torstai 16. huhtikuuta 2015

TO 16.04.2015

Juha Pylvään osalta läpimenon ratkaisevat ylivieskalaiset itse. Nyt tarvitaan äänten keskittämistä yli puoluerajojen. Se on mahdollista.

Yleisönosastokirjoitukseni on herättänyt laajaa huomiota ja paljon kiitosta. Toivottavasti sillä on vaikutusta niin, että kaksi kalajokista naista tulee valituksi eduskuntaan. Luonnollisesti kirjoitukseni on saanut krittiikiäkin. Tämän päivän Kalajokiseudussa oli kirjoitus, josta voi vetää sen johtopäätöksen, että kanttori ei äänestä pappia. Mielipidekirjoitukseni ei ole määräys, vaan se on selkokielinen ja järkeentörmäävä mielipide kalajokisten äänestyskäyttäytymisen parantamiseksi ajattelemalla kotiseururakkaasti ja Kalajoen parhaaksi.

Päivän sää

Lämpötila aamulla - 1 C, tuuli luoteesta 3 m/s, pilvistä ja lumisadetta, suhteellinen kosteus 99 %, lämpötila päivällä + 6 C , aurinko nousee 05.50, aurinko laskee 20.59, päivän pituus 15.09 min.

Huominen sää Kalajoella

Tapahtumat

Olen Kalajoen kaupunginvaltuutettuna tehnyt kovasti töitä jotta LiigaSärkkien ja JHT:n toiminta turvataan tulevina vuosina yhteistyössä Kalajoen kaupungin kanssa poliittisen päätöksen avulla. Se edellyttää, että molempien yhtiöiden toiminta ja toimintasuunnitelmat ovat päivänvalon kestävät ja täyttävät asetetut kriteerit. Molemmat yhtiöt ovat tärkeitä Kalajoen kaupungille ja Kalajoen lukiolle. Siksi teen kaikkeni, että yhtiöiden toiminta täyttää poliittisen päätöksen kriteerit. Tiedän, että saan tästä kotiseuturakkaasta toiminnastani erittäin paljon arvostelua, mutta katson, että nyt tällainen perusratkaisu on tehtävä, jossa Kalajoen kaupungin tuki on avointa ja rehellistä ja poliittisen hyväksynnän saanutta. Kalajoen kaupungin tilinpäätös 2014 on historiallisen hyvä. Samalla totean, että urheilukerhotoiminnan osalta en ole saavuttanut asettamaani tavoitetta johtuen virkamiesten ja rakenteiden jäykkyydestä, mutta olen varma, että tulevaisuudessa mennään esittämääni suuntaan.
Olen pyytänyt selvitystä talousjohtajalta Kalajoen kaupungin rahankäytöstä sivistystoimen, urheilutoimen ja kultturitoimen osalta. Talousjohtaja on luvannut selvityksen lähipäivinä.
Pyysin henkilöstöjohtajalta em. alojen johtavien virkamiesten toimenkuvat, mutta sellaisia ei henkilöstöjohtajalla ollut. Ihmettelen, että miten näiden henkilöiden kanssa käydään tavoite- ja arviointikeskustelut jos heillä ei ole kirjallista toimenkuvaa. Siis he eivät tiedä mikä heidän tehtävänsä. Varmasti lukija ymmmätää, että olen tyytymätön näiden henkilöiden toimintaa ja olen sitä mieltä, että näiden palvelujen ykistyistämistä pitää harkita.

Kalajoen kaupungin tilinpäätös on paras 20 vuoteen. Taustalla on kuitenkin sellainen asia, että erittäin hyvä Kalajoen kaupungin talousjohtaja on jäämässä ansaitulle eläkkeelle ja hän osoittaa nyt, että hän osaa tehdä tilinpäätöksen.

Onko Suomi oikeusvaltio?
Erkin kommentti: Valitettavasti syyttäjä Petri Oulasmaa on yksi PR-talojen konkurssivyyhden selvittämisen estämisen päätekijöistä. Jos Suomi olisi oikeusvaltio niin ei voi välttyä vaikutelmalta, että syyttäjä Petri Oulasmaa istuisi tiilenpäitä lukemassa. On ikävää jos myös koko Oulasmaan perhe, vaimo ja lapset leimautuvat syyttäjä Petri Oulasmaan tekojen johdosta.

Miksi KRP ei löydä rikoksia selvien näyttöjen perusteella?

Erikoista on se, että Ylivieskan oikeusaputoimisto on kieltäytynyt avustamasta minua oikeudellisissa asioissa. Kirjassani Olet Maamme Armahin Suomenmaa ISBN sivulla 159-160 on oikeusavustaja Kari Peipon tekemä tuomonpurkuhakemusluonnos. Hän ei kuitenkaan jättänyt tuomiopurkuhakemusta korkeimmalle oikeudelle asiassa, vaikka otti sen hoitaakseen. Hän menetteli lainvastaisesti, koska hän olisi tullut menetellä kuten asianajajan. Teko on todella vakava ja siitä on valtio vastuussa ja korvausvelvollinen. Lisäksi hän myöhemmin esti minua käyttämästä ruotsalaista asianajaa. Sen jälkeen Ylivieskan oikeusaputoimisto on kieltäytynyt avustamasta minua ainakin kaksi kertaa. Lainvastainen menettely on siis jatkuvaa. Tämänkin asian tulee vaikuttaa siihen, että saan tuomioni purettua korkeimmassa oikeudessa.

Olen miettinyt miksi olla enää Kalajoen kaupungin perussuomalaisten valtuustoryhmän jäsen, koska olen eronnut puolueesta. Aluksi ajattelin, että sympaattinen Lek Pernu tarvitsee maahanmuuttajana tukea valtuustotyöskentelyssä. Siksi halusin auttaa ja tukea häntä. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että Kalajoelle on perustettu Joukamo Kortessalmen ja puolueesta erotun Kalajoen Perussuomalaisten osaston sihteerin Pirjo Kerosen toimesta uusi perussuomalaisten paikallisyhdistys. Nyt huomasin, että nämä tahot ovat sotkeentuneet myös Kalajoen kunnallispolitiikkaan käyttäen hyväksi valtuutettua Lek Pernua. He ovat tehneet oikaisuvaatimksen vaalilautakuntien ja toimikuntien jäsenten valinnasta. Kaupunginhallitus on hylännyt oikaisuvaatimuksen, koska se on tehty määräajan jälkeen. Mielestäni asiasta olisi pitänyt keskustella myös minun kanssani, koska olen perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja. Näin ei ole tehty.
Olen pitänyt ehtona valtuustoryhmässä pysymiselle myös sitä, että minun ja monen muun mielestä Kalajoen perussuomalaisten hajottaja Ari Keronen ei enää kirjoita perättämiä kirjoituksia ja mustamaalaa minua. Nyt jälleen on tällainen kirjoitus Ari Kerosen blogissa otsikolla
Sirpan paise
Minä olen perijuurin kyllästynyt Ari Kerosen paskan kylvöön. Siksi en katso enää voivani jatkaa Kalajoen kaupunginvaltuustossa perussuomalaisten valtuustoryhmässä ja valtuustoryhmän puheenjohtajana. Katson, että valtuutettu Lek Pernua viedään Kortesalmen ja Kerosten toimesta kuin roskaämpäriä. Sääliksi käy Lek Pernua. Perustan oman valtuustoryhmän.

Pankkikriisi on ajankohtainen asia vieläkin

Eduskuntavaalit 2015 puolueettoman tarkkailijan näkökulmasta

Suurtaistelu Kannaksella

Markku Kukkoaho, Ossi Karttunen – ratakierroksen vauhtipari

Ennusteeni Oulun vaalipiirin kansanedustajiksi, tilanne 16.04.2015 tietojen perusteella. Kainuussa on ollut vilkas ennakkoäänestys. Olen kirjoittanut useisiin lehtiin keskittämisen merkityksestä ja mitä sillä saadaan aikaan. Näyttää siltä, että lehdet ovat julkistaneet kirjoitukseni. Jos näin on, niin Kalajokilaakosta voi mennä neljä ehdokasta läpi. Vaalipäivä on 19.04.2015. Käykää äänestämässä. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa alueemme parhaaksi äänestämällä Nivalaa, Pylvästä, Vuolteenahoa tai Halmeenpäätä.
Keskusta 10 kpl
Juha Sipilä
Tapani Tölli
Mirja Vehkaperä
Timo Korhonen
Antti Rantakangas
Hannu Takkula
Eija Nivala
Riikka Moilanen/Juha Pylväs
Jarmo Vuolteenaho
Niilo Keränen
Perussuomalaiset 3kpl
Olli Immonen
Ville Vähämäki/Pirkko Mattila/Kari Tykkyläinen/Ari Korhonen
Vasemmistoliitto 2 kpl
Hanna Sarkkinen
Katja Hänninen/Risto Kalliorinne/ Sari Kyllönen
Sosiaalidemokraatit 1 kpl
Tytti Tuupurainen
Kokoomus 1kpl
Mari-Leena Talvitie/ Eero Suutari
Vihreät 1 kpl
Hanna Halmeenpää

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Kokoomus nousi kakkoseksi, perussuomalaiset kannoilla, SDP:n kannatus hiipuu
Erkin kommentti: Virhemarginaali tutkimuksessa on suurimpien puolueiden osalta 1,6 %. Tästä hyötyy todennäköisesti tässä tutkimuksessa perussuomalaiset. Näin suuri muutos ei ole muuten selitettävissä perussuomalaisten kannatuksen muutoksessa.

Tuomioja kokoomuksen sähköposteista: "Reaktiot vaihtelevat huvittuneisuudesta vihaisuuteen"

Ranskan Hollande: Nokia-kaupan edellytys ranskalaisten työpaikkojen takaaminen

Presidentti Niinistöltä tyly kuitti kokoomukselle – näin Stubb kommentoi

Lestadiolaisuus politiikassa

Poikkeuksellinen paritusrinki levisi koko maahan

Mielenkiintoiset blogit

Oikeusprofessori Koskenniemi: TTIP-sopimuksessa piilee oikeusjuttujakin suurempi uhka

Joukkotuhontarikos ja rikos ihmisyyttä vastaan

Kirje kaikille ihmisille - sivulliset uhrit - Suomi holokaust

Stubb ja Haglund löysässä vuotohirressä

Likainen häpeätahra energiapolitiikassa K- 18

TURVALLISUUSRAPORTTI

Laillisesti ryöstetyt

SUOMEN SINIVALKOINEN DEMOKRATIA?

Sinivalkoinen kavallus


Mielipiteeni

Tässä lienee syy miksi en saa oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä enkä esteetöntä rikostutkintaa.

Totuudenpuhujalla ei ole ystävää:

SSP-sopimus

Toimialarationalisointi

Saattohoitajat

oikeudenkäynti tietämättämme

rikolliset konkurssit

rikoksia ei tutkita

ahojahti

Erkki vastaan maailma

blogit ja videot

Nettikirja

Päivän mietelause

Tyytyväisyys on onnea.
Yksi rakkaus parantaa sata surua.
Ylpeys rakastetusta – rakkauden onnellisin tunne.
Rakkaudessa ei ole suurempaa onnentunnetta kuin rakastetun kosketus.
Meillä on vain rakkaus, ainoa keino auttaa toisiamme.
Rakkaus tekee heikosta vahvan.

Värssy

Hiljaa maasta kukka nousee,
hiljaa syntyy rakkaus.
Hiljaa lempi sielun valtaa,
hiljaa niin kuin kuiskaus.
Hiljaa onni rintaan saapuu,
hiljaa siellä majailee.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Juice Leskinen - Mene kotiin

Taiska - Yhden Kerran

Arja Koriseva - Tää ystävyys

Kaija Koo - Vapaa (OFFICIAL VIDEO)

Saija Varjus - Yön tummat siivet (Tangomarkkinat 1996)

Leevi and The Leavings – Kyllikki

Terveys ja liikunta

Paino 105,1 kg, verenpaine 166/99 lepopulssi 52. Uinti 1000 m / 31000 m, Jumppa 30 min / 900 min. Kuntosali 70 min/ 1630 min, Kävely 0 km/ 68 km Pyöräily 0 km / 256 km, Hiihto 0 km/ 55 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Loppukevennys

This is wrong - hissi

Ilari Johansson – Neuroosit

Rally Crash Compilation 2014 Part 3

iltalypsy 6

iltalypsy 7

Itsevaltiaat - Aina tulee turpiin
Kallen isoveli perusti asianajotoimiston. Kun ensimmäinen asiakas saapui, Kallen veli ilmoitti, että kysymyksiin vastaamiset maksavat sitten tuhat markkaa kappaleelta.
-Eiköhän tuo ole vähän liian kallista, asiakas ihmetteli.
-Onhan se. Mikä olikaan seuraava kysymyksenne?

Torilla oli kolme kojua,jotka mainostivat lihapiirakoita.
Ensimmäisessä luki:
SUOMEN PARHAAT LIHAPIIRAKAT.
Toisessa luki:
MAAILMAN PARHAAT LIHAPIIRAKAT.
Kolmannen mainos:
TORIN PARHAAT LIHAPIIRAKAT

Pikkupoika itki pihalla lohduttomasti.
- Mitä itket, pikkumies?
- Isä tappoi meidän kissan!
- Niin oli varmaan pakko tehdä..ja ehkä teille hankitaan uusi kissa!
- No niin kai sitten, nyyh..mutta minä saan sitten ainakin tappaa SEN !

Mitä haudankaivaja teki, kun kuuli voittaneensa lotossa?
- Häneltä jäi monttu auki.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti