keskiviikko 31. lokakuuta 2012

KE 31.10.2012
Päivän sää

Lämpötila aamulla - 2 C, tuuli kaakosta 2 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 96 %. Lämpötila päivällä - 1 C. Aurinko nousee 8.06 ja aurinko laskee 16.07. Päivän pituus 8 h 01 min.

Tänään on Arton, Arttun ja Artturin nimipäivä.

Sadetutka

Tapahtumat

Kaikki perussuomalaiset valtuutetut

Kalajoen kuntavaalitulokset

Tämän linkin kautta saat tiedot hälyytysasioista Suomessa

Poliisin tiedotteet

Kävin tänään Rautiossa katsomassa äitiäni. Olen tänään hoitanut erästä kaava-asiaa, jossa on tehty erikoinen ja täysin kestämätön päätös. Epäilen hyvä-veli-verkostoa, mutta aikani ei riittänyt selvitystyön tekemiseen, vaan päätin korjata asian tilan ns. puhtaalta pöydältä eli taustoja selvittämättä niin, että oikeus toteutuu. Kysymys on Leirikujan tiejärjestelyistä.
Jokilaaksojen rikosylikomisario Ilkka Piispanen oli jälleen kerran tehty täysin käsittämättömän päätöksen. Ilmoitin välittömästi päätöksen virheet todistusaineistoineen poliisijohtajalle, poliisylijohtajalle, poliisiministerille ja oikeuskanslerille. Ihmettelen kuinka kauan alueemme ihmisten tulee kärsiä mielestäni ammattitaidottoman poliisin palveluista, jotka kustannetaan verovaroilla.

Uutiset

Alavieskan kunnanhallitus totesi, että valtuuston perjantainen, kielteinen äänestyspäätös selvitystyön käynnistämisestä perusturvapalvelujen uudelleenjärjestämiseksi ei syntynyt laillisessa järjestyksessä. Asia menee uudelleen valtuuston käsittelyyn.Hallitus tulkitsi kunnallislakia niin, että puheenvuorojen pyytämiseen täytyy jäädä tarpeellinen aika eikä keskustelua saa päättää ennenkuin puheenvuorot on käytetty. Valtuuston puheenjohtaja Anna-Leena Brax (kesk.) päätti keskustelun, vaikka ainakin kolme puheenvuoroa oli vielä pyydetty sitä ennen
Accenture aikoo vähentää satoja työpaikkoja Suomessa
Mielenkiintoiset blogit

Arhinmäki viemässä Suomea ja Vasemmistoliittoa NATO:n operaatioihin

Laumassa on kivaa, helppoa ja turvallista

Mielipiteeni

Kuntavaaleissa noudatetaan suhteellista vaalitapaa. Valta jaetaan puolueiden kesken suhteellisuusperiaatetta noudattaen. Näin määrää laki. On äänestäjien pettämistä ja lain hengen vastaista toimintaa jos tätä suhteellisuusperiaatetta ei noudateta myös luottamuspaikkajaossa. Valta on annettava niille, jotka ovat saaneet vaaleissa äänestäjien suurimman luottamuksen. On inhimillistä, että vähän ääniä saaneet himoitsevat myös valtaa, vaikka vaalitulos ja äänestäjien tahto on vaaleissa selkeästi ilmaistu.
Kalajoella on nyt keskustan valtuustoryhmä avainasemassa. Noudatetaanko lain henkeä vai annetaanko valta niille, joille se vaalituloksen ja äänestäjien tahdon perusteella ei kuulu. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että keskustassa on jälleen kerran menossa äänestäjien tahdon vastainen järkyttävä vallankähmintä. Pilkkaako keskustan valtuustoryhmä äänestäjiä ja toimiiko keskustan valtuustoryhmä vaalituloksen vastaisesti? Haluaako keskustan valtuustoryhmä häpäistä äänestäjien tahdon ja alistua pienen valtaa himoitsevan "klikin" alaisuuteen?

Päivän mietelause

Kuinka astua eteenpäin korkean pylvään päässä?
On parempi nähdä kasvot kuin kuulla nimi.
Vain se on viisas joka säilyttää itsensä hallinnan.
Hallitse tunteitasi tai ne hallitsevat sinua.
Ihmisen ei tarvitse olla enkeli ollakseen pyhimys.
Älä tarjoa neuvoa tai suolaa ennenkuin pyydetään.

Värssy

On silmäsi kirkkaat ja iloiset,
voit toisille iloa jakaa,
olet ystävä reipas ja herttainen,
sua muistelen vuosien takaa.


Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Elina Garanca "Habanera" Carmen
Anna Netrebko - "O Mio Babbino Caro"
Maria Callas - Ave Maria

Terveys ja liikunta

Paino 106,0 kg verenpaine 196/109 lepopulssi 59.

Loppukevennys

Leaning Tower of Boxes
Instant Jackhammer Engineer
Love is in the way!

Pointing Man Gag


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti