keskiviikko 16. marraskuuta 2016

KE 16.11.2016Tässä liikuntasalin pohjapiirustuksia. Valitettavasti piirustus on A3 kokoa ja minulle ei ole A4-kokoista kopioa piirustuksista. Siksi piirustus kahtena osana.

Hyvät kansalaiset! Goda medbörgare! Kalajoen kaikille kaupunginvaltuutetuille on jaettu sähköpostitse Merenojan yhtenäiskoulun piirustukset, rakenneselostukset sekä Kalajoen kaupungin strategia. Pyydän nyt kansalaisia kääntymään valtuutettujen puoleen jaesittämään heille kysymyksiä näistä asioista. Pyydän kääntymään ennenkaikkea kaupunginhallituksen puheenjohtajan puoleen, koska hän on julkisesti ilmoittanut, että häneen voi ottaa yhteyttä. Nyt voitte esittää kysymyksiä yhtenäiskouluun liittyvistä asioista ja ennenkaikkea yhteniskoulun piirustuksista. Voitte kysyä esim. miten on selvitetty terveyteen vaikuttavat tekijät, sisäilma-asiat ja liikenneturvallisuusasiat ja muut mieltänne askarruttavat asiat. Kysykää valtuutetuilta nyt asoita niin näette kuka ymmärtää asioita ja kuka ei. Näette kuka perehtyy asioihin ja kuka ei perehdy asioihin ja kuka on ”virran vietävävänä” eli ei ymmärrä mistä päättää. Minä ainakin haluan, että nyt Kalajoen keskustaan tehdään mitat täyttävä liikuntahallihalli, minä tiedän millainen sen pitää olla ja olen valmis esittelemään piirustukset ja perustelemaan oman näkemykseni. Yhteistyö on voimaa. Nyt tarvitaan järkeä ja kalajokisten etujen ajamista. Olen todella huolestunut kaupunginhallituksen puheenjohtajan toiminnasta ja ennen kaikkea hänen tiedon tasostaan ainakin liikuntahalliasiassa.

Itse olen myös valmis vastaamaan asioihin. Tänään kello 14.30 pidimme palaverin, jossa meillä oli piirrettynä uusi liikuntahalli, mikä täyttää liikunnanopettajien ja urheiluihmisten toivomukset ja odotukset. Se on todellä käytännöllinen ratkaisu Kalajoen liikuntahalliksi ainakin 30 vuodeksi. Olen todella tyytyväinen työryhmän työskentelyyn ja piirustusten tasoon. Nyt on sellaiset piirustukset, joissa on huomioitu liikunnanopettajien ja muiden käyttäjien sekä urheiluihmisten mielipiteet. Mielestäni nyt on toimittava niin, että liikuntahalliin saadaan valtionavustus ja toisaalta liikuntahallin käytölle on laskettava käyttömaksut ja ne pienentävät investoinnin suuruutta. Mielestäni liikuntahalli voidaan toteutaa kunnallisena yhtiönä, jossa Kalajoen kaupunki on enemmistöosakkaana. Samalla voidaan organisoida Kalajoki-Akatemian työ uudelle tasolle. Liikuntahallin kustannusarvio on n. 5 miljoonaa euroa. Käsitykseni mukaan siihen on mahdollisuus saada ainakin 750 000 euron valtionavustus. Käyttömaksutuloja en ole vielä tarkasti laskenut hallille, mutta ne tulevat olemaan 30 vuoden aikana niin suuret, että tällaisen liikuntahallin rakentaminen Kalajoelle on huomattavasti edullisempaa kuin pienen ja epäkäytännöllisen 3 miljoonan hallin rakentaminen, johon ei saa valtionapua. Minulla on molemmat piirustukset joten voimme verrata niitä.

Pidän valitettavana sitä, että kaupunginhallituksen puheenjohtaja soittelee kupungin virkamiehille ja uhkailee heitä. Tämä ei sopivaa menettelyä. Olemme toteuttaneet tarkasti kaupunginvaltuuston kesäkuun päätöstä ja kartoittaneet tilantarpeen. Nyt on käyttäjien mielipidettä kuuneltu ja tilantarve kartoitettu sekä laitettu asiat paperille. Olemme toimineet valtuuston päätöksen mukaisesti. Olen valmis esittelemään piirustuksia huomenna Etappi-Kirppikselle Kalajoki-näyttelyssä toimistossani kello 10-12 välisenä aikana sekä perjantaina samaan aikaa ja tarvittaessa vielä illallakin sopimuksen mukaan, sillä Etappi-Kirppis on perjantaina auki illalla klo 21.00 saakka.

Päivän sää

Lämpötila aamulla +2 C, tuuli etelästä 9 m/s, pilvistä ja poutaa , suhteellinen kosteus 97 %, lämpötila päivällä – 0 C , aurinko nousee 08.58, aurinko laskee 15.18, päivän pituus 06.20 min.

Huominen sää Kalajoella

Päiväni

Heräsin aamulla klo 05.00. Verenpaine on menossa hyvään suuntaan. Painopudostus on vaikeaa, koska illalla uintireissun jälkeen söin, vaikka ei olisi painonpudotuksen takia saanut syödä. Siksi paino ei eilen pudonnut lainkaan.
Katsoin sähköpostit ja sain asiantuntevaa ja podiskelevaa tekstiä. Katsoin facebookin. Onnittelin syntymäpäiväsankareita.
Luin aamun lehdet ja tein muistiinpanot. Jumppasin aamulla 30 minuuttia. Kävin pesulla. Valmistin ja söin terveellisen aamupalan. Lähdin käymään Kalajoen kaupungintalolla hakemassa Merenojan yhtenäiskoulun piirustukset. Tänään meillä on palaveri klo 14.30 piirustusten johdosta. Haluamme muutoksia piirustuksiin.
Kävin kotona. Luin aamun lehdet ja join kupin kahvia. Lähdin Kalajoki-näyttelyyn toimistooni.
Luin tänään Kalajoki-näyttelyssä Kalajoki-näyttelyssa Kalajoen kaupungin strategiaa. Välillä kävin esittelemässä Kalajoen historiaa maalauksin, pienoismallein ja valokuvin.

Kello 14.30 pidimme palaverin, jossa meillä oli piirrettynä uusi liikuntahalli, mikä täyttää liikunnanopettajien ja urheiluihmisten toivomukset ja odotukset. Se on käytännöllinen ratkaisu Kalajoen liikuntahalliksi ainakin 30 vuodeksi. Olen todella tyytyväinen työryhmän työskentelyyn ja piirustusten tasoon. Nyt on sellaiset pirustukset, joissa on huomioitu liikunnanopettajien ja muiden käyttäjien sekä urheiluihmisten mielipiteet ja odotukset sekä toivomukset.

Tänään löysin Aarne Saarea koskevan kirjoituksen, jossa veteraanit toteavat, että he haluavat puhdistaa karkuriksi leimatun rautiolaisen maineen. He ovat sitä mieltä, että hän olisi tarvinnut lääkärin tai psykatrin apua. Heidän mielestään Saaren teloitus oli väärä ratkaisu.

Uutiset

Nämä Pohjoismaiden 15 keinoa voisivat pelastaa planeetan ilmaston­muutokselta – ja tänään ne esitellään mallina maailmalle

Kolme käräjätuomaria saa syytteen –  turvapaikanhakijoiden eristämisiä ei käsitelty

Mistä 100 miljoonan euron lisäys länsimetroon johtuu? – Tässä syyt uusimpaan lisälaskuun

Huoli heräsi: "Tyrmistyttävää, järkyttävää - Jos ydinvoimalaa Suomessa rakennetaan tällä asenteella..."


Virolaiskopla varasti yli 40 perämoottoria ympäri Suomea – arvo yli 150 000, moottorit yhä kateissa

Uudenkaupungin autotehdas palkkaa yli tuhat uutta työntekijää

Mielenkiintoiset blogit
Miksi self made president voitti, ja miksi Hillary Clinton ei voittanut?

Kukahan nämäkin sotkut selvittää?

Länsi-metro

Erkin blogit

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely
Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Aarne Saaren muistolaatasta

JHT kärsi kotitappion Huntersille 3-5

Myynti ei lopu asiakkaan tekemään kauppaan

Valtiopetoksesta tutkintapyyntö – suojelupoliisin virkavelvollisuuksien laiminlyönti

Kalajoen kaupungin osavuosikatsaus 31.8.2016

YLE AREENA

Suurin tarina mitä ei ole koskaan kerrottu Osa 1 (kaikki 27 videota)

MOT Unohdetun kansan kurjuus

Stalinin ja Troskin taistelu

Jehovan todistajat

He uskovat toisin

Päivän mietelause

Totuus on soihtu joka loistaa sumussa mutta ei hälvennä sitä.
Totuus on subjektiivinen.
Totuus on ajan lapsi.
Totuus on hengen aurinko.
Totuus on. Vain valheita keksitään.
Totuus ei kaipaa isoa sanavarastoa.

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Corry Konings - Vergeet m'n naam

Corry Konings - Duizend keer aan jou gedacht

Corry Konings - Het Heeft Geen Zin Meer Om Te Huilen (Officiële Video Clip)

'Het heeft geen zin meer om te huilen' - Corry Konings in KermisTV 2011

Charlene, Jij hoeft mij niets meer uit te leggen (tros)

Charlène - n Bosje rozen voor je moeder

Een kind zonder moeder Mieke
mieke engelbewaarder

Marianne weber - In de hemel

Marianne Weber & Willem Barth - Wat Heeft Een Mens Nog Meer Te Wensen
Liikunta ja terveys

Painoni 104,5 kg, aamulla verenpaine 143/98, lepopulssi 52. Verenpaine illalla 140/84 , lepopulssi 62 . Jumppa 60 /5390 min, kävely 0 km/293 km, pyöräily 0 km / 1727 km, uinti 0 m / 66000 m, kuntosali 0 min. / 3270 min, juoksu, hiihto, rullaluistelu.

Loppukevennys

Vihreiden Niinistö paheksui Sipilän Terrafame-pipoa – sitten someen kaivettiin kuva Niinistöstä itsestään

Olof Palmen murhaa tutkiva ryhmä saa uuden johtajan, Krister Peterssonin

Eduskunnan lakivaliokunta saattaa hyllyttää Aito avioliitto -kansalaisaloitteen keskiviikkona

Liikemies: Ranskan presidentiksi pyrkivälle Sarkozylle kannettiin vaalirahaa salkkukaupalla Libyan johtajalta Muammar Gaddafilta

Mike Tyson syytti Donald Trumpia seksisuhteesta vaimonsa kanssa – näin Trump kiemurteli tilanteesta

Mitä ihmettä tapahtui Suomen maajoukkueen pelaajan autolle? Kuva hätkähdytti – ”Ei voi olla näin p**ka tsägä”

Video: Saarroksiin jääneet lehmät pelastettiin Uudessa-Seelannissa – maa järisi ja vajosi ympäriltä

NYRKIT VIUHUIVAT UKRAINAN PARLAMENTISSA

SOTAPAKOLAINEN TAPPOI JA JÄTTI RUUMIIN PALAMAAN MAANTIEN PIENTAREELLE

VALTIOPETOS

Nettikirja

Natura

Jorma Jaakkola

Oikeusvaltio Suomi

Oikeuslaitos ja poliisiblogi


Oikeusvaltio Suomi

Oikeuslaitos ja poliisiblogi

Jyrki Virolainen Irvokas näytelmä oikeusvaltiossa

Sinivalkoinen kavallus

SUOMEN TRAGEDIA .. tästä kansan ahdinko alkoi

Presidentti Halosen salaamispäätös 30.8.2002

Laman ja Rahan Pelurit selvitys laman ”hoidosta”

Koiviston konklaavin salaisesta muistiosta

Pankit harhauttivat

Koiviston konklaavin lähdetiedot…

Ei vain armorikkautta, vaan oikeutta!

Pankkikriisin karmea totuus julki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti