lauantai 14. heinäkuuta 2012

LA 14.07.2012


Jokilaaksojen eläkkeellä oleva poliisi Raimo Ollilan kerrotaan olevan uskonnollisesta vakaumukseltaan lestadiolainen ja kerrotaanpa hänen toimineen jopa lestadiolaisten saarnamiehenä. Olen ollut suoraan yhteydessä SRK:n johtoon Ollilan toimien johdosta. Saattaa olla että Raimo Ollila joutuu vihdoin vastuuseen teoistaan torstaina Porissa ja se on vasta alkua tulevalle. Raimo Ollilan uskonveli on eläkkellä oleva syyttäjä Esa Mustonen ja näiden kahden lestadiolaisen henkilön rikollisen toiminnan johdosta olen joutunut kärsimään valtavat taloudelliset menetykset ja mittaamattomat henkiset kärsimykset. Siksi esitänkin kaikille lestadiolaisille henkilöille toivomuksen, että he auttaisivat ko. henkilöitä tunnustamaan rikoksensa. Minä toivon myös, että eläkkeellä oleva syyttäjä Sulo Heiskari tunnustaa rikollisen toimintansa samoinkuin kuin poliisipäällikkö Petri Oulasmaa ja tuleva Oulun poliisipäällikkö Sauli Kuha. Lestadiolaisten rikollisuus on ollut minulle suuri järkytys.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 15 C, tuuli etelästä 6 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 64 %. Lämpötila päivällä + 19 C. Aurinko nousee 3.34 ja aurinko laskee 23.24 Päivän pituus 19 t 49 min

Ukkostutka

Aliisan esikuvana on ranskan Alice, jonka malli puolestaan on saatu kokonaisesta muinaissaksan nimiryhmästä: Adelheid, Aleksandra, Elisabet. Viimemainittu on synnyttänyt Suomenkin nimistöön monia samoja kutsumamuotoja kuin Aliisa, Liisa, Liisi, Lilli.

Tapahtumat

Heinäkuun tapahtumia Kalajoella

Markku Hakolan taidenäyttely Tapion Tuvalla Sinisivellin Galleria

Tämän linkin kautta saat tiedot hälyytysasioista Suomessa

Tyngän antiikkimakasiinikirppis

Hovioikeusneuvos Tapio Kamppisen esteellisyys on kiistaton

Eläkkeellä oleva Jokilaaksojen poliisi Raimo Ollila on haastettu Porin käräjäoikeuteen. Oikeudenistunto on Porin käräjäoikeudessa 19.07.2012 klo 11.00. Syyttäjänä asiassa on Jarmo Valkama. Jos tunnen alueemme kuvioita oikein, niin ennustan, että Ollilan asianajajana on alueemme mielestäni toimitavoiltaan ”härskein” asianajaja Tapani Takala. Tämä ei ole varmaa, vaan on pelkkä veikkaukseni. Jos minulla olisi valtaa ja vastuuta niin aika monelta asianajajalta menisi asianajo-oikeudet.

Mullit Padassa ja Aikuiset Naiset suopotkupallon MM-kisoissa

Uutiset

Yksi kaikkien aikojen hiihtokuningaista on kuollut
http://www.iltasanomat.fi/maastohiihto/art-1288483905723.html

Mielenkiintoiset blogit
Näiden linkkien avulla pääset Iltalehden, Uuden Suomen ja Helsingin Sanomien blogistien blogeihin

Tässä on mielenkiintoisia blogeja
Jyrki Virolainen
Timo Soini
http://timosoini.fi/
Jussi Halla-aho
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry
Timo Vihavainen
Sampo Terho
Markus Jansson
Kullervo Kalervonpoika
Mikko Niskasaari
Jorma Jaakkola
Aluetv.fi
http://aluetv.fi/
Verkkomedia
ProMerit.net-arvojen puolesta
Samassa veneessä

Mielipiteeni


Olen tehnyt Kalajoen kaupunginvaltuustolle selvityksen ns. rikollisesta toiminnasta luottamustoimen ulkopuolella. En kuitenkaan saanut esittää selvitystä valtuustolle, koska se olisi paljastanut muiden muassa poliisi Raimo Ollilan ja syyttäjä Sulo Heiskarin rikollisen toiminnan sekä paljastanut Kalajoen kaupungin syrjintärikokset. Tuo selvitys osoittaa syyttömyyteni kaikkiin niihin rikoksiin mistä minut tuomittu. Tuo selvitys sisältää todistusaineistot, joita poliisi ei ota vastaaan eikä myöskään oikeuslaitos. Syynä saattaa olla se, että selvityksessä on todistusaineistot Mauno Koiviston valtiopetokseen, presidentti Tarja Halosen osuus valtiopetokseen, SSP-sopimuksen laittomuus sekä Aktik-Hansa-kaupan törkeän petoksen todistusaineisto. Siinä on myös PR-talojen konkurssivyyhden todistusaineisto sekä Naturan ja Kalajoen syrjintärikosten todistusaineistot. Nuo asiakirjat ovat julkisia ja olen valmis esittelemään ne tiedotusvälineille, jos tiedotusvälineet uskaltavat toimia vallan vahtikoirina. Kuvassa todistusaineisto 1879 sivua ja kolme kirjaa.

Päivän mietelause

Mahdollisuus harjoittaa vapaast omia kykyjään on onnen ydin.
Onni ei ole onnessa, vaan sen tavoittelussa.
Onni ei ole palkkio – se on seuraus.
Suuri onni elämässä on tulla rakastetuksi omana itsenään – tai pikemminkin siitä huolimatta.
Hienoin nautinto on tuottaa nautontoa lähimmäiselle.
Sattuman voima vaikuttaa kaikkeen.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Kirka - Hetki Lyö      

Kirka-Varrella Virran      

Kirka - Hengaillaan      

Värssy

Toivoisin elosi polulle
onnen ruusua monta,
monta onnen aamua
ja iltaa surutonta.

Terveys ja liikunta

Paino 101,8 kg, verenpaine 188/111, lepopulssi 57. Juoksu 4 km / 18 km. Pyöräily 28 km / 1128 km

Loppukevennys

Mies meni apteekkiin ja pyysi viagraa. Apteekkari kysyi - Onko reseptiä ? Mies vastasi - Ei mutta käykö vaimon valokuva ?

Neljä nunnaa sai komennuksen abbedissalle tunnustamaan tekosiaan. Ensimmäinen kertoi koskeneensa oikealla kädellä miehen penistä. Abbedissa käski nunnan pestä kätensä kulhossa olevassa pyhässä vedessä. Toinen kertoi koskeneensa vasemmalla kädellä miehen penistä. Ja pyhää vettä käytettiin jälleen. Neljäs nunna etuili kolmannen ohi sanoen: “Minäpä menen ensin juomaan tuota vettä, ennenkuin sinä liotat persettäsi siinä…”
FUNNY - Attractive Woman Goes Around Asking To Be Grabbed      

Just For Laughs - Dont Drink This Water      

Sexy Candid Camera - The Fishing Trip 362      

Megamix !!! KANDI KAMERA !!!      

Just for laugh blind man has to go      

KORKOKENKÄKUKKAMEKKOSUOHIIHTO 2012.      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti