keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

KE 31.07.2013Kalajoen matkailukesä oli tavallisa vaisumpi ja nyt se alkaa olemaan pääosin ohitse.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 18 C, tuuli idästä 4 m/s, pilvistä ja ajoittaista sadetta, suhteellinen kosteus 81 %, lämpötila päivällä + 18 C , aurinko nousee 04.25, aurinko laskee 22.34, päivän pituus 18 h 09 min.

Tapahtumat

Rikostutkintapyyntö valtiopetoksesta (täydennys)

Vaadin vastausta 14 vuorokauden sisällä

Kysely: Kalajoki Suomen paras mökkipaikkakunta

Taiteilija Markku Hakolan taidennäyttely Tapion Tuvalla

Taitelija Pasi Huttusen taidenäyttely Tapion Tuvalla

Kävin tapaamassa poliisiylijohtaja Mikko Paateroa

Erkki vastaan maailma

Uutiset

Presidentti Halonen: Yhteiskuntaan pitää pystyä luottamaan

MTV3: Trokarit toivat 20 000 litraa viinaa Virosta
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288586147690.html

Hjallis pääsi piinasta - hinta 5-8 miljoonaa
http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-1288586204715.html

Suomalaisäidit pyytävät apua Venäjältä - ”Voimme antaa konsulttiapua”
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/61079-suomalaisaideilta-erikoinen-vetoomus-venajalle-voimme-antaa-konsulttiapua
Erkin kommentti: Suomessa huostaanotot ovat bisbestä. En ihmettele ollenkaan, että suomalaisäitien kaikki keinot ovat käytössä tämän rikollisuuden lajin paljastamiseksi. Tiedän tilanteen tarkasti, koska olen avustanut tällaiseen tilanteeseen joutuneita rikosten uhreja. Kysymys on uskon varjolla ja sosiaalitanttojen avustuksella tehdyistä huostaanotoista. Taustalla on selkeä bisnesajattelu.


Kolmen vuoden tauko päättyi: Israel ja palestiinalaiset neuvottelevat taas
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/61058-kolmen-vuoden-tauko-paattyi-israel-ja-palestiinalaiset-neuvottelevat-taas


USA:n kuluttajilla synkät talousnäkymät
http://www.kauppalehti.fi/etusivu/usan+kuluttajilla+synkat+talousnakymat/201307467721?ext=rss


Tällainen on Imatran kohusaarna
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013073117313779_uu.shtml

"Elvytys on hetkellistä lämmikettä" - budjettipäällikkö tyrmää elvytysvaatimukset
http://yle.fi/uutiset/elvytys_on_hetkellista_lammiketta_-_budjettipaallikko_tyrmaa_elvytysvaatimukset/6757541


Mielenkiintoiset blogit

Huoli huomisesta

Missä puoluesihteerit, joissa olisi energiaa ja särmää?

Vihreiden luontosuhde epätodellinen

Mielipiteeni

Useimmat liikkeet ja organisaatiot näyttävät kukoistavan parhaiten, kun niillä on vahva johtohahmo, jossa ruumiillistuvat tietyt periaatteet ja josta nämä periaatteet heijastuvat alaspäin. Liikkeenjohdon asiantuntijoiden mukaan nämä legendat ovat hyvin tärkeitä, koska ne symboloivat organisaation yhteisiä arvoja tai kulttuuria.
Koulujen kulttuuri syntyy samalla tavoin. Valmentajat ovat aina tienneet pystyvänsä saamaan otteen joukkueestaan kertomalla koulun aikaisemmista urheilijoista. Opettajat tekisivät viisaasti, jos käyttäisivät vastaavia elämäkertoja opetuksen tueksi. Menneiden aikojen menestyneistä oppilaista kertominen tai tällaisten jo koulunsa päättäneiden kutsuminen tunnille voi muodostua tehokkaaksi motivaattoriksi. Opettajat huomaavat oppivansa enemmän, jos he silloin tällöin unohtavat varsinaisen oppimateriaalin ja sen sijaan luovat koululaisten silmien eteen mielikuvia kuuluisista henkilöistä.
Perheissä toimitaan viisaasti, kun innostetaan niiden nuoria pitämällä hengissä tarinoita menneistä sukupolvista. Ihmistä jalostaa melkoisesti, jos hän kykenee seuraamaan menneisyyden jälkiä tukeville juurilleen ja välittämään perheelleen vakaumuksensa siitä, että he kaikki ovat yhdessä pyrkimässä kohti entisaikojen toteutumatta jääneitä unelmia.


Päivän mietelause


Raha puhuu järkeä kielellä, jota kaikki kansat ymmärtävät.
Kun raha on kyseessä, tunnustavat kaikki samaa uskontoa.
Rahalla täytetty kukkaro on aina muodissa.
Ihminen on tavallisesti tarkempi rahoistaan kuin periaatteistaan.
Härkä on onnellinen, kun se saa apilaa syödäkseen.
Vihdoinkin tiedän mikä erottaa ihmisen muista eläimistä: rahahuolet.


Värssy

Niin kauan sulle kirjoitan,
kun käsi kynän kantaa,
niin kauan sua rakastan,
kun Luoja luvan antaa.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Der Deutsche Super HITMIX (GMC Special)

Oesch's die Dritten
http://www.youtube.com/watch?v=UdaYVxYF1Ok&list=RD42tk2eLuKqhX4

Geschwister Niederbacher-Die Alte Madonna
http://www.youtube.com/watch?v=mxTIXPQtEuI&list=RD42tk2eLuKqhX4


Terveys ja liikunta

Paino 99,8 kg, verenpaine 133/82, lepopulssi 51.  Uinti 1000 m / 91000 m. Jumppa 0 min / 2120 min. Kuntosali 0 min/ 3620 min. Kävely 0 km /522 km. Pyöräily 0 km /1364 km.

Loppukevennys

Scary Monster Funny Prank


Just For Laughs: Gags - Season 9 - Episode 5


Just For Laughs: Gags - Season 9 - Episode 6


Juste pour rire le Meilleur 2013 ! 1h36 Best of Just for Laughts (Radio 


Äidillä oli kolme tytärtä. Aina tyttären hääpäivänä hän pyysi tätä 
lähettämään häiden jälkeen viestin, kuinka seksielämä on alkanut sujua. 
Ensimmäinen tytär kirjoitti takaisin toisena päivänä häistä. Kuoressa oli vain yksi lappu, jossa luki: "Nescafe". Äiti oli ensin hämillään viestistä, mutta etsi kaapistaan Nescafe-purkin ja sen kyljessä luki: "Täydellistä viimeiseen pisaraan..." 
Äiti oli nyt todella tyytyväinen. 
Sitten toinen tytär meni vihille ja häämatkalta tuli viikon jälkeen kortti, jossa luki vain: "Benson & Hedges." Äiti oli jälleen hämillään, mutta sitten hän löysi B&H:n mainoksen, jossa luki: "Extra long. King size."
Äiti oli jälleen onnellinen tyttärensä puolesta.
Kun kolmas tytär oli mennyt vihille, äiti odotti jälleen malttamattomana viestiä kuherruskuukautta viettävältä tyttäreltään. Kuukauden kuluttuat tuli viesti, jossa luki vain: "British Airways." Äiti oli huolestunut, joten hän etsi British
Airwaysin esitteen, ja huomasi siinä lauseen jonka luettuaan hän
pyörtyi:"Kolme kertaa päivässä, 7 päivänä viikossa, joka paikkaan."Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että punoitus peniksenne päässä ei ollutkaan syöpä, vaan huulipunaa. Pahoittelemme turhaa amputointia. Oikein hyvää jatkoa.


Olen lukenut niin paljon juopottelun haitoista että,olen päättänyt lopettaa lukemisen ja aloittaa ryyppäämisen. Mies jonottaa kaupan kassalla, kun hän huomaa todella hyvännäköisen vaaleaverikön, joka heiluttaa hänelle kättään ja hymyilee
ystävällisesti.
Mies on aivan yllättynyt siitä, että niin upea nainen vilkuttaa juuri hänelle, ja vaikka lady näyttää tutulta, niin mies ei saa tunnistettua häntä. Niinpä hän kysyy blondilta: "Anteeksi, tunnetko minut kenties jostain?"
"Luulisin, että olet yhden lapsukaiseni isä", kaunotar vastaa.
Mies muistaa sen ainokaisen kerran, kun hän on ollut uskoton. Hän sanoo hiljaa: "Oletko se strippari, jota panin polttareissani biljardipöydällä kaikkien kavereitteni katsellessa, kun kaverisi samalla piiskasi minua märällä sellerinvarrella ja työnsi kurkkua perseeseeni?"
"En...", nainen sanoo, "...olen poikasi luokanopettaja."Millaiset miehet pelaavat golfia?
-Sellaiset miehet, joille se on ainoa tapa saada kepin päästä lentämään jotain valkoista.

Pohjoissuomalaiselle metsäkämpälle tuli uusi jätkä. Moottorisaha teki vasta tuloaanja niinpä muut jätkät pitkään tuijottiva uutta miestä,joka heti ensimmäisenä päivänä teki kymmenkertaisen määrän muihin verrattuna.----Yöllä kämpän toiset jätkät viilasivat uuden tulokkaan moottorisahan piikit tylsiksi. Aamulla tulokas huomasi heti tapahtuneen,mutta ei sanonut mitään vaan alkoi viilata piikkejä teräviksi,kun toiset lähtivät pokasahat mukanaan töihin.--Uusi mies sai puolenpäivän aikaan sahansa kuntoon ja teki taas kymmenkertaisen määrän muihin verrattuna.--Sama toistui parisen viikkoa,mutta uusi jätkä ei sanonut mitään vaan viilasi puoleen päivään mennessä sahansa kuntoon.---Kun aikaa kului toisten jätkien omatunto alkoi kolkuttaa ja he sanoivat. Me olemme olleet sinulle ilkeitä ja kateellisia, etkä sinä ole kuitenkaan sanonut meille mitään, olet reilu kaveri, sovitaan asia ja me emme enää viilaa sahaasi tylsäksi.--Uusi jätkä istui paikallaan ja sanoi sitten harvakseen.--Mikäpä siinä sovitaan pois. Minä lupaan puolestani, että en enää kuse teidän muiden kahvipannuun.


Hoitaja, hoitaja! huutavat potilaat eräänä keväisenä päivänä mielisairaalassa.-Lindström on ampunut itsensä kellarissa. ---Hoitaja juoksee pää kolmantena jalkana kellariin ja etsii turhaan Lindtrömiä.Kun hän viimein väsyneenä kiipeää ylös, pihamaalla odotellut potilasjoukko huutaa naama irveessä.---Aprillia,aprillia,me hirtettiin hänet yläkerrassa.Mies oli suihkussa, kun ovikello soi. Pyyhe oli kateissa, joten hän nappasi kiireessä kuivaustelineestä yksivuotiaan tyttärensä ruokalapun kalleuksiensa suojaksi ja juoksi ovelle. kun mies avasi oven, ovella seisovan naapurin emännän suupielet nousivat hymyyn hänen tuijottaessaan ruokalappua 
- Ruokalapussa luki: “Kasva isoksi – äidin iloksi”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti