tiistai 12. heinäkuuta 2016

KE 13.07.2016

Tukkijoella-näytelmä on kirjoitettu Kalajoella Siipojoen uitoista
On järkyttävän työlästä saada syyttäjä Sulo Heiskari vastuuseen teoistaan.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 14 C, tuuli lounaasta 2 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 100 %, lämpötila päivällä + 20 C , aurinko nousee 03.31, aurinko laskee 23.27, päivän pituus 19.56 min.

Huominen sää Kalajoella

Eilinen sääennuste Kalajoen osalta meni vähän pieleen. Asia johtuu siitä, että säätutkien leikkauspiste Kalajoella on korkealla, koska säätutkat ovat etäällä. Siksi Kalajoen sään ennustaminen on vaikeaa.

Päiväni

Heräsin 05.45 Painoni oli aamulla 101,8 kg. Verenpaineeni 149/81 ja lepopulssi 72.
Jumppasin aamulla 30 minuuttia. Aamujumppa on todella tehokas oman yleiskunnon kannalta katsottuna. Kävin suihkussa. Valmistin aamupalan. Vihreää teetä, hunjaa ja voikukanjuurta. Keräkaalta, porkkanaa, hapankaalta, punajuurta, paprikaa, valkosipulia, kurkumamaustetta ja mustapippurijauhetta. Ruisvoileipä ja juustoa sekä kananmuna ja tonnikalaa.
Katsoin sähköpostini. Siellä oli Veikko Saksin erinomainen juttu lustraatiosta sekä linkki Pauli Vahteran kirjoitukseen Maahanmuutto ja velkaantuminen tuhoavat Suomen. Katsoin facebookini. Onnittelin syntymäpäiväsankareita. Luin aamun lehdet netistä. Katsoin eri lehtien blogikirjoitukset. Katsoin amu-uutiset televisiosta. Keitin aamukahvin ja luin aamun sanomalehdet Keskipohjanmaan ja Kalajokilaakson. Lähdin 6 km:n kävelylenkille. Lenkin varrella oli

punaisia ruusuja

ja kultapiiskuja.


Luonani tuli käymään himankalaine yrittäjä, jonka yrityksen Himangan Osuuspankin johtaja ajoi tarkoituksellisesti konkurssiin. Pidin menettelyä ikävänä, koska erään toisen Osuuspankin johtaja sanoi, ettei hän olisi voinut toimia noin tällaisessa tilanteessa. Himagan Osuuspankin johtajalla ei ole puhtaat jauhot pussissa tämän yrityksen konkurssissa. Myös asiaan käsitellyt poliisi ampui itsensä virka-asella työpaikalleen. Ikävä tapaus, josta tiedotusvälineet vaikenevat. Ikävä tapaus senkin takia, että Osuuspankin pääjohtaja on tietoinen asioista ja siitä, että Himangan Osuuspankin johtaja joutui oikeuskäsittelyssä tunnustamaan, että oli antanut väärää tietoa asioissa. Himangan Osuuspankki hävisi tuon oiekusjutun, mutta konkurssi jäi voimaan poliisin huonon ja ala-arvoisen työskentelyn johdosta.

Kävin Etappi-Kirppiksellä Kalajoentie 31 katsomassa, että Kalajoki-näyttelyssäni kaikki oli kunnossa. Esittelin näyttelyä muutamalle asiakkaalle, jotka kiittelivät näyttelyä korkeatasoiseksi.

Lähetin poliisille kiirehtimispyynnön

From: Erkki Aho
Sent: Wednesday, July 13, 2016 10:52 AM
Subject: Fw: Poliisihallituksen 6.7.2016 viestin johdosta

Pyydän kiirehtimään asian käsittelyä

From: Erkki Aho
Sent: Sunday, July 10, 2016 9:19 PM
Subject: Poliisihallituksen 6.7.2016 viestin johdosta

Poliisihallituksen 6.7.2016 viestin johdosta
Haluan saada
  1. korkeimmassa oikeudessa purettua kaikki minua ja yritystoimintaani koskevat eri oikeusasteiden väärät päätökset. Haluan oikeutta ja haluan, että maineeni puhdistetaan. Se edellyttää lain edellyttämän viranomaisen tutkintaa asioissa.
  2. Valtiokonttorilta vahingonkorvaukset minulle aiheutuneista vahingoista. Siksi tarvitsen tutkinnan asioissa jotta Valtiokonttori voi maksaa oikeusministeriön 10.6.2016 OM 21/92/2016 päätöksen edellyttämät vahinkorvaukset
Todistusaineisto on Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa. Käräjäoikeus ei ole suostunut palauttamaan sitä minulle. Tässä on selostus todistusaineistosta ja käräjäoikeudessa ovat kirjalliset todisteet sekä alustavat vahingonkorvauslaskelmat. Pyydän poliisia hakemaan todistusaineistot käräjäoikeudesta.

Tässä on taustaa asioille ja kopiota todistusaineistosta

 Lisäksi todistusaineistona on oikeustoimi ja poliisiblogini sekä kirjoittamani kirja Olet Maamme Armahin Suomenmaa ISBN 952-91-4593-X sekä muuta todistusaineistoa runsaasti.

Minulla on lisäksi kotona todistusaineistoa vahingonkorvaushakemusta varten ja muutakin todistusaineistoa runsaasti. Haluan, että minulle ilmoitetaan mahdollisimman pian kuka on tutkinnanjohtajana ja tutkijana asiassa. Haluan että asioissa toimitaan nopeasti, avoimesti ja rehellisesti. Haluan olla aktiivisesti mukana tutkinnassa ja asioiden selvittelyssä, koska tiedän ja tunnen asiat ja aineistot sekä tunnen Suomen ja Ihmisoikeussopimukset. Minulle ei ole tärkeintä kuka on syyllinen, vaan se, että saan oikeutta ja saan minulle kuuluvat vahingonkorvaukset mahdollisimman nopeasti. Pyydän pikaista yhteydenottoa.

Kalajoella 10.07.2016
Erkki Aho
puhelinnumero 044-3025948

Tarkistin maahanmuuttovirastosta erään oleskelulupaan liittyvän asian. Kävin Kalajoki-näyttelyssä esittelemässä Kalajoen historiaa. Kävijät olivat Haapajärveltä, Kuhmosta, Virosta jne. Minulle kerrottiin eräästä raahelaisesta naisesta jota kuvailtiin ammavarkaaksi. Hän on muuttanut Kalajoelle asumaan. Laitoin tutnomerkit muistiin, kun näin naisen.
Tulin kotiin syömään. Nyt oli vuorossa marja-annos, jossa oli mustikkaa, maustamatonta jogurttia, puolukkaa, kauranlesettä, ananasta, hunajaa ja omenaa. Juomana appelsiinimehua.

Oulun poliisilaitos vastasi minulle seuraavasti:

Sent: Wednesday, July 13, 2016 11:45 AM
To: Erkki Aho
Subject: VS: Poliisihallituksen 6.7.2016 viestin johdosta
Hei!
Edelleen viitaten aiempaan vastaukseeni tälle päivälle, josta lainaus alla, tuomion purkua koskeva hakemus tehdään korkeimmalle oikeudelle ja valtion toimintaan kohdistuva vahingonkorvausvaade valtiokonttorille. Jos haluatte tehdä rikosilmoituksen, Teidän tulee jotenkin yksilöidä tapahtunut teko ja tekijä jos mahdollista."Hei,


Korkeimpaan oikeuteen tehtävän purkuhakemuksen ja sen tutkinnan osalta poliisi ei ole toimivaltainen viranomainen, vaan asian käsittelee korkein oikeus. Lisätietoa asiasta on löydettävissä korkeimman oikeuden kotisivuilta www.korkeinoikeus.fi.


Valtion vastuuseen perustuvat vahingonkorvausvaateet käsittelee pääsääntöisesti valtiokonttori, ohjeet ja hakulomakkeet löytyvät valtiokonttorin kotisivuilta www.valtiokonttori.fi.


Muilta osin totean, että mikäli haluatte kannella poliisin toiminnasta tai tehdä asiassa rikosilmoituksen, Teidän tulee selkeästi yksilöidä tapahtunut teko sekä mahdollinen tekijä. Poliisin toimintaa koskevan arvostelun osalta viestinne on yhä liian yleisluonteinen, että sen pohjalta olisi mahdollista kohdistaa toimenpiteitä kehenkään poliisin henkilökuntaan kuuluvaan henkilöön. Halutessanne voitte toimittaa yksilöidymmän kantelun/rikosilmoituksen oikeusyksikön virkapostiin.


T:Johanna Kiviniemi"

Tästä sähköpostivaihdosta ilmenee kuinka perseestä Suomen poliisin toiminta on. Kysymys on rikollisten suojelemisesta. Oulussa tämä asia ei mene eteenpäin. Siksi käännyin poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen puoleen ja pääministeri Juha Sipilän puoleen asiassa.

From: Erkki Aho
Sent: Wednesday, July 13, 2016 1:39 PM
Subject: Fw: Poliisihallituksen 6.7.2016 viestin johdosta

Minä olen pyytänyt rikostutkintaa asiassa sen vuoksi, että korkein oikeus edellyttää lain edellyttämän virkamiehen päätöstä asiassa. Poliisi on tällainen virkamies. Syynä tähän on se, että Ylivieskan oikeusaputoimisto on kieltäytynyt avustamasta minua enkä saa Suomen Asianajajaliitosta asianajajaa. Kaiken lisäksi poliisi toimii valtion varoilla ja palkattu juuri rikostutkintaa varten.  Valtionkonttorille tehtävä vahingonkorvausanomus on helpompi tehdä sen jälkeen kun korkein oikeus on purkanut alioikeuksien väärät päätökset. Tämä on marssijärjestys. Minä voin tehdä vahingonkorvausanomuksen Valtiokonttorille itse heti kun poliisi on täyttänyt asiassa virkavelvollisuutensa. Siitä Teille poliiseille palkkakin maksetaan. Pyydän poliisijohtaja Seppo Kolehmaista puuttumaan Oulun yksikön kansalaisten edun vastaiseen toimintaan. Vaadin rikostutkintaa välittömästi asioissa.

Kalajoella 13.7.2016


Erkki Aho


Kävin pyöräilemässä 30 km. Kävin suihkussa. Menin jälleen Etappi Kirppiselle esittelemään Kalajoki-näyttelyä. Tulin kotiin kello 18 ja valmistin itselleni salaattiannoksen, jossa oli vihreää salaattia, juustokuutioita, porkkanoita, tomaattia ja tuorekurkkua.

Piiri pieni pyörii.....

Sent: Wednesday, July 13, 2016 3:51 PM
To: Erkki Aho
Subject: VS: Poliisihallituksen 6.7.2016 viestin johdosta

Hei,

Siirrän asian valtakunnansyyttäjänviraston arvioitavaksi, aiemmat viestinne asiassa huomioiden.


T:Johanna Kiviniemi


Olen tehnyt rikosilmoituksen itsestäni koskien velallisen epärehellisyyttä.


Poliisi jätti rikosilmoituksen tutkimatta. Poliisi syyllistyi virkavelvollisuuden laiminlyöntiin kun jätti rikoksen tutkimatta. Minä en ole ilmoittanut ulosotossa Kalajoki-näyttelyä varallisuudekseni. Nyt olen verottajalta saanut vahvistuksen, että Kalajoki-näyttely katsotaan varallisuudekseni. Ulosottomiehen pitää nostaa kanne minua vastaan, koska olen toiminut rikollisesti. Ulosottomiehen on vaikea nostaa kannetta, koska hän itse on koko ajan toiminut rikollisesti, sillä hän on tiennyt kaikki ulosottosaatavani ovat syntyneet rikollisesti. Hänen ja hänen esimiestensä olisi tullut reagoida asiaan. He ovat toimineet rikoslain 15 luvun vastaisesti joten heidät tulisi saattaa oikeuden eteen rikoksista epäiltyinä. Minä olen muuttanut yhtiöni omistuspohjaa ja siksi ulosottomies ei pääse Kalajoki-näyttelyyn käsiksi muuta kuin oikeuden kautta jolloin hän itse ja suuri joukko poliiseja, syyttäjiä, eri oikeusasteiden tuomareita ja laillisuusvalvojia joutuu vastaan epäillyistä rikoksista oikeuden edessä.
Kävin illalla Rautiossa kastelemassa kukat. Minulla on Uutelan asunnossa vielä n. 2000 kirjaa ja minun on löydettävä ratkaisu niiden osalta.

Minä toivon hartaasti, että syyttäjä Sulo Heiskari ja poliisi Raimo Ollila tunnustavat rikollisen toimintansa mahdollisimman pian samoin kuin varatuomarit Paavo M. Petäjä ja Asko Keränen sekä asianajaja Antti Latola ja Oulun poliisipäällikkö Sauli Kuha. Toivon myös, että laillisuusvalvojat saatetaan valtakunnanoikeuteen rikollisen toiminnan johdosta.

Tapahtumat

Tapahtumien taustat ja todistusaineistot

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

MV-lehti

Sanders asettui viimein Clintonin taakse – ”Aion tehdä kaikkeni, jotta hänestä tulee seuraava presidentti”

Italian junaonnettomuuden uhrimäärä nousi 25:een – Tutkijat selvittävät, oliko onnettomuuden syy inhimillinen virhe

Kiinan KHL-joukkue värvää suomalaisia – Miika Lahti on venäläismedian mukaan uusin hankinta

Tuomioistuin antoi päätöksensä tulenarassa kiistassa: Kiinalla ei ole historiaan perustuvaa oikeutta Etelä-Kiinan meren alueisiin

Pienkoneesta pelastunut lentäjä IS:lle: ”Siinä olisi voinut tulla kaksi ruumista”

Suojelupoliisin päällikkö terroriuhasta: Noin 70 henkilöä lähtenyt Suomesta Syyriaan – suurin osa terroristien riveihin

Mielenkiintoiset blogit

Maahanmuutto ja velkaantuminen tuhoavat Suomen

Imperiumin kosto

EU-maiden luottamus koetuksella

Irti eurosta – ei EU:sta

Tuuli otti haltuunsa lait ja oikeudet

10 Vuotta Kansalaisoikeustoimintaa.

Turvapaikanhakijat.

Suomen oikeusjärjestelmä sukeltaa pohjamudissa


Hätähuuto Suomesta

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Isänmaan ryöstäjät

Mielipiteeni

SUOMI KUNTOON!

Miksi syyttäjä Sulo Heiskari ei joudu vastuuseen teoistaan?
Miksi asianajaja Antti Latola ei joudu vastuuseen teoistaan?
Miksi varatuomari Paavo M. Petäjä ei joudu vastuuseen teoistaan?
Miksi varatuomari Asko Keränen ei joudu vastuuseen teoistaan?
Miksi eläkkeellä oleva poliisi Raimo Ollila ei joudu vastuuseen teoistaan?
Miksi Oulun poliisipäällikkö Sauli Kuha voi jatkaa virassaan?

Päivän mietelause

Ystävyys on kuin raha, helpompi hankkia kuin pitää.
Viha valvoo, kun ystävyys nukkuu.
Joka kertoo sinulle toisten vikoja, kertoo varmasti sinun vikojasi toiselle.
Ystävyyttä ei osteta markkinoilta.
Sillan rakentamiseen tarvitaan aikaa.
Ystävä on lahja, jonka annat itsellesi.

Värssy

On kesä mennyt,
lämpöå ei tunne nyt.
Vaan sydämessä lämmittää
ystävät kun tervehtää!

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Navihanke-Venček narodno zabavnih viž (v živo)

ISKRICE - SEDEM LET SVA SE LJUBILA

Vesele Štajerke - Ljubček moj, srček moj

Fabrika - gadalka

Teemu Roivainen - Tiimalasi (Tangomarkkinat 2014, Finaalin karsinta) HD

Leif Lindeman - Muistojen polku (Tangomarkkinat 2014, Finaalin karsinta) HD

Kyösti Mäkimattila - Täysikuu (Tangofinaali 2013)

Souvarit - Ota minut syliin

Elvis Presley - "Love Me Tender" (Live 1970)

Céline Dion - I'm Alive

Liikunta ja terveys

Paino 101,8 kg, verenpaine aamulla 149/81 , lepopulssi 71, verenpaine illalla 147/92 lepopulssi 66 . Uinti 0 m / 41 000 m, Jumppa 30 min / 3220 min. Kuntosali 0 min/ 2990 min, Kävely 6 km/ 198 km, Pyöräily 30 km / 889 km , Hiihto 0 km/ 28 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

5 ruokaa, jotka auttavat laihtumaan - kiihdyttävät aineenvaihduntaa luonnollisesti

Loppukevennys

Kaksikko ryösti nuoren naisen veitsellä uhaten Espoon Lintuvaarassa – poliisilla harvinaisen tarkka kuva tekijöistä

Epäily: Suomen Tukholman-suurlähettiläs ahdistellut alaisia ja lähetystön vieraita

Vaaratilanne lähellä - Suomen suurin hevonen, 1 500-kiloinen Ulla ja minihevonen Saara laukkasivat vastaan kolmostien vartta

Arto, 50, joi kirkasta viinaa kuusi pulloa päivässä – puhelu ystävälle pelasti hengen

Poliisilta vakava varoitus: Entistäkin röyhkeämpiä liigoja liikkeellä – varkaat tunkeutuvat koteihin jopa asukkaiden läsnäollessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti