maanantai 23. heinäkuuta 2012

MA 23.07.2012


Paavo Ruotsalaisen kotitalo Aholansaaressa. Taitelija Markku Hakolan maalaus.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 8 C, tuuli etelästä 2 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 99 %. Lämpötila päivällä + 17 C. Aurinko nousee 4.02 ja aurinko laskee 22.57. Päivän pituus 18.54.

Ukkostutka

Oili, Olga. Olga on oikeastaan sama nimi kuin ”pyhää” tarkoittava Helga, ts. venäläinen muoto tästä pohjoismaisesta nimestä. Ortodoksikirkon ajanlaskun mukainen suuriruhtinatar Olgan päivä osuukin juuri meidän vastaavalle päivällemme. Oili-muodon toivat karjalaiset muuttaessaan siirtoväkenä Suomeen.

Tapahtumat

Heinäkuun tapahtumia Kalajoella

Uutiset

Espanjan pankkikriisi uhkaa laajeta myös julkiselle puolelle

Suomi lähettää 55 urheilijan joukkueen Lontoon olymläpialaisiin

Joni Puurula Ruotsiin Apslövenin joukkueeseen, ruotsalainen kiekkoseura nappasi ykkösvahdin Suomesta

Mielenkiintoiset blogit

Näiden linkkien avulla pääset Iltalehden, Uuden Suomen ja Helsingin Sanomien blogistien blogeihin

Mielipiteeni

Olen samaa mieltä presidentti Niinistön kanssa
Niinistö toivoo selvitystä Espanjan tukipaketin ehdoista

Olen samaa mieltä myös tästä asiasta

Päivän mietelause

Hyvä maine on rikkautta arvokkaampi...
Neljää asiaa ei voi pitkään kätkeä: tietoa, tyhmyyttä, rikkautta tai köyhyyttä.
Raha on ikuista – vain taskut vaihtuvat.
Mitä terveys on ruumiille, sitä totuus on sielulle.
Nälkä on paras mauste.
Tunnet ihmisen hänen ystävistään.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Vain syliis sun 0001      

Olet maailmain 0001      

Ilman minua_0001.wmv      

Värssy

Monta sull`on ystävää
ja moni muistaa sinua,
anna olla sydämessäs
pieni sija minulla

Terveys ja liikunta

Paino 102,5 kg, verenpaine 199 /115, lepopulssi 56. Aamujumppa 30 min / 2250 min. Juoksu 3 km / 28 km

Loppukevennys

Miksi erotin sihteerini

Kaksi viikkoa sitten oli minun 45-vuotissyntymäpäiväni, enkä ollut kovin innoissani, kun aamulla heräsin eikä vaimo edes onnitellut saatikka antanut lahjaa. Hän ei sanonut minulle edes hyvää huomenta. Ajattelin, että sellaisia vaimot ovat, mutta lapset sentään muistavat. Sitten heräsivät lapset, mutta kukaan heistä ei sanonut sanaakaan.
Sen jälkeen menin toimistolleni. Tunsin itseni hyvin vanhaksi, masentuneeksi ja pettyneeksi. Kun kävelin toimistooni, sihteerini sanoi: "Hyvää huomenta pomo, ja hyvää syntymäpäivää!" Se sai minut tuntemaan oloni hieman paremmaksi.
... Työskentelimme iltapäivään saakka, jolloin sihteerini koputti oveen ja sanoi: "Tiedätkös, ulkona on hyvin kaunis ilma ja tänään on syntymäpäiväsi. Mitäs jos mentäisiin lounaalle, vain sinä ja minä?" Niinpä me menimme pieneen viehättävään maaseuturavintolaan. Joimme parit martinit, lounas oli loistava, ja meillä oli todella hauskaa. Sen jälkeen piti palata toimistolle, mutta hän sanoi: "On niin kaunis päivä, onko meidän pakko mennä vielä toimistoon?" "Enpä usko", minä vastasin, jolloin hän ehdotti menemistä hänen asuntoonsa. Niin teimmekin, ja perillä hänen asunnollaan joimme vielä martinit ja poltimme savukkeet. Sitten hän sanoi käyvänsä vaihtamassa päälle jotain mukavampaa, jos minulle sopii. Vastasin myöntävästi. Hän meni makuuhuoneeseen ja noin viiden minuutin kuluttua hän tuli takaisin suuri syntymäpäiväkakku sylissään. Hänen perässään kävelivät vaimoni, lapseni ja tusinoittain ystäviäni, ja he kaikki lauloivat: "Paljon onnea vaan". Ja siinä minä istuin, sohvalla, alasti

Kiiltomatonaarailla on tapana paritteluaikaan kutsua uroksia valomerkein.
Puistossa uros huomasi loistavan pisteen kauempana ja lähti nopeasti ryömimään sitä kohti.
Vastaan tuli toinen uros, joka vihaisena tokaisi:
- Suotta menet, minä jo poltin munani. Se on tupakan natsa

Ilkka ja pullon henki

Ilkka Kanerva käveli ajatuksissaan Töölönlahden rannalla. Äkkiä hän havaitsi rantahiekkaan puoliksi hautautuneen erikoisen pullon. Ile kaivoi pullon esille heittääkseen sen roskiin. Silloin pullosta pelmahti esille henki. Puff! "Vapautit minut vuosisataisesta vankilastani, siispä saat esittää ne kuuluisat kolme toivomusta." ... Epäluuloisena Ile sanoi kokeeksi: "Katapas tähän kunnon pitopöytä kaikkine tarpeineen." Puff! Niin tapahtui. Rannalle ilmestyi notkuva herkkupöytä ruokineen ja viineineen. Jotain puuttui... No, tietysti naiset! "Pari naista voisit toimittaa tähän", sanoi Ile. Puff! Niin tapahtui. Ilen molemmille puolille ilmestyi todella upeat ja muodokkaat naiset. Kaikesta päättäen olivat vielä halukkaitakin. Ile innostui: "Vau, mitä daameja, nyt toivoisin itselleni todella suuren mulkun." Puff! Niin tapahtui ja Ilen syliin ilmestyi Paavo Väyrynen.

Ruotsalainen oli Suomessa eräässä kapakassa ja vakioasiakas ehdotti sille: - Saat tonnin, jos saan iskeä kymmenen kaljapulloa päähäsi. Ruotsalainen mietti hieman ja lopulta suostui, osittain muun asiakaskunnan vaatimuksesta. Suomalainen iski ensimmäisen pullon sen päähän, sitten toisen ja niin edelleen, mutta lopetti iskettyään yhdeksän pulloa. - No, milloinkas sinä isket sen viimeisen pullon? kysyi ruotsalainen. - En minä mikään hölmö ole, suomalainen vastasi, silloinhan joutuisin antamaan sinulle sen tonnin.

Just For Laughs - Part 68 - HQ      

Just For Laughs - Episode 05 Part 03      

Just for Laughs - Gags      

Cheating Boss Prank      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti