torstai 12. lokakuuta 2017

PE 13.10.2017

Rikostutkija Erkki Rossi - päivän nimi Jos rikostutkija Erkki Rossi olisi tehnyt niinkuin minä hänelle esitin, niin ulkomaalaiset työntekijät olisivat saaneet oikeutta ja myös Suomi olisi palautettu takaisin oikeusvaltioiden joukkoon. Esitykseni oli tämä
Videokuvaus varmentaa rikostutkinnan
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2017/09/videokuvaus-oikeusvarmentaa.html
Mielestäni Erkki Rossin toiminta oli tietoista minun asiani ja valtiopetoksen osalta, mutta ulkomaalaisten työntekijöiden osalta on tullut tahaton virhe, johon haimmi yhdessä ratkaisua.

Kirpputori Etapin esittely

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Päivän sää Kalajoella

Tänään Kalajoella on pilvistä ja poutaa. Lämpötila on + 8 C ja + 4 C välillä. Tuulen suunta pohjoisen ja koillisen väliltä. Tuulen voimakkuus on 3 metriä sekunnissa. Ilman suhteellinen kosteus on 92 %. Aurinko nousee 08.07 ja laskee 18.12. Päivän pituus Kalajoella on tänään 10 tuntia 05 minuuttia.
Tänään nimipäiviä viettää Taina, Tanja ja Taija.

Huomisen ennuste

10 vuorokauden sääennuste Kalajoelle näyttää tällaiselta

https://www.foreca.fi/Finland/Kalajoki/tenday

Päivän sää Kalajoella

Tänään Kalajoella on pilvistä ja poutaa. Lämpötila on + 8 C ja + 4 C välillä. Tuulen suunta pohjoisen ja koillisen väliltä. Tuulen voimakkuus on 3 metriä sekunnissa. Ilman suhteellinen kosteus on 92 %. Aurinko nousee 08.07 ja laskee 18.12. Päivän pituus Kalajoella on tänään 10 tuntia 05 minuuttia.
Tänään nimipäiviä viettää Taina, Tanja ja Taija.

Huomisen ennuste

10 vuorokauden sääennuste Kalajoelle näyttää tällaiselta

Päiväni

Heräsin kolmen jälkeen. Katsoin sähköpostit. Sain sähköpostina todella arvokkaan todistusaineiston Suomen Gestaposta. Ihmetteleen miksi virallinen media vaikenee Suomen valtion rikollisuudesta. Sosiaalinen media kertoo totuuden. Minä olen pieni mutta tärkeä osa sosiaalista mediaa.Kerron kansalle oikean totuuden. Oikean totuuden esilletuleminen tekee mielestäni poliittisten päättäjien toiminnan turvattomaksi, koska Suomen hallitus ja eduskunnan perustuslakivaliokunta ovat ratkaisevassa asemassa Suomen palauttamisessa oikeusvaltioiden joukkoon. Tämä vakava kriisitilanne Suomessa mielestäni vaikuttaa siihen, että poliittisten päättäjien turvallisuus on vaarantunut. Suomi ei ole enää mikään lintukoto. Kyllä kansa tietää, mutta milloin se reagoi asioihin katastrofaalisella tavalla. Mielestäni tällainent tilanne Suomessa on ollut noin 100 vuotta sitten, kun Senaatin virkamies Eugen Schauman (1875–1904) ampui Bobrikovia senaatin toisen kerroksen portaikossa 16. kesäkuuta 1904 vastalauseeksi venäläistämispolitiikalle. ... Venäläiset viranomaiset lakkauttivat Päivälehden kesäkuussa 1904 sen viitattua epäsuorasti, mutta hyväksyvästi kenraalikuvernööri Bobrikovin murhaan.
Suomi ei ole oikeusvaltio vieläkään – 100 vuotta Bobrikovin murhan jälkeen. On täysin selvää ja kiistatonta, että presidentti Mauno Koivisto syyllistyi valtiopetokseen ja organisoi oikeuslaitoksen suojelemaan pankkeja. On syytä epäillä, että rikollisille annettiin syytesuoja. Siitä on todisteena oikeustoimiblogini http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/
Sipilän hallitus on vastuussa asioista tällä hetkellä.

Mietelauseet

Ei tyhmyyteen ole lääkettä.
Jos huomaat vain ihmisten virheet, sinulla ei ole ystäviä.
Kun ystävät kohtaavat, sydämet kohtaavat.
Tosi ystävyys on arvokkaampi kuin korkea virka-asema.
Maailma tuttuja täynnä, ystäviä vain muutama.
Ei ystävien pidä puhua rahasta, sillä se vahingoittaa sopua.

Blogini

MuIK – JHT 2-1

Videokuvaus oikeusvarmentaa rikostutkinnan

Tarjous Kalajoen kaupungille

Mielenkiintoiset blogit

Suomalainen Gestapo

Videokuvaus varmentaa rikostutkinnan
Tähän asiaan sain rikostarkastaja Erkki Rossin päätöksen erkki.rossi@poliisi.fi puh 0295 486600. Päätöksen ensimmäinen sivu on musta
ja toinen sivu on tässä.
Rikostuktija Erkki Rossi siis kieltäytyy tutkimasta asioita ja näin ollen hän minun oikeustajuni mukaan syyllistyy rikollisten suojeluun ja rikosten peittelyyn ja on osa valtiopetosorganisaatiota. Videokuvaus olisi kertonut ja paljastanut totuuden asioista, mutta sen rikostutkija Erkki Rossi päätöksillään esti. Olen pyytänyt Rossin päätöksen ensimmäisestä sivusta selkokielisen version.
Soitin Erkki Rossille, joka oli tehnyt väärän päätöksen. Kävimme asiallisen keskustelun asiasta, mutta turha persettä on kipristellä kun paskat on housuissa. Nyt selvitän asian korkeimman oikeuden kanssa ja/tai valmistelen asian ulkomaisen asianajotoimiston kanssa Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen.

Käräjäoikeus hävitti todistusaineiston
Tätä asiaa tutkii Raahen poliisi Pekka Niskakangas puh. 0295 465 044 ja tutkinnanjohtajana on Hannu Mensonen 0295 469 055. Heillä ei näytä olevan mitään kiirettä eikä he vastanneet ainakaan eilen puhelimeen. Tänään sain poliisi Hannu Mensosen kiinni puhelimella ja kävimme keskustelun asiasta.

Heikki Kinnusen 20 vuoden verovelkavankeus ei perustu lakiin

Lainaan Liisa Mariaporin tekstiä:
Liisa Mariapori:
Tätä minä olen jo yli 20 vuotta sanonut, mutta kun meillä ei ole oikeuslaitosta eikä Oikeuskanslerinviraston laillisuusvalvonta toimi, eikä yksikään vero-oikeuden professori uskalla puuttua asiaan. niin meno sen kun jatkuu. 
"Oikeuslaitos on määrätietoisesti ja tahallisesti 90-luvun alusta lähtien tulkinnut verotukseen ja konkursseihin liittyviä lakeja velallisten vahingoksi lakia rikkoen.
Käytännöksi on tullut, että verottajana ja konkurssipesien vaatimukset hyväksytään perustelematta sellaisinaan sopivan valohoidon jälkeen.
Kinnusen tapauksessa poimitaan muiden kuin julkisten saatavien vanhentumista koskevasta laista sopiva lainkohta, vaikka laissa sanotaan, että vanhentumislaki on toissijainen ja jos vanhentumisesta säädetään muussa laissa niin tätä noudatetaan.
"Hallituksen esityksessä velan vanhentumisesta (HE 187/2002) sanotaan;
Momentin 1 kohdan mukaan soveltamisalan ulkopuolelle jäävät verot, julkiset maksut tai muut rahasaamiset, jotka saadaan periä ulosottotoimin ilman tuomiota tai päätöstä. Säännös viittaa veroulosottolakiin, jonka mukaan kyseisessä laissa tarkoitetut saamiset vanhentuvat lopullisesti viiden vuoden kuluessa laskettuna veron määräämistä tai maksuunpanoa seuraavan kalenterivuoden alusta. Veroulosottolain mukaista vanhentumisaikaa ei voida lainkaan katkaista. Vanhentumisajan umpeen kuluminen ei kuitenkaan estä perimästä velkaa panttivakuudesta taikka ulosmitatuista tai konkurssipesään kuuluvista varoista."
Tällä tavallisten saamisten vanhentumista koskevalla lainkohdalla kumotaan: ei voida lainkaan katkaista. Tämäkin kumoaminen perustuu tahalliseen aikamuotovirheeseen: "taikka ulosmitatuista tai konkurssipesään kuuluvista varoista." Oikeuslaitos tulkitsee imperfektin futuuriksi niin, että ulosmitattu tarkoittaakin tulevaisuudessa ulosmitattavaa.
"Ehdotetun 2 §:n 1 momentin 1 virkkeen mukaan muussa laissa olevaa säännöstä «velan» vanhentumisajasta noudatetaan vanhentumislaissa säädetyn vanhentumisajan sijasta. Eri lakeihin perustuvia vanhentumisaikoja ei siten sovelleta samanaikaisesti, vaan sovellettavaksi tulee ainoastaan erityissäännöksen mukainen määräaika. Tämä vastaa ehdotetussa vanhentumislaissa muutoinkin omaksuttua ratkaisua, jonka mukaan velkaa koskee samanaikaisesti vain yksi keskeytettävissä oleva vanhentumisaika."
Eri lakeihin perustuvia vanhentumisaikoja ei sovelleta samanaikaisesti ja velkaa koskee samanaikaisesti vain yksi vanhentumisaika".
Verohallinnon, konkurssipesän hoitajien ja oikeuslaitoksen tulkinnoista johtuen sadattuhannet suomalaiset ovat velkavankeudessa lähes koko ikänsä. 90-luvun laman ja oikeuslaitoksen uhrit odottavat saavansa oikeutta SOS-hallituksen avulla, mutta toistaiseksi tämä hallitus ei ole tehnyt asian eteen mitään. Verohallinnon, Pankkien, Ulosoton tai oikeuslaitoksen mielivaltaan ei korruptoitunut järjestelmämme ole tähän mennessä puuttunut. On vain ajan kysymys, koska valtio joutuu maksamaan mittavat korvaukset 90-luvun laman uhreille ja oikeuslaitoksen uhreille. Se on vähintä, mitä SOS-hallitus tässä tilanteessa voi tehdä. Tämä on ryhmäkanteen paikka.

Pertti Lindeman: Liian myöhään oikeusministeri, lestadiolaiset keräsivät jo potin!

ITSENÄINEN SUOMI - EUROSTOLIITTO VS KEKKOSLOVAKIA

Kommentti: Tapanilan joukkoraiskaustuomion perustelut ovat käsittämättömät

Ylessä vallalla punavihreä pakkosyöttö

Tänä aamulla sain miellyttävän tekstiviestin. Olin voittanut savukalaa. Kävin hakemassa paketin yhdeksän jälkeen. Veikko savustaa kaloja ja myy niitä Supermarketin edustalla. Oli muuten todella hyviä savukaloja.

Menin toimistolleni aamulla puoli kymmenen aikaan. Soitin Raahen poliisille Hannu Mensoselle sekä Vantaa KRP:n tutkijalle Erkki Rossille. Molempien kanssa käytiin asialliset keskustelut. Ilmoitin Hannu Mensoselle, että olen pyytänyt aikaisemmin jo virka-apua todistusaineiston saamisessa poliisilta. Poliisi Ilkka Piispanen kieltäytyi antamasta virka-apua, päätös 30.6.2017 5770/S/8950/17. Asiasta ei ole kulunut 10 vuotta joten auttoiko Ilkka Piispanen ja eläkkeelle jäänyt Kalajoen poliisi Hannu Vaininpää todistusaineiston hävittämisessä.
Eikö asia tässä tapauksesssa kuulu valtakunnanyyttäjäviraston tutkittavaksi niinkuin muutkin poliisirikokset?

Kävin Kalajoen markkinoilla. Markkinapaikat oli nyt järjestelty uudella tavalla. Nyt ne olivat hyvät järjestyksessä. Liikkuminen markkinapaikalla oli hyvää. Myyjien määrä oli runsas ja asikkaitakin oli ihan mukavast. Ostin markkinoilta karpaloita entisellä kilpakumppaniltani urheilun alalta. Kilpailimme kaustislaisen Aappo Valon kanssa nuoruudessa samaan aikaan samoissa kilpailuissa. Nyt Aappo myi muun muassa hunajaa ja marjoja.

Alueelliset uutiset

Sievin susi ollut yksi uros
Erkin kommentti: Mielestäni sudet eivät kuulu alueellemme. Ne vaarantavat luonnon tasapainon. Epäilen, että 1990-luvun lopulla alueelle tuotiin mualta Suomesta suuria riistapetoja kuten susia, karhuja, ahmoja ja ilveksiä. Nyt nämä pedot vaarantavat ei ainoastaan eläinten vaan myös ihmisten turvallisuuden. Siksi nämä suuret riistapedot pitäisi hävittää alueeltamme. Tosin Penne-sudesta esitetyt tiedot lehtiuutisessa on kirjoitettu oikein. Susille tulisi varata oma elintilansa, mutta alueellemme niitä ei tule päästää, vaan niille on saatava pyyntiluvat kuten myös karhúille, ahmoille ja ilveksille. Tästä Kalajoen 7-9 suden laumasta haluan lisää tietoja. Minulle on tullut kirjallinen ilmoitus, että lauma olisi nähty tänä syksynä Topi-Kalustajan takana olevilla pelloilla. Pyydän vielä lisää havaintoja asiasta.

Jatkopaikka karkasi Sieviltä

Muistisairas mies kateissa Pyhäjoella

Hiekkaa kuljettanut raskas ajoneuvo suistui kasitieltä Kalajoella rengasrikon vuoksi

Kotoaan kadonnut 80-vuotias Tuomo löytyi Pyhäjoella

Kotimaan uutiset

Finnfund ja Fortum harkitsevat sijoituksia Chempoliksen Intian-valloitukseen: Tähtäimessä bambuhanke ja biojalostamo

Suomalaisten mitta täyttyi Sipilään! Palautetta Sipilän Twitteriin: ”Pala helvetissä mulkku – Suomalaisten veri on sinun käsissäsi”

Ihmissalakuljetuksen takana on yhä useammin terroristiryhmä - Turkin tulppa on tehnyt laittoman maahantulon järjestämisestä yhä ammattimaisempaa

Täyttää hiljaa isis nyt maan

Sari Helin: Hys, hys, antaa poikien raiskata

Näin pyöri Oulun pizzamafia - läjäpäin rikosepäilyjä rahanpesusta kiskontaan

Teuvo Hakkarainen: Mikä maksaa maahanmuuton kulujen selvittämisessä?

Lotraavat sotapakolaiset laittoivat uimahallin katastrofin partaalle

Uima allahs riemua

Tapaus tallentui videolle: Ahdistelijaa moittinut nainen sai nyrkistä naamaansa

Monikulttuurisuus hajottamassa Lännen - "Euroopan tappava sadonkorjuu"

Runsaat vesisateet tekevät hallaa tieverkolle – kevääksi on luvassa mittavia routavaurioita, jos sade jatkuu

Kysely vahvistaa viljelijöiden suuret tappiot: "Onhan se aika huikea"

Ministeri Leppä Uutissuomalaiselle: Brexit voi leikata Suomen maataloustukia sadalla miljoonalla

Suomelta 114 miljoonaa ilmastohankkeille – Rahat menevät köyhimmille maille

Näin lopataan eduskunnassa – katso kärkinimet

Museovirasto haluaa ilmailun jatkuvan Malmilla – Ely-keskus päättää kuitenkin itsenäisesti

Vapaaehtoiseen maanpuolustukseen kuuluva sotilaallinen koulutus halutaan siirtää puolustusvoimien alaisuuteen

Vangeilta kiellettiin tupakointi poliisivankilan selleissä – sulkivat kostoksi suunsa kuulusteluissa ja alkoivat kiristää poliisia

KL: Uusi ”asiakasseteli” kelpaa jopa kirurgisessa leikkauksessa – Kansanedustaja väänsi rautalangasta radiossa

Kittilän päättäjille kymmeniä syytteitä virkarikoksista

Kyykyttämistä vai auttamista? Työttömien haastattelut jakavat mielipiteet: "Yritetään nöyryyttää keskustelulla"

Harvinainen tilanne eduskunnassa: Hallituksen esitys hävisi - ensimmäinen äänestys päättyi tasatulokseen

Ulkomaan uutiset

Maa järisi Pohjois-Korean ydinkoealueella – tutkija uskoo seudun muuttuneen vaarallisen epävakaaksi

Ruotsin Trel­le­bor­gis­sa epäilty ampumatapaus - neljä viety sairaalaan

Veljekset sieppasivat ja joukkoraiskasivat nuoren naisen Ruotsissa - vankeutta ja karkotus Syyriaan

Analyysi: Nyt nähdään, helpottaako palestiinalaisjärjestöjen sovittelusopimus Gazan ahdinkoa

Pysäyttävät kuvat paljastavat Kalifornian tulipalojen tuhot: Ainakin 31 kuollutta

Talousuutiset

Suomi tinkii lisää joustoa laskelmiin metsien hii­li­nie­luis­ta

EU ehdottaa kompromissia eurooppalaisen talletussuojan rakentamiseksi
Erkin kommentti: Kaikki järki ei ole EU:ssa. Tällaiseen esitykseen Suomen ei pidä suostua.

Tuulivoima teki ennätyksen, mutta tuuli puhalsi veronmaksajilta 1,4 miljoonaa euroa päivässä
Erkin kommentti: kaikki viisaus ei ole Suomen hallituksilla.

Urheilu-uutiset

Lentopallon EM-karsintalohkot julkistettu – Suomen miehet Tanskan ja Romanian kimppuun

Matintalo noussut Suomen ykkösryhmään – kultajahtiin nuorten MM-laduilla

Kuvat: Ruotsin kiekkolegenda tuupertui kahdesti jään pintaan omassa paitaseremoniassaan – vietiin sairaalaan

Ruotsalaispelaajan ura päättyi päähän kohdistuneeseen iskuun – puhui ensi kerran voinnistaan: ”En ole enää sama henkilö

Suomalainen NHL-lupaus tekee uskomatonta jälkeä Pohjois-Amerikassa – pistekeskiarvo lähes kolme

Talibanit teloittivat 10-vuotiaan tytön isän – 20 vuotta myöhemmin Nadia Nadim tekee kaikkea sitä, mikä saisi murhaajat raivoihinsa

Vahvistus: Suomi jää ulos lentopallon Maailmanliigasta

Loppukevennys

Nainen huijasi miehiä netissä ja sai heidän pank­ki­tun­nuk­sen­sa – oikeus tuomitsi kymmenistä petoksista

Valepoliisit huijanneet vanhuksilta yli puoli miljoonaa euroa – tapaukset yleistyneet etenkin Pohjois-Suomessa

Sote viivästyy jälleen – keskusta ja kokoomus kiistoissa

Ystävät surevat Siilinjärvellä surmattua perheenisää - poliisi: "Tapahtumien kulku on tarkentunut"

Tällä kaavalla sinunkin sotusi muodostetaan - Suomalaisen henkilötunnuksen kehitti huippuluokan salakirjoitusekspertti

Rehtorin raju väite: Koulun pihassa myytiin huumeita, mutta poliisi ei tee mitään - "kannabiksen kanssa on nostettu kädet pystyyn"

TE-toimisto joutui somekohuun: tekstiviestissä uhattiin katkaista työnhaku, jos hakija ei vastaa puhelimeen - "Tutkimme, pitääkö sanamuotoja viilata"

HS: 39-vuotias Ossi on "ideologisesti työtön" - "Koko aikuisiän olen taistellut työkkärin kanssa ja yrittänyt pysyä poissa töistä"

Rikollisjengi kaappasi ruokakaupan Malmössä ja ryhtyi pyörittämään sitä itse – ”En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa”

Jäähän ilmestyi valtava aukko Etelämantereella – tiedemiehet ihmeissään

P-Koreassa kuullaan Sipilän lupauksesta antaa talonsa

Just For Laughs - 10 Funniest Pranks (18)

pääministerin kyselytunti 2

Matt Nickerson vs Craig Cescon EIHL fight 24-9-16

Naisen logiikkaa - naisautoilija

Poliisiauto rullasi aivan hiljaa lähelle Kaamasen Kievarin ovea, juuri ennen sulkemisaikaa.
Samalla hetkellä horjui Aslakka ulos ovesta, hän vaikutti olevan päissään hieman enemmän kuin lääkäri määrää. Kaiken kukkuraksi auton avaimet kilisivät kädessä.
Poliisiautossa istuvat poliisit katselivat ihmeissään kuinka Aslak päättäväisesti taisteli itsensä parkkipaikalle, siellä hän kokeili avaimia ainakin viiteen eri autoon ennen kuin hän löysi oman autonsa ja pääsi vaivoin ratin taakse istumaan.
Siinä hän sitten istui ihan hiljaa kymmenkunta minuuttia, sitten hän yllättäen käynnisti tuulilasinpyyhkijät ja sammutti ja uusiksi taas - oli aivan pilvetön taivas ja lämmin kesäilta.
Tämän jälkeen Aslakka laittoi valot päälle ja sammutti muutaman kerran, tämän jälkeen oli hätävilkkujen vuoro. Vihdoinkin Aslak onnistui saamaan myös auton käyntiin ja yritti vaihdetta päälle, tietysti ilman kytkintä, jolloin kuului aikamoista rohinaa, mutta jotenkin vaihde loksahti päälle ja auto otti oikein jänisloikan eteenpäin ja sammui siihen.
Tämä toistui muutamia kertoja ja koko ajan tyhjeni parkkipaikat autoista ja lopulta kun Aslak oli ainoana parkkipaikalla, hänen onnistui saada auto liikkeelle ja nykimällä otti kurssin kohti pohjoista.
Poliisit, jotka olivat odottaneet kärsivällisesti, laittoivat torvet soimaan ja hälytysvalot vilkkumaan ja pysäyttivät Aslakin kotimatkan. Poliisit tulivat ulos autosta ja tarjosivat alkometriä Aslakille puhallettavaksi.
Aslak puhalsi ja puhalsi, mutta mittari näytti nollaa eivätkä konstaapelit olleet uskoa silmiään.
-Sinun täytyy tulla mukaan verikokeeseen, sillä meidän mittarissa näyttää olevan jotain vikaa", sanoi toinen konstaapeleista.
- Kuuleppakö mie piän, ettei se kuiten mithään hyövää semmonen. Sole mikhän vika tuossa mittarissa kuiten, soli vain tieten tänä iltana minun vuoro olla houkutuslintuna!, Aslakka tuumasi.

Mies joutui oikeuden eteen ajettuaan tienristeyksestä stop- merkin takaa hurjalla vauhdilla suoraan marketin näyteikkunasta sisään.
Tuomari aloitti kuulustelun:
-Oletteko Vilho Ilmari Jantunen?
-Kyllä olen.
-Syntynyt 16.3.1951 Tampereella?
-Kyllä.
-Naimisissa Liisa Onervan, omaa sukua Henttonen kanssa?
-Kyllä.
-Kertokaapa sitten siitä onnettomuudesta.
-Siinä kävi sillä tavalla, että tapasin Liisan tansseissa Pyynikin paviljongilla vuonna 1959 ja tulin kysäisseeksi josko sitä saatolle pääsisi...

Seitsemän kääpiötä oli vierailulla Vatikaanissa. He vaativat saada tavata paavin sillä perusteella, että he ovat Seitsemän Kääpiötä. Vaatimukseen suostuttiin. Paavin luona Jörö ryhtyi kääpiöiden puhemieheksi toisten seistessä taustalla. Jörö ryki ja kakisteli, mutta sai lopulta kysytyksi: - Kun nyt kerran täällä ollaan, niin voisimmeko tavata kääpiönunnia? - Kääpiönunnia? Ihmetteli paavi. Ei täällä kääpiönunnia ole. Lieviä nauruntirskahduksia kuului kuuden taustalla olevan kääpiön joukosta. Jörö mulkaisi tovereitaan vihaisesti ja jatkoi: - No joka tapauksessa pitäisi tavata kääpiönunnia. Mistä päin Eurooppaa niitä sitten löytyy, jos ei täältä? - Ei koko Euroopassa ole kääpiönunnia, vastasi paavi päätään puistellen. Naurunpyrskähdykset taustajoukossa yltyivät. Jörö meni entistäkin synkemmän näköiseksi, mutta jatkoi silti: - No jos ei Euroopassa ole, niin missä sitten? - Koko maailmassa ei ole kääpiönunnia, vastasi paavi, valitettavasti! Jörön kuusi toveria repesivät tyystin. He ulvoivat naurusta, hakkasivat toisiaan selkään ja kieriskelivät lattialla. Naurun seasta kaikui pilkkahuuto: - Jörö on nussinut pingviinii! Jörö on nussinut pingviinii!

YLE AREENA

Noin viikon uutiset

Docventures: The Promise

Oikeusvaltio

Liikunta ja terveys

Paino 104,0 kg. Verenpaine aamulla 157/98 pulssi 49. Verenpaine illalla 150/89, lepopulssi 47. Jumppa 0/3310 min, kävely 0/239 km, pyöräily 5/2337 km, uinti 0/98 000 m, kuntosali 0/6190 min, juoksu 0/5 km, hiihto 0/0 km , rullaluistelu 0/0 km.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti