perjantai 7. huhtikuuta 2017

PE 07.04.2017


Varatuomari Paavo M. Petäjä tunnustaa tässä Oulun KRP:lle ettei hänellä ollut toimeksiantoa PR-Teollisuus Oy:n konkurssiasiassa. Miksi poliisi ei tutkinut, miksi varatuomari Paavo M. Petäjä antoi väärän lausuman Ylivieskan käräjäoikeudelle ilman valtakirjoja ja ilman toimeksiantoja. Miksi käräjätuomari Nieminen ei tarkistanut sitä onko varatuomari Paavo M. Petäjällä valtakirjaa asiassa. Kysymyksessä on oikeudenkäynti virhe, mikä olisi pitänyt ylempien oikeusasteiden huomioida samoin kuin laillisuusvalvojien. Kysymyksessä on siis todella suuri rikollisorganisaatio, jonka toiminnan uhriksi minä, Erkki Ahon, olen joutunut. Keskeiset tekijät asiassa ovat syyttäjä Sulo Heiskari ja poliisi Raimo Ollila, mutta poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, eikä laillisuusvalvonta näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan eikä oikeuslaitos ota asioita käsiteltäväkseen. TÄMÄ ON OIKEUSVALTIO SUOMI.

Päivän sää Kalajoella

Tänään Kalajoella on pilvistä ja poutaa. Lämpötila on + 1 C ja -2 C välillä. Tuulen suunta on luoteen ja pohjoisen väliltä. Tuulen voimakkuus on 3 - 5 metriä sekunnissa. Ilman suhteellinen kosteus on 91 %. Aurinko nousee 06.22 ja laskee 20.32. Päivän pituus Kalajoella on tänään 14 tuntia 10 minuuttia.
Tänään nimipäiviä viettää Allan ja Ahvo.
Huomisen ennuste

10 vuorokauden sääennuste Kalajoelle näyttää tällaiselta

Päiväni

Heräsin puoli viiden aikaan. Katsoin sähköpostit ja facebookin. Kalajoen terveyskeskuksen lakkautussuunnitelmat huolestuttavat minua. Suunnitelmasta voi päätellä, että lakkautus on suunnitteilla jo vuosien 2020-2024 aikana. Tämä käy ilmi PopSter-tiedostosta. Mielestäni Kalajoen ja kalajokisten etujen valvonta näissä asioissa on ollut lammasmaista. Äänestäjät varmaan tietävät ketkä ovat olleet kalajokisten etujen valvojina näissä asioissa. Nyt tarvitaan Kalajoella muutosta. Edunvalvonta on ollut mielestäni riittämätöntä ja kelvotonta. Mielestäni kalajokiset edustajat, jotka ovat olleet Kalajoen edustajina Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä ja Pohjois-Pohjanmaan liitossa, eivät ole riittävän tehokkaasti valvoneet Kalajoen ja kalajokisten etuja. Olen todella vihainen ja ärtynyt PopSter-suunnitelmista.
Himangan facebookissa keskustellaan tuulivoimasta. On hyvä, että keskustellaan. Henkilöiden jotka ovat olleet valmistelemassa asioita olisi pitänyt jättää asioihin eriävät mielipiteet ja osoittaa etteivät he hyväksy tällaisia tuulivoimasuunnitelmia.
Turha on persettä kipristellä sitten kun paskat on housuissa. Asiat kulkevat ”salaseura” elinkeino- ja maankäyttötoimikunan kautta ja tuodaan sitten kaupunginhallitukseen. 

Nykysin elinkein- ja maankäyttötoimikunnnassa ovat seuraavat henkilöt:
Puheenjohtaja kaupunginjohtaja Jukka Puoskari
varapuheenjohtaja Pekka Märsylä
jäsenet: Alpo Puusaari, Raili Myllylä, Jouni Jyrinki, Mari Niemelä, Juha Rahkola, Sirkka Alho.
Kalajoen kaupunginhallituksen kokoonpano:Myllylä Raili

puheenjohtaja
  Alho Sirkka

jäsen
  Niemelä Kullervo

jäsen
  Pahkala Eija

jäsen
  Puusaari Alpo

varapj
  Rahja Mikko

jäsen
  Saari Hanna

jäsen
  Tuliniemi Juha

jäsen
  Untinen Jorma

jäsen
  Märsylä Pekka

valt.pj
  Heikkilä Miika

valt. I vpj
  Arvo Jouko

valt. II vpj
  Tilus Riitta A.

valt. III vpj
  Puoskari Jukka

kaupunginjohtaja
  Juvonen Otso

kaupunginsihteeriNyt tarvitaan muutosta Kalajoella päättäjien osalta sekä harjoitetun sanelupolitiikan osalta. Nyt tarvitaan toisten mielipiteitä kunnioitavaa ja keskustelun sallivaa politiikkaa kalajokiseen päätäöksentekoon.
Menin vielä aamutorkuille ja heräsin kahdeksan jälkeen. Kotiini tuli asiakas, jonka asioita olen hoitanut. Join aamukahvit ja lähdin toimistooni Kalajoki-näyttelyyn.
Toimistossani kävi asiakkaita, joiden asioita olen hoitanut sekä muitakin henkilöitä. Kalajoki-näyttelyssä on nyt esillä myös Kalajoen työväentalon pienoismalli. 

Tervetuloa Kalajoki-näyttelyyn. Siellä on esillä myös todistusaineisto poliisi Raimo Ollilan ja syyttäjä Sulo Heiskarin virkarikosepäilyistä sekä muun muassa asianajajien Hannu Maskonen ja Antti Latola rikollisista toimista. Uskomaton rikollisliiga, jossa on mukana poliisit, syyttäjät, käräjätuomarit sekä laillisuusvalvojat asianajajien ja varatuomareiden lisäksi.
Kävin katsomassa veljeäni Kalajoen terveyskeskuksessa kaksi kertaa tänä päivänä. Illalla poljin kuntopyörää ja kävin saunomassa kaksi kertaa.

Mielipiteeni
Edistys, niin teidän kuin koko maailman, riippuu epäsovinnaisista ihmisistä, eikä ihmisistä, jotka sopeutuvat yhteiskuntaansa ja hyväksyvät kaiken, mikä sen mukana tulos. Edistys riippuu yksilöistä, jotka ovat uudistajia, jotka hylkäävät sovinnaisuuden ja sen mikä on muotia heidän omassa maailmassaan. Jotkut saattavat pitää teitä kapinallisena, ja se on se hinta, joka teidän on maksettava siitä, että ajattelette itse omasta puolestanne. Teitä ehkä pidetään erilaisena, teidät voidaan leimata itsekkääksi tai kumoukselliseksi, te saatatte saada omaksenne monien ”normaalien” ihmisen pahekusuminen, ja teidät saatetaan ajoittain sulkea ”oikein ajattelevien” seurapiirien ulkopuolelle. Jotkut ihmiset eivät katsele suopeasti sitä, että te vastustatte normeja, jota he ovat omaksuneet itselleen. Tällä ajattelutavalla ei ole mitään yhteyttä anarkiaan. Kukaan meistä ei halua tuhota yhteiskuntaa, mutta monet meistä haluaisivat antaa yksilöille enemmän vapautta yhteiskunnan puitteissa, vapautta merkityksettömista pakoista ja typeristä säännöistä.

Mietelauseet

Halveksunta on koston ylevin muoto.
Hyvää ihmistä petkutetaan, hyvällä hevosella ratsastetaan.
Mikä ei vanhene niin nopsaan kuin hyvä teko.
Mielipiteeni on selvä. Älä sekoita sitä tosiasioilla.
Voittajalta ei kysytä kertoiko hän totuuden.
Sillä, joka aikoo valehdella, täytyy olla hyvä muisti.

Blogini

Ketterä – JHT 9-1

JHT – Ketterä 2-5

Mielenkiintoiset blogit

Viimeisen vaalitentin Leijonat ja lampaat: "Tulihan se sieltä, kani hatusta!"

Näkökulma: Passiivinen länsi luotti pitkään Turkkiin - ohjusisku muutti Syyrian sodan dynamiikan


Alueelliset uutiset

"Venäjä-yhteistyön rajat selviksi" - UPI:n tutkija huolissaan Rosatomin ja Kalajoen kaupungin yhteistyöstä
Erkin kommentti: Onko mopo karannut Kalajoen päättäjien käsistä? Misää elimessä on päätetty, että Kalajoen kaupungin virkamiehet matkustavat Venäjälle? Kuinka paljon tämä matka tuli veronmaksajille maksamaan? Kuka hyväksyy matkan laskut? Paljon on asioita, joista valtuutettujen tulisi tietää enemmän. Virkamiehet huseeraavat kuin siat vatukossa, koska valvonta ei toimi. Minä hartaasti toivon, että kaupunginhallituksen puheenjohtaja vaihtuu, sillä muutoin ei saada asioita hallintaan.

Pyhäjonen ydinvoimatyömaalle tulee venäläisiä työntekijöintä suurimmillaan noin 4000 ja osa niistä tulee asumaan Kalajoelle. Siksi Kalajoella ollaan varauduttu siihen, että työntekijöiden perheiden lapsille voidaan antaa opetusta heidän omalla kielellään heidän oman opetussuunnitelman mukaan. Silloin kysymykseen tulee venäläisen koulun eli opetustilojen perustaminen Kalajolle. Opetuksesta silloin vastaisi suurelta osalta venäläiset itse. Jos venäläiset pakotettaisiin Kalajoen kouluihin, niin silloin kustanukset olisivat todella suuret. Siksi on järkevää ajatella asiaa venäläisten kannalta ja pyrkiä siihen, että he voivat elää oman opetussunnitelman ja oman kielensä mukaan.

Suomalainen voimapesä Milko Tokola teki huipputuloksen EM-lavalla - "Onnistuin paremmin kuin odotin"

Miehelle vakavat päävammat puukotuksessa Kalajoella
Erkin kommentti: Kuukausi sitten laitoin kaupungin vuokra-asunnoista vastaavalle henkilölle sähköpostiviestin, jossa esitin huolen Erkintien asukkaiden muita häiritsevästä elämästä. En saanut vastausta sähköpostiviestiini, mutta nyt voin todeta ettei huoleni ollut aiheeton. Tämä puukotus on selvä osoitus siitä, että olisi pitänyt toimia sähköpostiviestini perusteella ennakkoon jotta olisi vältetty tämänkin tapaus.

Pe­rä­moot­to­ri­var­kaat iskivät neljään venevajaan Mansikkakarin satamassa Kalajoen Himangalla - poliisi pyytää havaintoja

Kotimaan uutiset

Presidentti Niinistö kutsui ulkopoliittisen johdon koolle Syyrian tilanteen takia

Sote-professori perkasi ministerin vastauksen: ”Hallitus esittää faktoina väitteitä, jotka eivät ole totta”

Puolueiden puheenjohtajat erimielisinä ammatillisen koulutuksen uudistuksesta: – Mistä löytyvät ne paikat, missä ollaan tyytyväisiä?

Kuka kunnissa oikeasti päättää? Perehtymätön valtuutettu voi joutua virkamiehen sätkynukeksi
Erkin kommentti: NÄIN ON.

Ulkomaan uutiset

MTV uutiset seuraa: Kuorma-auto on ajanut tavarataloon Tukholmassa – Silminnäkijä: Ainakin 3 kuollut

Katso Ylen suora lähetys: Tukholmassa kuorma-auto ajanut väkijoukkoon – poliisi epäilee terrori-iskuksi

Yhdysvallat ampui yli 50 Tomahawk-risteilyohjusta Syyriaan

USA:n iskun jäljet paljastuvat Syyriassa: ”Lentotukikohta on lähes kokonaan tuhoutunut”
Mitä Yhdysvaltojen iskusta Syyriaan seuraa? - Nämä neljä kysymystä ovat olennaisia

Trump tapasi Kiinan Xin: "En ole saanut mitään, en yhtikäs mitään"

Tillerson vaatii al-Assadin syrjäyttämistä

Talousuutiset

Rapala irtisanoo 50 uis­tin­teh­taal­ta ja pää­kont­to­ris­ta

Urheilu-uutiset

Dopingpommi! Maratonin olympiavoittajan näytteestä löytyi epo-hormonia

Kanada jyräsi Suomen MM-välierässä

Naisleijonat ei yltänyt toiseen Kanada-yllätykseen MM-välierässä

OKM jakaa avustuksia: 1,9 miljoonaa euroa urheiluakatemioille ja valmennuskeskuksille

Yleisurheilulajin kuninkuusmatkaa uhkaa lopettaminen - "Tieto lipsahti vahingossa esille salaisista pöytäkirjoista"

Loppukevennys

Sturmovik oli Neuvostoliiton ilmavoimien pirullisin ase, jonka ilmestyminen puiden takaa kylvi jopa suoranaista kauhua

IL paljastaa: Liikennevirasto järjesti pääjohtajalleen ”eläkeviran” - ministeriö pyytää selvityksen poikkeuksellisesta menettelystä

YLE AREENA

Noin viikon uutiset

Erdogan, Turkin itsevaltias

Turkki – pelon valtakunta

Mandela itkisi, jos tietäisi

Saudi-Arabian liittolaiset

Musiikki

Giovanni Marradi - Romantico

Nikos Ignatiadis - Island of Love

Michael Bublé ★ "Close Your Eyes"

Love Dance ...

When I Dream of You (Beautiful Love Song)

Eugen Doga - Waltz / My Sweet and Tender Beast [CINEMATIC]

Michel Pépé - Le Flambeau du Monde

Sergey Grischuk - I Love

GIOVANNI MARRADI - Garden of dreams and Poeme

Key to my heart....♥

Liikunta ja terveys

Paino 105,8 kg. Verenpaine aamulla 160/91 pulssi 48. Verenpaine illalla 145/90, lepopulssi 57. Jumppa 0/1340 min, kävely 0/54 km, pyöräily 0/129 km, uinti 0/16400 m, kuntosali 30/3430 min, juoksu 0/0 km, hiihto 0/0 km , rullaluistelu 0/0 km.

Kalajoki-näyttely

Kirpputori Etapin esittely

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti