torstai 16. toukokuuta 2013

TO 16.05. 2013


Timo Soini

Pirkko Mattila

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 3 C, tuuli kaakosta 2 m/s, selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 88 %, lämpötila päivällä + 17 C , aurinko nousee 04.06, aurinko laskee 22.36, päivän pituus 18.30 min.

Tapahtumat

Käräjätuomari Jyrki Jylhä ilmoitti sähköpostitse, että ratkaisu asiassa S12/8495 siirtyy. Ei voi välttyä vaikultalmalta, että käräjätuomarilla on suuria vaikeuksia väärän päätöksen tekemisessä. Suomen perustuslain 21§ takaa kansalaiselle oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin. Perususlain 106 § antaa etusijan perustuslaille tavalliseen lakiin verrattuna. On täysin selvää, että perustuslaki on korkeimman oikeuden päätöstä vahvempi. Ei ole minun vikani, jos korkein oikeus ei ole purkanut eri oikeusasteiden vääriä päätöksiä. Minulla on kuitenkin lain mukaan oikeus oikeudessa todistaa ne päätökset vääriksi, vaikka korkein oikeus ei ole niitä vielä purkanutkaan. Lisäksi on otettava huomioon, että käräjätuomeri Jyrki Jylhä syyllistyy rikoslain 15 luvun 10 § ja 11 § vastaiseen tekoon suojellessaan rikollisia ja peitellessään väärällä päätöksellään törkeitä rikoksia. Lisäksi käräjätuomari Jyrki Jylhä on esteellinen käsittelemään asiaa, koska on käsitellyt jo samaa asiaan kolme kertaa aikaisemmin.
1. Tuomari on velvollinen omasta aloitteestaan kontrolloimaan esteettömyytensä ja vetäytymään asian käsittelystä havaitessaan itsensä esteelliseksi jollakin laissa (OK 13 luku) säädetyllä perusteella. Tätä viran puolesta tapahtuvaa kontrollia täydentää asianosaisen oikeus tehdä väite tuomarin esteellisyydestä.
2. Jääviysväitteen tekemisestä säädetään OK 13 luvun 8 §:ssä. Sanotun lainkohdan mukaan asianosaisen tulee tehdä väite tuomarin esteellisyydestä heti ryhtyessään käyttämään asiassa puhevaltaa ja saatuaan tiedon asian käsittelyn osallistuvista tuomareista. Jos asianosainen saa myöhemmin tiedon seikasta, jolla saattaa olla merkitystä esteellisyyttä arvioitaessa, siihen perustuva väite on esitettävä viipymättä. Asianosainen on perusteltava väite ja samalla ilmoitettava, milloin peruste siihen tuli hänen tietoonsa.
3. On sekä prosessikustannusten että menettelyn keskityksen kannalta tärkeää, että kysymys tuomarin esteellisyydestä selvitetään oikeudenkäynnissä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Jotta asianosainen voisi tehdä jääviysväitteen heti ryhtyessään käyttämään asiassa puhevaltaa, tulisi hänen saada tieto mahdollisesta esteellisyysperustetta koskevasta seikasta hyvissä ajoin eli joko jo ennen oikeudenkäynnin aloittamista tai viimeistään heti oikeudenkäynnin alussa.
Kun lisäksi on kysymys Instru Justitian saatavasta, mikä on Keskipohjanmaan kirjapainon saatava, mikä koostuu kirjan Olet Maamme Armahin Suomenmaan painatuslaskusta. Kirjan avulla on todistettu kaikki keskeiset rikokset PR-talojen konkurssivyyhdessä ja Natura-asioissa asiakirjakopioilla ja selostuksilla. Vastakanteessa on tarkasti selvitetty kirjan todistusaineisto, mikä on niin käräjätuomari Jyrki Jylhän, Instru Justitian ja Keskipohjanmaan kirjapainon tiedossa ja heille lähetetty. Lisäksi Keskipohjanmaa-lehti on tehnyt kolmen koko sivun jutun Erkki Ahosta, josta kiistatta käy ilmi keskeisiä rikoksia prosessissa. Keskipohjanmaa-lehti siis itse tunnustaa rikollisen menettelyn eli vastakanteeni oikeaksi. Keskipohjanmaan juttu on niin suuri, että en muista kenestäkään koko elämäni aikana tehdyn niin suurta juttua. Nyt voidaan kiistatta todeta, että Instru Justitia on tietoinen siitä, että saatava on saatu aikaan rikosten avulla ja on syytä epäillä, että Instru Justitia syyllistyy menettelyllä monenlaiseen rikolliseen toimintaan, josta ehdoton vankeusrangaistus on minimi rangaistus.
Lisäksi ulosottomies ja kihlakunnanvouti ovat tietoisia rikollisesta toiminnasta, mutta siitä huolimatta ne ovat jatkaneet saatavien perintää ja heidän on myös syytä epäillä syyllistyneen rikolliseen toimintaan.
Ei voi välttyä vaikutelmalta, että käräjätuomari Jyrki Jylhällä on suuria vaikeuksia tehdä oikeaa päätöstä asiassa, koska hänen pitäisi muuttaa linjaansa aikaisempiin vääriin päätöksin nähden. Siksi hän yrittänee varmistaa selustansa ennenkuin tekee uuden väärän päätöksen. Ehkä hän pyrkii saamaan suojakseen laillisuusvalvonnan. Laillisuusvalvonta Suomessa on täysin perseestä. Vain kuusi promillea laillisuusvalvojille tehdyistä kanteluista aiheuttaa huomautuksen vastaisen varalle. On täysin käsittämätöntä, että tällaisia organisoita oikein kaksin kappalein pidetään verovaroilla pystyssä kansalaisten etujen vastaisesti. Laillisuusvalvonnan toiminnasta on vastuussa eduskunta ja kansanedustajat laiminlyövät laillisuusvalvojen toiminnan valvonnan, mitä osoittaa laillisuusvalvojen toimintakertomuksen käsittelykin eduskunnassa.
On huomattama asioissani nykyinen varatuomari Asko Keränen on tunnustanut tekonsa, samoin varatuomari Paavo M. Petäjä ja asianajaja Jouni Vihervalli. Lisäski asianajaja Hannu Maskonen on tehnyt oman lopullisen ratkaisunsa asioissa. Ainoastaan asianajaja Antti Latola, syyttäjä Sulo Heiskari, syyttäjä Esa Mustonen, poliisi Raimo Ollila ja Sievin kunnanjohtaja Markku Koski ovat jättäneet tekonsa tunnustamatta ja luonnollisesti Suomen valtion erityissuojeluksessa oleva varatuomari Mikko Kovalainen. Poliisiyllijohtaja Mikko Paatero kieltäytyy vastaamasta minulle samoin kuin poliisjohtaja Sauli Kuha sekä KRP:n päällikkö Rauno Ranta. He suojelevat poliisirikollisia ja samaa tehtävää tekee apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske, joka jopa kieltäytyi tulemasta todistajaksi oikeudenkäyntiini. Toimittaja Mikko Niskasaaren mukaan apulaisvaltakunnan syyttäjä Jorma Kalske on pitää yllä Suomen poliisikorruptiota. Jokilaaksojen poliisi on koko 18 vuoden ajan kielätynyt tutkimasta rikoksia ja syyttäjät ovat toimineet tietoisen rikollisesti samoinkuin Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden tuomarit. Kaiken taustalla on oikeus- ja asianajajamafia sekä keskustalais-lestadiolainen hyvä-veli-verkosto. Olen tehnyt Kalajoen kaupunginvaltuustolle asioista 1897 sivun todistusaineiston kaikista rikoksista, mutta se salattiin silloisen valtuuston puheenjohtajan Raili Myllylän toimesta valtuutetuilta, sillä minun ei annettu esitellä valtuustolle sen minulta pyytämää selvitystä. Rikosten salailuun on syyllistynyt myös poliittisesti valittu Jokilaaksojen poliisiasianneuvottelukunta, jonka kalajokisena edustajana on toiminut valtuutettu Kullervo Niemelä.
Olen esittänyt vastakanteessani koko 18 vuoden oikeusprosessini todistusaineistoksi blogikirjoitusten ja siihen liittyvien todistusaineistojen muodossa. Käräjätuomari Jyrki Jylhä estää oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin.
Olin jo valmistaunut tekemään asiassa rikosilmoituksen käräjätuomari Jyrki Jylhästä, kun sain häneltä sähköpostiviestin päätöksen antamisen lykkääntymisestä.

Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat

MM 2013 Leijonien maalikooste

From: Erkki Aho
Sent: Sunday, May 5, 2013 5:37 PM
To: timo.soini@eduskunta.fi ; pirkko.ruohonen-lerner@eduskunta.fi ;
Subject: vastaaminen kuuluu hyvään hallintoon
 Puheenjohtaja Timo Soini, ryhmänjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner, hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila
Hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila on vastuussa toimistaan perussuomalaisten eduskuntaryhmälle, jonka puheenjohtaja on Pirkko Ruonen-Lerner ja perussuomalaisten eduskuntaryhmä on vastuussa toimistaan puolueen päättäville elimille. Puolue on vastuussa toimistaaan 560 075 äänestäjälleen lain noudattamisesta ja puolueen rehellisestä toiminnasta.
Kysymys on tästä asiasta:

Vastaaminen kuuluu hyvään hallintoon

Apulaisoikeuskanslerin sijainen Risto Hiekkataipale muistuttaa, että hyvään hallintomenettelyyn kuuluu, että kunnan viranhaltijat vastaavat myös henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen lähetettyihin viesteihin ja tiedusteluihin. Jos viranhaltija katsoo, ettei viestissä käsitelty asia kuulu hänen tehtäviinsä tai toimivaltaansa, tulee viesti välittää viraston yleiseen sähköpostiosoitteeseen tai oikealle viranhaltijalle.
Kalajoella 05.05.2013
Erkki Aho
Lankilantie 25 B 5
85100 Kalajoki
044-3025948
Sota-arkiston kuvia

Kalajoki valmis kuntaliitokseen

Hallintovaliokunta ja poliisiministeri ovat vastuussa asioista

Vastakanteen täydennys

Vastakanteen täydennys 2

Oikeusvaltio Suomi – taistelu mafiaa vastaan

Uutiset

Kreikka-sotku pöyristyttää - tässä selitys
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013051517021742_uu.shtml

Raportti: Kyproksella tapahtuu todennäköisesti rahanpesua


Yle saattaa jatkossakin hoitaa loton

5300 välikohtausta kouluissa: ”Kertoo karua kieltä”


Raahen kultakaivoksen jätevesimäärissä laskuvirhe

Jemenissä siepattu itävaltalainen kertoo lehdessä valeteloituksesta


Skandaali verovirastossa USA:ssa – Obama: Olen vihainen

Räjähtääkö hiihdon propagandasota käsirysyksi? – ”Nämä jätkät eivät edusta koko maastohiihtoa…”
Lähde: 
http://www.urheilulehti.fi/lisaa-lajeja/hiihtolajit/rajahtaako-hiihdon-propagandasota-kasirysyksi-nama-jatkat-eivat-edusta-koko#ixzz2TQydMaV7

A-studio ( katseluaikaa 29 päivää jäljellä)
http://areena.yle.fi/tv/1887364

Vallan sylikoirilta on turha odottaa tutkivaa journalismia
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=1&id=7862

Energiatodistus vääristää omakotitalojen energialaskentaa
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-ja-talous/energiatodistus-v%C3%A4%C3%A4rist%C3%A4%C3%A4-omakotitalojen-energialaskentaa-1.39467


Mielenkiintoiset blogit

From YLE with love
http://innapatrakova.puheenvuoro.uusisuomi.fi/140351-from-yle-with-love

Suomi irti EU:sta - miten?
http://hkt40.puheenvuoro.uusisuomi.fi/140304-suomi-irti-eusta-miten

Kreikan vakuussopimus julkinen
http://jyrkivirolainen.blogspot.fi/2013/05/728-kho-201390-kreikan-vakuussopimus.html

Peruspomo oikeassa
http://timosoini.fi/2013/05/peruspomo-oikeassa/

Jari Korkki: Sanni, Lottotyttö
http://yle.fi/uutiset/jari_korkki_sanni_lottotytto/6643897


Mielipiteeni

Kaikkien on ymmärrettävä yrityksen toiminta-ajatus eli se, mitä vaaditaan hyvältä palvelulta ja miten yritys saadaan kannattamaan. Mitä paremmin tämä ymmärretän organisaatiossa, sitä vähemmän työntekijäitä tarvitsee ohjailla täsmällisin säännöin tai pahimmassa tapauksessa byrokratioan avulla. Tämä edellyttää kiinteää yhteistyötä ja syvää luottamusta yrityksen eri tasojen välillä, esimiesten ja työntekijäiden kesken. Jos kaikki tietävät mistä on kyse, voimavarat voidaan todella valjastaa palvelujen tehokkaaseen tuottamiseen. Tämä taas edellyttää tiedonkulku koko organisaatiossa. Kaikkien yrityksessä työskentelevien on uskottava yrityksen toimintaan ja pyrkimyksiin. Työntekijöiden on tunnettava itsensä osaksi yritystä, jotta palvelusta tulisi todella hyviä. Ei kannata korostaa vastakohtaisuuksia puhumalla yrityksestä ja työntekijöistä, vaikka juridisesti eroja tietysi onkin.
Jos työntekijät eivät usko yrityksensä palveluihin ja pätevyyteen, eivät he saa muitakaan vakuuttuneeksi. Sitä mihin ei itse usko, ei pysty myymään muille. Yrityksen on oltava kokonaisuus, sen on oltava ”Me”. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että jokaisen pitäisi kyetä vastaamaan jokaiseen kysymykseen tai ratkaisemaan kaikki ongelmat. Sen sijaan se tarkoittaa vastuun ottamista asiakaskontaktista ja huolehtimaan siitä, että asiakas saa mitä haluaa ja ettei häntä juoksuteta edestakaisin vain siksi, että ” asia ei kuulu minulle”. Hyvässä ja menestyvässä yrityksessä tuntee olevansa osa joukkuetta. Sellaisessa yrityksessä tuetaan ja autetaan toisia – koska halutaan palvella muita ja koetaan, että kaikki työskentelevät yhteisten tavoitteiden hyväksi. Näin tehdään myös siksi, että on hauska toimia joukkueena.

Päivän mietelause

Lapsuus katoaa, mutta ei koskaan lapsi.
Diogenes löi isää, kun poika kirosi.
Lapsuus ratkaisee.
Ajatukset ovat kuin pieniä lapsia. Eniten pitää omistaan.
Vanheneminen on ainoa tapa elää kauemmin.
Himot ne on hiirelläkin ja diakonissalla tunteet.

Värssy

Näe unia suuria unten mies!
Uni on puoli todellisuutta.
Uni kulkevi edelleä kyntäjän
ja viittovi uraa uutta.

Eino Leino

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

White Lion - Till Death Do Us Part [w/ lyrics]
http://www.youtube.com/watch?v=NU1zUBDQMz0&feature=share

Love Of A Lifetime -Firehouse
http://www.youtube.com/watch?v=J5s_glDrEyM&feature=share

Erin - Ei taida tietää tyttö
http://www.youtube.com/watch?v=8c_ivxYd374

Heidi Hauge - Whats A Girl Gotta Do
http://www.youtube.com/watch?v=22VOh_2euyo&feature=share

Heidi Hauge - Some Broken Hearts Never Mend
http://www.youtube.com/watch?v=MlgwyUbWmXY

Heidi Hauge - Blue Roses
http://www.youtube.com/watch?v=Ci4BorHnWw0

Heidi Hauge - I'm Gonna Be A Countrygirl Again
http://www.youtube.com/watch?v=lcZxoongl2s

HEIDI HAUGE - SISTE DANS
http://www.youtube.com/watch?v=2rKAThGZVAQ

Heidi Hauge & Bjorn A Hauge - Luftslott i det blå
http://www.youtube.com/watch?v=graN41Knqvo&list=PLC291BF9D3CE0EA83&index=1

Terveys ja liikunta

Paino 105,4 kg, verenpaine 149/91, lepopulssi 49 . Uinti 0 m / 46100 m. Jumppa 0 min / 1150 min. Kuntosali 0 min/ 3200 min. Kävely 9 km/ 123 km. Pyöräily 30 km /194 km.

Loppuksi

Team Finland: ICU Bronze Medalists 2013
http://www.youtube.com/watch?v=SeGDdP2tnYE

Slovakia - USA 4-1
http://www.youtube.com/watch?v=XG5ejculmxE

Lassi Hurskaisen viedo
https://www.youtube.com/watch?v=JBCxxn93YJ8

Just for laughs gags - Beer Beer And More Beer
https://www.youtube.com/watch?v=WmWceXZuDls

Just for laughs gags - Hairy Pits
https://www.youtube.com/watch?v=mTTnjKfU17g

Hidden Camera-Just For Laughs
https://www.youtube.com/watch?v=-VMBsVDZEWo

Mies karkasi vankilasta, jossa oli lusinut viisitoista  vuotta. Hän murtautui taloon ja etsi sieltä rahaa ja  aseita, mutta löysi vain avioparin nukkumassa. Hän  kiskoi miehen vuoteesta ja sitoi hänet btuoliin. Sitten hän sitoi naisen sänkyyn, suuteli bhäntä kaulaan ja meni vessaan.
Vankikarkurin ollessa vessassa mies sanoi vaimolleen: "Tuo mies on karannut vankilasta! Hän ei varmaan ole nähnyt naista pitkään aikaan. Huomasin miten hän suuteli sinua kaulaan, joten jos hän haluaa  seksiä, älä vastustele. Älä edes ajattele asiaa, vaan  anna hänen tehdä mitä hän haluaa. Mies on varmasti  vaarallinen. Jos hän suuttuu, hän voi tappaa meidät  molemmat. Ole reipas kultaseni! Minä rakastan sinua."
Vaimo vastasi: "Ei hän suudellut minua kaulaan. Hän  kertoi olevansa homo ja kysyi, onko meillä  vaseliinia. Sanoin, että sitä on vessassa. Ole reipas  kultaseni! Minäkin rakastan sinua!Arvoisa velkoja.
Taloudellisen tilanteeni katastrofaalisuuden johdosta olen siirtynyt uuteen laskujen maksutapaan. Kuun lopussa laitan kaikki saamani laskut suureen pussiin,josta nostan niitä tilini saldon salliman määrän.
Valitettavasti tässä kuussa arpaonni ei suosinut yritystänne. Parempaa onnea ensi kuulleMummo päätti päättää päivänsä ampumalla itseään sydämeen. Mutta mummo ei ollut varma, missä sydän oikein sijaitsi, joten hän meni lääkärin puheille. Lääkäri sanoi sydämen sijaitsevan vasemman rinnan alapuolella. Seuraavana päivänä lehdessä luki: "vanha nainen ampunut itseään polveen".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti