torstai 17. elokuuta 2017

TO 17.08.2017

Tänään vietettiin Kalajoen Osuuspankin 95-vuotisjuhlia.
Tämännäköistä on Kalajoen keskustan liikekeskuksen työmaalla tänään.

Kirpputori Etapin esittely

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Päivän sää Kalajoella

Tänään Kalajoella on selkeää ja poutaa. Lämpötila on + 19 C ja + 12 C välillä. Tuulen suunta etelästä. Tuulen voimakkuus on 2 metriä sekunnissa. Ilman suhteellinen kosteus on 92 %. Aurinko nousee 05.19 ja laskee 21.35. Päivän pituus Kalajoella on tänään 16 tuntia 16 minuuttia.
Tänään nimipäiviä viettää Verneri.

Huomisen ennuste

10 vuorokauden sääennuste Kalajoelle näyttää tällaiselta

Päiväni

Kävin aamulla Kalajoen poliisiasemalla. Poliisin ovihälyytin ei toiminut, koska paristo oli loppunut. Sain tämän selville kun soitin puhelimella poliisille H.P:lle. Esittelin poliisille hänen tekemänsä rikostutkinnan ja kysyin häneltä, että miksi nämä asiat on jätetty tutkimatta ja näytin todistusaineistot. Nämä todistusaineistot on huomioimatta asian tutkinnassa. Poliisi oli äimän käkenä. Hänen tekemänsä rikostutkintahan oli täysin virheellinen. Hän kertoi, että hän on tehnyt rikostutkinnan tutkinnanjohtajan ohjeiden mukaan. Asian rikostutkinta kesti yli kaksi vuotta ja poliisi välillä hukkasi todistusaineistonkin. Minä pyysin saada nähdä nämä tutkinnanjohtajan H.V:n tutkintaohjeet. Niitä ei löytynyt. Minä huomasin, että poliisi tajusi mitä virheitä hän on tehnyt. Minä kysyin häneltä, että onko tämä väärin tehty rikostutkinta tarkoituksellista vai ammattitaidon puutetta. Hän sanoi, että miksi se olisi tarkoituksellista. Hän vetosi siihen, että tutkinnanjohtaja H.V. on jo jäänyt eläkkeelle. Minä kuitenkin vein tutkinnanjohtajalle ennen tutkinnanjohtajan eläkkeellejäämistä tiedon virheellisestä tutkinnasta – tosin nimettömänä. Hän ei ole reagoinut mitenkään asiaan. Luuli ja toivoi varmaan, että asia jää siihen. Asiassa myös syyttäjät J.I, sekä E.K. ovat tehneet väärät päätökset, koska eivät ymmärrä asioista enempää kuin Lapin vasemman jalan saapas.Talousrikokset ovat poliiseille ja syyttäjille sekä okeuden tuomareille todella vaikeita asioita. Järkyttävintä on se, että asia on mennyt koko oikeusjärjestelmän lävitse. Tosin Ylivieska-Raahen käräjäoikeus eli käräjätuomari T.T. jätti kokonaan asian käsittelemättä ja todistusaineistot vastaanottamatta. T.T. toimi esteellisenä tuomarina ja antoi asiassa väärän lausuman Rovaniemen hovioikeudelle.


Rovaniemen hovioikeudessa esteellinen hovioikeudenneuvos T.K. siunasi Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden päätöksen.
Tapio Kamppinen
Hovioikeudenneuvos T.K. oli varmasti tietoinen PR-Teollisuus Oy:n ja Euronio Oy:n vvälisten kauppojen törkeästä petoksesta, koska hän allekirjituksellaan vahvistanut salattujen pantattujen kiinnitysten paperit, jotka hän luvuotti minulle pyynnöstäni Ylivieskan käräjäoikeudesta. Hän oli niistä tietoinen myös Markku Kosken oikeudenkäynnissä, koska siellä tiedusteli Markku Koskelta, että oliko Markku Koski niistä tietoinen. Markku Koski antoi asiassa väärän lausuman. Vallitettavasti asiassa oman todistajani mokasi pahemman kerran, sillä hän puhelinkuulustelussa sanoi, että kysykää Markku Koskelta, vaikka hän varmasti tiesi ja olisi voinut todistaa, että Markku Koski varmasti tiesi.

Ehkä syynä oli se, että Ylvieska-Raahen käräjäoikeuden tuomari H.S. Lähetti väärän todistusaineiston Rovaniemen hovioikeudelle. Se sisälsi asianajaja S.K:n väärillä tiedoilla tehdyn tuomiopurkuhakemuksen korkeimmalle oikeudelleja siitä saadun päätöksen. Nyt ainoa mahdollisuus on hakea valtiuslupaa ja valittaa korkeimpaan oikeuteen.

Oikeusaputoimistot kieltäytyneet antamasta minulle oikeusapua. Tämä on lainvastainen teko. Todennäköisesti asia joudutaan viemään Euroopan ihmisoikeustuomiistuimen käsittelyyn. Kysymys on törkestä ulkomaisen työvoiman hyväksikäytöstä, törkeistä työsuojelurikoksista sekä selkeästä syrjinnästä ja laittomasta irtisanomisesta.
Minä olin yhdistänyt kaksi tutkinnanjohtaja H.V:n virkarikosta yhteen. oikeudenkäyntiin Toinen on tässä.
PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

PR-talojen konnkurssivyyhti todistusaineistoineen 3

Tyytymättömyydenilmaisu

Tällä toimenpiteellä olen halunnut varmistaa sen, että onko Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden tuomarit mukana rikollisessa toiminnassa yhdessä syyttäjien ja poliisien sekä asianajajien ja lakimiestan kanssa. Nyt olen saanut siihen varmistuksen. Kyllä ovat.

Siksi käräjätuomari T.T jätti asian käsittelemättä. Mielestäni hän suojeli rikollista toimintaa ja rikolllisia.
Ensi viikolla tulee töihin uusi tutkinnanjohtaja T.S. Töihin. Tosin KRP on ilmoittanut, että asioita aletaan tutkia syyskuussa.

Menin yhdeksän jälkeen toimistolleni Kalajoki-näyttelyyn. Luin lehdet ja tein muistiinpanot. Katsoin sähköpostit ja facebookin.

Kävin Kalajoen Osuuspankin 95-vuotisjuhlallisuuksissa. Siellä tarjottiin lohisoppaa ja musiikkia.
Iltapäivällä kävin toimistossani Kalajoki-näyttelyssä. Lähdin 30 kilometrin pyörälenkille.

Olen lähettänyt ulosottomiehelle seuraavan sähköpostin verottajan toiminnasta 12.8.2017
From: Erkki Aho
Sent: Saturday, August 12, 2017 4:46 AM
To: raahe.uo@oikeus.fi
Subject: vastustan verottajan ulosottoa

Raahe.uo@oikeus.fi
Kihlakunnan ulosottomies Vesa Heikkinen
Vastustan verottajan ulosottoa
Verottaja on ilmoittanut ulosottoon Konsulttitoimisto Erkki Aho Ky:n laiminlyöntimaksuja 295,19 euroa. Vastustan ko. ulosottoa, koska olen tehnyt verottajalle kirjalliset ilmoitukset asioista, mutta verottaja on ne hukannut. Lisäksi olen soittanut verottajalle ainakin kymmenen kertaa asiasta ja varmasti näin on tullut selväksi, että ko. maksut ovat aiheettomia. Olen käynyt Ylivieskan verotoimistossa hoitamassa asiaa ja silloin minulle jäi sellainen kuva, että kaikki on kunnossa. Olen tehnyt verottajan toiminnasta kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle.
Asiaa EOAK/ 2229/2017 käsittelee esittelijäneuvos Ulla-Maija Lindström.
Vaadin, että asia otetaan pois ulosotosta, koska asia on riidanalainen. Minulle on tulossa verottajan ilmoituksen mukaan veronpalautusta 355,02 euroa, mikä varsin hyvin riittää ko. lisämaksujen maksuun. Katson, että verottaja tahallaan haluaa vahingoittaa yritykseni mainetta laittamalla ko. maksut ulosottoon.
Liitteenä verottajan veropäätös 2016 Erkki Ahon osalta.
Pyydän ilmoittamaan minulle kuka on se verottajan henkilö, joka on laittanut ko. maksut ulosottoon.
Pyydän, että saan ulosotosta kaksi vapaa kuukautta – lokakuun ja marraskuun. Pyydän tästä kirjallisen päätöksen. Teen parasta aikaa tuomioiden purkuhakemusta korkeimmalle oikeudelle ja vaadin, että korkein oikeus keskeyttää ulosoton asian käsittelyn ajaksi.
Erkki Aho
Olin aiemmin soittanut ulosottovirastoon ja ilmoittanut, että haluan, ettei verottaja vahingoita yritykseni mainetta, niin olen valmis maksamaan verottajan ilmoittaman määrän 3.9.2017 pelastaakseni yritykseni verottajan mielivallalta.

Tänään tuli postissa ulosottomieheltä kaksi kirjettä. Ulosottomies vaatii verottajan saataavaa ulosotossa, mutta nyt summa on 235,31 euroa. Eräpäivä on 28.08.2017. Minulle ei siis myönnetty viittä päivää maksuaikaan lisää, jotta olisin voinut maksaa tuon maksun ulosmittauksen jälkeen jäävälla eläkkeelläni. Nyt ulosottomies haluaa laittaa verottajan saatavan samaan nippuun muiden ulosottosaavien kanssa, kun en pysty maksamaan ulosottosaatavaa ulosottomiehen määräämään eräpäivään mennessä. Näin ollen verottajan mielivaltaisesti määräämä verosaatava jäisi roikkumaan vuosiksi, koska verottaja ei suostu kuittamaan saatavaa ja ulosotossa saatava olisi jatkossa muiden saatavien lisänä ja perittäisiin ohjeiden mukaisesti vuosien kuluessa. Sillä tavalla voitaisiin tietoisesti sahingoittaa yritykseni mainetta ja luottokelpoisuutta.

Toinenulosottosaatava koksi Mikko Kovalaisen saatavaa. Kysymys on tästä varatuomari Mikko Kovalaisen kunnianloukkausoikeudenkäynnistä. Poliisi kuulusteluissa Kalajoen poliisi H.R. ei ottanut todistusaineistoa vastaan. Hän kuulusteli minua ase pöydällä ja uhkasi minua pidättämisellä jos en allekirjoita hänen laatimaansa kuulustelukertomusta. Minä en allekirjoittanut vääriä kuulustelukestomuksia. Kuulustelujen aikaan kuulusteluhuoneeseen ilmestyi tukkapörröisenä ja ilmeisesti muutakin kuin kansalaisluottamusta nauttineena syyttäjä H.S., jonka poliisi H.R, ohjasi kiireesti pois. Poliisi H.R. uhkaiujen lisäksi otti minulta sormijälkinäytteet ja valokuvasi minut edestä ja sivulta ikäänkuin suuren rikollisen. Tutkinnanjohtajana oli jälleen poliisi Raimo Ollila, joka ei ottanut todistusaineistoa vastaan.

Syyttäjänä oli Esa Mustonen, joka antoi asiassa väärän lausuman Rovaniemen hovioikeudelle.Lisäksi hän ei huomioinut todistusaineistoa, jotka lähetin hänelle sähköpostitse, koska tutkinnanjohtaja poliisi Raimo Ollila ei ottanut todistusaineistoa vastaan. Oikeudenkäynnissä käräjätuomari Jyrki Määttä ei antanut minun, Erkki Ahon, kuulustella vastapuolen todistajaa Kalervo Savolaista, mikä on EU:n ihmisoikeussopimuksen vastainen teko.Käräjätuomari Jyrki Määttä ja varatuomari Mikko Kovalainen antoivat väärän lausuman Rovaniemen hovioikeudelle. Alpo Ylitalo, Olli Puolitaipaleen ja Pentti Heikkisen todistajalausunnot asiassa. Asia voidaan todistaa käräjäoikeuden kuulustelunauhoilla. Todistajalausunnot ja tuomio 10/1034 6.9.201 R 10/506 todistusaineistona
Tästä väärästä päätöksestä ulosottomies perii minulta edelleenkin 356,83 euroa kuukaudessa.
Nyt ulosottomies perii minulta huomattavasti yli omavastuuosuuden ulosotossa. Kukaan ei näytä voiman mitään näille järjettömyyksille ja valtion viranomaisten rikolliselle toiminnalle.
Nyt minun on järjestettävä jostakin 235,31 euroa jotta voin maksaa tuon verottajan mielestäni väärin perustein aikaansaamaan ”veronkorotuksen” 28.08.2017. Toivon, että joku lainaa minulle tuon summan. Maksaa sen takaisin viiden päivän kuluttua eli 03.9.2017 kun saan eläkkeeni. Kysymys on viiden päivän lainasta.

Kävn kävelemässä 4 km. Pyrin purkamaan pahaaoloani kävelyyn.

Mietelauseet

Ei jänis syö ruohoa oman pesänsä ympäriltä.
Kun seisot kuivalla maalla, kenkäsi eivät kastu.
Sokea ei pelkää käärmeitä.
Jos pitää uida, ei ole väliä kuinka syvä vesi on.
Ei naula ole molemmista päistään terävä.
Omalla kujallaan koirakin on tiikeri.

Blogini

Hyvät Veljet, Juha ja Tapani

Taistelu mafiaa vastaan

Terve Juha!

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen
Huom. tavoitteena on kirjoittaa tämä blogi todistusaineistoineen sekä juridisene argumentoineen heinäkuun loppuun mennessä valmiiksi. Nyt on osa 1 valmis eli tämän linkki ainesto on valmis.

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2
Tämän linkin aineisto on valmis

PR-talojen konnkurssivyyhti todistusaineistoineen 3
Tämän linkin aineisto on valmis.

Mielenkiintoiset blogit

Kommentti: Kun Vihreät tekee gallup-historiaa, Sipilälle ja Rinteelle nousee kylmä hiki

IL-Analyysi: Keskusta savustaa väyrysläisiä - Väyrynen jätetty rauhaan

Alueelliset uutiset

Reisjärvi ostamassa maata motocross-rataa varten

Kesäloma Kalajoella

Kotimaan uutiset

Ylen kannatusmittaus: Vihreät kakkoseksi ohi keskustan, vasemmistolle iso miinus ja UV nousi 1,6 prosenttiin

Analyysi: Asumisen kallistuminen jatkuu eikä kukaan mahda sille mitään

Jopa 10 000 €:n maksu ilmoittamattomasta ulkomaisesta työntekijästä – avi voi nyt itse rankaista työnantajia
Erkin kommentti: Rangaistusmaksut on väärä toimintatapa asiassa. AVIT tulisi lakkauttaa.

Viron-liikenteen matkustajamäärä nousi ensi kertaa ohi Ruotsin-liikenteen

Kiira-myrsky kaatoi miljoonien arvosta puuta – "Puhutaan mittavasta tuhosta"

Ulkomaan uutiset

Suora lähetys: Useita kuollut terrori-iskussa Barcelonassa – IS seuraa

Terrori-isku Barcelonassa: Pakettiauto ajoi väkijoukkoon turistialueella

Yle seuraa hetki hetkeltä Barcelonan iskua – Reuters: 13 on kuollut

MTV seuraa: Auto ajanut väkijoukkoon Barcelonassa – ainakin 13 kuollut ja aseistetut miehet linnoittautuneet ravintolaan ja ottaneet panttivankeja

61 tuhopolttajaksi epäiltyä pidätetty Portugalissa

Näitä ryhmiä Trumpin on niin vaikea tuomita – Miksi?

Venezuelassa on täysi helvetti irti: 37 kuollut vankilamellakassa, eläintarhan eläimiä varastettu syötäväksi...

Talousuutiset

Europarlamentaarikko: EU ei välttämättä velvoitakaan Suomea raideliikenteen kilpailutukseen

Rakennusalalla huutava pula työnjohtajista – näkyykö myöhemmin rakennusvirheiden lisääntymisenä?

Lapin suurin kauppakeskus kasvaa kohisten – Rovaniemen Eteläkeskuksen koko profiili muuttumassa

Urheilu-uutiset

Juoksijalupaus Alisa Vainio aikoo lähtöviivalle vielä tänä vuonna – "En pidä mitään ylimenokautta"

Forss kiinni MM-hopeassa Kanadassa

Suomalaispareille yksi voitto beach volleyn EM-kisojen avauspäivänä

Loppukevennys

Yhden kevyen panssarivaunun ilmestyminen mursi suomalaisten asemat Summassa – ”Emme ole hulluja, emme tapata itseämme”

Rikolliset kehittivät pirullisen tavan viedä maksukortin tiedot kylmäasemalla – näin tunnistat skimmauslaitteen

Juniorikiekkoilijoiden joukkotappelulle rajua arvostelua Venäjällä – ”Vanhemmat kehuvat poikaansa tappelun jälkeen”

ссовая драка на юношеском хоккейном турнире

YLE AREENA

Ulkolinja: Isis syntyi Irakin tuhkasta

Mikä meitä odottaa?

Liikunta ja terveys

Paino 103,2 kg. Verenpaine aamulla 147/90 pulssi 51. Verenpaine illalla 155/88, lepopulssi 53. Jumppa 0/2935 min, kävely 4/235 km, pyöräily 30/1798 km, uinti 0/63 200 m, kuntosali 0/5030 min, juoksu 0/5 km, hiihto 0/0 km , rullaluistelu 0/0 km.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti