tiistai 22. syyskuuta 2015

TI 22.09.2015


Onko Suomi oikeusvaltio? Tässä todiste Ylivieskan oikeusaputoimiston rikolliseksi epäiltävästä toiminnasta. Oikeusaputoimisto jätti kanteen nostamatta.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 9 C, tuuli koillinen 2 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 95 %, lämpötila päivällä + 12 C , aurinko nousee 07.05, aurinko laskee 19.26 päivän pituus 12.21 min.

Huominen sää Kalajoella

Tapahtumat

JHT-AIK 5-4

Erkki Aho korkeimmalle hallinto-oikeudelle

Ei etäispesäkkeinä – ei metastaaseina eli MO

Erkki Ahon Kalajoki-näyttely Raution Uutelassa Löttäläntie 29 as 14. Jos haluat tukea Kalajoki-näyttelyn kehittämistä niin voit tukesi osoittaa tilille
FI 102 5099 0720 0836 67. Kiitos tuestasi.
Kalajoki-näyttely Raution Uutelassa
Erkki Aho Kalajoki-näyttely

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Yle urheilu

Talouspäätösten syksy

Sipilä antoi järjestöille aikaa maanantaihin: "SAK:n suurta pakettia en jää odottamaan"

Miten ratkaista pakolaiskriisi? HS esittelee 10 vaihtoehtoa

Postimees-lehti: Tallinnan kaupunginjohtaja Savisaar on pidätetty lahjusten ottamisesta

Irakilaiset varoittavat toisiaan somessa: Älkää tulko Suomeen, täällä on kauheaa

Joukkotappelu vastaanottokeskuksessa Oulussa - yhtä lyötiin teräaseella, toista paistinpannulla

Joka kolmas tur­va­pai­kan­ha­ki­ja katoaa Oulussa vas­taa­not­to­kes­kuk­ses­ta

Paremman elämän etsintä tyssäsi alkuunsa – kaksi irakilaista palasi Suolahden leirikeskukseen

Ihmissalakuljettajien liigat soluttautuneet Suomeen – kiristystä, uhkailua ja matkavelkojen perintää

Naton Fogh Rasmussen HS-haastattelussa: "Venäjä on todellinen uhka"

SAK ei tehnyt vastaehdotusta hallituksen leikkauksille – työnantajat pettyivät
Erkin kommentti: SAK ei elä tätä päivää. SAK on historiallinen jäänne, joka taistelee olemassaolostaan ja johtajat suurista palkoistaan.

Kumppani löi SAK:lle tosiasiat pöytään: ”Joko sovitaan tai he tekevät sen lainsäädännöllä”

Virossa heräsi pelko Suomi-ilmiöstä: ”Tuhannet voivat joutua palaamaan”

Venäläismiljardöörin tuliterä 400 miljoonan euron huvijahti on aivan käsittämätön näky

Pala erilaista Thaimaata: Bangkokista löytyy lentokoneiden hautausmaa

Asianajajalle tuomio lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Volkswagenin huijausskandaali kasvaa: 11 miljoonaa autoa ja lisätutkimuksia

Katso koko ottelu! Anton Kuivanen myllytti tittelivyön takaisin Suomeen

Suomen jalkapallonaisille jälleen komea karsintavoitto

RoPS:n tähtipelaajalle yllätys – presidentti kutsui tapaamiseen

Mielenkiintoiset blogit

Kommentti: Kovaa peliä Hakaniemessä – SAK:lla on täysin eri pelikirja

Venäjän tila vääristää talouskuvaa

Vähän lukuja

Uusi venäläinen Nord Stream 2 -kaasuputki

ARVOISA VERONMAKSAJA SUOMESSA -OSA 2

Millä tätä vastustetaan?

Pakolaiskriisi herättää pari kysymystä - Pohdintaa missä, miksi, mihin menossa

Juha.Sipilä.fi

Hanna Halmeenpää

Karjalan kuvalehti

Mielipiteeni

Tilaisuutta ei saa jättää käyttämättä. Maahanmuutto on nyt ajankohtainen asia. Mitä Kalajoella voitaisiin tehdä jotta voitaisiin hyödyntää tilanne? Miten kalajokiset voisivat auttaa maahanmuuttajia järkevällä tavalla? Arteman tulevaisuus on vaakalaudalla. Siksi Artemasta on tehtävävä maahanmuuttajien koulutuskeskus. Lisäksi Kalajoelle on rakennettava oppilasasuntoja. Päättäjien on ajateltava realistisesti asioita. Maahanmuuttajat voivat hyödyttää suomalaista yhteiskuntaa pääasiassa matalapalkka-aloilla. Kalajoella voitaisiin kouluttaa henkilöitä maatalouden palvelukseen, turkistarhoille, hoiva-alalle, matkailualalle, siivousalalle jne. Ensi maanantaina on valtuuston kokous jossa toivon, että asia tulee esille. Jos ei tule niin otan sen esille.Kalajoella jääkiekossa Suomisarjataso on resursseihin nähden sopiva taso. Toivon, että joukkue saa kannustusta, joukkue menestyy ja kalajokiset ottavat joukkueen omakseen. Mielestäni nyt on viime vuosia parempi joukkue johtuen laajemmasta materiaalista. Seuraava ottelu JHT:llä on 26.09. Hyrylässä KJT:tä vastaan. Seuraava kotiottelu on lauantaina 03.10. D-Kiekkoa vastaan. Lähdetään kannustamaan JHT voittoon. Toivon otteluun yleisöryntäystä. Osoitetaan, että kalajokiset ovat piirun verran parempia. Tule katsomaan ottelua ja ota kaverisikin mukaan.


Turvapaikanhakijoiksi lähtevät nuoret ja ”rikkaat” miehet, joilla on varaa maksaa salakuljettajille. Vanhukset ja sairaat, todellisen avun tarvitsijat, jäävät sodan jalkoihin. Euroopan olisi tehtävä ero henkensä edestä pakenevien ja vain parempaa elämää etsivien tulijoiden välille. Kun näen vihaisia nuoria miehiä ottamassa yhteen rajavartijoiden kanssa Unkarissa ja vaatimassa, että heidät päästetään muihin EU-maihin, tuntuu minusta siltä, että väärät ihmiset ovat jonon ensimmäisinä. Viranomaisten rooli tilanteen haltuun saamisessa on erittäin tärkeää jotta kansalaisten turvallisuus voidaan taata.


Kun puhdistin laatikoina niin löysin asiakirjan, jonka oli laatinut Ylivieksan Oikeusaputoimistolle 19.4.2000: haastehakemus vahingonkorvausasiassa, jossa vastaajina olivat asianajaja Hannu Maskonen ja asianajaja Antti Latola. Haastehakemuksessa olen tuonut esille kaikki keskeiset asiat. Oikeusavustaja Kari Peippo on lukenut asiakirjan ja tehnyt siihen omia merkintöjään. Hän on kuitenkin jättänyt haastehakemuksen tekemättä ja jättämättä sen käräjäoikeudelle. Hän on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Ylivieskan oikeusaputoimisto on toiminut yhteistyössä poliisin Raimo Ollilan ja syyttäjän Sulo Heiskarin sekä asianajajien Hannu Maskonen, Antti Latola, varatuomari Paavo M. Petäjä, asianajaja Asko Keränen jne. kanssa rikosten peittelemisessä ja estämässä Erkki Ahon oikeudensaannin laiminlyömällä virkavelvollisuutensa.
Kaikki seikat viittaavat siihen, että kysymyksessä on ylhäältäpäin ohjatusta rikollisuudesta, kun asioita ei tutkita, eikä selvitetä. Kysymys on siis valtiopetoksesta. Asiat on nyt korkeimman oikeuden käsittelyssä tuomionpurkuina ja korkeimman hallinto-oikeuden käsittelyssä tavallisessa oikeuskäsittelyssä ja siitä on mahdollisuus jatkaa Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimen käsittelyyn. Suomi ei ole oikeusvaltio.
Ylivieskan oikeusaputoimiston rikolliseksi epäiltävä toiminta
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2015/08/ylivieskanoikeusaputoimiston.html


Päivän mietelause

Mikään ei ole erikoisen vaikeaa, kun vain jaat sen tarpeeksi pieniin hommiin.
Kehujen pitää olla jatkuva osa arjen työtä.
Ei työ meitä väsytä, vaan kaikki se mikä vielä on tekemättä
Kehitä innostus työtäsi kohtaan huippuunsa, niin työsi kehittyy huippuunsa
Riittää, että olet lahjakas puoli tuntia päivässä. Useimmat eivät ole minuuttiakaan
Työ ei ole sitä mitä teet elääksesi. Työ on sitä mitä teet elämälläsi

Värssy

Ilo, onni, suru,
kohtaa ystävää.
Pieni säe silloin
häntä lämmittää.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

The Best of Boney M - Bobby Farrell sings the best of Boney M

Tarja Lunnas - Sinua kosken

Matti ja Teppo - Tiedäthän Sen

Nyt tai ei koskaan - Innamorato Come Un Ragazzo

Selena - I Could Fall In Love

Laura Närhi - Mä annan sut pois (Official Music Video)

Irwin Goodman - Otetaan pienet Paavolat

Terveys ja liikunta

Paino 91,4 kg, verenpaine 122/82 lepopulssi 45. Uinti 1000 m / 67000 m, Jumppa 0 min / 3350 min. Kuntosali 0 min/ 3880 min, Kävely 0 km/ 538 km Pyöräily 0 km / 2283 km, Hiihto 0 km/ 55 km, juoksu 0 / 5 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Laihduttaja, juo itsesi hoikemmaksi – muistathan kiinnittää huomiota myös näihin!

Estääkö kuntosaliharjoittelu laihtumisen?

Tiedätkö, mitkä ovat meidän omia superfoodejamme?

Loppukevennys

Video: Tekniikka pettää ja ankkuri katoaa – huvittavat kommellukset suorissa lähetyksissä

Kelalta yllättävä reaktio Pahasen Leenaan – pisteitä oikeasta toiminnasta
http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/antti-holma-show/uutiset/artikkeli/kelalta-yllattava-reaktio-pahasen-leenaan-pisteita-oikeasta-toiminnasta/5317122

Antti Holma yllättää – Kissi Vähä-Hiilari tekee paluun!

Tyttö ei ollut nähnyt sitä koskaan aikaisemmin. Hän makasi taka-asennossa, pää taivutettuna taakse, suu avoinna, odottaen. Tyttö näki miehen tulevan lähemmäksi ja tunsi kuuman hengityksen kasvoillaan. Tyttö katsoi kun mies otti pelottavan näköisen vehkeensä. Tunsi kuinka se työnnettiin siihen paikkaan, joka oli niin kauan kaivannut tätä ihmeellistä kalua joka tunsi vapauttavan hänet tästä tuskasta joka raateli yöt ja päivät. Hän tunsi kuinka lämmin veri purshkahti esiin ja tunsi pelottavaa kipua. Hänen teki mieli huutaa, mutta mies jatkoi armottomasti loppuun asti. Lopulta mies veti vehkeensä joka oli märkä ja hieman verentahrima. Tyttö kuivasi paperinenäliinaansa pois verta jota valui yhä hänestä. Mies vetäytyi kauemmaksi ja sanoi: "Kas niin, purkaa tuppoa 20 minuuttia ja tulkaa ensiviikolla uudestaan, niin otetaan toinenkin hammas pois."

Pikku-Pekka ryntää apteekin tiskille:
- Antakaa minulle puoli tusinaa ohuimpia kondomeitanne!
Apteekkari katsoo häntä tuimasti ja sanoo:
- Ensinnäkin, nuori mies, noin ei huudeta vaan odotetaan vuoroa. Toiseksi, tämmöisen asiat ei kuulu lapsille. Ja kolmanneksi pyydän sinua sanomaan isällesi, että hän tulisi ostamaan kondominsa itse.
- Ensinnäkin, vastaa Pekka. - Mä olen seissyt täällä jo pitkän aikaa. Toiseksi, koulussa on opetettu, että kondomit ovat parhaita ehkäisyvälineitä nuorella iällä. Ja kolmanneksi, isä ei tiedä, että äiti vie nämä firman juhliin illaksi.

Aki Parviainen ja Seppo Räty heittelivat keihästä harjoituskentällä, kaikki heitot olivat noin 80-95 metriä, mustalaispoika katseli harjoitukia ja kysyi lopulta, saanko minäkin koettaa, Seppo ja Aki päättivät tehdä kepposen, antoivat pojalle rautakangen, mustalaispoika heitti kankea 102 metriä ilman vauhtia, Seppo ja Aki katselivat toisiaan hämmästyneinä ja kysyivät, miten sinä tuon teit, sehän oli rautakanki, mustalaispoika sanoi, isä on aena sanonna, kun sie saat työkalun kättees, heitä helevetin pitkälle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti