keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Helsingin matka 8-10.7.2013Kävin Helsingissä junalla 8-10.7.2013. Matkan pääasiallinen syy oli aineiston vieminen poliisihallitukseen poliisiylijohtaja Mikko Paaterolle. Vein salkullisen aineistoa, jonka kirjaamo kirjasi vastaanotetuksi. Kerron asiasta tarkemmin oikeuslaitos ja poliisi blogissani heti kun ehdin.

Vietin samalla lomaa tutustumalla Helsingin nähtävyyksiin. Hain edullista yöpymispaikkaa Helsingistä ja sellainen oli minulle yllättäen Hotelli Presidentti. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, huoneet olivat tasokkaat ja aamupala erinomainen. Tämä oli todella myönteinen yllätys. Hotellissa yöpyi runsaasti japanilaisia matkailijoita.

Helsinkiin tutustumisen aloitin Hop On Hop Off kiertoajelulla.
Tämä oli todella hieno tapa tutustua Helsinkiin ja hahmottaa Helsingin nähtävyydet ja niiden sijainti. Voin suositella tätä kiertoajelua muillekin.Tämän jälkeen lähdin tutustumaan Kauniiseen kanavareittiin.
Myös tämä on hieno tapa tutustua Helsinkiin.

Kävin tutustumassa Korkeasaareen.
Tämä on myös erinomainen matkailukohde, jossa en ole aikaisemmin käynyt. Kävin myös torilla, jossa tapasin bulgarialaisen karrikaatyyripiirtäjän, joka piirsi minusta kuvan.

Kävin tutustumassa Kiasman näyttelyihin. Täytyy tunnustaa, että en ole nykytaiteen asiantuntija, mutta jollakin tavalla aloin paremmin ymmärtämään nykytaidetta, kun kävin tutustumassa Kiasman näyttelyihin.

Kävin tutustumassa Ateneum taidenäyttelyihin ja olipa mahtava näyttely Linnan aarteista. Tätä näyttelyä kannatta käydä katsomassa.


Tapasin henkilöitä, joiden asioita olen hoitanut ja nämä tapaamiset olivat hyödyllisiä, koska jälleen löytyi uusia asioita, joita avulla voidaan viedä asioita eteenpäin ja saada asiat lähemmäksi lopullista ratkaisua. Kysymys on siis oikeudellista asioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti