perjantai 26. lokakuuta 2012

PE 26.10.2012
Huomenna Kalajoen Halpa-Hallin luona Perussuomalaisten teltalla kansanedustaja Pirkko Mattila. Hän on Oulun vaalipiirin kansanedustajien yhteyshenkilö sekä hallintovaliokunnan puheenjohtaja. Mukana myös Kalajoen perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaita. Makkaratarjoilu. Tervetuloa!

Päivän sää

Lämpötila aamulla -3 C, tuuli luoteesta 2 m/s, pilvistä ja vähäistä lumisadetta, suhteellinen kosteus 99 %. Lämpötila päivällä + 0 C. Aurinko nousee 8.50 ja aurinko laskee 17.24. Päivän pituus 8 h 34 min.
Aamuyöllä satoi ensi lumen, noin 11 cm.

Sadetutka

Tänään on Niinan, Amandan ja Ninnin nimipäivä.

Tapahtumat

Kalajoen perussuomalaiset

Perussuomalaisten ehdokkaat Kalajoella
85 Erkki Aho
86 Reijo Karjalainen
87 Ari Keronen
88 Jani Kurikkala
89 Markku Muhonen
90 Lek Pernu
91 Agnessa Vähäsarja
92 Jari Väli-Klemelä

Tätä maata (karaoke)

Jope Ruonansuu - Perusjuomalaiset ovat kansan asialla

Hiekkasärkät 100 vuotta

Hiekkasärkät 100 vuotta matkailua - Aikamatka

Tämän linkin kautta saat tiedot hälyytysasioista Suomessa

Poliisin tiedotteet

Uutiset

Pilkington suunnittelee Ylöjärven tehtaan sulkemista – vaarassa 300 työpaikkaa

Hallitus sai luottamuksen sote-välikysymyksessä

Mielenkiintoiset blogit

655. Syyllistyykö poliisi laittomuuksiin rikollisuutta vastaan taistellessaan?
Kannattaa katsoa ohjelma Siminnäkijä Salainen sota
Pankkiunioni ja valehtelijoiden klubi

Katseet kohti uusiutuvia energiamuotoja

Bensaa Rautioo osa 2

Mielipiteeni

Nämä kunnallisvaalit ovat Kalajoelle ja ennenkaikkea Rautiolle sekä Vuorenkallion koulun tulevaisuudelle kohtalon vaalit. Kalajoen keskusta on ollut hallitseva puolue Kalajoella ja päätökset on tehty varsin pienessä piirissä. Entinen Himangan kunnanjohtaja, nykyinen kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Jorma Tikkanen ilmaisi asian mielestäni suoraan ja oikein väittäessään, että Kalajoella päätökset tehdään kahden henkilön toimesta. Tämä on järkyttävää kuntapolitiikkaa, kun keskustalla on päättäjinä joo-miehiä ja joo-naisia kaupunginhallituksessakin. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että kokouspalkkio ja hyvä-veli-piiriin kuuluminen on tärkeämpään kuin päätösten oikeellisuus kuntalaisten kannalta katsottuna. Olen sitä mieltä, että ääni keskustalle merkitsee ääntä Raili Myllylälle. Kalajoki on suurten muutosten edessä niin kuin koko kuntakenttä. Nyt tarvitaan kokeneitä päättäjiä, joilla on kokemusta, näkemystä ja asiantuntemusta, mutta myös uusia rehellisiä ja suoraselkäsiä ihmisiä, ennenkaikkea perussuomalaisia. Siksi olen edelleenkin ehdokkaana, koska perehdyn omasta mielestäni asiohin paremmin kuin muut valtuutetut ( paria poikkeusta lukuunottamatta) kaupunginhallituksen jäsenistä puhumattakaan.

Päivän mietelause

Kehumalla avaa useamman oven kuin avaimella.
Mitä ei voi estää, se täytyy kestää.
Ota neuvoja kaikilta, mutta päätä itse.
Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa.
Ilo on terveyden tuki ja sairauden vastamyrkky.
Kärsivällisyys on onnen avain.


Värssy

Ystävyys on sellainen asianlaita.
Että se kulkee meriä ja maita,
tulipa eteen risu tai aita,
ei se siinäkään niskoja taita.


Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Seweryn Krajewski-Nie jesteś sama

NAJPIĘKNIEJSZA - Seweryn Krajewski

Al Bano e Romina Power "Ci Sara'" - Sanremo 1984

Terveys ja liikunta

Paino 106,0 kg verenpaine 172 / 108 , lepopulssi 65.

Loppukevennys

Involuntary Repairman
Crazy Euro Cup Football Fan

Waiter Attacked By Customer Prank

Pappi ja nunna olivat autoilemassa. Nunna risti jalkansa, niin että paljas reisi näkyi. Pappi laski kätensä hänen reidelleen.
Nunna sanoi: "Isä, muista Psalmi 29."
Pappi otti käden pois.
Kun pappi tuli takaisin kirkkoon, hän etsi Psalmin 29.
Siinä lukee: Mene eteenpäin,etsi korkeammalta ja saat kokea taivaan.
Tarinan opetus on: Jos et ole töissä ajan tasalla, olet vaarassa menettää suuria mahdollisuuksia...

Kahdeksannella kuulla raskaana oleva nainen nousi linja-autoon. Hän huomasi vastapäätä istuvan miehen hymyilevän hänelle. Nainen vaihtoi välittömästi istumapaikkaa. Tällä kertaa hymy vaihtui virnistykseksi joten nainen siirtyi taas. Mies näytti entistä huvittuneemmalta. Neljännen paikan vaihdon jälkeen mies purskahti nauruun, nainen valitti kuljettajalle ja mies pidätettiin. Tapaus tuli oikeuteen.
Tuomari kysyi mieheltä mitä sanottavaa tällä oli puolustukseksi. Mies sanoi: "Herra tuomari, juttu meni näin: Kun nainen tuli linja-autoon, en voinut olla huomaamatta hänen tilaansa. Hän istui makeismainoksen alle jossa luki "Tupla Minttu Kaksoset ovat tulossa" ja minä virnistin. Sitten hän siirtyi ja istui kyltin alle jossa luki "Loganin linimentti vähentää turvotusta" ja minun täytyi hymyillä. Sitten hän siirtyi ja istui kyltin alle jossa luki "Williamin Iso Tikku teki Tempun" ja pystyin vaivoin pidättelemään nauruani. Mutta, herra tuomari, kun hän siirtyi istumaan neljännen kerran ja istui kyltin alle jossa luki "Goodyear kumi olisi voinut estää tämän onnettomuuden" .. minä ratkesin nauramaan

Afganistanin rauhanturvajoukkoihin tuli uusi komentaja Ruotsista. Hänelle esiteltiin paikkoja. Keskellä erämaata oleva leiri oli äkkiä
esitelty. Telttojen lisäksi erämaassa oli kuitenkin pieni maja. Komentaja kysyi, että mikäs maja tuo on? Pataljoonan kapteeni sanoi:
- No kun täällä erämaassa ei ole yhtään naisia, niin tuolla majassa on kameli sitä varten, jos seksihalut kasvavat liian suuriksi.
- Hyi hemmetti, sanoi ruotsalainen komentaja, tuohan on ihan sairasta.
Pari viikkoa kului, niin ruotsalaisella komentajallakin alkoi jo halut jylläämään. Hän meni kapteenin luo ja kysyi:
- Tuota... Milloinkas se kameli olisi vapaa?
- Kyllä se jo iltapäivällä on.
Komentaja meni silloin majaan ja siellähän olikin oikein sievä kameli. Vieressä oli jakkarakin sopivasti. Komentaja ajatteli, että ei voi mitään, asetteli jakkaran kamelin taakse ja ryhtyi hommiin. Silloin kapteeni tuli sisään majaan ja sanoi:
- En haluaisi keskeyttää, mutta olisikohan miellyttävämpää, jos tekisitte niin kuin muutkin meidän miehet ja ajaisitte sillä kamelilla tuohon läheiseen kaupunkiin naisiin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti