torstai 14. heinäkuuta 2016

TO 14.07.2016

On järkyttävän vaikeaa saada poliisi Raimo Ollilaa vastuuseen teoistaan eli virkavelvollisuuden laiminlyönneistä, joista on aiheutunut valtavat taloudelliset vahingot  ja mittaamattomat henkiset kärsimykset. Järkyttävintä on se, että Raimo Ollila on uskonnolliselta vakaumukseltaan lestadiolainen.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 16 C, tuuli lounaasta 2 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 89 %, lämpötila päivällä + 20 C , aurinko nousee 03.34, aurinko laskee 23.24, päivän pituus 19.50 min.

Huominen sää Kalajoella

Päiväni

Heräsin 07.50 Painoni oli aamulla 100,8 kg. Verenpaineeni 157/98 ja lepopulssi 57.
Katsoin sähköpostini. Vain roskapostia. Katsoin facebookini. Lähetin syntymäpäiväonnittelu päivän sankareille. Luin aamun lehdet netistä. Katsoin eri lehtien blogikirjoitukset. Luin aamun sanomalehdet Keskipohjanmaan ja Kalajokiseudun.Valmistin aamupalan. Vihreää teetä, hunjaa ja voikukanjuurta. Keräkaalta, porkkanaa, hapankaalta, punajuurta, paprikaa, valkosipulia, kurkumamaustetta ja mustapippurijauhetta. Ruisvoileipä ja juustoa sekä kananmuna ja tonnikalaa.

Lähetin sähköpostia

From: Erkki Aho
Sent: Thursday, July 14, 2016 9:52 AM
Subject: Fw: Poliisihallituksen 6.7.2016 viestin johdosta

Valtakunnansyyttäjävirastolle kiireellisiä toimenpiteitä varten jotta voin saada väärät tuomiot puretuksi korkeimassa oikeudessa sekä vahingonkorvaukset Valtiokonttorilta.
Minun mielestäni ja minun oikeustajuni mukaan asia on esitetty kiistattomasta asiakirjoin eikä suinkaan ole yleisluontoinen kuten poliisi Johanna Kiviniemi väittää. Hän kirjoittaa, että, Teidän tulee selkeästi yksilöidä tapahtunut teko sekä mahdollinen tekijä. Poliisin toimintaa koskevan arvostelun osalta viestinne on yhä liian yleisluonteinen, että sen pohjalta olisi mahdollista kohdistaa toimenpiteitä kehenkään poliisin henkilökuntaan kuuluvaan henkilöön.
Poliisi Johanna Kiviniemi kertoo muunnettua totuutta eli suomeksi sanottuna valehtelee. Minähän olen asiakirjoin kiistattomasti osoittanut kauppakirjanteossa tapahtunee törkeän petoksen, jossa väliaikaiset pesänhoitajat Antti Latola ja Hannu Maskonen myyvät konkurssissäännön vastaisesti toisen omaisuutta omanaan. He salasivat kaupanteossa 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset ilmoittivat keskeneräisen tilauskannan 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli eli petos 62 miljoonan markan suuruinen. Lisäksi kaupanvahvistajaksi on merkitty tuleva syyttäjä Sulo Heiskari, joka on syyttäjistä annetun lain mukaan esteellinen toimimaan syyttäjänä ko. asioissa. Syyttäjä Heiskari on ollut esteellinen koko ajan minun asioissani, mutta hän ei ole jäävännyt itseään. Lisäksi kauppakirjan allekirjoittaja Heino Virta todistaa, ettei hän ole koskaan kaupanvahvistaja Sulo Heiskaria tavannutkaan ja kaupanvahvistajan kutsuma todista Arto Ranta-Ylitalo todistaa, ettei hän ole ollut paikalla kun kaupat vahvistettu.
Lisäksi todistusaineisto sisältää todistuksen siitä, että Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä purki kaikkia kauppasopimukset ja kaupan purku on aina lopullinen ja peruuttamaton. Kun kaupat puretaan niin pääsopimus purettaessa ei liitännäisetkään voi jäädä voimaan eli siis takaukset purkautuivat. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä haki PR-Teollisuus Oy:n konkurssiin väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu. Konkurssiasiassa Ylivieskan käräjäoikeudelle antoi varatuomari Paavo M. Petäjä väärän lausuman ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja. Petäjä todistaa todistusaineiston mukaan itse ettei hänellä ollut valtakirjoja ja toimeksiantoja asiassa. Lisäksi velkojankokouksessa todistin, että konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu ja konkurssi on haettu väärillä tiedoilla. Paikalla oli käräjätuomari, syyttäjä Sulo Heiskari ja silloinen asianajaja Asko Keränen. Käräjätuomari ja syyttäjä Sulo Heiskari eivät reagoineet asiaan, mutta asianajaja Asko Keränen pyysi minut tilaisuuden jälkeen kahville ja pyysi valtakirjat jotta hän voi valittaa asiasta Vaasan hovioikeuteen. Todistusaineisto osoittaa kiistattomasti, että Keränen jätti valituksen tekemättä. Lisäksi asianajaja Hannu Maskonen esitti minulle, että jätä asioiden penkominen ja maksa 10 000 mk hänelle niin hän ei hae minua henkilökohtaiseen konkurssiin. Minä sanoin, että olen varmasti oikeassa enkä jätä asioiden penkomista. Maskonen haki minut henkilökohtaiseen konkurssiin ja ”putosi” parvekkeelta ja kuoli.
Nämä asiat tämä todistusaineisto todistaa
Tapahtumien taustat ja todistusaineistot

Minun mielestäni ja minun oikeustajuni mukaan poliisi Johanna Kiviniemeä on syytä epäillä rikoslain 15 §:n mukaisesta rikollisesti suojelusta, poliisilain rikkomisesta, perustuslain vastaisesta toiminnasta sekä ihmisoikeussopimusten vastaisesta toiminnasta sekä virkavelvollisuuksien laiminlyömisestä.
Minä epäilen, että Kiviniemen toiminta johtuu siitä, että hän on Oulun poliisilaitoksella, jonka johtaja Sauli Kuha on keskeinen tekijä asiassa, koska hän tietääkseni edustaa samaa uskonsuuntaa kuin kaikki rikokset tutkimatta jättänyt Raimo Ollila, jonka virkavelvollisuuksien laiminlyönneistä olen joutunut kärsimään järkyttävän suuret taloudelliset vahingot ja mittaamattomat henkiset kärsimykset.
Yksityiskohtaiset todistusaineistot ovat Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa, koska käräjätuomari Jyrki Jylhä kieltäytyi palauttamista minulle todistusaineistoa.

Kalajoella 14.07.2016

Erkki Aho
e.ahoky@kotinet.com
044-3025948

Sent: Wednesday, July 13, 2016 3:51 PM
To: Erkki Aho
Subject: VS: Poliisihallituksen 6.7.2016 viestin johdosta

Hei,
Siirrän asian valtakunnansyyttäjänviraston arvioitavaksi, aiemmat viestinne asiassa huomioiden.
T:Johanna Kiviniemi

Lähettäjä: Erkki Aho [mailto:e.ahoky@kotinet.com] Lähetetty: 13. heinäkuuta 2016 13:40Vastaanottaja: Kolehmainen Seppo POL POHA; juha.sipila@vnk.fiKopio: POL_VP_Oulu_pl_OikeusyksikköAihe: Fw: Poliisihallituksen 6.7.2016 viestin johdosta

Minä olen pyytänyt rikostutkintaa asiassa sen vuoksi, että korkein oikeus edellyttää lain edellyttämän virkamiehen päätöstä asiassa. Poliisi on tällainen virkamies. Syynä tähän on se, että Ylivieskan oikeusaputoimisto on kieltäytynyt avustamasta minua enkä saa Suomen Asianajajaliitosta asianajajaa. Kaiken lisäksi poliisi toimii valtion varoilla ja palkattu juuri rikostutkintaa varten.  Valtionkonttorille tehtävä vahingonkorvausanomus on helpompi tehdä sen jälkeen kun korkein oikeus on purkanut alioikeuksien väärät päätökset. Tämä on marssijärjestys. Minä voin tehdä vahingonkorvausanomuksen Valtiokonttorille itse heti kun poliisi on täyttänyt asiassa virkavelvollisuutensa. Siitä Teille poliiseille palkkakin maksetaan. Pyydän poliisijohtaja Seppo Kolehmaista puuttumaan Oulun yksikön kansalaisten edun vastaiseen toimintaan. Vaadin rikostutkintaa välittömästi asioissa.

Kalajoella 13.7.2016
Erkki Aho

Sent: Wednesday, July 13, 2016 11:45 AM
To: Erkki Aho
Subject: VS: Poliisihallituksen 6.7.2016 viestin johdosta


Hei!
Edelleen viitaten aiempaan vastaukseeni tälle päivälle, josta lainaus alla, tuomion purkua koskeva hakemus tehdään korkeimmalle oikeudelle ja valtion toimintaan kohdistuva vahingonkorvausvaade valtiokonttorille. Jos haluatte tehdä rikosilmoituksen, Teidän tulee jotenkin yksilöidä tapahtunut teko ja tekijä jos mahdollista.

"Hei,

Korkeimpaan oikeuteen tehtävän purkuhakemuksen ja sen tutkinnan osalta poliisi ei ole toimivaltainen viranomainen, vaan asian käsittelee korkein oikeus. Lisätietoa asiasta on löydettävissä korkeimman oikeuden kotisivuilta www.korkeinoikeus.fi.

Valtion vastuuseen perustuvat vahingonkorvausvaateet käsittelee pääsääntöisesti valtiokonttori, ohjeet ja hakulomakkeet löytyvät valtiokonttorin kotisivuilta www.valtiokonttori.fi.

Muilta osin totean, että mikäli haluatte kannella poliisin toiminnasta tai tehdä asiassa rikosilmoituksen, Teidän tulee selkeästi yksilöidä tapahtunut teko sekä mahdollinen tekijä. Poliisin toimintaa koskevan arvostelun osalta viestinne on yhä liian yleisluonteinen, että sen pohjalta olisi mahdollista kohdistaa toimenpiteitä kehenkään poliisin henkilökuntaan kuuluvaan henkilöön. Halutessanne voitte toimittaa yksilöidymmän kantelun/rikosilmoituksen oikeusyksikön virkapostiin.
T:Johanna Kiviniemi"
T. Johanna Kiviniemi

Lähettäjä: Erkki Aho [mailto:e.ahoky@kotinet.com] Lähetetty: 13. heinäkuuta 2016 10:52Vastaanottaja: POL_VP_Oulu_pl_OikeusyksikköAihe: Fw: Poliisihallituksen 6.7.2016 viestin johdosta
Pyydän kiirehtimään asian käsittelyä
From: Erkki Aho
Sent: Sunday, July 10, 2016 9:19 PM
Subject: Poliisihallituksen 6.7.2016 viestin johdosta

Poliisihallituksen 6.7.2016 viestin johdosta
Haluan saada
1.      korkeimmassa oikeudessa purettua kaikki minua ja yritystoimintaani koskevat eri oikeusasteiden väärät päätökset. Haluan oikeutta ja haluan, että maineeni puhdistetaan. Se edellyttää lain edellyttämän viranomaisen tutkintaa asioissa.
2.      Valtiokonttorilta vahingonkorvaukset minulle aiheutuneista vahingoista. Siksi tarvitsen tutkinnan asioissa jotta Valtiokonttori voi maksaa oikeusministeriön 10.6.2016 OM 21/92/2016 päätöksen edellyttämät vahinkorvaukset
Todistusaineisto on Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa. Käräjäoikeus ei ole suostunut palauttamaan sitä minulle. Tässä on selostus todistusaineistosta ja käräjäoikeudessa ovat kirjalliset todisteet sekä alustavat vahingonkorvauslaskelmat. Pyydän poliisia hakemaan todistusaineistot käräjäoikeudesta.

Tässä on taustaa asioille ja kopiota todistusaineistosta

Lisäksi todistusaineistona on oikeustoimi ja poliisiblogini sekä kirjoittamani kirja Olet Maamme Armahin Suomenmaa ISBN 952-91-4593-X sekä muuta todistusaineistoa runsaasti.

Minulla on lisäksi kotona todistusaineistoa vahingonkorvaushakemusta varten ja muutakin todistusaineistoa runsaasti. Haluan, että minulle ilmoitetaan mahdollisimman pian kuka on tutkinnanjohtajana ja tutkijana asiassa. Haluan että asioissa toimitaan nopeasti, avoimesti ja rehellisesti. Haluan olla aktiivisesti mukana tutkinnassa ja asioiden selvittelyssä, koska tiedän ja tunnen asiat ja aineistot sekä tunnen Suomen ja Ihmisoikeussopimukset. Minulle ei ole tärkeintä kuka on syyllinen, vaan se, että saan oikeutta ja saan minulle kuuluvat vahingonkorvaukset mahdollisimman nopeasti. Pyydän pikaista yhteydenottoa.
Kalajoella 10.07.2016
Erkki Aho
puhelinnumero 044-3025948
email e.ahoky@kotinet.com 


Lähdin Etappi-Kirppikselle esittelemään Kalajoki-näyttelyä. Olin esittelemässä 3,5 tuntia. Tulin kotiin syömään. Valmistin aterian, jossa oli mustikkaa, maustamatonta jogurttia, puolukkaa, kauranlesettä, hunajaa, ananasta, rusinaa ja parapähkinää. Lisäksi söin kanaa ja ruokajuomana appelsiinimehu.
Kävin pyöräilemässä 28 km. Sen jälkeen söin puoli verigrapea ja puoli avokaadoa. Lähden jälleen Kirppikselle esittelemään Kalajoki-näyttelyä 1,5 tunniksi. Tulin kotiin ja valmistin salaattiateria, johon laitoin vihreää salaattia, porkkanaa, juustokuutioita, tuorekurkkua, tomaattia. Kävin kävelemässä 6 km. Söin puoli verigrapiä. Jumppasin puoli tuntia ja lämmintin saunan.

Minä toivon hartaasti, että syyttäjä Sulo Heiskari ja poliisi Raimo Ollila tunnustavat rikollisen toimintansa mahdollisimman pian samoin kuin varatuomarit Paavo M. Petäjä ja Asko Keränen sekä asianajaja Antti Latola ja Oulun poliisipäällikkö Sauli Kuha. Toivon myös, että laillisuusvalvojat saatetaan valtakunnanoikeuteen rikollisen toiminnan johdosta.

Tapahtumat

Tapahtumien taustat ja todistusaineistot

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

MV-lehti

Ukraina taistelee korruptiota vastaan – ”Virkamiehen palkka voi olla 90 euroa kuukaudessa”

Boris Johnsonista tulee Britannian uusi ulkoministeri – EU-ero-neuvottelut hoitaa kuitenkin erillinen ministeri

Jesse Puljujärvi tienaa NHL-sopimuksellaan miljoonia – pieni ero Patrik Laineen diiliin

Järkytys karjatilalla: Salama iski yöllä - isäntä löysi aamulla 13 nautaa kuolleena

Epävarmuus Oulaskankaan synnytystoiminnan ympärillä jatkuu pitkään
http://yle.fi/uutiset/epavarmuus_oulaskankaan_synnytystoiminnan_ymparilla_jatkuu_pitkaan/9024769

Venäläislehti: Pyhäjoen ydinvoimalaa rakentava Rosatom voi joutua lännen pakotelistalle

Mielenkiintoiset blogit

 Suurlähettiläs Jarmo Viinasta epäillään naisten ahdistelusta

Maahanmuutto ja velkaantuminen tuhoavat Suomen

Imperiumin kosto

EU-maiden luottamus koetuksella

Irti eurosta – ei EU:sta

Tuuli otti haltuunsa lait ja oikeudet

10 Vuotta Kansalaisoikeustoimintaa.

Turvapaikanhakijat.

Suomen oikeusjärjestelmä sukeltaa pohjamudissa


Hätähuuto Suomesta

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Isänmaan ryöstäjät

Mielipiteeni

SUOMI KUNTOON!

Miksi syyttäjä Sulo Heiskari ei joudu vastuuseen teoistaan?
Miksi asianajaja Antti Latola ei joudu vastuuseen teoistaan?
Miksi varatuomari Paavo M. Petäjä ei joudu vastuuseen teoistaan?
Miksi varatuomari Asko Keränen ei joudu vastuuseen teoistaan?
Miksi eläkkeellä oleva poliisi Raimo Ollila ei joudu vastuuseen teoistaan?
Miksi Oulun poliisipäällikkö Sauli Kuha voi jatkaa virassaan?

Päivän mietelause

Maineen on tultava sivutuotteena.
Jokainen kyläpappi haluaisi olla paavi.
Ylpeys suurenkin kukistaa.
Kateus on kunnian matkatoveri.
Matkiminen on vilpittömintä imartelua.

Joka katkaisee toisten puheen osoittaakseen erinomaisuutensa, paljastaakseen oman typeryytensä.

Värssy

Leiki kedon kukkasilla,
älä ihmissydämillä,
kukka kärsii hetken vaan,
ihmissydän ainiaan.

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Kirka-Varrella Virran

Kirka - Hengaillaan

Die Twinnies, Bayernmädels - 2009

Fingerl Flitzer - Happy Lieder im Waidler Sound

GeiWaidler - Samma Ehrlich

Oesch's die Dritten - Jetzt wird's lustig

Группа "Невесты"

Anneli Mattila - Toi Voisin niin

Eino Grön - En päivääkään vaihtaisi pois

Fredi: Pieni nukke +Lyrics

Liikunta ja terveys

Paino 100,8 kg, verenpaine aamulla 157/98 , lepopulssi 52, verenpaine illalla 150/97 , lepopulssi 70. Uinti 0 m / 41 000 m, Jumppa 30 min / 3250 min. Kuntosali 0 min/ 2990 min, Kävely 6 km/ 204 km, Pyöräily 28  km / 917 km , Hiihto 0 km/ 28 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Loppukevennys

Färsaaret kyllästyi odottamaan hakukoneyhtiö Googlea – laittoi lampaat kuvaamaan saariryhmää

Japanin keisarilta historiallinen ilmoitus – aikoo jättää tehtävänsä

Tässä ovat viime vuosien symbolisimmat valokuvat – tutkija kertoo, mikä synnyttää muistiin jäävän uutiskuvan

Mansikkatilallinen kertoo: Ei suomalaista marjanpoimijaa 16 vuoteen

Kansanedustajien kielikursseista kymppitonnien lasku veronmaksajille - katso kuka matkustaa minnekin

IL: Sarja-ahdistelija piinasi jopa 15 vuotta – tunkeutunut asuntoihin, puristellut rinnoista
http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/il-sarja-ahdistelija-piinannut-jo-15-vuotta-tunkeutunut-asuntoihin-puristellut-rinnoista/5988844

Viestintävirasto: Yli 100 kilometrin postimatka Sevettijärveltä on kohtuullinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti