perjantai 11. marraskuuta 2016

PE 11.11.2016

Kuvassa illalliseni. Olen joutunut muuttamaan ruokavalioani ja tavoitteenani on laihtua 15 kg maaliskuun loppuun mennessä. Lisään jälleen liikunnan määrää. Tavoitteena on saada verenpaine lukemiin 130/80 maaliskuun loppuun mennessä.

Päivän sää

Lämpötila aamulla - 2 C, tuuli koillisesta 11 m/s, pilvistä ja poutaa , suhteellinen kosteus 89 %, lämpötila päivällä – 11 C , aurinko nousee 08.42, aurinko laskee 15.32, päivän pituus 06.50 min.

Huominen sää Kalajoella

Päiväni

Heräsin aamulla klo 06.10. Eilen oli ongelmia verenpaineen.Verenpaineen nousi yllättäen erittäin korkeaksi, 215/117. Verenpaine ei laskenut heti vaan jouduin käymään terveyskeskuksessa ja sain verenpainetta alentavaa lääkettä.

Ehkä otan liian vastuullisesti asioiden hoidon. Eilen oli todella vaikeita asioita. Hoidin palkkaturva-asiaa, jossa yrittäjä on jättänyt ylityöt maksamatta aina vuodesta 2007 asti. Poliisi ja syyttäjä ei löytänyt asiassa mitään rikosta. Yrittäjä ei ole yhteistyöhaluinen. Asia on nyt Uudenmaan Ely-keskuksen hoidettavana.

Toinen asia mikä nostaa verenpainettani on Merenojan yhtenäiskoulun suunnittelu ja Kalajoen kaupungin johtaminen. Olen todella tyytymätön kaupunginhallituksen puheenjohtajan toimintaan. Urheiluihmisenä huomasin suunnitellun liikuntahallin osalla todella paljon suunnitteluvirheitä. Minun on vaikea hyväksyä tällaista toimintaa. Ammatti-ihmisten mielipidettä ei haluta kuulla koulun suunnittelussa. Tämä on järkyttvää toimintaa, koska asioista päättää ne , jotka eivät tietä mistä päättävät.

Kolmas asia mikä nostaa verenpainetta on poliisin, syyttäjän, laillisuusvalvonnan ja oikeuslaitoksen toiminta. Olen käynyt jo yli 21 vuotta oikeustaistelua. Todistusaineisto on kiistaton, Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa lukuunottamatta syyttäjä Sulo Heiskaria ja lestadiolaisia poliiseja sekä muita asianosaisia, jotka olen tuonut esille blogeissani, kirjassani ja youtube-vidoissani todistusaineistoineen. Suomi ei ole oikeusvaltio. Illalla minun oli tarkoitus laittaa sähköposti valtakunnansyyttäjälle poliisihallituksen toiminnasta. Tiedustelin poliisihallitukselta, että kuka on muuttanut ja miksi rikostutkijaa Kajaanin polisista Oulun poliisiin, koska Oulun poliisijohtaja ja rikostutkintayksiön johtaja sekä Ylivieskassa ollut tutkinnanjohtaja ovat kiistatta syyllistyneet virkavelvollisuuksien laiminlyöntiin. Miksi tutkinnanjohtajaksi on nimitetty heidän alaisensa. Poliisihallitus on katsonut tiedusteluni kanteluksi ja siirtänyt asian Oulun poliisin laillisuusvalvonnan tutkittavaksi kanteluna. Oulun poliisin laillisuusvalvonta on jo useita kertoja tehnyt ei anna aihetta päätöksen. He siis ovat esteellisiä tutkimaan asioita. He eivät vastaa sähköposteihini eikä soittopyyntöihini. Tämä on järkyttävää pelleilyä. Kaikki todistusaineisto on jo valmiina Ylivieskan käräjäoikeudessa sekä Lapin syyttäjällä, mutta mitään ei tapahdu. En pystynyt elen illalla tekemään sähköpostia valtakunnansyyttäjälle korkean verenpaineeni takia.

Tietenkin on vielä yksi asia, mikä nostaa verenpainettani, mutta siitä en halua kirjoittaa. Tämä on ehkä se suurin verenpainettani kohottava tekijä. Olen surrut asiaa ja itkenyt surujani satoja öitä.
Luonnollisesti ylipaino on keskeinen tekijä verenpainetaudissa. Nyt on pudotettava painoa ruokavalioa muuttamalla: leipä, suola, sokeri, peruna, liha, makkara jne.

Luin sähköpostit. Katsoin facebooin. Luin aamun lehdet ja tein muistiinpanot. Jumppasin 40 minuuttia. Join aamukahvit ja lähdin Kalajoki-näyttelyyn omaan toimistooni. Täydensin blogiani. Osallistuin facebook-keskusteluun. Laitoin valtakunnansyyttäjävirastolle sähköpostia.

From: Erkki Aho
Sent: Friday, November 11, 2016 11:02 AM
Subject: kiirehtimispyyntö

Tervehdys,
olen tiedustellut poliisihallitukselta, että miksi tutkinnanjohtajaksi vaihdettiin Oulun poliisi valtakunnansyyttäjäviraston nimeämän Kajaanin poliisin sijaan. Poliisihallitus on tulkinnut tiedusteluni kanteluksi. Minä en ole kannellut. Minä katson, että Oulun poliisin laillisuusvalvontayksikkö on esteellinen käsittelemään poliisihallitukselle sille osoittamaa kantelua, koska se ei ole reagoinut asiaan aikaisemminkaan, vaan on mielestäni laiminlyönyt virkavelvollisuutensa.

Suomen perustuslain mukaan 21 § Oikeusturva

Jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi asianmukaisesti ja ilman aiheetonta viivytystä lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa sekä oikeus saada oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan koskeva päätös tuomioistuimen tai muun riippumattoman lainkäyttöelimen käsiteltäväksi.
Käsittelyn julkisuus sekä oikeus tulla kuulluksi, saada perusteltu päätös ja hakea muutosta samoin kuin muut oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja hyvän hallinnon takeet turvataan lailla.

Asiassani valtakunnansyyttäjävirasto määräsi syyttäjäksi jo kauan sitten Lapin syyttäjän, mutta mitään ei ole tapahtunut vaikka hänelle on toimitettu aineisto asiassa ja täydellisempi aineisto on jo Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa valmiina, koska oikeus ei suostunut palauttamaan sitä minulle.
Pyydän kiirehtimään asioita. Haluan, että saan mahdollisimman nopeasti kaikki minua jo yritystoimintaani koskevat väärät päätökset purettua korkeimmassa oikeudessa, koska todistusaineisto on kiistaton ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa.
Kalajoella 11.11.2016
Erkki Aho
kaupunginvaltuutettu
Lankilantie 25 B 5
85100 KALAJOKI
044-3025948

Sent: Monday, October 17, 2016 11:33 AM
Subject: Asiakirjan saapumisilmoitus

Aho Erkki

Kantelunne Poliisihallitukselle 30.9.2016

Poliisihallitus on vastuuttanut asianne käsittelyn Oulun poliisilaitokselle. Asiakirjanne on saapunut Oulun poliisilaitoksen oikeusyksikköön.
Asiaanne koskeviin kysymyksiin vastaavat poliisilakimies Antti Räsänen tai rikosylitarkastaja Johanna Kiviniemi. Asiaa koskevat yhteydenotot voitte lähettää oikeusyksikköön. Yhteystiedot löytyvät lopusta.

Enheten för juridiska ärenden vid Uleåborg polisinrättning har mottagit Ert dokument.
Legal Affairs Unit of Oulu Police Department has received Your document.

Oulun poliisilaitos | Polisinrättningen i Uleåborg | Oulu Police Department
Rata-aukio 2
PL 45, 90101 OULU
Puhelin vaihde 0295 460 211

Perehdyin Kalajoen kaupungin konsernistrategiaan 2017-2020. Mietin, että miten asiat käytännössä toteutetaan. Siinä onkin haastetta. Mielestäni asiassa tarvitaan periaatteelinen keskustelu, että miten kukin ymmärtää strategian ja on soviteltava yhteen erilaiset näkemykset.

Kävin tänään lääkärissä. Verenpainelääkkeitä lisättiin. Veriarvoja seurataan tarkasti ja sydänfilmi otetaan. Halusin, että tehdään perusteellinen analyysi tilanteestani. Painoa on pudotettava 15 kg. Tämä on seuraavan 6 kuukauden tavoite eli 31.3.2016 painoni pitää olla tasan 90,0 kg. Tavoite voidaan jakaa osatavoitteisiin: 30.11.2016 paino 102 kg, 31.12.2016 paino 99 kg, 31.1.2016 paino 96 kg, 28.2.2016 paino 93 kg ja 31.3.2016 paino 90 kg.
Jumppasin illalla ja söin salaattia sekä join terveellistä ruokajuomaa. Saunasin illan päätteeksi.

Uutiset

Noin kaksi prosenttia väestöstä on superennustajia: Näkee tulevan muita paremmin ja tarkastelee itseään ulkopuolelta

Obama ja Trump keskustelivat Valkoisessa talossa – Trump: ”Keskusteluissa on käsitelty monia vaikeita asioita”

Ydinvoimalan rakentajayrityksille venäjän tulkkeja lyhytkurssilla – ”Olisi vaativa työ kovan luokan ammattilaisellekin”

Karmea onnettomuus järkyttää Britanniassa – lupaavat juoksijatytöt kuolivat traagisessa turmassa

Trump joutuu oikeuteen petoksesta vielä ennen virkaanastujaisia

Ruotsin Kiirunassa ja Jällivaarassa siirretään kaupunkeja pois kaivosten tieltä. Suomalaisrakentajille tämä on poikinut jättihankkeita.

Tutkimus varmistaa: Asema-aukiolla pahoinpidelty kuoli kallovammaan

Hallituspuolueet eri mieltä tuulivoimatuen jatkosta – Esitysluonnos voisi tarkoittaa yli 200:aa uutta tuulivoimalaa

Syyttäjä: Helsinkiläisnainen oli yrittänyt ostaa pistoolin, rynnäkkökiväärin ja katkaistun haulikon – halusi tappaa ainakin 40 ihmistä

Koulusurman valmistelusta syytetyn naisen kuulusteluissa paljastui hyytäviä yksityiskohtia

Kiviniityn koulun oppilailla karmiva päivä - kuulivat koulusurmaajan suunnitelmasta

Talvivaaran entinen kaivos saa hallitukselta 100 miljoonan euron uuden rahoituksen

Mielenkiintoiset blogit
Markkinat eivät valehtele - aseteollisuus vahvassa nousussa

Arkistot aukeaa… vai eikö?

Erkin blogit

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Aarne Saaren muistolaatasta

JHT kukisti AIK:n 1-2 VL

Myynti ei lopu asiakkaan tekemään kauppaan

Valtiopetoksesta tutkintapyyntö – suojelupoliisin virkavelvollisuuksien laiminlyönti

Kalajoen kaupungin osavuosikatsaus 31.8.2016

YLE AREENA

Suurin tarina mitä ei ole koskaan kerrottu Osa 1 (kaikki 27 videota)

MOT Unohdetun kansan kurjuus

Noin viikon uutiset

Dok: Datahuuma - verkko ja demokratia

Menestyksen hinta: Marja-Leena Kirvesniemi

Päivän mietelause

Ei totuudella ole määrättyä aikaa. Se aika on aina ja nyt.
On vain kaksi kestävää perintöä, jotka kannattaa toivoa pystyvänsä antamaan lapsilleen: juuret ja siivet.
Kun Onnetar hymyilee, syleile häntä.
Menneisyys on viisautta varten, nykyhetki kuuluu toiminnalle, mutta ilolle on varattu tulevaisuus.
Tietämättömyys on kaikkien vaivojen äiti.
Ei riitä, että tähtää. On myös osuttava.

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Bobby Darin - Dream Lover

Save the last dance for me - The Drifters

Oh, Pretty Woman - Roy Orbison (HD - HQ 720p - 1080p) DVDRip High Quality and Definition

Chubby Checker - Let's Twist Again (lyrics)

Bill Haley His Comets- Rock Around The Clock

THE PLATTERS - ONLY YOU

Elvis Presley - Love Me Tender (Lyrics)

Elvis Presley - Can't Help Falling In Love (Audio)

The Sound of Silence (Original Version from 1964)

Suspicious Mind - Elvis Presley

Liikunta ja terveys

Painoni 105,1 kg, verenpaine 158/104, lepopulssi 55. Jumppa 70 /5200 min, kävely 0 km/293 km, pyöräily 0 km / 1727 km, uinti 0 m / 63000 m, kuntosali 0 min. / 3270 min, juoksu, hiihto, rullaluistelu.

Lantionpohjan lihaksilla voi parantaa ryhtiä ja jopa erektiota – Näin voimistat näkymättömiä mutta tärkeitä lihaksia

Loppukevennys

Käärme kuristi nukkuvat pikkupojat hengiltä – omistaja syytön

Näin Donald Trump esiteltiin Ilta-Sanomissa 29 vuotta sitten: ”Pääsisin vaikka presidentiksi!”

Mies tunkeutui asuntoon ja raiskasi naisen kahdesti - soitto poliisille oli lähellä

Trump oli sijoittamassa miljoonia Leville – vaati Suomea maksamaan yksityiskoneensa polttoainerahat

VALTIOPETOS

Nettikirja

Natura

Jorma Jaakkola

Oikeusvaltio Suomi

Oikeuslaitos ja poliisiblogi


Oikeusvaltio Suomi

Oikeuslaitos ja poliisiblogi

Jyrki Virolainen Irvokas näytelmä oikeusvaltiossa

Sinivalkoinen kavallus

SUOMEN TRAGEDIA .. tästä kansan ahdinko alkoi

Presidentti Halosen salaamispäätös 30.8.2002

Laman ja Rahan Pelurit selvitys laman ”hoidosta”

Koiviston konklaavin salaisesta muistiosta

Pankit harhauttivat

Koiviston konklaavin lähdetiedot…

Ei vain armorikkautta, vaan oikeutta!

Pankkikriisin karmea totuus julkiEi kommentteja:

Lähetä kommentti