torstai 29. syyskuuta 2016

TO 29.09.2016

Poliisijohtaja Sauli Kuha toimii mielestäni lain vastaisesti samoin kuin hänen alaisensa rikostutkintayksiön johtaja Tapani Tasanto. Viittaan rikoslain 15:een ja 40:een lukuun.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 12 C, tuuli etelästä 8 m/s, melko pilvistä ja poutaa , suhteellinen kosteus 85 %, lämpötila päivällä + 13 C , aurinko nousee 07.28, aurinko laskee 18.58, päivän pituus 11.30 min. Kello 17 alkaa satamaan ennusteen mukaan.

Huominen sää Kalajoella

Päiväni

Heräsin 05.20. Nukuin suhteellisen hyvin sen jälkeen, kun olin ottanut aspiriinia. Olo aamulla tuntui hyvltä. Mittasin verenpaineeni ja punnitsin itseni. Paino on noussut ja se johtuu stressistä. Nyt alkaa painonpudotus. Eilen kävin tilaamassa ajan silmlääkärille, koska näkö on selvästi huonontunut. Luin sähköpostini, vain roskapostia. Katsoin facebookin. Sosiaalinen media on nykyisin tärkeä tiedonvälitysmuoto. Onnittelin syntymäpäiväsankareita.

Luin aamun lehdet ja tein muistiinpanot. Kävin suihkussa ja huomasin, että pistoskohta on tulehtunut. Zurtek-tabletti ei ole auttanut nyt. Tulehduskohta on aika kuuma.
Join aamukahvit ja luin aamun lehdet. Kalajokiseudussa oli Event Parkin pikkujouluilmoitus, mikä vaikutti ryöstörahastukselta. Lehden mielikirjoituksessa Kari Honkela otti esille mielenkiintoisen ajatuksen Säästöpankin talosta uutena kirjastona. Mielestäni tmä olisi oikeudenmukainen teko, koska kaupunki on suojellut rakennuksen, mutta ei ole antanut euronkaan apua rakennuksen suojelussa. Voitaisiinko Wurthin tiloista tehdä nuorisotilat? Risto Nikula vaati Halpa-Hallille uusia tiloja. Olen Nikulan kanssa samaa mieltä hänen kirjoituksestaan. Mielestäni Halpa-Hallin nykyiset tilat voitaisiin käyttää muihin tarkoituksiin esim. edullisina liiketiloina. Mielestäni Kalajoen kauppakeskusajatukset ovat tuulentupia ja veroeuroja hukkaputkia. Kalajokiseudussa oli myös kuvan kera veljeni Veikon vaatimus Aarne Saaren muistolaatan laittamisesta Raution sankarihaudalle.

Kalajoen keskustan liikennejärjestelyt ovat erittäin epäonnistuneet. Töyssyt ovat vaarallisia, parkkipaikat ovat ahtaissa paikoissa, katu on liian kapea kuorma-autoille ja linja-autoille, talvella katu on vaikeasti puhdistettavissa, tavarankuljetus liikkeisiin vaikeaa jne...... Toivottavasti sama suunnittelija ei saa enää koskaa suunnitella liikennenratkaisuja. Hän on pystynyt pilaamaan Kalajoen keskustan liikenneasiat kymmeniksi vuosiksi. Paradoksaalista on se, että tämän kaiken epännistumisen tulee kruunaamaan pääministeri Juha Sipilä ensi lauantaina. Kun Kalajoen ns. uusi silta vihittiin käyttöönsä niin rovasti V.H.Kivojan kerrotaan sanoneen vihkiäispuheessa, että Kalajoella on tapana ottaa käyttöön ennen vihkimistä. Mitä sanoo pääministeri Juha Sipilä vihkiäispuheessaan?

Vastasin poliisijohtaja Sauli Kuhan edustajalle

From: Erkki Aho
Sent: Thursday, September 29, 2016 9:53 AM
Subject: Re: tiedustelu

Hei,

mielestäni toimintanne on vastuun pakoilua ja rikollisten suojelua sekä rikosten peittelyä. Totuushan on tämä
Muistutan siitä että rikoslaki 15 luku koskee myös poliisiviranomaisia samoin kuin rikoslain 40 luku. Minua koskevat myös perustuslailliset oikeudet sekä ihmisoikeussopimukset.
Tärkeintä on minulle, että saan oikeutta oikeusvaltiossa. Haluan saada sellaisen paperin jolla korkein oikeus voi purkaa kaikki minua ja yritystoimintaani koskevat väärät päätökset sekä saada oikeusministeriön minulle määräämät vahingonkorvaukset, jotka valtiokonttori voi maksaa vastaa oikeudenkäyntien jälkeen.

Terveisin

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuutettu

Jos nyt poliisijohtaja Sauli Kuha ei reagoi asioihin niin silloin on todetava, että poliisia on syytä epäillä lain vastaisesta toiminnasta.

Olen tänään taas saanut nauttia Elisan hyvästä asiakaspalvelusta. Viime viikon perjantain tietokoneeni reititin lakkasi toimimasta vähitelleen. Vikaa haettiin kissojen ja koirien kanssa ja puhelinlaskut tullevat oleman melkoiset. Kun Elisa ei voinut auttaa käännyin asiantuntijan puoleen. Hän löysi vian. Käännyn jälleen Elisan puoleen ja asiakaspalvelu oli jälleen järkyttävän huonoa. Sain kuitenkin selville, että reititin on lähetettävä korjattavaksi. Tänään torstaina eli noin viikon kuluttua sain reitittimen huollosta. Reititin oli vaihdettu. Se kyseli käyttäjänimeä ja salasanaa jne. Jälleen puhelinrumba Elisalle, josta ei tänäänkään saanut mitään apua, vaan vääriä neuvoja. Onneksi minulla oli käytettävissäni oma asiantuntijana joka ratkaisi asian. Jos olisin ollut Elisan avun varassa, kun takuuajan kuluessa reititin lakkaa toimimasta, niin olisin ollut viikon ilman tietokoneen apua. Onneksi oma paikallinen asiantuntijani ratkaisi asian ja toi minulle jo perjantai-iltana tabletin, joka toimi reitittimenä ja saattoi sen ansiosta käyttää tietokonettani koko ajan. Kuka kantaa vastuun Elisan järkyttävän huonosta asiakaspalvelusta?

Valtakunnansyyttäjävirasto vastasi tiedusteluuni seuraavaa:

Sent: Thursday, September 29, 2016 12:48 PM
To: Erkki Aho
Subject: VS: kenen määräyksesta vaihdettiin tutkijaa

Erkki Aho,
toimeksi saaneena ilmoitan alla olevaan sähköpostitiedusteluunne seuraavaa:
Koska kyse on poliisin toimivaltaan kuuluvasta asiasta ei Valtakunnansyyttäjänvirastolla ole toimivaltaa asiassa. Pyydän ensisijaisesti kääntymään asiassanne Oulun poliisilaitoksen puoleen ja jos tämä menettely ei Teille sovi, pyydän kääntymään Poliisihallituksen puoleen.Ystävällisin terveisin,
Anne Kiviniemi
Rikosylikonstaapeli
Valtakunnansyyttäjänvirasto / poliisirikosten käsittely-yksikkö
Albertinkatu 25 A, (PL 333)
00180 Helsinki
pt. +358 29 56 20800
Tämän sähköpostiviestin sisältö saattaa olla lain mukaan salassa pidettävää. Jos olette vastaanottanut viestin erehdyksessä, tuhotkaa viesti ja ilmoittakaa siitä viestin lähettäjälle. Viestin oikeudeton hyödyntäminen on kiellettyä. Kiitos. 
Detta e-postmeddelande kan ha innehåll som skall hemlighållas med stöd av lagen. Om ni mottagit meddelandet av misstag, radera meddelandet och underrätta meddelandets avsändare om detta. Obehörig användning av meddelandet är förbjudet. Tack.CONFIDENTIALITY;
This message may contain privileged and/or confidential information.
If you have received this e-mail in error or are not the intended recipient, you may not use, copy, disseminate or distribute it; do not open any attachments, delete it immediately from your system and notify the sender promptly by e-mail that you have done so. Thank you.
Lähettäjä: Erkki Aho [mailto:e.ahoky@kotinet.com]
Lähetetty: 27. syyskuuta 2016 9:24
Vastaanottaja: VKSV Tutkinta <tutkinta.vksv@oikeus.fi>
Aihe: kenen määräyksesta vaihdettiin tutkijaaTiedustelu

Pyydän saada tietää, kuka asiassani vaihtoi rikostutkijaa. Valtakunnansyyttäjävirasto nimesi rikostutkijaksi Tuukka Launosen Kajaanin poliisista. Tuukka Launonen vastasi sähköpostiini ja ilmoitti, että tutkijana on Markus Kiisikinen Oulun poliisista. Minua huolestuttaa nyt se, että jos Markus Kiiskisen esimies on Oulun rikostutkintayksikön päällikkö Tapani Tasanto ja rikosylikomisario Tapani Tasannon esimies on poliisijohtaja Sauli Kuha. Molemmat Oulun poliisista ja heitä on nyt todistettavasti syytä epäillä virkavelvollisuuksien laiminlyönnistä, niin vaarantuuko rikostutkinta sen takia, että poliisi Markus Kiiskisen esimiehet on epäiltyjen listalla.
Rikosylikomisario Tapani Tasannon osalta asia näkyy hänen vastauksessaan minulle ja poliisijohtaja Sauli Kuhalle olen esittänyt myös tiedustelun, mutta kokemuksesta tiedän, että hän ei noudata laillisuusvalvojan ohjetta ja siksi hänen vastaustaan todennäköisesti saan odottaa lopun elämääni. Pyydän valtakunnansyyttäjävirastolta vastausta siihen, kenen määräyksestä vaihdettiin rikostutkijaa ja onko rikostutkintaa syytä epäillä puolueelliseksi, koska poliisi Markus Kiiskisen esimiehiä on syytä epäillä ainakin virkavelvollisuuksien laiminlyönnistä ja mahdollisesti myös rikoslain 15 luvun vastaisista toimista.

Kalajoella 27.09.2016

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuutettu

On järkyttävää, että poliisit suojelevat toisiaan eikä voi välttyä ajatukselta piilokorrouptiosta ja hyvä-veli-järjestelmän olemassaolosta.

Uutiset

TS: Maahanmuuttajien kotouttamisesta on kehkeytynyt kymmenien miljoonien bisnes

Tutkijat: Malesialaiskoneen tuhonnut ohjus tuotiin Venäjältä, järjestelmä palautettiin laukaisun jälkeen sinne

Rikostutkijat: Näin malesialaiskoneen tuhonnut Buk-ohjus tuotiin Venäjältä – ja palautettiin nopeasti

Valtava hyökkäys käynnistyi Aleppossa: lennokkivideo paljastaa pommitusten järkyttävän tuhovoiman

Ylellä jättiuudistukset: Omaa tuotantoa karsitaan, henkilöstöä vähennetään, ulkoistuksia lisätään

Koulukiusaaja, tuhlari ja huligaani – Mannerheimin nuoruus oli levoton

Syyte: Mies soitti iltayöstä Sipilän vaimolle ja uhkasi perhettä – puhelun sisältö oli karmiva

Toimittaja söi vanhusten ruokaa viikon ajan: Katso kuvat – söisitkö itse?

Juna ajoi asemahalliin aamuruuhkassa New Jerseyssä – ainakin kolme kuollut, 100 loukkaantunut

Mielenkiintoiset blogit

Suomen Sosialistinen NeuvostoTasavalta

Erkin blogit

Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä
Kalajoki-näyttelyn synty
Kalajoki-näyttelyn valokuvanäyttely

Rikosylikomisario Tapani Tasanto vastasi minulle

Tiedustelu poliisijohtaja Sauli Kuhalle

Poliisijohtaja Sauli Kuha ei vastannut kysymyksiini

JHT vastaan KJT 8-0

YLE AREENA

Prisma: Bakteerit vatsassamme

Posion erakko

Suomen Sotilas sotaväessä ja vähän kotonakin

Päivän mietelause

Lemmen voima on voittamaton.
Rakkaus tekee heikosta vahvan.
Intohimot ovat portteja sieluun.
Nauru nuorentaa, rakkaus kaunistaa.
Rakkaus on vastavuoroista.
Rakkaus ei koskaan häviä.

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Sirkkojen tanssi

LIMBERGIN MUORI HUMPPAA ♫MARKKU HYYTIÄINEN

la marche des mineurs accordeon karene neuville

Amor, Amor Amor, Amor Amor Amor, Accordion cover

MOTION TRIO - "BALCAN DANCE"

Kotimaan kaipuu

Veikko Ahvenainen - Unohdettu Harmonikka

North Korean Boy Playing Accordion 北朝鮮少年アコーデオン独奏

Accordion Virtuosi of Russia, presented by Washington Performing Arts

Syksyn kyyneleitä - valssi - harmonikkamusiikkia - finnish accordion music
Liikunta ja terveys

Painoni 105,5 kg, verenpaine 161 99 , lepopulssi 56. Jumppa 0 /4390 min, kävely 0 km/272 km, pyöräily 0 km/ 1727 km, uinti 0 m / 55000 m, kuntosali 0 min. / 3270 min, juoksu, hiihto, rullaluistelu.

Loppukevennys

Jösse Järvenpää: Ajojahti

Toronton-reissu maksoi 15 000 euroa Espoon veronmaksajille – esimies puolustaa virkamiesten matkaa

Sankaripalomies taklasi Etelä-Carolinan kouluampujan ja esti verilöylyn – ”Oli tulisessa paikassa ja vaaransi oman henkensä”

Käykö sitruunan puristaminen kuntoilusta? Tällä helpolla kikalla tiristät mehut ulos

Japanilaista PPAP-laulua hämmästelty Facebookissa jo 56 miljoonaa kertaa – kuuntele omalla vastuullasi

Helvetilliset työvuodet risteilyaluksella - mies paljastaa totuuden: mm. seksiä kaikkien kanssa

Musta mies soitti hätäkeskukseen saadakseen apua, paikalle tullut poliisi hakkasi kuoliaaksi

Seura: Nuorisosäätiöllä oli alppitalo käytössä Itävallassa

Seiska: Danny, 74, ja tangokuningatar-Erika, 23, lemmenlomalla Rodoksella - pusuttelivat uima-altaallaEi kommentteja:

Lähetä kommentti