaisuudesta. Itse olen kiinnittänyt huomiota asiaan jo 20 vuoden ajan, mutta se ei ole saanut suurempaa vastakaikua, koska väärä mies on oikealla asialla. Keskuskarin tien rakentaminen muutti Hiekkasärkkien normaalin virtaaman. Rannat alkoivat rehevöityä. Parhaiten asia selviää tästä Reijo Karjalaisen videosta mitä rannalle tapahtuu https://www.youtube.com/watch?v=6pRAeZ6ndT8
Kalajokiseudussa ei ollut mainintaa eikä uutista siitä, että rautiolainen painonnostaja Milko Tokola on valittu Rion olympialaisiin Suomen edustajaksi. Muutenkin Kalajokiseudun urheilu-uutisointi ei vastaa urheiluyleisön toivomuksia ja vaatimuksia ainakaan jääkiekon osalta.

Lähdin kuntosalille 10 aikoihin. Auton mittaari näytti + 8,5 C. Pukuhuoneessa laiton kylmägeeliä polviin, polvinauhat sekä polvituet ja sitten menoksi. Tein aerobisen harjoittelun juokusmatolla ja stepperillä, yhteensä 60 minuuttia. Kyllä hiki virtasi. Kun ajelin Hiekkasärkiltä Kalajokea kohti, niin en voinut olla huomaamatta tuulimyllyjä. Mieleeni tuli tuulivoiman tuet. Katso http://tuulivahinko.fi/ . Lisäksi mieleeni tuli Pekkarinen ja tuulivoima. Kytköksiä lähipiirissä http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013032916780974_uu.shtml
Kun tulin kotiin niin kävin suihkussa ja hoidin jalkojani Fotvårdssalvalla. Jalkojen säännöllinen hoito on minulle tärkeä asia.

Eräältä huolestuneelta eläkkeelläolevalta rovastilta sain sähköpostiviestin: Arabiskan på väg om finskan Arabiskan är på väg att gå om finskan som det näst största språket i Sverige, enligt en ny studie. Men att bedöma antalet modersmålstalare är minst sagt knepigt. Laitoin autokorjaajalle viestiä, että autoni kytkin luistaa joten auto tarvitsee korjausta. Autokorjaaja laittoi viestiä, että soittaa minulle. Katsoin facebookiani. Sieltä löytyi uutinen Ihmisketju estää liikenteen ydinvoima-alueen työmaalle
Tällaista toimintaa minun on vaikeaa ymmärtää.

Söin ruismarjapuuroa ja soijamaitoa. Täydensin blogiani ja lepäsin jonkin aikaa. Kahden aikaan lähdin pyöräilemään. Vähän sataa pirskotteli. Oli vähän pakonomaista pyöräilemään lähteminen. Heti kotipihalla on västäräkkejä ja koko matkan ajan oli muuttolinnut vahvasti näkyvillä. Peipposia, lokkeja, joutsenia, töyhtöhyyppiä. Koko matkan mielessäni pyöri kuitenkin valiopetokseen liittyvät asiat. Miksi näitä rikoksista epäiltyjä ei saada taloudelliseen eikä oikeudelliseen vastuuseen teoistaan?

Valtiopetos on tosiasia

Miksi pankkikriisi on jätetty selvittävä ja miksi todelliset syylliset ovat edelleenkin vapaalla jalalla? Karmea totuus pankkikriisistä julki http://pankkikriisi.blogspot.fi/2014/08/pankkikriisin-karmea-totuus-julki.html

Pankkikriisin pitkä varjo

Kävin pyöräilemässä 20 km. Join lasillisen mehua ja vettä ja lähdin uimaan. Ennenkuin lähdin uimaan niin eräs ”päähänpotkittu” soitti minulle ja kertoi, että oikeusministeriössä on kova vastustus pankkikriisin selvittämistä kohtaan. Siellä ollaan jopa peloissaan tilanteesta. Hänen käsitys oli se, että asiat eivät selviä ilman aseellista kansannousua.
Uidessa mietin oikeusministeriön roolia. Ministeriön tehtävät määrätään laissa
Valtioneuvoston asetus oikeusministeriöstä

Oikeusministeriön on siis rikollisuuden pesä ja ydin. Ei ihme vaikka siellä eletään pelonsekaisissa tunteissa. Tämäkin kertoo jotain Suomen oikeuslaitoksen tilasta
Oikeusoppinut ihmettelee Suomen EIT-sananvapaustuomioiden korkeaa määrää
Uin kilometrin. Tulin kotiin. Söin sillivoileivän ja kananmunan mehun kera.

Ystävät soittivat minulle ja pyysivät tulemaan vappulounaalle luokseen vappuna klo 12.00.
Lähdin käymään Halpa-Hallissa ostamassa minulle tärkeitä elintarvikkeita. Halpa-Hallissa eräs asiakas ryhtyi valittamaan minulle Kalajoen sosiaalipalvelujen toiminnasta. Kuuntelin henkilöä ja huomasin, että kaupungin työntekijöiden ja omaisten edustajan henkilökemia ei ole sopinut yhteen. Mielestäni asia olisi voitu ratkaista molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla jos olisi toimittu fiksusti. Nyt kaupungin työntekijäiden kärsivällisyys näyttää loppuneen kesken. Pyysin häntä kääntymään perusturvajohtajan puoleen jotta löydettäisiin molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisua. Mielestäni turha on kuormittaa tilannetta ulkopuolisilla.
Halpa-Hallista ostin porkkanoita, omenoita, sitruunoita, viinirypäleitä, banaaneja, maustamatonta jugurtti, lehtisalaattia ja porkkanamehua. K-Marketista kävin ostamassa parapähkinöitä, koska niissä on seleeniä sekä avokaadoja.

Nyt alkaa olemaan päivä pulkassa. Menen katsomaan televisioa ja lepäilemään sohvalle. Verenpaine illalla oli 139/88, mikä on hyvä. Pulssi sen sijaan on 64, mikä osoittaa sitä, että päivän liikuntamäärä on mahdollisesti ollut liian raskas.

Tapahtumat

Tilasin kopion KHO.n päätöksestä 28.10.2015 taltionumero 3053 diaarinumero 2000/3/15.

Miehittäjän morsiamet

Kalajoen kristillisen opiston alkutaipaleelta
Tutustumismatka yhtenäiskouluihin

Kalajoen Säästöpankintalo Omapohja

Raution uusi koulu- ja palvelukeskus

Pistoshoidon odottamaton jälkivaikutus

Urheiluvuosi 2015

Eduskunnan oikeusasiamiehen päätös Dnro 764/4/16 14.4.2016
Erkin kommentti: Nyt edellytetään kansanedustajilta toimintaa Suomen palauttamiseksi oikeusvaltioiden joukkoon. Olen joutunut käymään oikeustaistelua jo yli 21 vuotta, vaikka todistusaineistot ovat kiistattomat ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa. Siksi odotan kansanedustajilta toimenpiteitä.

Sain Raution koulun kuntoselvitysraportin. Tekninen lautakunta on päättänyt laittaa Raution koulun kylmilleen. Mielestäni nyt kyläyhdistyksen on raegoitava, sillä jos koulu on kylmillään niin se ei ainakaan paranna sen tilaa. Tekninen lautakunta ei ole tehnyt purkupäätöstä.
Tein rautiolaisille ehdotukseni pohjaksi Raution uuden koulu ja monitoimikeskuksen suunnitelmaksi. Laitoin ehdotukseni kylätoimikunnan puheenjohtajalle.

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

MV-lehti


Poliisiauto sytytettiin tuleen ja kiviä heitetty poliiseja kohti ydin­voi­ma­työ­maal­la

Yksityisen hoidon Kela-korvaus loppuu – näin sote-uudistus mullistaa terveyspalvelut

Ruotsissa ohittumassa ”historiallinen merkkipaalu”: arabiaa puhuvia pian enemmän kuin suomenkielisiä

CNN: Asiakirjavuoto paljastaa, millaiseen epätoivoon Isis on syöksynyt

Raketti jäi laukaisematta, Putin pettyi – komentaa ryhtiä avaruusohjelmaan

Timo Harakka: Lenita Toivakka perusti verosuunnitteluyhtiön Belgiaan – minulla on mustaa valkoisella

MTV3: Ministeri Toivakka pyysi anteeksi, ”jos on johtanut eduskuntaa harhaan” verosuunnittelustaan

Itävalta hyväksyi uuden tiukan turvapaikkalain

Suomesta jo seitsemän tilauslentoa Irakiin vapaaehtoisesti lähteville – tähänastinen hinta yli miljoona euroa

Väitös: Liito-oravan suoja-alueet liian pieniä
Erkin kommentti: Mielenkiintoista nähdä miten käy Kesärannan kaavasta tehdyn valituksen. Saavatko valituslupaa ja jos saavat miten liito-orava-asia käsitellään?

Turkissa itsemurhaisku: 13 haavoittunut

Karjalainen: Suomalaisten kehitysyhteistyövaroja sijoitettu Radisson-hotelleihin

Oikeus antoi Talvivaaralle vain väliaikaisen luvan toimintaan – päätös lopettamisesta voi tulla jo lähiviikkoina

Media: Venäläinen ja puolalainen sukellusvene törmäsivät Itämerellä

Ampumahiihtäjien päävalmentajaksi todellinen yllätysnimi – mukana Lahden skandaalissa 2001

Mielenkiintoiset blogit

Hyvästi Salve!

Tietoa islamista

Jos työ olisi herkkua, niin herrat tekisivät sen itse

Laittoman maahantulon järjestäminen

Turvapaikanhakijoiden taustat

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Metallikatu syksyllä 2015

Mielipiteeni

Hei Hanna,

Olet Oulun läänin kansanedustajien kokoonkutsuja eli puheenjohtaja. Käännyn Sinun puoleesi, että kutsut Oulun läänin kansanedustajat koolle eduskuntaan seuraavan ongelman johdosta. Olen joutunut kärsimään valtion rikollisen toiminnan johdosta neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, mikä muutettiin ehdonalaiseksi sekä lukuisia kunnianloukkaustuomiota. Kaikki päätökset on saatu aikaa rikosten avulla. Olen joutunut viettämään maanpaossa useita viikkoja valtion järjestäyneen rikollisuuden tähden. Todistusaineistot asioista ovat kiistattomat ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa.

Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, oikeuslaitos ei ota käsiteltäväkseen asioita ja laillisuusvalvonta ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.

Siksi haluan, että kansanedustajat kutsutaan epäviralliseen tilaisuuteen, jossa esittelen asiat ja eduskunnan oikeusasiamies on saatava paikalle vastaamaan miksi asioissa ei ole mitään laitonta tai rikoksia. En ole saanut asioissani oikeusapua Ylivieskan oikeusaputoimistolta enkä Suomen Asianajajaliitolta. Todella uskomatonta. Olen pyytänyt laillisuusvalvojaa viemään asian korkeimpaan oikeuteen jotta korkein oikeus voisi purkaa kaikki väärät tuomioni. Laillisuusvalvoja ei toimi hallintolain mukaisesti. Korkein oikeus ei purkanut vääriä päätöksiä, koska minulla ei ole lainmukaista pätevyyttä tuomionpurkujen tekemiseen eikä myös oikeuspautoimisto ja asianajajat auta asiassa ja nyt myös eduskunnan oikeusasiamies kieltäytyy auttamasta asiassa. Olen tehnyt Suomen valtiolle vahingonkorvausanomuksen, mutta Ylivieskan käräjäoikeus kieltäytyy käsittelemästä asiaa.

Nyt haluan, että kansanedustajat noudattavat lakia ja saan tulla esittelemään aineistot kansanedustajille ja eduskunnan oikeusasiamies omasta puolestaan tulee kertomaan miksi asiat ovat näin. Toivottavasti saat järjestymään tilaisuuden mahdollisimman pian ja paikalle voi tulla kaikki asiasta kiinnostuneet kansanedustajat ja harkintasi mukaan myös tiedotusvälineet.

Terv. Erkki

Päivän mietelause

Uskollisuus näkyy teoissa eikä sanoissa.
Pyhimys ulkomailla, piru kotimaassa.
Rehti ihminen on jaloin Jumalan luomuksista.
Jos haluat ottaa, anna ensin.
Hyvälle ihmiselle maailma on hyvä.
Hyveen olemus on rakkaus.

Värssy

Kuin kevään kaunis hetki
on päivä nuoruuden.
Nyt alussa on elon retki,
on aika toiveiden.

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Anna mun rakastaa_0001.wmv

Meidän laulu_0001.wmv

Minkä vuoksi sitten rakastuttiin_0001.wmv

Reijo Taipale - Hernandon salaisuus

Agents & Reijo Taipale - Ajomies (Live)

Reijo Taipale - Hiljainen Kylätie 1973

Anita Hirvonen: Sydän rakastaa

Anita Hirvonen - ET USKO KUINKA KOSKEEKAAN

Anita Hirvonen - Sua Liikaa Rakastan

Anita Hirvonen - De va kukku de

Liikunta ja terveys

Paino 102,5 kg, verenpaine aamulla 156/99 , lepopulssi 52, verenpaine illalla 139/88, lepopulssi 64. Uinti 1000 m / 22 000 m, Jumppa 30 min / 2290 min. Kuntosali 60 min/ 2280 min, Kävely 0 km/ 69 km Pyöräily 20 km / 97 km , Hiihto 0 km/ 28 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Luulitko harjaavasi hampaat oikein? Hammaslääkäri listaa 5 yleistä mokaa

Näin ravinnon tarve muuttuu ikääntyessä – ”Öljyä sinne salaatin sekaan”

Loppukevennys

Muistatko ”Susi-Kalle” Oikaraisen? Merkkipäivää viettävän legendan lempinimen taustalla on hurja tarina

Meteorologi ”piereskeli” kesken sääennustuksen – sai potkut saman tien

Näistä pelaajista valitaan Leijonien MM-kisajoukkue

Miss Suomi -kilpailija syyllistyi sääntörikkomukseen – poistettiin kisasta

Saravon Pekasta tuli kevään kiekkohitti – näin kulttikappale syntyi

Äkäinen metso pakotti pariskunnan linnoittautumaan mökkiinsä - "Miesreppana juossut pakoon useamman kerran"

Kaisa Mäkäräinen jatkaa uraansa ja tähtää myös Lahden MM-hiihtoihin

Toivakka pyysi anteeksi eduskunnan edessä – Harakalta välitön kuitti

Sauli Niinistö ja Lennu-koira ilmestyivät yllättäen opiskelijoiden vappubileisiin

Orpo lähtee Stubin kaatajaksi – Politiikan korjaussarja
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti