torstai 19. helmikuuta 2015

TO 19.02.2015

Raution koulu

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 2 C, tuuli lounaasta 3 m/s, pilvistä ja poutaa, suhteellinen kosteus 96 %, lämpötila päivällä + 4 C , aurinko nousee 08.08, aurinko laskee 17.09, päivän pituus 9.01 min. Lumen syvyys 38 cm.

Huominen sää Kalajoella

Tapahtumat

Olen tänään selvitellyt Raution asioita. Olen tullut siihen tulokseen, että kaikkein paras ratkaisu Rautiossa on laittaa monitoimitalo ja entinen kunnantalo maan tasalle ja rakentaa tilalle uusi koulu.
Pöllän koulu jäisi sitten muuhun käyttöön kaupungille ja Raution koulusta tehtäisiin kulttuuri- ja toimintakeskus yhtiön tai kyläyhdistyksen nimiin. Mielestäni kaupungin suunnittelemat toimet ovat rautiolaisten etujen vastaisia toimia, siis toteuttamiskelvottomia.
Kävin tänään Rautiossa viemässä laatikoita kirjojen pakkaamista varten. Kirjasto joudutaan siirtämään muualle. Sivistyslautakunnan päätös oli järjetön, koska lähes ainoa säästö piti tulla palkkakustannuksissa. Nyt kuitenkin olisi ollut saatavissa palkkatukea kirjastohenkilön palkkaamiseen, mutta palkkatukea ei haluttu ottaa vastaan. Ymmärrys hoi, äly älä jätä.

Tänään soitin Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden laamannille ja kysyi ulosotonkeskeytyksesta ja oikeudenkäynnin videoinnista. Hän ei suostunut videointiin ja soitti minulle jonkin ajan päästä uudelleen ja sanoi, että asia kuuluu Oulun käräjäoikeudelle. Soitin Oulun käräjäoikeuden laamannille, joka totesi ettei heillä ole tällaisia asioita käsitelty. Kerroin hänelle miten minun mielestäni tulisi menetellä, niin hän pyysi kääntymään erään käräjätuomarin puoleen. Tämä on maanantaina paikalla.
Kävin tänään sopimassa DVD-tekemisestä PR-talojen konkurssivyyhdestä. Laitetaan se youtubeen ja eri oikeusasteisiin helpottamaan päätöksentekoa. Saattaa olla että moni poliisi, syyttäjä ja tuomari tuntee väristyksiä katsoessaan heidä rikostensä julkistamista.

Tänään tuli valtuuston esityslista ja voidaan todeta etukäteen, että valtuuston kokouksesta tulee ikimuistoinen tilaisuus. Kannattaa tulla tiistaina kuuntelemaan valtuuston kokousta.

Falunin MM-hiihtojen ohjelma ja tv-lähetykset

Tänään LiigaSärkät pelasi Loimaan Hurrigaaneja vastaan ja kärsi 1-3 (23-25, 25-14, 25-18, 25-19) tappion. Hurrigaani on sarjassa neljäntenä.

Eilen LiigaSärkät pelassi Raision Loimua vastaan Raisiossa ja kärsi 1-3 ( 19-25, 25-13, 25-15, 25-11) tappion. Loimu on sarjassa kolmantena.

LiigaSärkät – Sampo 0-3

Kiestingin kelirikkotaistelut keväällä 1942

Tapio Kantanen – Munchenin kolmas mies

Uutiset

MTV3

Yle.fi

Venäjän talousnäkymät synkkenevät – pankki ennustaa rajua romahdusta

Piiritetyn kaupungin tuhot paljastuivat - tältä näyttää separatistien moukaroima Debaltseve

Jatkuuko Ulvilan surman käsittely vielä korkeimmassa oikeudessa?

Suomalaisasiantuntija Venäjästä: ”Yksikään järkevä ihminen ei voi ottaa todesta”

Lähteet: Kreikkalaispankit saavat EKP:ltä lisää hätärahoitusta

Hovioikeus: Anneli Auer on syytön miehensä murhaan

Lue koko Auer-päätös

Perustuslakivaliokunta hylkäsi soteuudistuksen

Poikkeuksellinen tiedotustilaisuus Soinilta: "Tästä on nyt pakko puhua"

Hallituksen sote-soppa – katso miten tähän on tultu

Perussuomalaisten nuorisojärjestö kokoontuu Mikkeliin polttamaan EU:n lipun ja jakamaan markkoja

Timo Soinilta raju paljastus: ”Tuorein tappouhkaus on tammikuulta”
Kommentti: Pelkääkö Timo Soini omiaan vai muita?

Mielenkiintoiset blogit

Mielenkiintoisia ja hyödyllisiä linkkejä

"Laillinen korruptio" on myös uhka lännen demokratioille

KHO:sta kaksi pysäköintivirhemasua koskevaa päätöstä

Mielipiteeni

Tässä lienee syy miksi en saa oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä enkä esteetöntä rikostutkintaa.

Totuudenpuhujalla ei ole ystävää:

SSP-sopimus

Toimialarationalisointi

Saattohoitajat

oikeudenkäynti tietämättämme

rikolliset konkurssit

rikoksia ei tutkita

ahojahti

Erkki vastaan maailma

blogit ja videot

Nettikirja


Päivän mietelause


Joka voittaa vihansa, voittaa suurimman vihollisensa.
Lause, joka on kuuntelemisen arvoinen, ei sisällä sanaa minä.
Jokainen elävä olento rakastaa itseään.
Jokaisen ihmisen luonteen näkee sinä miten hän suhtautuu kehuihin.
Viisaat syntyvät kuoleman jälkeen.
Jokainen kuulee vain sen mitä ymmärtää.

Värssy

Maailma on täynnä kauneutta,
kun sydän on täynnä rakkautta.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Lea Laven - Merimies, kotimaasi on meri

Eemeli - Tanssit Tippavaarassa (1960)

Reijo Taipale - Purista mua hiljaa

Reijo Taipale - Yön tummat siivet (1966)

Olavi Virta - Yö kerran unhoa annoit

Juha Vainio - Kauhea Kankkunen 1987

Terveys ja liikunta


Paino 105,0 kg, verenpaine 154/87 lepopulssi 61. Uinti 0 m / 10000 m, Jumppa 30 min / 390 min. Kuntosali 0 min/ 820 min, Kävely 0 km/ 7 km Pyöräily 0 km / 0 km, Hiihto 0 km/ 55 km, juoksu 0 / 0 km, rullaluistelu 0 / 0 km.

Loppukevennys

Lapinlahden linnut - Tuntematon sotilas

Lapinlahden Linnut - Panttivanki

Puheenaihe tavattaessa

Läheltä piti

Ruokarööki

Rumpali


Nainen päätti kokeilla miten hänen aviomiehensä reagois jos tää nainen vaan ottais ja lähtis. Nainen kirjotti lapun pöydälle jossa luki:
"Oon pahoillani mutta en voi olla sun kanssas enää. Hyvästi."
Nainen piiloutu sängyn alle ja kun tää mies tuli kotiin niin lappu odotti siinä yöpöydällä. Nainen kuuli kun mies luki lapun ääneen, kirjotti lapulle jotain ja alko tanssiin! Mies tanssi ja vihelteli ilosena, kaivo puhelimen taskustaan ja soitti yhen puhelun. Miehen puhelu meni näin:
"Moi kulta! Nyt mä pääsin siitä harpusta eroon ja me voidaan viimein olla rauhassa ja yhdessä. Oot rakkain ja nähdään pian!"
Mies lopetti puhelun, paineli ulos huoneesta ja viimein ulos kämpästä. Itkusena, hysteerisenä ja surun murtamana tää nainen ryömi piilostaan ja vajos sängylle. Nainen oli kun halvaantunu siitä kivusta minkä tunsi sydämessään kunnes näki itkusilla silmillään sängyllä lapun johon mies oli kirjottanu:
"Mä näin sun jalkas senkin aivokääpiö! Meillä ei oo maitoo mä lähen kauppaan...

Poliisiauto rullasi aivan hiljaa lähelle kapakan ovea Ivalossa, juuri ennen sulkemisaikaa. Samalla hetkellä horjui Aslak ulos ovesta, hän vaikutti olevan päissään hieman enemmän kuin lääkäri määrää, varsinkin kun auton avaimet kilisivät kädessä.Poliisiautossa istuvat poliisit katselivat ihmeissään kuinka Aslak päättäväisesti taisteli itsensä parkkipaikalle, siellä hän kokeili avaimia ainakin viiteen eri autoon ennen kuin hän löysi oman autonsa ja pääsi vaivoin ratin taakse istumaan.Siinä hän sitten istui ihan hiljaa kymmenkunta minuuttia, sitten hän yllättäen käynnisti tuulilasinpyyhkijät ja sammutti ja uusiksi taas - oli aivan pilvetön taivas ja lämmin kesäilta.Tämän jälkeen Aslak laittoi valot päälle ja sammutti muutaman kerran, tämän jälkeen oli hätävilkkujen vuoro. Vihdoinkin Aslak onnistui saamaan myös auton käyntiin ja yritti vaihdetta päälle, tietysti ilman kytkintä, jolloin kuului aikamoista rohinaa, mutta jotenkin vaihde loksahti päälle ja auto otti oikein jänisloikan eteenpäin ja sammui siihen.Tämä toistui muutamia kertoja ja koko ajan tyhjeni parkkipaikat autoista ja lopulta kun Aslak oli ainoana parkkipaikalla, hänen onnistui saada auto liikkeelle ja nykimällä otti kurssin kohti pohjoista. Poliisit, jotka olivat odottaneet kärsivällisesti, laittoivat torvet soimaan ja hälytysvalot vilkkumaan ja pysäyttivät Aslakin kotimatkan. Poliisit tulivat ulos autosta ja tarjosivat alkometriä Aslakille puhallettavaksi. Aslak puhalsi ja puhalsi, mutta mittari näytti nollaa eivätkä konstaapelit olleet uskoa silmiään. "Sinun täytyy tulla mukaan verikokeeseen, sillä meidän mittarissa näyttää olevan jotain vikaa", sanoi toinen konstaapeleista. "Enpä tuota oikein usko, että mittarissa on vikaa", hymyili Aslak, "se nyt vaan oli tänä iltana minun vuoro olla houkutuslintuna!

Vaimo heräsi keskellä yötä kylpyhuoneesta kuuluvaan veden lorinaan. Hän meni katsomaan ja näki miehensä seisovan suihkussa vaatteet päällä.
-Nyt sai kyllä olla viimeinen kerta, kun tulet tuollaisessa kunnossa kapakasta kotiin.
-Eihän minun kunnossani mitään vikaa ole, mies alkoi selittää.
-Pari olutta vain otin, mutta päästä minut sisään, kulta! Täällä sataa ihan kaatamalla.

Kolme turkulaista poliisia pysäytti nuoria täynnä olevan auton ja ampui autoon kaikki.
Yksi nuori oli ampumisen jälkeen vielä hengissä ja kysyi:
- Miksi ihmeessä ammuitte meidät?
- Olemme poliisin murharyhmä!

Iäkkäämpi rouvashenkilö,huristeli pikku-Fiatillaan aikamoista vauhtia
kaupungin läpi.Hän sai poliisit peräänsä,ja hänet pysäytettiin.
Poliisi sanoi:-Aijai rouva hyvä.Nyt on taidettu reilusti ylittää viisikymppiä.
-No eihän toki.Tämä kauhea hattu vain tekee minut vanhemman näköiseksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti