torstai 31. joulukuuta 2015

TO 31.12.2015

Olen ylpeä isästäni. Hän taisteli isänmaan puolesta jotta Suomi saattoi säilyttää itsenäisyytensä. Valitettavasti nyt Suomi ei ole enää itsenäinen maa, vaan on osa Euroopan Unionia, jolle päätösvaltaa on siirretty Suomen asioista. Uskon, että isäni ei olisi halunnut, että Suomi vuonna 2015 on rikollisten hallussa. Valtaa Suomessa käyttävät nyt rikolliset poliisi- ja oikeusvoimat. Kanslaisten eivät voi luottaa oikeslaitoksen toimintaan eikä poliisin toimintaan. Suomi on maahantunketuijien kohdemaa. Uskon, että isälläni olisi selkeä mielipide asiasta.

Päivän sää

Lämpötila aamulla – 1 C, tuuli kaakosta 5 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 89 %, lämpötila päivällä - 2 C , aurinko nousee 10.19, aurinko laskee 14.35 päivän pituus 04.16 min.

Huominen sää Kalajoella

Lunta etelään viimeistään sunnuntaina – ”Ensi viikon pakkaset näyttävät pahoilta”

Tapahtumat

Sipilä varoittaa jälleen: Säästöjä ja veronkorotuksia tarvitaan ehkä lisää

Jääkiekon nuorten MM-kisat

Raution suojeluskunnan historia

Kärkisläiset vaativat oikaisua koulun purkupäätökseen

Kävin tänään Kalajoen Apteekissa ostamassa Firmagon pistoshoitonpakkauksen. Ostaminen ei onnistunut ensimmäisellä kerralla, koska edellisen lääkeannoksen ostamisesta oli kulunut 24 päivää ja Kelan sääntöjen mukaan saa olla vain viidenpäivän lääkkeet. Kelan sääntöjen mukaan olisin saanut ostaa lääkkeen vasta huomenna, koska kuukausilääkkeen edellisesta ostamisesta oli kulunut vain 24 päivää eikä 25 päivää kuten Kelan säännöt edellyttävät. Minä vetosin siihen, että lääke on kuukausilääke, mutta pistoshoidossa lääkkeen antaminen ei tapahdu tasan kuukauden kuluttua vaan silloin kun se syöpähoitajan aikatauluun sopii. Edelliset pistokset on annettu 17.8, 15.9, 13.10, 10.11 ja 8.12. Nyt ei ole määrätty seuraavaa pistoshoitoa, koska odotetaan Oulun magneettikuvauksen tulosta, mikä tehtiin 23.12. Lääkäri ei ole soittanut minulle vielä tulosta. Lääkkeen ostaminen onnistui vasta toisella kerralla, kun Apteekki oli saanut Oulun Kelalta poikkeusluvan tapauksessani myydä tuo pistoshoitolääke minulle.

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

MV-lehti

Huonoja uutisia hallitukselle – SDP pomppasi kärkeen

Politiikan hullu vuosi 2015 – Analyysi: Usko koetuksella

Politiikan hullu vuosi 2015 – Tärkeimmät tapahtumat, kummallisimmat käänteet 12 klikkauksella

Vuoden ikävät uutiset alkoivat Pariisista – ja sinne ne palasivat vuoden lopussa, kertoo HSTV:n vuosikatsaus

Uutisvuosi 2015: Protesti kesken suoraa Kymmenen uutisten lähetystä sai somen sekaisin

PIIKKILANGAN PALUU

Pariisin sopija, pörssien pelottelija ja merialueiden ottaja – Vuonna 2015 Kiina näytti voimansa suurvaltana

Poliisi pidätti kuusi irakilaista Kirkkonummella – epäillään julkisesta kehottamisesta rikokseen

HS: Verottaja tähtää nyt Ranskan isokenkäisiin suomalaisiin

Taloudessa kajastaa hento valo – maailmalta vetoapua Suomelle, sanovat asiantuntijat

Lähi-idän eldorado ja hedonistin unelma” – Emiraatissa superlatiivitkaan eivät riitä

Öljyn hinta taas pohjalukemiin, laskua yli kolme prosenttia

Öljy romahti – nämä yritykset tekevät lihavan tilin

Sipilän hallitus joutui historian tuomiolle poikkeuksellisen nopeasti

HS:n haltuunsa saamat asiakirjat paljastavat: Finavian tilintarkastajille huomautus ja varoitus johdannaissotkussa


Lehti: NSA salakuunteli Israelia ja kongressiedustajia


700 000 euroa maksanut Himasen kohuraportti ei kelpaa kolmen Ässän hallitukselle

Oikeusministeriö vahvistaa: Suomessa kiinni otettu venäläismies vapautettu

Mies, joka pelasti Louvren

Kaupoilta riemunkiljahdus: "Pidämme mahdollisimman monta kauppaa auki heti"

Mielenkiintoiset blogit

Haapalan uudenvuodenpuhe!

Ajattelen - olen rasisti?

Turvapaikkaralli ei ole solidaarisuutta vaan hulluutta

Ehdotukseni Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan ongelmien ratkaisemiseksi

Moskovan matkojen merkitys on taas melkein entistä mallia

Presidentti Barack Obaman viimeinen vuosi 2016

Isännän ääni. Erkki Rintalan juhlakirja

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Karjalan kuvalehti

Mielipiteeni
From: Erkki Aho
Sent: Thursday, December 31, 2015 11:30 AM
Subject: arvoisat kansanedustajat

Arvoisat kansanedustajat,
perustuslain mukaan Teidän pitää noudattaa lakia. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaatte Suomen oikeus- ja poliisijärjestelmän luotettavuudesta. Minun on vaikea ymmärtää miksi tiedotusvälineet vaikenevat Suomen valtion rikollisesta toiminnasta.
Olen kärsinyt valtion rikollisen toiminnan johdosta neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, viisi kunnianloukkaustuomiota. Rikoksista on kiistattomat näytöt, mutta poliisi on jättänyt ne tutkimatta, syyttäjä syyttämättä eikä laillisuusvalvonta ole nähnyt niissä mitä laitonta rikoksista puhumattakaan. Olen menettänyt valtion rikollisen toiminnan johdosta omaisuuteni, omakotitaloni, vapaa-ajan asunnon, luottotiedot enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa yli 20 vuoteen vaan olen joutunut olemaan rikollisesti aikaansaatujen ulosottojen kohteena yli 20 vuotta. Olen joutunut järkyttävien ihmisoikeusrikosten kohteeksi ja olen nyt sairastanut stressin johdosta vakavaan syöpään, jonka olen todennäköisesti voittanut hormonihoidon ja ruokavalion avulla neljässä kuukaudessa, vaikka suomalaiset lääkärit sitä eivät tahdo uskoa. Ulkomailta olen saanut kuvien perusteella kahden suuren sairaalan syöpälääkäreiltä lausunnon, ettei syöpää enää ole ,mutta hoitoja on jatkettava jotta syöpä ei uusiudu.
Katso


Tätä todistusaineistoa korkein oikeus ei hyväksynyt

En ole koskaan saanut oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä, sillä oikeus ei ole ottanut vastaan todistusaineistoa eikä kuullut todistajia. En ole saanut suullista käsittelyä kertaakaan ylemmissä oikeusasteissa. En ole saanut oikeusavustajaa asioiden hoitamiseen vaikka olen sitä pyytänyt useita kertoja Suomen Asianajajaliitolta. Ylivieskan oikeusaputoimisto ei ole pyynnöistä huolimatta avustanut minua vaan on aina jättänyt asioiden hoitamisen kesken. Asiat ovat olleet vireillä jo yli 30 vuotta keskeytyksettä. Rikokset eivät voi vanhentua, koska aina tehdään uusia rikoksia asiassa. Ulosotot ovat edelleenkin voimassa joten rikokset, joiden oikeusvaikutukset ovat voimassa eivät voi olla vanhentuneita.
Rikoksista on kiistattomat todistusaineisto ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa. Vihdin 2015 toukokuussa sain asianajajan hoitamaan asioita. Hän teki tuomionpurkuhakemukset korkeimmalle oikeudelle. Korkein oikeus teki päätöksen 2.12.2015 ja tänään 31.12.2015 asianajaja toimi minulle korkeimman oikeuden päätöksen Diarinumero H2015/79 nro 2321. Korkein oikeus ei ollut huomioinut minun korkeimmalle oikeudelle lähettämiäni yksityiskohtaisia selostuksia ja todistusaineistoja asiassa lainkaan, koska en ole laillistettu asianajaja.

Pyysin korkeinta oikeutta palauttamaan Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen lähettämäni asiakirjat – todisteet ja selostukset – sekä olin nimennyt asioihin todistajat jotka todistavat rikokset. Kävin eilen Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa tarkistamassa onko korkein oikeus palauttanut sinne lähettämääni yksityiskohtaista todistusaineistoa. Ei ollut palauttanut.

Nyt joudun tekemään Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen uuden aineiston asiassa. Olen vaatinut videointioikeutta oikeuskäsittelyyn, mutta käräjätuomari, joka on käsittelyt jo aikaisemmin asioitani, on laamannin määräyksestä käräjätuomarina asiassani. Hän ei vastannut pyyntööni videotaltioinnista.. Minä katson, että oikeusturvani vaarantuu jos oikeuskäsittelyä ei saa videoida.

Kaikesta kuitenkin huomaa sen, että Ylivieska-Raahen käräjäoikeus yrittää keinolla millä hyvänsä estää asioiden käsittelyn. SUOMI EI OLE OIKEUSVALTIO. Valitusoikeuttahan on pyritty estämään ylempiin oikeusasteisiin ja korkeimmasta oikeudesta on pyritty tekemään ennakkopäätöstuomioistuin.
Laillisuusvalvojille tehdyistä kanteluista vain kuusi promillea aiheuttaa huomautuksen vastaisen varalle. Minulla on reaaliaikainen julkinen seuranta omista oikeusasioistani osoitteessa oikeuslaitosjapoliisi http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/ 

Pidän outona ja suomalaisten oikeusturvan kannalta huonona sitä ratkaisua, että korkeimman oikeuden presidentti siirtyy EIT:n tuomariksi.

Mihin toimii oikeusministeri, pääministeri ja sisäministeri ryhtyvät asiassani. Pyydän Teiltä vastausta 14 päivän kuluessa. Olen haastanut Suomen valtion asiassa oikeuteen. Pyrittekö estämään oikeudenkäynnin vai onko muita keinoja asian ratkaisemiseksi? Palauttaako Sipilän hallitus Suomen oikeusvaltioiden joukkoon?

Kalajoella 31.12.2015
Erkki Aho, kaupunginvaltuutettuna 30 vuotta
useita kertoja Kalajoen ylivoimainen ääniharava
Lankilantie 25 B 5
85100 Kalajoki
044-3025948
Huom. Todistusaineiston on nähtävissä myös Kalajoki-näyttelyssä Rautiossa, jossa kuva todistusaineistosta ja epäillyistä rikollisista.

Kalajoen kaupungin arkistossa on Kalajoen kaupunginvaltuustolle vuonna 2007 tekemäni 1879 sivun selvitys asioista. Se on myös julkinen ja sinä todistetaan syyttömyyteni rikoksiin.


Tervetuloa Kalajoki-näyttelyyn

Kalajoki-näyttely on Raution Uutelassa Löttäläntie 28 as. 14. Näyttelyssä on esillä kalajokisten tunnettujen henkilöiden muotokuvia ( muun muassa pääministeri Juha Sipilä) sekä rakennusten pienoismalleja kalajokisista merkittävistä rakennuksista. Lisäksi näyttelyssä on historiikit aiheista sekä taulut merkittävistä rakennuksista.

Tässä on selostus ja kuvat Tapion Tuvalla olleesta Kalajoki-näyttelystä

Tässä on kuvat Raution Uutelassa olevasta näyttelystä

Raution Uutelassa on myös esillä todistusaineisto syyttömyydestäni neljään konkurssiin, yhteen 75 päivän ehdottomaan vankeustuomioon sekä viiteen kunnianloukkaustuomioon. Olen joutunut puolustaessani laillisia oikeuksiani järkyttävien ihmisoikeusrikosten kohteeksi.

Onko poliisi- ja oikeusjärjestelmässämme jotain vikaa?

Olen tehnyt itsestäni rikosilmoituksen, mutta poliisit eivät tutki sitä, koska samalla paljastuisi todelliset rikokset ja rikolliset.

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuutettu
044-3025948

Päivän mietelause

Rakkaus on yhtä kuin elämä. Jos ei ole rakkautta, ei ole elämää.
Tiedät olevasi rakastunut, kun et meinaa saada unta, koska todellisuus on vihdoin unta parempaa!
Sydän haluaa mitä se haluaa. Näissä asioissa ei logiikalla ole mitään tekemistä - tapaat vain jonkun, rakastut ja se on siinä.
Parhaita asioita elämässä ei voi nähdä tai kuulla, vaan ne pitää tuntea sydämellä.
Rakkaus on vain sana ..kunnes joku antaa sille merkityksen.
Rakkaus ei ole ainoastaan flirttailua, syleilyä, suutelua ja seksiä. Se on sitä, että ilman näitäkin asioita rakastat häntä.

Värssy

Rakastan sinua,
en vain siksi mitä sinä olet,
vaan siksi mitä minä olen,
kun olen sinun kanssasi.

Musiikki, joka on jäänyt mieleeni

Laila Kinnunen - Kellä kulta sillä onni (1959

Mari Rantasila - Vain Rakkaus.mp4

ANNA ERIKSSON - KESÄ YHDESSÄ

Tapio Rautavaara - Vain merimies voi tietää (1951)

Vera Telenius - Miljoona ruusua 1988

Mamba- Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä lyrics

Kirka - Mamy Blue (1971)

Satu Pentikäinen - Jos se voisi olla totta

Tapio Rautavaara - Korttipakka

Pirkko Mannola - Pikku pikku bikinissä (1961)

Terveys ja liikunta

Paino 95,8 kg, verenpaine aamulla 139/87 lepopulssi 55, verenpaine illalla , lepopulssi . Uinti 0 m / 105 000 m, Jumppa 30 min / 5150 min. Kuntosali 0 min/ 7080 min, Kävely 0 km/ 615 km Pyöräily 0 km / 2487 km , Hiihto 0 km/ 66 km, juoksu 0 / 5 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Etkö nukkunut viime yönä? Näin kehosi voi nyt

Loppukevennys

30 kissaa tärveli omakotitalon - haju oli kammottava

Vuoden 2016 upeimmat matkakohteet

JÄTTIMÄINEN HYLJE YRITTI YLITTÄÄ MOOTTORITIETÄ - POISHÄÄTÄMINEN OSOITTAUTUI HAASTEEKSI

Tosi tarina: Tarinoita karhunTosi tarina: Tarinoita karhunkolosta

Fennada-klassikot

Hulvattomat säävideot: Rinnat pomppivat ruudussa ja muut kootut kommellukset meiltä ja muualta

"PÄÄMINISTERIN" PYSÄYTTÄVÄ PUHE: TÄTÄ ON LUVASSA VUONNA 2016Ei kommentteja:

Lähetä kommentti