maanantai 30. lokakuuta 2017

MA 30.10.2017

Kotonani on työhuoneeni kaapissa laukku, jossa paperiset kopiot ja todistusaineistot oikeustaistelustani sekä banaanilaatikollinen todistusaineistoja oikeustaistelustani PR-talojen konkurssivyyhdestä ja taistelustani suomalaista oikeusmafiaa vastaan. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä eikä oikeuslaitos ota käsiteltäväkseen.
Kirjahyllyssäni on kirjoja hyllymetreittäin pankkikriisistä ja sen seurauksista.

Aamu tuntemattomassa paikassani valkenee aurinkoisena. Aamulla katson aamun televisiouutiset. Katson myös eilisen hiihdon Suomen cupin viestit. Söin terveellisen aamupalan. Seurasin eilen netin välityksellä JHT:n peliä.
http://e-aho-urheilublog.blogspot.bg/2017/10/jht-d-kiekko-5-2.html JHT etenee nyt niinkuin juna kohti Suomisarjan kärkipaikkoja. Ehka toinen tai kolmas sija runkosarjassa on vielä saavutettavissa.

Kävin kuntosalilla 75 minuuttia. Paino on pudonnut rankan viikon aikana 1 kg. Jatkossakin on tavoitteena pudottaa painoa kilo viikossa. Tarkoitus on nyt pudottaa painoa ja huolehtia fyysisestä ja henkisestä kunnossa mahdollisimman hyvin. Olen nyt lomalla tuntemattomassa paikassa.

Olen pohtinut maailman raadollisuutta ja kiinnittänyt huomiota eläkeläisten asemaan. Siitähän minulla itsellenäkin on kokemusta ja illalla MOT-ohjelma kertoo asiasta enemmän. Kun lisäksi omasta eläkkeestäni menee merkittävä osa rikollisten aikaansaatujen väärien tuomion aiheuttamaan ulosottoon, niin käteen jäävä osuus on todella pieni. Eläkeläisiä Suomessa on kohdeltu kaltoin. Jos Sipilän hallitus haluaa nostaa suosiotaan niin eläkeläisten asiaan on panostettava, sillä eläkeläsiä on reilusti yli miljoona ja heillä on äänioikeus.

Tällä hallituskokoonpanolla ajettiin v.1995 läpi ”väliaikainen” eläkkeiden taitettu indeksi: Paavo Lipponen (sdp), Iiro Viinanen (kok), Tarja Halonen (sdp), Sauli Niinistö (kok), Ole Norrback (rkp), Jan-Erik Enestam (rkp), Anneli Taina (kok), Arja Alho (sdp), Olli-Pekka Heinonen (kok), Kalevi Hemilä (amm.), Tuula Linnainmaa (kok), Antti Kalliomäki (sdp), Sinikka Mönkäre (sdp), Terttu Huttu-Juntunen (vas), Liisa Jaakonsaari (sdp), Pekka Haavisto (vihr), Jouni Backman (sdp) ja Claes Andersson (vas).

Puoli miljoonaa eläkeläistä kituuttaa köyhyysrajan alapuolella

Pidän näistä Pauli Vaahteran analyyseista. Niissä on asiaa.

Ennen oli ennen, mutta nyt on nyt – mikä on muuttunut 27 vuodessa

Mielestän Sote-karnevaalit jatkuvat. Olen pitkälti samaa mieltä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin ylilääkärin Lasse Lehtosen kanssa. Mielestäni Sote-uudistus on lähdetty tekemään väärästä päästä – asiakas ja asiakkaan tarpeet on unohdttu. Mielestän kaikki suuri ei ole kaunista.

Sote-karnevaalin hinta

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori on esittänyt yksittäisajattelu maakuntauudistuksesta. Mielestäni on aika pitkälle oikeassa. Maakuntauudistus lisää byrkratiaa ja kuluja.

Helsingin pormestari Vapaavuorelta rajua kritiikkiä maakuntauudistukselle – "Tavoitteena siirtyä lopulta ehkä vain 18 kunnan malliin"
Olen pitkälle samaa mieltä oikeustieteen tohtori Janne Juuselan kanssa verottajan toiminnasta. Itse olen tehnyt kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle asiasta, mutta en ole saanut vastausta.
Perustuslakiraportti II: Perustuslain periaatteet eivät toteudu verotuksessa

Suomi tarvitsee ehdottomasti perustuslakituomioistuimen. Ajattelen, että Suomeen valtaapitävät eivät halua perustuslakituomioistuinta, koska silloinn paljastuisi Suomen historian musta aukko eli valtiopetos ja Suomen Geestapon toiminta.

Perustuslakituomioistuin

Mikä on totuus? Toimittaja Lauri Nurmi on kirjoittanut kirjan. Sen pohjalta toimittaja Kreeta Karvala ontehnyt IL-analyysin.

IL-analyysi: Sipilä yritti vetää presidentin mukaan poliittiseen kesäteatteriin - Niinistö ei suostunut

HS:n toimittajan Unto Hämäläisen näkemys asioista on myös mielenkiintoinen.

Unto Hämäläisen kolumni: Sipilä ja Orpo varmistivat perussuomalaisten hajoamisen

Toimittaja Juha Ristamäki on tehnyt oman IL-analyysin Juha Sipilän hallituksen tulevaisuudesta ja tulevaisuuden näkymistä.

Näkökulma: Keväällä sitten uudet vaalit - sote-soppa voi kaataa koko hallituksen

Taloussanomien erikoistoimittajan Jari Hurrin kirjoitus kansalaisten ylivelkaantumisesta kantaa ottaa vakavasti.

Kommentti: Tämä korkokepponen takaa, että Suomen kotitaloudet velkaantuvat

Reijo Tossavainen kirjoittaa hyvin usein asioista samaan tapaan kuin kansalaiset ajattelevat.

Asunnot maahantulijoille - suomalaiset jäävät veneen alle. Arvopohja?

Suomen maahanmuuttopolitiikka on mielestäni epäonnistunut, koska rajat on pidetty auki ja kritiikittömästi otettu vastaan lähes kaikki.

MOT: Turvapaikanhakijoiden majoittamisesta 200 miljoonan euron lisälasku

Olen tutkinut Suomen historiaa jo vuosikymmenen ajan tarkemmasti ja olen tullut siihen tulokseen, että monet asiat on syytä tarkistaa, sillä koko ajan historiantutkimus tuo salattua tietoa esille monista asiasta. Varsinkin lähiajan historia 1980-luvun puolesta välistä nykypäivää vaatii uuden historian tulkinnan tosiasioihin perustuva tietona. Kysymyksessä on Suomen historian sykin vaihe vaikka otetaan huomioon sisällisodan kauhutkin.

Uutuuskirja paljastaa Suomen sisällissodan synkimmän vankileirin kauhut: nälkään syötiin sammakoita, yli 3 000 kuoli

Kansainvälisellä puolella seuraan Kataloian ja Espanjan tapahtumia mielenkiinnolla, koska seuraukset saattavat olla odottamattomia.

Espanjalla ja Katalonialla yhä vähemmän vaihtoehtoja – Puigdemont kehottaa "rauhanomaiseen vastarintaan"

Katalonian kriisi kuumenee: Espanjan valtakunnansyyttäjä nostaa syytteitä kansankiihotuksesta ja kapinoinnista

Outoja tapauksia Venäjällä.

KHL-tuomari löydettiin verisenä ja tajuttomana Moskovan lentokentältä – mikä johti kallon murtumiseen?

Suomalaispelaajan seikkailu Venäjällä: asui jäähallissa vaimonsa kanssa - seurana kulkukoira

Urheilupuolen huomioita:
Emil Ruusuvuori taisteli kuilun partaalta suuryllätykseen - "Ihan varmasti isoin voittoni"

Kulttuuripuolen huomioita
Tuntematon sotilas murskasi ennätyksiä – ensi-iltaviikonloppuna yli 120 000 katsojaa

Minulle on erittäin tärkeä asia saada Suomen oikeuslaitos ja poliisi noudattamaan lakia ja palautettua Suomi oikeusvaltioiden joukkoon. Siksi kirjoitin asiasta viime yönä seuraavan sahköpostiviestin seuraaville henkilöille ja tahoille:

From: Erkki Aho
Sent: Monday, October 30, 2017 1:57 AM
To: pev@eduskunta.fi ; juha.sipila@vnk.fi ; antti.hakkanen@vnk.fi ; VKSV Tutkinta ; ilkka.piispanen@poliisi.fi ; tarja.salmela@poliisi.fi ; arto.kaarnaranta@poliisi.fi ; sauli.kuha@poliisi.fi ; sauli.kolehmainen@poliisi.fi
Subject: tiedoksi ja toimenpiteitä vaarten


Ylivieskan poliisit Ilkka Piispanen ja Tarja Salmela, Oulun poliisijohtajat Arto Kaarnaranta ja Sauli Kuha, Suomen poliisijohtaja Seppo Kolehmainen, valtakunnansyyttäjävirasto, pääministeri Juha Suha Sipilä, oikeusministeri Antti Häkkänen, poliisiministeri Paula Risikko, perustuslakivaliokunta, tiedotusvälineet
Nämä viisi asiakirjaa todistaa sen, että olen joutunut olemaan Suomen valtion rikollisen toiminnan kohteena jo yli 22,5 vuotta. Kysymyksessä on törkeät ihmisoikeusrikokset.

  1. Kaupanvahvistajaksi merkitty syyttäjä ei ole ollut paikalla kun kauppakirjat on allekirjoitettu. Kauppakirjan allekirjoittajan Heino Virran todistus asiasta.

  1. Kaupanvahvistajan kutsuma todistaja ei ole ollut paikalla kun kauppakirjat on allekirjoitettu. Kaupanvahvistajan kutusuman todistajan Arto Ranta-Ylitalon todistus asiasta. Kaikki kaupat ovat olleet mitättömiä, Siksi kaikki minua ja yritystoimintaani koskevat tuomiot on purettava.Valtion on korvattava minulle kaikki aiheuttamansa taloudelliset vahingot ja henkiset kärsimykset korkoineen

  1. Varatuomari Paavo M. Petäjä todistaa, ettei hänellä ole ollut toimeksiantoa konkurssiasiassa. Hän on kuitenkin antanut väärän todistuksen asiassa Ylivieskan käräjäoikeudelle.

  1. Asianajaja Asko Keräsen todistus siitä, että hän on jättänyt vallituksen tekemättä konkurssiasiassa. Hänen olisi pitänyt tehdä valitus Vaasan hovioikeudelle, koska konkurssi oli laiton, sillä se oli tehyt väärillä tiedoilla.Kaupat oli purettu. Keräsellä oli meidän tekemät valtakirjat asioiden hoitamista varten,
    Lisäksi prosessissa on törkeä petos ja muita rikoksia pilvin pimein. Suurimmat syylliset asioissa ovat syyttäjä Sulo Heiskari, asianajajat Hannu Maskonen ja Antti Latola sekä varatuomarit Paavo M. Petäjä ja Asko Keränen.
En ole ainoa Suomen valtion rikollisen toiminnan kohde Suomessa, vaan kohtalotovereita on kymmeniä tuhansia. Suomi ei ole oikeusvaltio, koska meillä ei ole perustuslakituomioistuinta. Suomi kuuluu erään selvityksen mukaan maailman neljän heikoimman oikeusvaltion joukkoon.

Tässä todistusaineisto asialle.

Terve Juha

Vastasin valtioneuvostolle

Videokuvaus varmentaa rikostutkinnan

Erkki Aho – suomalainen oikeustaistelija

Pankkikriisi

oikeuslaitos ja poliisi

Miksi suomalaiset eivät ryhdy asian vaatimiin toimenpiteisiin?

Tuntemattomassa paikassa 30.10,2017

Erkki Aho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti