perjantai 13. tammikuuta 2017

PE 13.01.2017

Jussi Kurikkalan muotokuvan on maalannut taiteilija Markku Hakola. Muutokuva on Kalajoki-näyttelyssä Etappi-Kirppiksellä Kalajoentie 31:ssä.

Päivän sää Kalajoella

Tänään Kalajoella on pilvistä ja poutaa. Lämpötila on -3 C ja -6 välillä. Tuulen suunta kaakon ja etelän väliltä. Tuulen voimakkuus on 6 - 8 metriä sekunnissa. Ilman suhteellinen kosteus on 72 %. Aurinko nousee 09.58 ja laskee 15.10. Päivän pituus Kalajoella on tänään 5 tuntia 10 minuuttia.
Tänään on Nuutin päivä.
Huomisen ennuste Forecan mukaan on seuraava

10 vuorokauden sääennuste Kalajoelle näyttää tältä

Kylmäaalto kurittaa Japania: "Hälyttävä määrä lunta", Tokioon pakkasta


Päiväni

Heräsin 09.30. Nukuin vähän huonosti ja pääsin uneen vasta melko myöhään. Kävinpesulla ja join aamukahvit. Lähdin toimistooni Kalajoki-näyttelyyn. Kello 10 luokseni tuli maahanmuuttajien auttaja ja yksi maahanmuuttaja. Keskustelimme kielikoulutuksesta. On hyvä, että meillä on nyt tällainen ”piiri”, jotka auttavat maahanmuuttajia. Meidän tavoitteenamme on työperäinen maahanmuutto ja haluamma maahanmuuttajista veronmaksajia Kalajoelle.

Kielikoulutusasiasta tiedoksi seuraavaa

Työssä oleva henkilöt:

Koulutus tapahtuu TE-palveluiden kautta.
Suomen kielen koulutusversio on uusi palvelu. Koulutuksen opettaja on TE-palveluijen kautta valmiiksi kilpailutettu.
Lähdemme viemään tätä eteenpäin niin, että TE-toimisto /yritykset varmistavat osallistujat yhdessä kouluttajan kanssa
.
Lähettämäsi listan ulkopuolelta on yrityskäynnin yhteydessä tullut lisäksi yksi yritys, josta ilmoittettiin 4-5 henkilöä tähän koulutukseen.
Joten koulutusta on tämän hetken tietämän mukaan mahdollisuus järjestää jatkossa Kalajoella niin paljon kuin on tarvetta.
Koulutuksen kulut maksaa yritys (30 %) ja TE-palvelu (70 %). Työntekijälle ei tule kuluja. Yritykset ovat pk-yrityksiä.
Koulutuspaikka tulee joko johonkin yritykseen tai kouluttaja katsoo sopivat tilat.

Työttömät henkilöt:

Työttömien osalta koulutuksen kustannukset selvitettävä eri kautta. Maahanmuuttovirkailija Heikki Niemi ja Anita Ohtamaa pitävät ensi viikolla palaverin, jossa käyvät läpi Kalajoen kaupungin Sivistystoimen ja sieltä kautta haettavien koulutusmahdollisuuksien järjestämiseen saatavia rahoituksia. Yritämme tämänkin saada liikkeelle mahdollisimman pian.
Kalaoen Kristillinen opisto huomioidaan mukaan myös koulutuksen pitäjänä. Joudumme kilpailuttamaan jos rahoittaja ei sitä ole jo kilpailuttanut.

Liikkeenjohdon konsulttina olen sitä mieltä, että kielikoulutus voitaisiin toteuttaa paljon tehokkaamin, jos välikädet olisivat poissa koulutuksen järjestämisestä. Byrokratiaa pitää vähentää. Jos minä konsulttitoimiston johtajana saisin organisoida koulutuksen, niin se toteutettaisiin huomattavasti tehokkaamin ja taloudellisemmin sekä perustuen todelliseen tarpeeseen. Minä voisin organisoida koulutuspaikan, opettajat ja hankkia oppilaat. Jos valtion osuus olisi 70 % ja rahan saisi suoraan valtiolta ilman välikäsiä ja muu rahoitus 30 %, niin organisoisin asian niin, että Kalajoen kaupungin osuus olisi 20 % ja yritysten ja opiskelijoiden osuus 10 %. Näin varmistettaisiin kielikoulutuksen pysyvä ja jatkuva toiminta Kalajoella. Tällöin byrokratia kulut olisivat erittäin pienet ja toiminta kustannuksiltaan tehokasta. Valitettavast joudumme nyt etenemään hitaan byrokraattisen toiminnan kautta, jossa on mielestäni liian paljon sopankeittäjiä.

Lähetin aamuyöllä sähköpostia tiedotusvälineille ja tasavallan presidentti Sauli Niinistölle. Haluan palauttaa Suomen oikeusvaltioiden joukkoon, enkä hyväksy valtion viranomaisten rikollisuutta. Jos minulla olisi valtaa niin apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviainen, valtiosyyttäjä Jorma Äijälä, Lapin kihlakunnansyyttäjä Juhani Mäki sekä Oulun poliisin rikosylikomisario Markus Kiiskinen saisivat välittömästi lopputilin. Suomi on palautettava oikeusvaltioiden joukkoon. Meidän on lopetettava laillisuusvalvonta nykymuodossa kokonaan. Mielestäni ja pitkän kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa oikeuskanslerinviraston toimintaa ja eduskunnan oikeusasiamiehen toimintaa rikolliseksi ja kansalaisten edun vastaiseksi toiminnaksi. Me tarvitsemme ehdottomasti perustuslakituomioistuimen, mikä korvaa laillisuusvalvonnan ja korkeimman oikeuden toiminnan.

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen virkarikos?

Aapulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on valtiosyyttäjä Jorma Äijälän esityksestä tehnyt 5.1.2017 vastauksen kirjoituksiin Dnro 164/41/16. Minun oikeuskäsitykseni mukaan kysymyksessä on päätös, jossa suojellaan rikosylikomisario Markus Kiiskistä, joka kiistatta on syyllistynyt virkavelvollisuuksien laiminlyömiseen sekä antanut väärän lausuman viranomaismenettelyssä. Tässä on todistusaineisto siihen:

Katson, että apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on valtiosyyttäjä Jorma Äijälän esityksestä suojellut virkavelvollisuutensa laiminlyönnyttä kihlakunnansyyttäjä Juhani Mäkeä. Juhani Mäki teki useita poliiseja koskevia suojelupäätöksiä, vaikka hänellä oli käytettävissään kiistaton todistusaineisto näiden virkavelvollisuuksien laiminlyömisestä. Asia ilmenee tästä

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on päätöksessään todennut, että Erkki Aholla on mahdollisuus tehdä omalla vastuullaan poliisille asianmukaisesti perusteltuja rikosilmoituksia, jos katsoo siihen perusteita olevan.

Olen tehnyt Kalajoen poliisille torstaina 12.1.2017 aamulla kello 9.00 seuraavan rikostutkintapyynnön:

Rikostutkintapyyntö

Pyydän poliisia tutkmaan olenko minä Erkki Johannes Aho syyllistynyt velallisen epärehellisyyteen, koska minä olen ulosottovelallinen, mutta minulla on Kalajoki-näyttely, minä verotusarvoksi verottaja on hyväksynyt 31 400 euroa. Kalajoki-näyttelyssä on maalauksia, muotokuvia, rakennusten pienoismalleja, valokuvia ja historiikkeja. Minun käsitykseni mukaan niiden käypä arvo on lähempänä 100 000 euroa kuin 50 000 euroa.

Olen ilmoittanut asiasta ulosottoviranomaisille, ulosottomies Vesa Heikkiselle ja hänen esimiehilleen. He eivät kuitenkaan ole ryhtyneet asiassa mihinkään toimenpiteisiin. Pyydän tutkimaan, ovatko he syyllistyneet virkavelvollisuuksien laiminlyöntiin.

Olen kuitenkin koko ajan vastustanut ulosottoa ja ilmoittanut asiasta ulosottomies Vesa Heikkiselle ja hänen esimiehilleen. Olen vastustustanut ulosottoa siksi, että katson kaiken ulosoton syntyneen rikollisesti.

Aikanaan Euronio Oy (myöh. PR-Teollisuus Oy) osti Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesältä kolmella eri kauppasopimuksella teollisuusalueen maa-alueet, kiinteistöt, koneet ja laitteet, tuoteoikeudet sekä keskeneräisen tilauskannan. Väliaikaiset pesänhoitajat, joilla ei konkurssisäännön 50 a §:n mukaan ole oikeutta myydä kiinteää omaisuutta, myivät kiinteää omaisuutta. Heillä ei ollut esittää valtakirjoja kauppasopimusten tekemiseen ja he näinollen myivät toisen omaisuutta omanaan. He salasivat kaupanteossa 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset ja ilmoittivat keskeneräisen tilauskannan 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Rikoslain mukaan kysymyksessä on törkeä petos. Kaupanvahvistajaksi on merkitty Kalajoen piirin nimismies Sulo Heiskari, joka oli tuleva syyttäjä. Kauppakirjan allekirjoittaja Heino Virta todistaa ettei hän ole koskaan nähnyt kaupanvahvistaja Sulo Heiskaria. Kaupanvahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo todistaa, ettei hän ole ollut paikalla kun kaupat on vahvistettu. Kauppa on siis laiton ja pätemätön.

Syyttäjä Sulo Heiskari on toiminut kaikissa kauppakirjoista käydyissä oikeudenkäynneissä syyttäjänä. Syyttäjistä annetun lain mukaan hän on toiminut esteellisenä syyttäjänä eli kysymys rikoksesta.
Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä purki tehnyt kauppasopimukset. Kaupan purku on aina lopullinen ja peruuttamaton. Pääsopimus purettaesa ei liitännäisetkään voi jäädä voimaan eli kauppojen purkamisessa myös takaukset raukesivat.

Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä haki PR-Teollisuus Oy:n konkurssiin väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu eikä Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesällä ollut sellaisia saatavia, joilla konkurssi oli haettu. Konkurssissa varatuomari Paavo M. Petäjä on kuitenkin antanut ilman asianomaisten valtakirjoja ja toimeksiantoja Ylivieskan käräjäoikeudelle lausuman, että kanne on oikea. Varatuomari Paavo M. Petäjä tunnustaa Oulun KRP:lle, ettei hänellä ollut toimeksiantoa konkurssiasiassa.

Konkurssiasiassa asianajaja Asko Keränen pyysi PR-Teollisuus Oy:n hallituksen puheenjohtajalta Heino Virralta ja toimitusjohtaja Erkki Aholta avoimet valtakirjat jotta hän voi valittaa Ylivieskan käräjäoikeuden väärästä konkurssipäätöksestä. Asinajaja Keränen sai valtakirjat mutta jätti valituksen tekemättä. Asko Keränen tunnustaa rikoksensa

Tämän johdosta minä Erkki Aho olen joutunut kärsimään 4 konkurssia ja yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion mikä muutettiin ehdonlaiseksi sekä lukuisia kunnianloukkaustuomioita, joissa syyttäjänä oli esteellinen Sulo Heiskari ja tutkinnanjohtajana Raimo Ollilla, joka jätti kaikki rikokset tutkimatta.

Tarkempi todistusaineisto on Ylivieskan käräjäoikeudessa ja siellä on myös vahingonkorvauslaskelma, jota käräjäoikeus ei suostunut käsittelemään. Vahingonkorvauslaskelma tulee ajantasaistaa ja se on noin 150 miljoonaa euroa.

Vaadin kaikille rikoksiin syyllistyneille Suomen lain mukaista ankarinta rangaistusta ja vahikojen täysimääräistä korvausta korkoineen. Tulen antamaan asiassa loppulausunnon.

Kalajoella 10.01.2017
Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuutettu 28 v ( 7.s kausi)
toimitusjohtaja
Konsulttitoimisto Erkki Aho Ky
Lankilantie 25 B 5
85100 KALAJOKI
gsm 044-3025948

Liitteet
 1. todistus siitä, että olen ulosottovelallinen
 2. kuvat Kalajoki-näyttelystä, Kalajoki näyttelyn käypä arvo n. 50 000 – 100 000 euroa
 3. kauppakirja Euronio Oy:n ja Alavieskan Puurakenne Oy:n välillä, jossa väliaikaiset pesänhoitajat myyvät kiinteää omaisuutta konkurssisäännön vastaisesti ja salaavat kaupassa 48 miljoonan pantatut kiinnitykset sekä ilmoittavat keskeneräisen tilauskannan 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellsuudessa oli. Rikoslain mukaan kysymys on törkeästä petoksesta. Tässä yksi kauppakirja kolmesta, jossa on kaupanvahvistajaksi merkitty tuleva syyttäjä Sulo Heiskari. Pantatut kiinnitykset löytyvät Ylivieskan käräjäoikeudesta.
 4. Kauppakirjan allekirjoittaja HeinoVirta todistaa, ettei hän ole koskaan nähnyt kaupanvahvistajaa
 5. kaupanvavahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo todistaa, ettei hän ole ollut paikalla, kun kaupat on vahvistettu.
 6. Kauppakirja on tehty lain vastaisesti eli maakaaren vastaisesti
 7. Myyjän tulee esittää valtakirja kun se myy toisen omaisuutta. Nyt myyjillä ei ollut valtakirjoja vaan he myivät toisen omaisuutta omanaan.
 8. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä purki tekemänsä kaupat. Kaupan purkuilmoitus on peruuttamaton. Takaussitoumus on liitännäinen pääsopimukseen, joten kaupat purettaessa takaussitoumukset eivät voi jäädä voimaan.
 9. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkkurssipesä haki väärillä tiedoilla PR-Teollisuus Oy:n konkurssiin, koska kaupat oli purettu ja takaukset olivat rauenneet
 1. Takaussummasta oli jo maksettu 1.641.444.45 mk, joten Alavieskan Puurakenne Oy:llä ei ollut takaussatavaa, jolla se haki PR-Teollisuus Oy:n konkurssiin.
 2. Varatuomari Paavo M. Petäjä on antanut Ylivieskan käräjäoikeudelle ilman toimeksiantoja ja asianomaisten valtakirjoja lausuman, että kanne oikea. Varatuomari Paavo M. Petäjä tunnustaa Oulun KRP:lle, ettei hänellä ollut toimeksiantoa konkurssiasiassa.
 3. Asianajaja Asko Keränen pyysi avoimet valtakirjat PR-Teollisuus Oy:n toimitusjohtajalta ja hallituksen puheenjohtaja jotta voi tehdä konkurssiasissa valituksen Vaasan hovioikeudelle, koska hänen mielestään konkurssi oli laiton, koska kaupat oli purettu ja konkurssi oli haettu väärillä tiedoilla. Hän kuitenkin jätti valituksen tekemättä ja tunnustaa asian.
 4. Tarkempi todistusaineisto on Ylivieskan käräjäoikeudessa, mutta käräjäoikeus ei suostunut palauttamaan sitä minulle. Pyydän poliisia hakemaan rikostutkintaa varten ko. todistusaineiston. Kuulusteluissa tulen tarkemmin kertomaan mitä milläkin todistusaineistolla todistetaan.

Kirpputori Etapin esittely

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Virka-apupyyntö

Olen toimittanut Ylivieskan käräjäoikeuteen todistusaineiston ( löytyy netistä osoitteesta http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2016/02/tyytymattomyyden-ilmaisu-ylivieska.html )
Ylivieskan käräjäoikeus kieltäytyy palauttamasta sitä minulle. Pyydän, että poliisi hankkii tämän todistusaineiston rikostutkintaa varten.

Kalajoella 12.1.2017

Erkki Aho

Olen kuntopyöräillyt iltapäivällä ja jumpannut sekä polkenut stepperillä.

Mielipiteeni

Kasvatuksen tärkein väline on vanhempien esimerkki. Vanhempien on oltava tasaisia ja rauhallisia sekä hallittava pelottavan voimakkaat tunteenpurkaukset. Lapsille tulee puhua lempeällä ja varmalla äänellä. Lapset tottelevat mielellään vanhempia, jotka kaikissa tilanteissa käyttäytyvät varmasti ja hallitusti, mutt raivoaminen ja mitättömistä asioista kiihtyminen saa lapsen epävarmaksi ja levottomaksi. Lapselle on opetettava rahan ja työn välinen yhteys. Lapsille tulee opettaa, että kaikki työ on tärkeää. Ihminen ei tarvitse työtä vain palkan tähden. Työ sosiaalinen tarve, jota ilman ihminen voi vaikka sairastua.

Alueemme uutiset

Lehto Group hakee lähes 30 uutta työntekijää Oulaisiin

Design-Talo kaksinkertaistaa tuotantonsa Nivalassa

Kotimaan uutiset

Asia­na­ja­ja­liit­to haluaa tuomarit vahtimaan perustuslakia

Varakas ministeri on erikoistapaus – Tällainen on Sipilän tapauksen historiallinen tausta

Suomalaisyritys joutui mittavan hillovedätyksen kohteeksi – toimitusjohtaja: ”Menee yli ymmärryksen”

Laajan taideväärennösjutun taiteilija sai vajaan kahden vuoden ehdollisen tuomion

Sipilä-kohu

Ulkomaan uutiset

Kiinalaislehdet uhkaavat Yhdysvaltoja "laajamittaisella sodalla" uuden ulkoministerin puheiden takia

Unicef: Yksin paenneiden lasten määrä kasvoi – Italiaan lähes 26 000 pakolaislasta viime vuonna

Talous-uutiset

Finnair kiihdyttää kasvuaan - palkkaa satoja

Kiinalaisturistien vyöry Lappiin ylitti odotukset – Finnair lisää yhteistyötä Alitripin kanssa

Urheilu-uutiset

Joukkotappelu ja sikataklauksia tyttöjen jääkiekon MM-kilpailuissa – ”Venäläiset hakkasivat meitä”

Mielenkiintoiset blogit ja ajatukset

Uskonto on ideologia, ja sitä täytyy saada kritisoida

Keskustavaikuttaja Sami Kilpeläinen kansalaispuolueeseen

Tuulen huminaa

Lääketiedettä sähkösavukkeista

Puolan valtiopäivät

Blogini

Kottilassa

Yle Areena/Yuotube

Pop-taiteen tarina

Luonnon kummajaiset

Angkor Watin arvoitus

Kolmen kaupungin tarina

Päivän mietelauseet

Tee aina niin kuin on oikein. Se ilahduttaa muutamia ja lyö loput ällikällä.
Hyvät kuolevat ensin – ihan hävettää olla hengissä.
Lukumäärät ovat lakeja.
Onni on tauko kahden onnettomuuden välissä.
Pidä tosi ystävästä molemmin käsin kiinni.
Rakkaus tekee kaikista ihmisistä tasa-arvoisia.

Musiikki

The Cranberries - Zombie

Bon Jovi - It's My Life

Europe - The Final Countdown (Official Video)

Alice Cooper - Poison

Cinderella - Nobody's Fool

Guns N' Roses - November Rain

Metallica - Nothing Else Matters (Official Video)

Evanescence - My Immortal

Kelly Clarkson - Because Of You

Leona Lewis - Bleeding Love

Liikunta ja terveys

Paino 105,8 kg. Verenpaine aamulla 131/91 , pulssi 51. Verenpaine illalla 139/87 lepopulssi 60 . Jumppa 30 /390 min, kävely 0 km/ 7 km, pyöräily 0 km /10 km, uinti 0 m / 3000 m, kuntosali 70 / 900 min, juoksu km, hiihto km, rullaluistelu.

Kiminkinen ja kansanparantajaguru näyttävät: Tämä liike pitää selän kunnossa!

http://www.iltalehti.fi/terveys/201701122200052787_tr.shtml

Loppukevennys

Poliisi ampui miehen maaliskuussa – vainajan autosta löytyi kolkko kirje

Suomalaisten velikultien kannustus Las Palmasissa päätyi televisioon Espanjassa – ”Mikään ei ole niin hienoa...”

Miestä ammuttiin keskivartaloon ravintolassa Vantaalla - epäillyt poistuivat paikalta

AUTOILIJA PELASTI TUKEHTUVAN MIEHEN KESKELLÄ LIIKENNETTÄ - TALLENTUI KAMERALLE

Onnekas lumimyrskypäivä: Laatikkoon unohtunut lottokuponki toi miljoonan

Harrastukseni: Kalajoen historiaa kuvin ja tekstein

Jussi Kurikkalan kotitalo Kalajoen Kurikkalan kylässä
Jussi Kurikkala hiihtämässä
Antonio da Cundan veistämä Jussi Kurikkalan patsas paljastettiin Kalajoella 12.8.1989.
Jussi Kurikkala Lontoon olympialaisten olympilaisten maratonjuoksussa.Sijoitus oli 13.

Jussi Kurikkala

Jussi Kurikkala

Jussi Kurikkala – Kalajoen Junkkari

Jussi Kurikkala – Kalajoen Junkkari

Arvo Kippola – Salpausselän sankari

Heikki Torvi – Himangan Urheilijat

Mauno Juola – MM-mitalisti


Himanka hallitsi 70- ja 80-luvun maakuntaviestejä
KALAJOKI-NÄYTTELY


Kirpputori Etapin esittely

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Kalajoki-näyttelyn synty

Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Kalajoki-näyttely Tapion Tuvalla

Eetu Iston maalaus on ajankohtainen vielä nytkin reilut sata vuotta maalaamisensa jälkeen. Musta kotka on Suomen valtion riollinen toiminta mikä yrittää repiä kansalaisten perusoikeudet ja oikeusturvan kansalisten käsistä. Tilanne on todella vakava.

VALTIOPETOS

Nettikirja

Natura

Jorma Jaakkola

Oikeusvaltio Suomi

Oikeuslaitos ja poliisiblogi


Oikeusvaltio Suomi

Oikeuslaitos ja poliisiblogi

Jyrki Virolainen Irvokas näytelmä oikeusvaltiossa

Sinivalkoinen kavallus

SUOMEN TRAGEDIA .. tästä kansan ahdinko alkoi

Presidentti Halosen salaamispäätös 30.8.2002

Laman ja Rahan Pelurit selvitys laman ”hoidosta”

Koiviston konklaavin salaisesta muistiosta

Pankit harhauttivat

Koiviston konklaavin lähdetiedot…

Ei vain armorikkautta, vaan oikeutta!

Pankkikriisin karmea totuus julkiEi kommentteja:

Lähetä kommentti